Illegale kansparels gooien boomstammen op weg bij Calais: Poolse chauffeur dood

Geen categoriejun 20 2017, 11:00
Wat zijn die mensen toch een geweldige verrijking voor Europa he?
Illegale kansenparels in Frankrijk zijn verantwoordelijk voor de dood van een nietsvermoedende Poolse chauffeur. De ongewenste nieuwkomers hadden boomstammen op de snelweg bij Calais gelegd zodat chauffeurs gedwongen worden om te stoppen. Vervolgens springen de kansenparels snel uit de bosjes en klimmen ze aan boord. Daardoor hopen ze illegaal naar Engeland te reizen.
Blijkbaar had de Poolse chauffeur dat niet helemaal in de gaten. Hij reed in zijn busje en zag niet dat een paar vrachtwagens voor hem plotseling stil stonden omdat de weg versperd werd. Hij reed vol op ze in en was op slag dood.
https://twitter.com/TanyaHoogwerf/status/877077779786981377
Om het verhaal nog erger te maken blijkt dat die "barricades" regelmatig in de fik worden gestoken door de kansenparels. Want ach, zij -- illegale kansenparels -- zijn natuurlijk veel belangrijker dan normale Europese burgers die zich aan de wet houden.
Voor we het vergeten schijnen een paar Eritreeërs te zijn aangehouden. Die zullen ongetwijfeld een paar nachtjes gratis mogen overnachten in een Franse gevangenis waarna ze gewoon weer worden vrijgelaten zodat ze een ándere nietsvermoedende chauffeur om zeep kunnen helpen. Bedankt he, Franse autoriteiten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten