Anne Fleur schept op: linkse raddraaiers demonstreerden tegen Baudet en zij was erbij

Geen categoriejun 20 2017, 10:07
Zielig. Funest. Belachelijk.
Dit is Anne Fleurs manier van opscheppen:
https://twitter.com/annefleurdd/status/877055899688480769
"Ongeveer 40 demonstranten liepen met protestborden en luisterden naar toespraken van onder meer activiste Anne Fleur Dekker," aldus RTV Utrecht. De reden dat ze daar waren? Ze demonstreerden tegen Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie. Volgens de linksgekkies is het Forum namelijk "vrouwonvriendelijk en racistisch." Natuurlijk hebben ze daar geen enkel bewijs voor, maar dat maakt niet uit. Baudet is rechts en dús fout. Klaar.
Vaak zien we reacties voorbij komen van mensen die zich afvragen waarom we toch zoveel tijd en aandacht besteden aan Anne Fleur en haar radicaal-linkse collega's. De reden is simpel: Anne Fleur heeft wel degelijk invloed. Nee, ze kan geen duizenden of zelfs maar honderden mensen motiveren, maar een klein groepje fanatieke mafketels kan meer kapot maken dan je lief is.
Anne Fleur en die hele ANTIFA-beweging moeten daarom systematisch ontmaskerd worden. We kunnen ze geen moment weg laten komen met hun gekte -- en al helemaal niet met hun frame dat rechtse partijen en personen 'fascistisch' zijn.
De échte fascisten zijn de zogenaamde antifascisten van ANTIFA.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten