Gesnapt! minister Kamp op weg naar Leusden – waar hij gratis zijn auto liet keuren door Pon

Henk Kamp (VVD) noemde het vandaag “stom” dat hij gratis zijn auto liet keuren en navigatie-CD’s kreeg van autobedrijf Pon. Gaat hij vandaag langs bij het bedrijf? 

Minister Kamp kwam eerder deze week in opspraak vanwege giften die hij had ontvangen van Audi-importeur Pon, gevestigd in Leusden. Kamp was destijds namelijk minister van defensie, en Pon had een opdracht lopen bij defensie. Door giften aan te nemen van het bedrijf, heeft Kamp de schijn gewekt van corruptie. Wat die indruk versterkt, is dat meerdere defensie-ambtenaren werden ontslagen voor het aannemen van soortgelijke giften terwijl Kamp vrijuit ging.

Eerder vandaag noemde Kamp het “stom” dat hij giften had aangenomen van Pon voor zijn privé-auto. Toch leek hij vandaag op weg te zijn naar het in Leusden gevestigde bedrijf, blijkt uit de volgende foto’s van Maurits Oussoren voor DDS:

Maurits Oussoren voor DDS
De dienstauto van Kamp op weg naar Leusden. Foto: Maurits Oussoren voor DDS
IMG_5930
Foto: Maurits Oussoren voor DDS

Toen Kamp en zijn chauffeur opmerkten dat zij werden gefotografeerd, stuurde de auto plotseling weer naar links – weg van de afslag richting Leusden. Dat versterkt natuurlijk alleen maar de indruk dat Kamp op weg was naar autobedrijf Pon en daarbij geen zin had in pottenkijkers. De vraag blijft nu wat Kamp van plan was te doen in Leusden, maar dat de minister iets te verbergen heeft, is duidelijk. Hij is de zoveelste VVD’er die niet zuiver op de graat is.

IMG_5946
Kamp heeft door dat hij gefotografeerd wordt, en gaat snel weer naar links
Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Sniper666

  Het lijkt me toch duidelijk een BMW? Pon doet toch VAG??

  1. HaZ

   € 250,42 cash aftikken bij Pon met het dringende verzoek de rijen ( en de boeken) te sluiten.

  2. Floris

   Dat is z’n dienstauto. Privé rijdt hij Audi.

 2. Ni28

  Buiten deze regeerperiode had ik Kamp altijd hoog staan. Als hij ook al corrupt is dan is de VVD helemaal tot de laatste lid corrupt. Niet VVD maar VVC.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.