Illegale kansparels gooien boomstammen op weg bij Calais: Poolse chauffeur dood

Wat zijn die mensen toch een geweldige verrijking voor Europa he?

Illegale kansenparels in Frankrijk zijn verantwoordelijk voor de dood van een nietsvermoedende Poolse chauffeur. De ongewenste nieuwkomers hadden boomstammen op de snelweg bij Calais gelegd zodat chauffeurs gedwongen worden om te stoppen. Vervolgens springen de kansenparels snel uit de bosjes en klimmen ze aan boord. Daardoor hopen ze illegaal naar Engeland te reizen.

Blijkbaar had de Poolse chauffeur dat niet helemaal in de gaten. Hij reed in zijn busje en zag niet dat een paar vrachtwagens voor hem plotseling stil stonden omdat de weg versperd werd. Hij reed vol op ze in en was op slag dood.

Om het verhaal nog erger te maken blijkt dat die “barricades” regelmatig in de fik worden gestoken door de kansenparels. Want ach, zij — illegale kansenparels — zijn natuurlijk veel belangrijker dan normale Europese burgers die zich aan de wet houden.

Voor we het vergeten schijnen een paar Eritreeërs te zijn aangehouden. Die zullen ongetwijfeld een paar nachtjes gratis mogen overnachten in een Franse gevangenis waarna ze gewoon weer worden vrijgelaten zodat ze een ándere nietsvermoedende chauffeur om zeep kunnen helpen. Bedankt he, Franse autoriteiten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ni28

  De politie zal zeggen dat ie afstand moest houden en de verzekering betaalt niet uit. Eigen schuld. De daders krijgen een waarschuwing en een cursus veiligheid op weg. In Europa mogen geen bomen op de weg gelegd worden. Men moet in acht nemen dat deze mensen ten einde raad zijn en een betere toekomst willen dan is alles toegestaan. Eigenlijk is het de schuld van die vrachtwagenchauffeurs die geen lifters willen meenemen. Wat zijn toch de blanken slechte mensen. Onze trollen zullen het goedpraten, let op!

 2. corfo

  Ik verwacht binnen korte tijd een reactie van een linkse rat :
  “De illegale kansparels was verteld dat zij meededen aan de Highland-games; hen treft aldus geen enkele blaam !”

 3. Sniper666

  Tja dan moet die Poolse chauffeur maar beter opletten en niet in de buurt van Calais komen. Iedereen weet toch dat de kansenparels daar voor het opscheppen liggen?

  1. DutchDropveter

   onzin goed lezen;
   Extra opnamen (lees buiten de opgelegde minimum waar meer dan 50% het ook al niet mee eens is) dit is gewoon een manier om die eerste minimum er door te krijgen.

  2. Peter Selie

   Ja niet verplicht, raadt eens wie er straks aan het roer komt te staan.

 4. DutchDropveter

  Ook deze oplossing is heel erg simpel. Elke vrachtwagen heeft een bakkie en als de chauffeurs denken het word nu te dol, met zijn alle niet mee remmen!

  De overheid is er voor de voornaamste reden om de leefbaarheid te garenderen, nou overheid doet zijn taak niet, met dit als gevolg dus wijzen naar een ongeluk kan niet, de overheid hoort veiligheid te waarborgen.

 5. Ni28

  Ik wacht op de verklaring van onze trollen groep gebaseerd op hun ideologie.

 6. Ecoshaarlem

  Deze nep parels van de linkse elite moeten wij met zorg en liefde in Nederland ontvangen.
  Van die nep. parels lopen er in. Nederland al duizenden rond met een uitkering, en maar bladeren kauwen en soms op vakantie van hun uitkering terug gaan naar hun land van herkomst er is hier toch geen controle van de overheid op.
  Er is toch oorlog waar zij vandaan komen, of worden wij wederom verkeerd voorgelicht door de linkse overheid, arme Poolse familie waar de man zijn brood voor probeerde te verdienen!

  1. Sniper666

   @ Ecoshaarlem

   Dat is inderdaad opvallend. Als die kansenparels eenmaal een status hebben gaan ze gewoon op vakantie terug naar het land waar het zo slecht is. Volgende stap is wellicht dat ze daar “overwinteren” en de uitkering opgestuurd krijgen incl. kinderbijslag. Wat een debielen in de kaasstolp.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.