IND slaat alarm: gelukszoekers doen zich massaal voor als homo om asiel te krijgen

Vaak doen asielzoekers zich na afwijzing van hun aanvraag opeens voor als homoseksueel. Op die manier hopen ze alsnog een verblijfsvergunning te krijgen, onthult IND-directeur Renger Visser.

Zodra de migranten zijn afgewezen, komen ze opeens met een nieuw verhaal op de proppen. Ze beweren dan plotseling dat ze in hun land van herkomst gevaar lopen vanwege hun homo- of transseksualiteit. Volgens linkse vluchtelingenorganisaties moeten we deze mensen zeer serieus nemen: veel asielzoekers zouden bang zijn om te praten over hun homoseksualiteit, waardoor ze dit in eerste instantie niet vertellen aan de IND. Vandaar dat er pas later mee komen.

IND-directeur Visser rekent keihard af met dit linkse fabeltje:

“Iedereen mag zijn hele verhaal vertellen, en we houden rekening met kwetsbare personen en hoe goed iemand uit zijn woorden komt. Maar soms is een verhaal gewoon niet geloofwaardig.”

Zo is het. We zouden gek zijn als we elke migrant zomaar zouden geloven. Er zijn immers miljoenen mensen die graag naar Nederland zouden komen om een graantje mee te pikken van onze welvaart.

En geef die asielzoekers eens ongelijk! In Nederland krijgen ze gratis zorg, een gratis huis, een uitkering… Je moet wel heel dom zijn om níét naar Nederland te willen komen. Het is dan ook belangrijk dat we alleen diegenen toelaten die écht nergens anders heen kunnen. Échte vluchtelingen verdienen opvang in Nederland totdat ze terug kunnen naar hun thuisland. Maar leugenaars die doen alsof ze homoseksueel zijn, mogen linea recta worden teruggestuurd.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Ritter

  Verreweg de meeste z.g “vluchtelingen” zijn in werkelijkheid geen echte vluchtelingen die veiligheid zoeken maar (illegale) migranten die om economische redenen naar Noord/West komen (lees gratis huizen en ruime uitkeringen) en daarbij de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler.

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

  1. van Urk

   En dan vraag je bij jezelf af wie er nou echt wereldvreemd zijn. de soevereine grenzensluiters of de progressieve globalisten? Als ik het weet en als de IND het weet waarom doet links alsof zij nooit ergens van dit soort menselijke slechtheid wat vanaf weten? Meer dan 60% van de vluchtelingen vlucht niet voor oorlog maar komen hier de boel hier alleen maar te besodemieteren.

   1. Floris

    60% is nog veel te laag geschat.

    Dat ze het proberen is menselijk. Mensen zijn opportunistische wezens, net als alle dieren, maar ze krijgen die kans enkel en alleen omdat West-Europa geleid wordt door weekdieren zonder ruggegraat.

    Er is maar één manier om deze volksverhuizing tot staan te brengen en dat is de buitengrenzen sluiten. Gebeurt dit niet, en dat is de wil van de EU, dan zal West-Europa vervallen tot een vuilnisbelt. Een Caïro aan de Noordzee.

    Daarom moet de EU ofwel worden hervormd ofwel worden verlaten. Het eerste heeft de voorkeur, maar dan moeten de Junckers en de Timmerfransen worden vervangen door realisten en die kans is klein. Er zijn bijna geen realisten meer over in de politieke arena.

 2. HW

  Onmiddellijk een paar nachten bij elkaar in de cel. Even kijken hoe het eraan toe gaat.

 3. Ni28

  De IND kan zeggen wat zij willen en toch worden wij overspoeld door liegende immigranten. Een land waar geen verschil bestaat tussen legaal en illegaal verlaat je niet zomaar, dat hoeft toch ook niet. Je wacht gewoon de tijd af totdat er weer een generaal pardon komt van een linkse broeder. Het duurt alleen wat langer.

 4. Lambertus

  Volgens mij zijn er in ons land best veel echte homo’s die moeite hebben met het zoeken naar gelijk geaarde partners. Lijkt me geweldig om deze gelukzoekers eens flink te laten uitwonen door een stel echte homo’s. En als we kandidaten tekort komen stel ik voor dat de IND op kosten van Ontwikkelingshulp een hele batterij Sybians aan laat rukken om die leugenaars daar verplicht een paar uur op te zetten, op film vastleggen en dat naar hun familie te sturen. Als het IND niet weet waar ze deze neukmachines moeten bestellen; http://sybian.com/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.