Islamitisch vasten betekent rellen: gemeenten staan machteloos

Ze worden ook wel ‘ramadanvandalen’ genoemd. Moslims die tijdens de ramadan helemaal ‘loco’ gaan en dus allemaal spullen gaan afbreken. Niets zegt beter ‘vasten en vrede’ als lekker alles vandaliseren. 

Het erge is dat gemeenten gewoon niets kunnen doen. ‘Veel kan je niet doen. Behalve de pakkans vergroten’ zegt de directeur van het Centrum voor Openbare orde en Veiligheid, Jan Brouwer. Daar sta je dan, machteloos als de buurt vernield wordt zodra ze de moskeeën verlaten.

Er wordt veel gedaan door moskeeën en moslims om de buurt te informeren en te ‘adviseren’ over de ramadan en alles wat erbij komt kijken. Informatiepamfletten worden in buurten door de brievenbussen gestrooid om aan te geven dat het allemaal gaat om ‘saamhorigheid’. Ook waarschuwen sommige pamfletten voor rondhangende jeugd op de late uurtjes, omdat ze dan weer mogen eten en actief worden.

Voor zover de ‘saamhorigheid’ en het ‘reinigen van de ziel’ door de ramadan. Afgelopen week kwam er ook een idee van een aantal Christenen om Pinksteren om te ruilen met het Suikerfeest. Het is verre van een goed idee om dit soort ideeën serieus te nemen als er tijdens ramadan een stijging is in het vandalisme door moslims. Laten ze eerst eens even leren wat ‘saamhorigheid’ echt is, namelijk met je vingers afblijven van iemand anders zijn eigendom.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. DutchDropveter

  Lijkt me toch een simepele oplossing; bij nieuwjaar pakt met het vuurwerk af doormiddel van en vuurwerk verbod, gewoon een ramadan verbod lost het toch op? de “meerderheid” viert geen ramadan dus kappen met die inzin!

  Wij westere mensen moeten eens ongevraagd ’s nachts herrie gaan maken dan gelden er opeens hele andere regels en wetten. Wie wordt nu werkelijk gediscrimineert?

 2. C.oitus

  Heel bijzonder in de nacht zuipen en vreten en overlast bezorgen en op de dag niks vreten en zuipen en dan ook nog eens WERKEN. Heeeeeel knap, dit kan alleen een moslim volhouden met een rotsvast geloof.

  1. corfo

   C.oitus.
   “In de nacht vreten en zuipen en overdag nog eens werken” zegt u; met dat “vreten en zuipen” ben ik het volkomen eens maar met het “werken” van die parasieten heb ik wat moeite. Gek hè ? Minkukels die ’s nachts vreten en zuipen en dan óók nog eens een optreden verzorgen als vandalen, die zijn beslist niet in staat om dan óók nog eens te gaan werken. In elkaar rammen die lui, zeker op Rammendan !

 3. HaZ

  Je vol vreten en zuipen na zonsondergang prima, maar dan niet vreemd opkijken dat er voor de moslims na zonsondergang een samenscholingsverbod en een avondklok ingesteld gaat worden tijdens die “bezinningsvolle” maand. Gemeenten anticeperen toch zo graag op hun moslim inwoners, door ze in heel veel zaken tegemoet te komen. Het geven en nemen zal toch echt van 2 kanten moeten komen. Vernieling is een strafbaar feit, dus anticipeer daar dan ook op.

 4. Ni28

  Gemeenten zijn machteloos. Gemeenten maken zich machteloos. Gemeenten moeten bij het kabinet en Tweede kamer klagen over het tekortschieten van wetten. Deze moeten aangepast worden aan nieuwe situatie. Het vasten van moslims hoort niet in onze samenleving. Zeker als deze last veroorzaakt. Hier moet eerst het probleem benoemd worden wat steeds niet gebeurd. De overlast van islam op onze samenleving wordt steeds groter en lastiger om op te lossen. Eerst moeten wij de vijand in onze eigen gelederen te bestrijden, de politieke correctheid van onze politici.

  1. corfo

   Ni28.
   Gemeenten ZIJN niet machteloos; zoiets wordt ter plaatse verzonnen.
   Moet u eens proberen om een boom om te hakken zónder vergunning, vóórdat u de bijl opgeheven heeft staat er een aantal hoogopgeleide BOA’s in uw tuin om a. te voorkomen en u een bon aan te smeren. Wij, autochtonen, worden in dit walgelijk geworden landje gediscrimineerd. Óóit zal hier paal en perk aan gesteld gaan woorden. (Zodra het NL-leger weer op sterkte is, als dát ooit zal gebeuren).

   1. corfo

    Herstel : “BOA’s in de tuin om één en ander te voorkomen” enz. enz.

 5. Ngatimoto

  Als ik een gemeente was dan was ik niet machteloos.
  Net als bij een kroeg of disco. Je bezoekers bezorgen overlast? Dan gaat de tent dicht.
  Als men een clubhuis van een ‘motorclub’ kan sluiten dan moet dit voor een moskee ook lukken. Er zullen best subsidies lopen die kunnen worden afgekapt.
  Stel voor dat op Urk zoiets zou gebeuren als de gereformeerde kerk leeg stroomt en men gaat overlast bezorgen? Dan staat de volgende keer de ME in het dorp om die gasten even een lesje te leren.

 6. Nederland-op1

  Hoezo moet Pinksteren omgeruild worden voor het Suikerfeest? Wat is er op tegen als wij Pinksteren vieren en de moslims tegelijkertijd het Suikerfeest? Is dit weer te makkelijk? Als je als Christen met zo’n ruilvoorstel komt ben je de naam Christen niet waard. Het is duidelijk weer bedoeld om te slijmen. GATVERDAMME!

 7. Sniper666

  Omgekeerde wereld, welkom…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.