Kijken! Rock am Ring organisator gaat los op politiekcorrecte terreur-wegkijkers

Deze man heeft het helemaal gehad met het islamistisch extremisme én met al die wegkijkers die continu roepen dat het allemaal wel meevalt omdat het maar een “handvol” gekken zijn die ons willen afslachten.

Afgelopen vrijdag werd één van de grootste muziekfestivals van Duitsland, Rock am Ring, geëvacueerd vanwege — hoe kan het ook anders — een serieuze terreurdreiging. De politie had de organisatie verteld dat er een serieuze dreiging was en dat er dus maar één manier was om festivalgangers te beschermen: de vrijdag afzeggen. Dan kon er zaterdag verder worden gegaan met het festival, maar eerst moest iedereen in veiligheid worden gebracht. Met andere woorden: vrijdag was een vergooide dag.

Niet zo gek dus dat de organisator van Rock am Ring het he-le-maal gehad heeft met radicaal-islamistische extremisten én met professionele wegkijkers:

“Dit heeft niets te maken met het feit dat ik me altijd tegen terrorisme uitspreek,” zei Marek Lieberberg later tegen verslaggevers. “En ik ben van mening dat het een keer klaar moet zijn met: dit is niet mijn islam en dit is niet mijn shit of dit is niet mijn weet ik wat. We zitten nu in een situatie waarin iedereen zich tegen terrorisme moet uitspreken.”

Hoe dat “uitspreken” eruit moet zien? Lieberberg was heel duidelijk. “Ik wil eindelijk eens demonstraties zien tegen deze geweldplegers. Ik heb tot dusver geen demonstraties gezien van tienduizenden moslims die zeggen: ‘Wat doen jullie nu eigenlijk?’ En ik wil zien dat er in dit land nu eindelijk eens iets gebeurt. Dat dit soort geweldplegers worden vastgehouden.”

Je zou denken dat beide eisen niet al te lastig kunnen zijn om in te willigen, maar helaas blijkt keer op keer dat dit wél zo is. Er zijn ondertussen al tienduizend mogelijkheden geweest voor het soort demonstraties waar Lieberberg om vraagt, maar we hebben er nog geen enkele gezien. En wat het (preventief) arresteren van wannabe jihadisten betreft: zoals we vannacht weer gezien hebben in Groot-Brittannië gebeurt dat veel te weinig. De autoriteiten weten precies welke ‘jongemannen’ extremistische denkbeelden hebben, maar ze doen pas iets als het te laat is. Zo stond de aanslagpleger van Manchester, Salman Abedi, op de radar van de autoriteiten, maar kon hij zijn helse plan toch gewoon uitvoeren.

Met zijn oproep spreekt Lieberberg dan ook niet alleen voor zichzelf, maar ook voor héél veel anderen die het onderhand helemaal gehad hebben met nieuws over een aanslag hier en een aanslag daar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. meanstreak2099

  ik hoop echt dat die demonstraties gebeuren maar als ik al niet verder kijk dan denk die blijven zeggen dat zij niks veroordelen omdat zij er niks mee te maken hebben zie ik weer dat het verloren hoop is

 2. Ni28

  Als een kudde gnoe’s die toekijken hoe weer een paar dieren gedood worden door de krokodillen. De islam, de enige islam wordt weer goedgepraat door de politiek en wij gaan over tot de orde van de dag. Wachten tot de volgende aanslag.

 3. Floris

  “Ik heb tot dusver geen demonstraties gezien van tienduizenden moslims die zeggen: ‘Wat doen jullie nu eigenlijk?”
  ——————————————————————
  Het volgende stuk is meer dan 10 jaar oud. In die 10 jaar hebben we geen enkele demonstratie van moslims tegen de jihadi’s gezien. Wel tegen Israël of een paar spotprenten.

  “Zelfs voor de meest rabiate verdediger van die religie is het toch inmiddels onhoudbaar geworden om nog vol te blijven houden dat er helemaal niets met de islam aan de hand is, en dat de islam “gewoon een religie” is, vergelijkbaar met ieder ander geloof? Er verstrijken maanden — wat zeg ik: jááááren! — zonder dat ooit het Boeddhisme tijdens het journaal verdedigd hoeft te worden. Nog nooit heb ik tijdens het jeugdjournaal gezien hoe de beweegredenen van de Joodse kolonisten aan de hand van de Thora worden toegelicht. Maar een moslim hoeft zijn pink maar op te lichten, en er staat een leger van journalisten, schriftgeleerden en multiculturalisten klaar om uit te leggen dat er niks aan de hand is; dat het oplichten van je pink heel gewoon is voor moslims; dat het hier een gemátigde moslim betreft, en dat het beslist géén terrorist is.

  Het is er dus allemaal niet relaxter op geworden.Maar er schijnt hoop te gloren aan de horizon! Er is namelijk die geweldige gematigde islam, die binnenkort toch eindelijk eens echt werk gaat maken van het terugfluiten en verlichten van die paar rabiate moslimsfundi’s die er op deze wereld rondlopen. Bijna elke moslim is namelijk gematigd, en verlangt hevig naar een geseculariseerde islam, die veel meer ruimte laat voor persoonlijke vrijheid en emancipatie. Althans — dat schijnen we te moeten geloven. Maar na bijna twee jaren na de moord op Van Gogh heeft onze samenleving nog geen *enkel* betekenisvol signaal uit de boezem van de islamitische gematigdheid mogen ontvangen. Misschien kunnen we eens voorzichtig de balans opmaken?

  http://lagonda.blogspot.be/2006/09/turfmolm.html

  De balans 10 jaar na dato: het is er vele malen erger op geworden. Dit kwaad MOET Europa uitgesodemieterd worden.

 4. Sniper666

  Ben wel benieuwd wat er gebeurd als Otto Normalverbraucher het helemaal gehad heeft met de booslims.

 5. NoDoubt

  jihad is een onlosmakelijk onderdeel van de Islam net als Sharia. En dus niets met radicaal. De Islam ziet de wereld als Kalifaat, van de vredelievende Mekka-periode (minderheidsperiode) gaat het over naar de Medina-periode (meerderheidsperiode) en er geldt alleen Islam en geen enkel ander geloof of niet-geloof. Het is totalitaire ideologie met alleen maar onderdrukking. Pim Fortuijn:´Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de Islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest. Hoeveel slachtoffers zijn er na zijn dood gevallen door deze ideologie?

  1. Floris

   Geheel juist. Islam is een overblijfsel uit een barbaarse en achterlijke tijd uit een barbaarse en achterlijke regio.

   Het hoort niet in Europa thuis en het wordt hoog tijd dat dat de moslims recht in hun smoelen wordt gezegd. Respect tonen voor hun waanzinnige baggerreligie is de grootste fout die je kan maken en die maken de linkse mafklappers al 40 jaar.

   Waar heeft dat ons gebracht? Kijk om u heen.

 6. Marija

  Hier hebben wij dat al zó vaak gezegd.
  Demonstraties door moslims die tegen dit terreur geweld zijn: nooit gezien, zal ook nooit gebeuren want men keurt het niet af.
  Demonstraties in Nederland: we zijn het spuugzat maar komen niet van de bank af met de luie reet.
  Tót………..ja tót dat er ook in ons land een dergelijke aanslag wordt gepleegd, zouden dan de ogen open gaan?
  Je moet er niet aan denken dat je kinderen of familie door die misdadigersbende die Islam heet, volkomen onverwacht uit het leven worden gerukt.

  De ach en wee betuigingen van onze regering, daar hecht ik geen enkele waarde meer aan, zolang zij niet daadwerkelijk optreden en maar blijven draaien en wegkijken, acht ik hen medeschuldig aan dit geweld.
  Die hele zooi in Den Haag zou aangeklaagd moeten worden.

 7. TheGrimReaper

  @Marija:

  We hebben het al tot twee keer toe mogen meemaken: de moord op Theo van Gogh had al de JUISTE katalysator moeten zijn voor MASSA DEMONSTRATIES…. maar WAT gebeurde er: er werd een stille tocht gehouden (een paar honderd mensen??), er werden wat kaarsjes gebrand, er werden wat woordjes gesproken en men ging vervolgens over tot de “orde van de dag.”
  De moord op Pim Fortuyn: dat werd gevolgd door…… een “demonstratie van…..een paar honderd mensen? Er werden weer wat kaarsjes gebrand en wat woordjes gesproken en men ging weer over tot…..

  Tenzij mensen WERKELIJK met de luie reet achter de TV vandaan komen en DAADWERKELIJK een stem laten horen, ZAL er ook niets veranderen.

  TGR

  P.s.: de Islam die NIETS laat horen mbt de aanslagen? Ik heb dit al eerder geschreven hier op DDS, maar zal het voor alle duidelijkheid nog een keer herhalen: ZIJ DIE HIERTEGEN NIET PROTESTEREN, ZIJN HET HIER DUS MEE EENS.

  P.p.s.: en ook DEZE wil ik u niet onthouden; de laatste regels uit HET gedicht van H.M. van Randwijk:

  “een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht.”

  1. Floris

   Dat de zogenaamde ‘gematigde moslims’ op hun krent blijven zitten is overduidelijk. Om uiteenlopende redenen, maar overwegend omdat ze het wel best vinden zoals het nu gaat.

   De autochtone Nederlanders vormen geen eenheid. Politiek verdeeld tot op het bot, geïndividualiseerd en, naar het zich laat aanzien, niet bereid om te vechten voor het behoud van hun eigen (in alle opzichten superieure) cultuur.

   1. Marija

    Dan zal er misschien een grote terreurdaad in Nederland moeten plaatsvinden, met vele doden en vele zwaar gewonden. Heel veel mensen vol van verdriet en woede.
    Je mag het niet zeggen en je wenst niemand zo iets verschrikkelijks toe, maar…………..
    Het blijft tot nu toe om zo maar te zeggen: een ver van mijn bed show, maar komt het héél dichtbij, misschien worden dan de nooit zelfstandig nagedacht hebbende wakker?
    Zijn we zó ingedut, egoïstisch en vertrouwend op de nep-overheid, dat zij ons wel beschermen tegen en aanslag?
    Ja, dan zijn we knettergek.

    1. HaZ

     Wel eens bij stilgestaan waarom er (nog) geen aanslagen ala Londen,Berlijn,Parijs etc. hier hebben plaatsgevonden? Een Wilders
     heeft wat dat betreft meer bereikt als in de ons omringende landen.
     Als 2e partij van Nederland is de PVV de golvenbreker voor die terroristen.
     Dat Wilders dat moet bekopen met levenslange beveiliging, lees opsluiting,
     mag de Nederlandse bevolking zich weleens aanrekenen en in diens voetsporen
     het krakkemikkige zooitje wegkijkers in Den Haag en Hilversum.

     1. mening66

      Natz Je hebt gelijk, juist omdat Wilders zo hoog in de peilingen stond en nu als 2e partij een rol speelt is er nog geen grote aanslag in NL geweest!
      Ook de islam weet dat als zij dat doen er een rel losbreekt en dat we de slapjanussen die er nu zitten wegstemmen en Wilders de allergrootste partij wordt die er ooit geweest is.
      Dàt en omdat er hier grote geldwegen zijn voor de islam.
      Die goed gekeurd worden door de zittende regering, om de rust hier te behouden.
      Deze laffe manier van deze regering zal zich niet belonen.
      Als de grotere landen overwonnen zijn is NL een peulenschil.
      Hitler beloofde ook onze neutraliteit te respecteren, tot hij de havens nodig had.
      Deze regering heeft niets geleerd van de geschiedenis en denkt dat deze laffe houding ons zal redden, niéts zal ons redden als het zover is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.