Lafbek Tofik Dibi blokkeert Henk Bres na hem eerst zwaar beledigd te hebben: ‘Onthoud, seks met honden is strafbaar’

Eerst roepen dat zijn hond zelfmoord heeft gepleegd om aan Henk te ontsnappen, dan hem snel blokkeren.

Wat is Tofik Dibi toch een ongelooflijk sneu mannetje. Eerst roept hij heel hard op Twitter dat het hondje van Henk Bres waarschijnlijk zelfmoord heeft gepleegd om aan zijn baasje te ontsnappen, vervolgens volhardt hij daarin en roept hij iets over homofobie, waarna hij tenslotte Henk maar op de block gooit, want die praat terug en dat mag natuurlijk niet:

Harde woorden van Henk, maar neem het hem eens kwalijk. Dibi heeft hem bewust tot op het bot beledigd terwijl Henk en zijn vrouw nog bijzonder veel verdriet hadden van de dood van hun trouwe viervoeter. Echte hondenliefhebbers reageren daar nou eenmaal emotioneel op. Zeker als Dibi vervolgens ook nog dit soort tweets de wereld instuurt als Henk duidelijk maakt dat hij echt gekwetst is omdat hij erg veel van zijn hondje hield:

https://twitter.com/TofikDibi/status/873234375399354369

Wat een ongelooflijke laffe actie van Dibi zeg. Dat je het politiek oneens bent met iemand is prima, en ja, het politieke debat mag je keihard voeren (dat doen wij ook). Maar om vervolgen dit soort persoonlijke beledigingen te gebruiken… dat is echt not done en bewijst maar weer eens dat Nederland dankbaar mag zijn dat Dibi niet meer in het parlement zit. Wat een schande dat hij zich ooit “volksvertegenwoordiger” mocht noemen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Nederlandse_Patriot

  Tofik wie?

 2. Peter Selie

  Vraag mij wel eens af, wanneer men eenmaal onder de sharia leeft, wordt Tofik Dibi dan ook van een hoog gebouw geflikkerd?

  1. corfo

   @Peter Selie.
   Ik hoop het, mét u !
   Deze “man” deugt absoluut niet.

 3. poldi

  Ik krijg altijd kokhalsneigingen als ik dit weerzinwekkend schepsel zie.

  Onze grootste landverraadster Femke Halsema en dit enge mannetje Tofik Bibi dienden een paar jaar geleden de volgende motie in:
  “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is”.
  Deze motie werd muv de PVV en SGP aangenomen.
  Zij predikte samen met dat enge mannetje Tofik Bibi de multiculturele samenleving, maar plaatste haar eigen kinderen wel mooi op een witte school.
  Deze moslimknuffel partij die nu betrokken is bij de kabinetformatie besprelingen staat open voor het binnenhalen van meer “vluchtelingen” ook al is dat aantal meer dan de door EU afgesproken verdeelsleutel !
  1

  swetsnek 21 uur ago Login om te reageren

 4. HaZ

  Seks met honden is strafbaar. En anaalridder Tofik kan het weten, het is tenslotte zijn favoriete houding en bezigheid om als hond te fungeren.

  1. corfo

   HaZ.
   Als de hond stilzwijgend toestemming geeft is de strafbaarheid opgeheven.
   Anaalridder Dibi huldigt n.l. het standpunt : “Wie zwijgt stemt toe”.
   Deze man moet z.s.m. , gehuld in een dwangbuis, worden opgenomen in een gesticht.

 5. Ni28

  De kwaliteit van onze volksvertegenwoordigers is niet iets om op trots te zijn. De resultaten zijn zichtbaar.

 6. thaithai

  Wat een ongelooflijk laag bij de grondse laffe poepstamper.

 7. corfo

  Af te halen door lafbek Dibi: een reu van het ras : keeshond.
  Kruip Femke Halsema in haar achterste, vieze man !!!

  1. Standaardbinnen

   Tofik Dibi weet hier wel homoseksuele fantasieën te wekken.

   1. corfo

    Standaardbinnen.
    Bij Halsema ????

    1. Standaardbinnen

     Ik uw geval betreft het inderdaad fantasieen over seks met dieren. Tel uit uw winst.

     1. corfo

      @Standaardbinnen.
      U bedoelt kennelijk “in ’t geval van ridder Dibi”. Ik persoonlijk krijg geen enkele fantasie als ik denk aan mannen, maar óók niet bij ’t zien van een kees-hond, u kennelijk wel. Nou, gaat u zich maar te buiten !!!

 8. Peter Selie

  Het laatste smerige trucje wat Halsema ons geflikt heeft, voordat zij van haar wachtgeld ging genieten.

  nr 36

  Motie van het lid Halsema cs
  Voorgesteld 27 oktober 2010
  De Kamer,
  gehoord de beraadslaging,
  overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
  overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
  overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
  verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
  en gaat over tot de orde van de dag.

  Halsema
  Cohen
  Pechtold
  Roemer

  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

  1. Standaardbinnen

   De motie was inderdaad overbodig omdat dit al in de Grondwet is geregeld. Het bestrijden van een godsdienst is in strijd met de Wet.
   Die motie sloeg dus nergens op.

   1. IJscoman

    GroenLinks is altijd goed geweest in symboolpolitiek.

 9. Mees

  “Waar woont die Bres, zal hem eens even in elkaar trimmen zodat ie 6 weken lang zijn vlees door een rietje moet zuigen “

  1. Fiji

   En waar woont jouw huis? Ik ben namelijk iets groter dan jou (2.17m met bijpassend postuur) en kan ook wel een loze kreet uit mijn toetsenbord slingeren maar ik neem wel een rietje mee voor jouw tandloze gebitje na mijn bezoek.

 10. Adriaan

  De Tofik Dibi is geestelijk gestoord. Zo aan zijn kop te zien is het een flikker. Wat een enge homo is dit.

  1. Standaardbinnen

   Kom maar uit de kast, Adriaan, en zeur niet. Nergens voor nodig.

   1. Sniper666

    @ standaardtrol

    Is het erg druk bij soepsiediesloerperclub grondlijn?

    1. Peter Selie

     Standaardbinnen is 100% een nieuw account van de DDS agent provocateur Simon.

 11. Peter Selie

  Bijna alle Marokkaanse raddraaiers zijn lafbekken pur sang, in een groep opererend als bende vormen zij een gevaarlijke eenheid die onder groepsdruk, de criminele haat botvieren, die hen door hun ouders is ingegeven.

 12. cvandenheuvel3

  ach, het is gewoon de kift dat hij is aangesproken als geitenneuker… dan moet ie ff stoer doen.

 13. Horizon

  Als ,,Toffe Debieli,, denkt dat een hond het vermogen zou kunnen hebben zelfmoord te willen of kunnen plegen om welke reden dan ook dan zou hij ook kunnen bedenken omdat hij er lelijk uitziet met een duidelijke debiele uitdrukking en loser is van de hoogste graad mogelijk, dat zelf maar te voor ons te doen en ons van zijn afschuwelijke verschijning te bevrijden.
  Het woord (Tov) is een Hebreews woord en de heeft de betekenis van mooi en goed en het woord debiel is de betekenis van zwakzinnig en of idioot, het is wellicht daarom alleen al een rechtvaardige reden snel afscheidt van ons te willen nemen, wegens een chronisch gebrek aan deze bevestigingen.
  Maar het kan ook wegens de schaamte voor zijn verantwoordelijke voortplanters voor het falen van de grote mislukking en falen die zij hebben geproduceerd met deze .. Homo Lookalike Mocro.. Shame Shame on them.
  (Hiermee niet tegenstaande homo’s te willen beledigen hoor in tegendeel, ik heb ik niks tegen homo’s jullie maken de wereld alleen maar leuker, maar voor de Arabische gedachte goed zijn homo’s afvalligen en wees nou blij het is ook niet fijn om zo een lelijke aap als Toffe Debieli als jullie compadres in te willen delen, toch ? Zeg nou eerlijk)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.