Londen: man gearresteerd nadat hij “Allahu Akhbar” riep en politieagent aanviel

Screenshot Twitter-video door Gary Miller/@ElementMiller
Foto:

‘Vrede op aarde’ lijkt wel héél ver weg te zijn.

Eerder vandaag werd bekend dat een knettergekke moslimhater een terroristische aanslag had gepleegd met behulp van een auto bij een moskee in het Verenigd Koninkrijk. Absoluut verschrikkelijk, natuurlijk. Nu komen er berichten naar buiten dat een andere man later op de dag losging op een politieagent. De aanvaller riep “Allahu Akhbar” tijdens zijn actie, wat natuurlijk toch de indruk geeft dat het hier weer om een islamistische extremist ging.

Volgens getuigen riep de aanvaller niet alleen “Allahu Akhbar,” maar ook nog een paar andere zinnen “in een buitenlandse taal.” Opvallend genoeg zeggen de Britse autoriteiten dat ze het nog niet als een terroristische aanslag behandelen. Wel is de man opgepakt omdat hij de orde verstoord heeft én omdat hij een wapen bij zich had.

Oké dan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

5 reacties

 1.   

  Misschien ook een diabeticus in problemen al zijn de meeste diabetici die ik ken hoogstens met een spuit gewapend.

 2.   

  Dat wordt geen 72 maagden voor deze wannabe terrorist maar 72 dagen bladharken.

 3.   

  Onwelwording misschien?

 4.   

  Je hoort geen wapen op zak te hebben, dus deze maffe aap had vast geen goede bedoelingen.

 5.   

  Ahh ik zie het al, hij was alleen maar zijn lens kwijt. Komt natuurlijk de juut om hem te beschermen tegen het verkeer. Dat wil-ie niet want hij legt keurig uit dat allah hem wel zal beschermen bij het zoeken naar zijn lens tussen het verkeer. Verder is het warm dus de gemoederen raken verhit waarop de politie de man besluit af te voeren voor zijn eigen veiligheid. Op het bureau aangekomen krijgt hij een pilsje en een broodje ham. Dat kalmeert hem enigszins waarop de politie hem weer laat gaan. Case closed.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!