Nederlandhater Anne Fleur beledigt het hele land maar weer: ‘We leven in een verkrachtingscultuur’

En ik maar denken dat het in Nederland behoorlijk veilig is voor vrouwen.

Volgens Anne Fleur Dekker bewijzen enkele belachelijke posts op een forum voor prostituee-bezoekers dat we in Nederland “nog altijd in een verkrachtingscultuur” leven. Ja, mevrouw beweert het echt. Op Twitter natuurlijk:

Ten eerste is het best mogelijk dat dit geen échte verslagen zijn, maar ‘fantasieën’ van deze mannen. Ja, dat zijn zeker verontrustende fantasieën, maar ik dacht dat juist die mafketels van links vonden dat we overal open voor moesten staan en dat alle waanideeën serieus genomen moeten worden. Iets met ‘ze voelen het nou eenmaal zo’.

Ten tweede is het natuurlijk knettergek om — aangenomen dat het wél waargebeurde misdrijven zijn — net te doen alsof dit soort forumposts bewijzen dat Nederland een “verkrachtingscultuur” heeft. Verkrachtingscultuur? Weet je wat dat is? Lees maar eens iets over de massale aanrandingen van vrouwen in Duitsland anderhalf jaar geleden. Weet je wie daar verantwoordelijk voor waren? Hint: het had niets te maken met Nederlandse mannen. Heel gek, maar op de één of andere manier kan ik me niet herinneren dat we Anne Fleur daar ooit over gehoord hebben.

Anne Fleur grijpt werkelijk alles aan om Nederland in een zo kwaad mogelijk daglicht te stellen. Elke keer dat iemand iets doet wat niet kan gebruikt ze dat om onze hele cultuur te beledigen en weg te zetten als verrot. Het is knetterziek, maar het is ook waarom ze altijd welkom is bij linkse tv-shows en evenementen. Links lust hier namelijk wel pap van. Weg met ons! Nederland sucks! Dát zijn de échte motto’s van linkse raddraaiers als Anne Fleur, niet ‘brood en gelijkheid.’


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

179 reacties

 1. Standaardbinnen

  http://www.ad.nl/binnenland/elke-week-24-aangiften-wegens-verkrachting~a9c3be53/

  Elke week doen 24 vrouwen aangifte van verkrachting in Nederland. Iedereen kan begrijpen dat het werkelijke aantal vele malen hoger ligt. Ik vind dat toch wel een zorgelijk gegeven en ik snap ook wel de verontrusting op dit punt van veel vrouwen.

  1. Kodi

   En als er al aangifte wordt gedaan, dan duurt het vier maanden voordat aan zo’n aangifte eens gevolg wordt gegeven. Als dat al gebeurt. Want zelfs al is de dader al opgespoord, dan nog gaat de politie niet tot arrestatie over.

 2. Viertel

  Het zoveelste bericht over non-valeur Anne Fleur. Krijg nu toch het gevoel dat de redactie van DDS dit meisje maar wat graag ‘zou willen doen’.

 3. Ritter

  Toch typisch met dit soort z.g moderne “feministen”.

  Ze jammeren over “verkachtingscultuur” maar spreken vaak wel hun steun uit voor de islam en promoten/verdedigen zelfs hoofddoekjes en Burka’s.

  Allemaal heel tegenstrijdig.

  Als Anne Fleur Dekker het serieus meent zou ze zeer kritisch moeten zijn op de islam en de rol van de vrouw daarin. (zie b.v de rol van de vrouw in islamitische landen en in het Sharia recht) Maar dat doen ze vaak niet.

  1. Standaardbinnen

   Ik hoorde Anne Fleur niet steun voor de islam en burka’s uitspreken. Bron?

   1. nogmaals

    Afgang van Standaard binnen.
    Hij probeert als een klein kind om Ritter op zijn woorden te vangen, maar geeft er daarbij blijk van dat hij nog steeds moeite heeft met begrijpend lezen. Ritter heeft nergens gezegd dat Anne Fleur steun heeft uitgesproken voor islam en burka’s.

    1. Standaardbinnen

     Die indruk had ik ook, nogmaals. Fijn dat dit is opgehelderd.

     1. corfo

      @ Standbuit.
      Wanneer gaat u weer normaal reageren ? Vandaag toch wél het pilletje genomen ? Of een shotje gemist misschien ? Volledige wartaal wat u “schrijft”.

 4. Beukman

  “Verkrachtingscultuur” is ook weer zo’n woord. Onderschatten moeten we het probleem echter ook niet.
  Want let’s face it: in Nederland wordt zo’n 1 op de 8 vrouwen in haar leven ooit verkracht (cijfers hangen sterk af van definiëring), de dader is meestal een bekende, en de daad vindt meestal binnenshuis plaats. De mythe dat de muzelman zich vergrijpt aan onze vrouwen is een racistische mythe, door blanke mannen verspreid om hun eigen straatje schoon te vegen.

  Er valt veel voor te zeggen om pr*stitutie ook te scharen onder verkrachting. Pr*stitutie en vrouwenhandel zijn de afgelopen twee decennia ernstig met elkaar verweven geraakt, wat betekent dat steeds meer jonge vrouwen onvrijwillig plaatsnemen achter het raam of werken in een bordeel.

  Mannen strooien zichzelf zand in de ogen over hun prestaties, check de verhalen maar eens op h*okers.nl of hierboven van Anne Fleur. Een pr*stituee die haar vak verstaat zal de klant inderdaad laten denken dat hij een geweldig s*ksbeest is of, god bewaar me: een geweldige minnaar.

  “Ven der putz shteht, ligt der sechel in drerd.” Dat is een fraai jiddisch spreekwoord. Een man die zojuist in een h*er is klaargekomen en dus langzaam weer bij zinnen komt, zou zich op dat moment eens af moeten vragen of hij niet mesjogge is.

  1. Standaardbinnen

   Ik begrijp wel dat Anne Fleur, na alle bedreigingen en agressie van mannen die ze over zich heen kreeg, deze term gebruikt. Het is inderdaad vreselijk wat vrouwen zoals zij overkomt als ze het lef hebben hun mening onverbloemd te geven. Ik vind ‘verkrachtingscultuur’ dan eigenlijk wel een passende term.

   1. Beukman

    @Standaard
    Collectieve s*ksuele fantasieën over het “doen” van Anne Fleur zullen inderdaad hun uitwerking niet hebben gemist.
    Dankzij DDS ga ik Anne Fleur steeds meer mogen. Eindelijk weer eens een vrouw met ballen die niet met zich laat sollen.

    1. Seneca

     @beuk
     gezien je fascinatie voor deze jongedame hoop je stiekem dat je ooit eens door haar ‘gedaan’ wordt. nietwaar beuk?

     1. Beukman

      Bizarre oudemannenfantasie, @Seneca. Ik vrees dat jouw opmerking meer over jezelf zegt dan over mij.

  2. IJscoman

   Beuk, in essentie heb je gelijk. Maar je hangt tegelijk ook wel weer ontzettend de moraaltheoloog en fatsoensdominee uit. Het oudste beroep ter wereld is niet uit te bannen met filosofisch getinte deugdebatjes.

   1. Beukman

    @IJsman
    Ik heb dus gelijk, maar ik heb mijn gelijk niet op de juiste wijze verwoord??????

    1. IJscoman

     Je hebt wel gelijk. Maar je zeurt er zo omstandig en overdadig over door. Je had het inderdaad misschien iets bondiger en minder zalvend kunnen verwoorden. Jouw betoog leek regelrecht van de kansel te komen.

     1. Beukman

      @IJs
      Ik heb mijn reactie nog eens nagelezen, maar kan me niet vinden in jouw kritiek. Ik ben to the pointer dan de gemiddelde reageerder, hier en loop ook niet eindeloos morele oordelen uit mijn mouw te schudden.
      Ik zal jouw reactie dus maar als een compliment beschouwen, aangezien DDS een voorportaal is van de Rechtse Kerk.

 5. Peter Selie

  Voor de collectivisten onder ons geldt blijkbaar 1 ding, een federaal totalitair geïslamiseerd Eurabië en je kleinkinderen onder het sharia recht.

  1. Standaardbinnen

   Wie bedoelt u met de ‘collectivisten’?

   1. IJscoman

    Wonderlijk dat de door Beukman zo erudiet ingeschatte Standaardbinnen niet weet wat bedoeld wordt met collectivisten. Maar ja, hij begrijpt ook nog steeds niet wat cultuurmarxisme en politieke correctheid inhoudt.

    1. Standaardbinnen

     Zijn cultureel Marxisten en ‘collectivisten’ voor u synoniem? Ik geef toe dat dit me niet bekend was.

     Voor de goede orde: ik verwerp de volledig achterhaalde ideeën van het cultuurmarsisme, een totaal verouderde ideologie waar geen zinnig mens het nog over heeft. Floris, kennelijk een oude man, praat er nog wel over, maar dat komt dan vooral omdat hij na zijn schoolopleiding in de 70-er jaren geen boek meer ter hand nam.
     Straks gaat u ook nog beweren dat ik Marcuse een groot denker vind.

     😉

     1. IJscoman

      Standaardbinnen, ik zeg nergens dat cultuurmarxisten en collectivisten synoniem zijn. Maar het verbaast me wel dat je niet weet wat collectivisten zijn.

      Dat je beweert dat de ideeën van het cultuurmarsisme volledig achterhaald zijn en een totaal verouderde ideologie weerspiegelen, is baarlijke nonsens en een smerige poging om dit gevaarlijke gedachtegoed waar de Europese cultuur heden ten dage nog zwaar onder te lijden heeft, te bagatelliseren.

     2. Standaardbinnen

      Ik vind de bewering dat het cultuurmarxisme in de Europese cultuur nog zijn werking heeft net zo verhelderend als zeggen dat het nationaal-socialisme in de Europese cultuur nog springlevend is.

      In de Europese cultuur zijn begrippen als socialisme, sociaal-democratie, volksnationalisme, liberalisme, conservatisme, populisme en christendemocratie niet uitgestorven omdat ze aan de orde zijn bij maatschappelijke en politieke vraagstukken. Zeker als het gaat om verdelingsvraagstukken in de sociaal-economische politiek is het links-rechts-continuüm nog steeds zeer actueel. Die politieke verschillen van inzicht labelen met atavistische begrippen als Marxisme, collectivisme en nationaal-socialisme beschouw ik echter als intellectuele luiheid, om de kwalificatie domheid maar te vermijden.

     3. Beukman

      Marx hield zich helemaal niet bezig met cultuur. Belachelijke term dus, “cultuurmarxisme”.
      Het lijkt veeleer een nazi-term in een nieuw jasje. De nazis spraken van cultuurbolsjewisme om uiting te geven aan hun haat en vrees voor het onbekende en het nieuwe, en deze angst te framen aan het communisme. Zie
      https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_Bolshevism

      De grootste vijanden van het zgn cultuurmarxisme vormen een bont gezelschap van antisemieten, revisionisten, holocaustontkenners en reactionaire halve garen.

     4. Standaardbinnen

      2Beukman,

      De term duikt ook wel op in verband met de Frankfurter Schule waarvan Floris en IJsco schijnen te denken dat die nog steeds de universiteiten domineert. Ik vind het een tamelijk stupide labeling. Slaat nergens op en is net zo gratuit als PVV-ers voor nazi uitkafferen.

     5. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Ben het met u eens dat iedereen in Nederland al snel in een hokje geduwd moet worden, etiket er op en klaar.

     6. IJscoman

      Standaardbinnen, cultuurmarxisme is door gedrongen in de haarvaten van onze maatschappij en de aanjager van het huidige, gelijkschakelende politiek correct denken.

      De Frankfurter Schule combineerde marxistische analyse met Freudiaanse psychoanalyse om de basis te vormen voor wat bekend werd als “kritische theorie.” Dit was in essentie een destructieve kritiek op de belangrijkste kenmerken van de westerse cultuur zoals christendom, kapitalisme, autoriteit, familie, patriarchaat, hiërarchie, moraliteit, traditie, seksuele terughoudendheid, loyaliteit, patriottisme, nationalisme, etnocentrisme, traditie en conservatisme.

      De aanhangers van de kritische theorie vonden dat traditionele overtuigingen en de bestaande sociale structuren vernietigd moeten worden om ze te vervangen door een ‘nieuw denken’ dat net zozeer een deel zou worden van het elementaire bewustzijn als het oude dat geweest was. Marcuse predikte de ‘Grote Weigering’, een verwerping van alle belangrijke westerse concepten en een omhelzing van de seksuele bevrijding en de verdiensten van feministische en zwarte revoluties. Zijn belangrijkste stelling was dat universiteitsstudenten, zwarten uit het getto, vervreemden, asocialen en derdewereldburgers de plaats konden innemen van het proletariaat in de komende revolutie.

      Marcuse was de belangrijkste pleitbezorger van politieke correctheid en/of cultuurmarxisme, en presenteerde zijn geloof met een dwingend simplisme en als een engagement om ‘gevoelig’ te zijn voor andere mensen en om waarden te huldigen zoals ‘tolerantie’ en ‘diversiteit’. De realiteit is anders. Politieke correctheid is het gebruik van cultuur als een krachtig wapen om nieuwe normen op te leggen en om degenen te stigmatiseren die afwijken van de nieuwe dispensatie en om degenen te stigmatiseren die vasthouden aan waarden die het politiek correcte denken belemmeren: vrije meningsuiting en objectief intellectueel onderzoek.

      Tot op de dag van vandaag geldt deze invloed. Diversiteit is nog steeds goed, andersdenkenden zijn xenofoben, globalisme is ruimdenkend, patriottisme is eng en nauw, alle culturen zijn gelijkwaardig, enz. enz. Als je niet ziet dat dit nog steeds de opgelegde normen zijn, ben je blind.

     7. Standaardbinnen

      @IJsco,

      Ik moest wel lachen om je beschouwing. Vind het wel geestig dat weer eens iets over Marcuse en psychoanalyse te horen. Misschien is het ook goed als we Lacan en Jean Foudraine weer eens uit de mottenballen halen.

      Minder grappig is dat je het niet als grap lijkt te bedoelen. Je denkt dus serieus dat er in deze tijd nog toonaangevende en invloedrijke politici en opiniemakers zijn die zich laten leiden door Marcuse en de psychanalyse en hun onderlinge verband en daarmee de westerse cultuur indoctrineren.

      Ik persoonlijk ken de Protocollen van de Wijzen van Zion meer invloed toe.

      Vind je het goed als ik er verder niet meer op inga?

     8. Standaardbinnen

      Overigens, IJsco, als je een beetje actueel wilt bijlezen over dit onderwerp kan ik je de boeken van Harry Kunneman aanbevelen, met name zijn ‘Voorbij het dikke Ik’. Dat boek bevat een omvattende actualisering van dit soort Marxistische denkbeelden: Marx, Freud, Marcuse, Lacan, Habermas, ze komen allemaal langs. Invloedrijk is Kunneman wellicht niet maar wel interessant.

     9. IJscoman

      Standaardbinnen, het is kwalijk dat je de boel weer uit zijn verband rukt, omdraait en ridiculiseert. Beukman houdt vol dat met jou een zinvolle discussie is te voeren, maar je bewijst zelf weer direct het tegendeel.

      Natuurlijk zijn er geen opiniemakers e.d. die zich openlijk laten leiden door de theorieen van Marcuse. Ze weten het zelf geen eens. Het is veel gevaarlijker: die invloeden zijn sluipend onze maatschappij binnengedrongen en zijn inmiddels gemeengoed en de norm geworden. Het is indoctrinatiegif dat als panacee bejubeld wordt.

      Cultuurmarxisme is direct verantwoordelijk voor het politiek correcte denken waar onze samenleving onder gebukt en aan kapot gaat. Alle politieke partijen (op de PVV en FvD na) en alle media propageren en bejubelen dagelijks de diversiteit, de gelijkheid van culturen, de rijkdom en verrijking van andere godsdiensten en het globalisme en verwerpt en demoniseert alle afwijkende meningen hierop.

      Dit gelijkgeschakelde denken is direct terug te voeren op de bron, de theorieen van de Frankfurter Schule. Alleen het wordt niet meer als zodanig benoemd en herkend. Dat is nog het meest kwalijke.

     10. Standaardbinnen

      Alle politieke partijen en alle media propageren en bejubelen dagelijks de diversiteit, de gelijkheid van culturen, de rijkdom en verrijking van andere godsdiensten

      ——————————————————————-

      Met alle respect, IJscoman, dit is een bespottelijke bewering. Kun je een citaat geven uit een programma van een politieke partij of een toonaangevende politicus die dit beweert?
      Het is net zo stupide als de bewering dat linkse politici ‘islamofiel’ zijn. Ik vroeg al vaak om een citaat van een linkse politicus waaruit liefde of zelfs maar waardering voor de islam blijkt. Het bleef altijd stil.

      Je haalt je rare zaken in je hoofd, IJscoman. Ik wil best serieus met je debatteren maar onzin zal ik altijd als onzin blijven benoemen.

     11. Beukman

      @IJsje op #23
      Je hebt je stukkie weer aardig bij elkaar gejat jongen. De vraag rijst wat er eigenlijk van klopt, en wat er van klopt in het huidige tijdsgewricht. Ook jouw bron heeft daar geen zinnig antwoord op, waardoor het allemaal een beetje in het luchtledige blijft hangen. Domineren wellicht niet jouw eigen ervaringen zoals je die onlangs uit de doeken deed? Denk je dat er sindsdien niets is veranderd?

      Als we jouw bron Jobra even verder bekijken komen we uiteindelijk op deze Americaanse website terecht:
      http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=552

      En verdomd: het spoor eindigt bij de complotgek en holocaustontkenningsbezoeker William Lind, die deze tekst in 2004 bij elkaar harkte.

      Sorry IJsje, Lind is gewoon té fout om tekst op een geloofwaardige manier van te jatten.

     12. IJscoman

      Ach Standaardbuiten, je hoeft maar naar een journaal, naar een NPO actualiteitenrubriek, naar een aflevering van DWDD en de talloze andere policor bronnen te kijken en het gejubel (althans de verdediging en rechtvaardiging) van de multicul maatschappij en de verworvenheden van de diversiteit vliegen je om de oren. Of lees eens een van die vele vodje die voor kranten doorgaan, zoals de Azijnbode (VK) of NSB Handelsblatt. De Frankfurter Schule is overal nog levend aanwezig.

      Kritische geluiden zijn in onze media en in de samenleving nauwelijks te horen. Degenen die dat wel aandurven worden veelal weggezet als racisten, xenofoben en extreem-rechts. Jijzelf bent daar een van de duidelijkste exponenten van.

     13. Standaardbinnen

      @IScoman,

      Dit is wel erg vaag. Kun je een paar concrete citaten geven waaruit jouw stelling kan blijken?

     14. Standaardbinnen

      Ik noteer dat IJscoman het antwoord op mijn vraag schuldig moet blijven.

      Stel voor te concluderen dat dit antwoord er ook niet is en we de discussie hiermee kunnen afsluiten.

     15. Ben Zine

      “Ik verwerp de volledig achterhaalde ideeën van het cultuurmarxisme, een totaal verouderde ideologie waar geen zinnig mens het nog over heeft. Floris, kennelijk een oude man, praat er nog wel over.”
      @ Standaard
      Het cultuurmarxisme “volledig achterhaald” en “totaal verouderd” ? Dat is werkelijk een volslagen onzinnige bewering, waardoor het moeilijk wordt om jou nog serieus te nemen. Sommige mensen hebben nu eenmaal een verward wereldbeeld, daar doe je verder weinig aan… Misschien moet je “Avondland en Identiteit” van Sid Lukkassen eens lezen, dan begrijp je het wellicht wat beter, voordat je hier je betweterige en neerbuigende babbeltjes verspreidt.
      Ijscoman heeft in zijn reactie uitstekend verwoord hoe buitengewoon actueel en springlevend dit gedachtengoed nog altijd is. Het is in de afgelopen halve eeuw alleen maar sterker geworden en verklaart de enorme macht en dwingende invloed van de linkse kerk in de politiek, ambtenarij, onderwijs, politie, justitie en ons hele verdere maatschappelijk leven. Dat je vervolgens reageert met: “Ik moest wel lachen om jouw beschouwing” is respectloos omdat je een serieus bedoelde reactie ridiculiseert. Dat je Floris ook nog even fijntjes “een oude man” noemt is ook respectloos, alsof je na je 50e niet meer zou meetellen of zo. Maar het zegt vooral iets over jou zelf. Dat je net dat stukje gevoel en beschaving mist, hetgeen geldt voor veel links plebs (denk aan de harteloze, ijskoude en kwaadaardige demonisering van Fortuyn en recentelijk Baudet). Hoogopgeleid (ongetwijfeld) maar geen niveau. Dat kun je ook niet leren. Beschaving zit in je (of niet).

 6. Peter Selie

  Zwaar overdreven reactie van dit wicht en het linkse bakvissengegiechel die haar hier op DDS steunen in dit wederom onverkwikkelijke randdebiele linkse proza, ze zijn aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zwaar geestelijk getraumatiseerde gefeminiseerde sneeuwvlokjes die hier een stoere gooi doen om hun visie op de multiculturele gefeminiseerde maatschappij als opmaat te laten gelden.

 7. Ben Zine

  Misschien moeten we om te beginnen maar eens ophouden met Anne Zeur telkens weer opnieuw een podium te geven. Negeer dat rare mens gewoon, komt toch geen verstandig woord uit.

 8. Peter Selie

  Feministen krijgen hun zin: Madrid verbiedt “manspreading”

  Het zogenaamde manspreading is binnenkort verboden op bussen in de Spaanse hoofdstad Madrid. Wat onder druk van feministische organisaties is besloten, schrijft The Guardian.

  Het is voor mannen niet langer meer toegestaan om met gespreide benen te zitten wanneer ze met de bus reizen in de Spaanse hoofdstad Madrid.

  Het transportbedrijf EMT heeft besloten het zogenoemde “manspreading” op hun bussen te verbieden.

  Het bedrijf gaat verbodsbordjes in zijn bussen plaatsen om te laten zien dat het voor mannen niet toegestaan is om met gespreide benen te zitten.

  “Deze informatiebordjes zijn vergelijkbaar met die je reeds aantreft over de hele wereld op andere transportsystemen, om mensen te weerhouden teveel plaats in te nemen en anderen het ongemakkelijk te maken” schrijft EMT.

  Het besluit werd genomen onder druk van de feministische groep Microrrelatos Feministas, die een petitie met 11.000 namen heeft ingeleverd.

  Verbodsbordjes met het zogenaamde she-bagging, dat wil zeggen wanneer vrouwen meer dan één zitplaats innemen, schijnt niet aan de orde te zijn.

  De feministen zeggen onder meer dat mannen hun benen spreiden om hun dominantie over vrouwen te tonen en dat het ten koste gaat van levensruimte voor vrouwen. Deze feministen hebben blijkbaar niet begrepen dat mannen iets tussen de benen hebben, wat het niet erg comfortabel maakt om als een vrouw te zitten.

  De journalist Joakim Lamotte kwam ook tot die conclusie, toen hij probeerde om te voldoen aan de feministische plicht:

  “Bij de derde poging merkte ik hoe ongemakkelijk het was, het schuurde en was beknellend bij bepaalde gevoelige lichaamsdelen. Toen drong het tot me door dat ik iets tussen mijn benen heb wat waarschuwingssignalen afgeeft als zijn omgeving te krap wordt. Dit verschil tussen mannen en vrouwen was ik helemaal vergeten in mijn gretigheid om gendergelijkheid na te streven”, schrijft hij in een GP artikel.

  Bron:
  http://www.friatider.se/feminister-f-r-som-de-vill-madrid-f-rbjuder-manspreading

 9. Guus Geluk

  Ik begrijp niet waarom haar mening dusdanig relevant is dat er zoveel over moet worden gesproken.

  1. Standaardbinnen

   Ze raakt onzekerheid bij veel mannen aan. Mondige vrouwen roepen kennelijk angst op.

   1. Beukman

    @Standaard
    Inderdaad.

   2. Guus Geluk

    Daar lijkt het op.

  2. IJscoman

   Guus, de schoorsteen moet roken voor DDS. En Anne Zeur is brandstof.

   1. Guus Geluk

    Blijkbaar. Beetje als de Volkskrant en Donald Trump.

   2. Beukman

    @IJsheid
    Inderdaad.

   3. Kodi

    Haar publicaties zijn altijd handig om er de open haard mee aan te steken.

 10. Sniper666

  Er is voor AFD nog veel werk te verrichten in het Midden Oosten. Ze lult maar weer wat om aandacht te krijgen. Heeft ze weleens van Yezidi vrouwen gehoord? En wat de islammeren daar mee uitvreten?

  –> https://books.google.nl/books?id=aqPyDQAAQBAJ&pg=PT146&lpg=PT146&dq=yezidi+vrouwen+massaal+verkracht&source=bl&ots=sS6AF_Rovi&sig=yDT8LkbNpgfVXHCsu91Wyy1CMOI&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjKm6P_irjUAhWOa1AKHYuDDf0Q6AEIPjAE#v=onepage&q=yezidi%20vrouwen%20massaal%20verkracht&f=false

  1. Beukman

   Natuurlijk, voortreffelijke goedmens @Sniperd. Er is altijd wel een plek waar het erger is. Dit ontslaat ons van de plicht om in eigen land willekeurig welk probleem probleem aan te pakken.
   Of wil je soms ontkennen dat er in Nederland op vrij grote schaal verkrachtingen plaatsvinden?

   1. Sniper666

    @ Beuktrol

    Vanuit de hele wereld komen toeristen naar red light 020. Is dat gewoon prostitutie of zijn dat plotseling verkrachtingen op grote schaal?

    1. Beukman

     @Sniperd
     Zo zwart-wit is het niet.
     Wat opvalt voor iedereen die daar wel eens rondloopt, is de geleidelijke verschuiving van Nederlandse meiden naar buitenlandse. Vrouwenhandel vindt op veel grotere schaal plaats dan voorheen. Op de wallen is inmiddels meer dan de helft van de prostituees in handen van vrouwenhandelaren. Met name Oost-Europese vrouwenhandel is in opkomst.
     De betreffende vrouwen zitten daar onvrijwillig; ze zijn naar Nederland gelokt met valse beloftes, moesten hun paspoort inleveren, moeten vrijwel al hun verdiensten afstaan, en kunnen niet terug omdat er gedreigd wordt met repressailles.

     Het is een hardnekkig probleem, dat helaas verergerd is door de legalisering van prostitutie. De effectiefste maatregelen lijken op het moment te zijn om de schuld bij de h*erenloper te leggen: als hij had kunnen weten dat de betreffende dame daar onvrijwillig zit, dan is hij strafbaar.
     Ik voorspel dergelijke wetgeving in de gehele EU, binnen afzienbare tijd. Of dat de definitieve oplossing is? Nee, zeker niet.

     Wat mij betreft mag prostitutie trouwens worden verboden op de wallen. Zo krijgen wij Amsterdammers dit op zich fraaie stukkie stad meteen ook weer terug, want er is nu geen doorkomen meer aan vanwege de h*erenkijkende toeristen.

     1. Sniper666

      @ Beukmans

      U beantwoord de vraag niet… Is dat gewoon prostitutie of zijn dat plotseling verkrachtingen op grote schaal?

     2. Beukman

      Nogmaals @Sniperd, zo zwart-wit ligt het niet. Er is wel wat voor te zeggen om prostitutie een vorm van verkrachting te noemen; er is nog veel meer voor te zeggen om gedwongen prostitutie een vorm van verkrachting te noemen.

      In Amsterdam is inmiddels meer dan de helft van de vrouwen onvrijwillig via vrouwenhandel achter het raam terecht gekomen. Een h*erenloper die bij een vrouw aanklopt terwijl hij kan vermoeden dat zij daar niet vrijwillig zit, kan dis een verkrachter worden genoemd. Zijn daad heet dus een verkrachting.

   2. Kodi

    Wij zijn in Europa maar wat bekend met het fenomeen het racistische feest der verkrachtingen door Moslims. Daar doet dit proberen in de doofpot te stoppen om redenen van opgedrongen linkse politieke correctheid niets aan af!
    https://geweta.home.xs4all.nl/Verkrachtingen%201.html

 11. Peter Selie

  Zomaar van het net geplukt.

  De mensenrechtencharta van 1948, waarin in artikel 4 slavernij en slavenhandel in alle vormen verboden worden, werd ook door de islamitische landen ondertekend.

  Er bestaat een Verklaring van Cairo van de islamitische mensenrechten uit 1991, die indrukwekkende uitspraken over de mensenrechten bevat, deze echter tegelijk onder voorbehoud van de sharia plaatst, die alles opheft wat er in deze verklaring aan mensenrechten en liberale bepalingen is te vinden.

  Verhelderend is een islamitische fatwa over slavinnen uit het jaar 2001 (fatwa nr. 8747), waarin wordt gezegd:

  “In onze tijd is de slavernij bijna verdwenen. Er bestaan inmiddels noch slaven noch knechten. Dat betekent echter niet dat het voorschrift m.b.t. het tot slaaf maken geschrapt is, mits de passende voorwaarden hiervoor aanwezig zijn, bijvoorbeeld in geval van oorlog tussen moslims en ongelovigen. De vrouwen van diegenen die tegen de moslims vechten gelden als oorlogsbuit voor moslims. Voor deze vrouwen gelden de voorschriften van de slavinnen en het ´van rechtswege bezitten´, zelfs wanneer wereldlijke wetten dat zouden verbieden.”

  Echt vrij is volgens de islamitische opvatting alleen de islamitische man.

  1. Standaardbinnen

   Zomaar van het net geplukt.

   Hottentot was de benaming van een lid van een bevolkingsgroep in het zuiden van Afrika, in het gebied rondom Kaap de Goede Hoop en in Namibië.

   In de 17e eeuw bezigden de Hollandse kolonisten het woord Hottentot voor het eerst. Het verwijst naar de manier van spreken van het volk, dat onder meer tijdens het dansen harde klikgeluiden voortbracht die als ‘hot’ en ‘tot’ klonken. Later is het woord ook een tijdlang gebruikt om stotteraars mee aan te duiden.

   Het inheemse Afrikaanse volk heette in werkelijkheid Khoikhoi. Het waren veefokkers, al dan niet met een vaste verblijfplaats.
   Hottentot is denigrerend

   De benaming Hottentot wordt nu als denigrerend beschouwd.

   Toen de kolonisten het gebied rondom Kaap de Goede Hoop gingen gebruiken voor de landbouw, raakten de Khoikhoi hun weidegebieden kwijt en werden ze zelf gedood of tot slaaf gemaakt. Binnen een paar generaties waren ze uit hun oorspronkelijke gebieden verdwenen.

   Het apartheidsbewind in Zuid-Afrika erkende de Khoikhoi niet als volk, maar sinds de apartheid in de jaren 1990 is afgeschaft, is de historische identiteit bij vooral de Nama’s – de grootste groep nakomelingen van de Khoikhoi – erkend en versterkt.

   1. Sniper666

    @ Standaardtrol

    Zomaar van het net geplukt.

    Uit de cijfers blijkt dat tussen 1500 en 1900 ruim 12,3 miljoen Afrikaanse slaven getransporteerd werden naar ‘de Amerika’s’, en dat van hen ruim 10,5 miljoen de overtocht haalden. De meeste slaven kwamen terecht in Brazilië (bijna 4,9 miljoen), de Britse Caraïben (2,3 miljoen), de Spaanse koloniën in Zuid-Amerika (bijna 1,3 miljoen) en de Franse Caraïben (1,1 miljoen). ‘Slechts’ 389.000 slaven gingen naar Noord-Amerika.

    Over de islamitische slavenhandel langs de Noord-Afrikaanse kust en de activiteiten van de zogeheten Barbarijse piraten bij het roven van Europese christenslaven zijn kleurrijke verhalen verschenen. Maar er zijn niet veel archieven waar concrete aantallen uit zijn te destilleren. De Amerikaanse historicus Robert C. Davis kwam in 2004 tot een schatting van 1 miljoen tot mogelijk 1,25 miljoen blanke slaven tussen 1530 en 1780. Veel meer dan het aantal zwarte slaven in Noord-Amerika.

    Davis berekende het aantal Europese slaven door extrapolatie door de jaren heen van de slavenpopulatie in Algiers, destijds een van de rijkste steden aan de Barbarijse kust – juist dankzij de slavenarbeid. Davis’ methode is niet waterdicht, maar ook andere historici noemen het aantal van 1 miljoen plausibel.

    Hoogleraar maritieme geschiedenis Henk den Heijer leverde gegevens over het Nederlandse aandeel in de Atlantische slavenhandel aan slavevoyages.com . Hij zegt ook: „Er zijn meer christenslaven vastgehouden dan er Afrikaanse slaven naar Noord-Amerika zijn vervoerd.”

    1. Standaardbinnen

     Zomaar van het net geplukt.

     Onkruidbestrijding is de bestrijding van de op een bepaalde plaats ongewenste, wilde of verwilderde planten. De onkruiden worden bestreden omdat ze schadelijk, hinderlijk of anderszins ongewenst zijn.
     More at Wikipedia (NL)
     Related Topics
     Fungicide – Fungiciden zijn chemische bestrijdingsmiddelen en geneesmiddelen die gebruikt worden om ziekten bij planten, dieren en de mens, veroorzaakt door schimmels, te bestrijden.
     Insecticide – Een insecticide is een chemisch bestrijdingsmiddel, een insectendodend middel. Insecticiden worden vooral ingezet.
     Rodenticide – Rattengif is een verzamelnaam voor verschillende vergiften die bedoeld zijn ter verdelging van ratten. Een bruikbaar hedendaags rattengif is smaak- en reukloos en heeft een uitgestelde werking. Ratten zijn lastig te doden met vergif, dit komt door hun eetgewoonten.

     1. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Zomaar van het net geplukt.

      Zeventig jaar geleden bereikte de Grote Terreur onder Stalin een tragisch dieptepunt. De herdenking van de tientallen miljoenen slachtoffers gaat in Rusland vrijwel onopgemerkt voorbij.

      ’Nu heb ik ook mijn grootvader gevonden,” vertelt Jevgeni Sirotinin opgelucht. Het komt eruit alsof het goed nieuws is, en dat is het ook in zekere zin. Eindelijk is de 66-jarige Sirotinin erachter gekomen hoe zijn opa is omgekomen: in 1937 geëxecuteerd op de schietbaan van Boetovo, net buiten Moskou. En daarna net als duizenden anderen in een naamloos graf geworpen.
      Eerder kwam Sirotinin al het lot te weten van zijn vader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een kamp in Kazachstan stierf. De familiegeschiedenis van Sirotinin is typerend voor de terreur onder Stalin, die officieus in 1934 begon met de moord op de Leningradse partijfunctionaris Kirov. Stalin greep die aan voor een grootschalige slachting onder zijn eigen bevolking.
      Aanvankelijk waren de ’daders’ alleen politieke figuren, meestal afkomstig uit de oude garde, de generatie van Lenin. Politieke zwaargewichten als Grigori Zinovjev en Lev Kamenev werden in showprocessen gedwongen tot beschamende zelfbekentenissen, om vervolgens de kogel te krijgen.
      Maar het bleef niet bij politici. In 1936 verving Stalin directeur Jagoda van de NKVD (de voorloper van de binnenlandse veiligheidsdienst KGB, nu FSB) door Nikolai Jezjov, omdat het onderzoek volgens Stalin ’vier jaar achterliep’, als betrof het een bouwproject. Een jaar later kreeg Jagoda zelf de doodstraf.
      Onder Jezjov verbreedde de groep verdachten zich in feite tot de hele bevolking van de Sovjet-Unie. Elke Sovjetrepubliek kreeg een quotum opgelegd van te berechten mensen; nu was niemand veilig meer. Trojka’s – drietallen van NKVD-officieren – werden alle hoeken van het land ingestuurd om te ’berechten’ en te executeren, kinderen kregen een beloning als zij hun ouders verklikten.
      Trotskisme, spionage voor kapitalistische landen, sabotage: de lijst van verzonnen beschuldigingen werd almaar langer en absurder. Esperantolezers, sporters die deelnamen aan internationale competities en postzegelverzamelaars werden als verraders bestempeld. Eén man werd gearresteerd omdat hij de broer was van de vrouw die dagelijks de melk kwam brengen bij de Duitse consul, een andere man omdat hij had gezegd dat het Fins meer naamvallen had dan het Russisch.
      De beschuldiging tegen de grootvader van Sirotinin was al even absurd: hij had een Duitse naam. Dat was genoeg om hem de kogel te geven. Zonder proces en zonder graf.
      In de Tweede Wereldoorlog werd de familie vanwege dezelfde naam in een veetrein naar de steppes van Kazachstan gedeporteerd, waar moeder en zoon twaalf jaar in een barak woonden met een aantal andere gedeporteerde families. Zij hielden zich warm met het stoken van gedroogde koeienvijgen. „Van het eten kan ik mij alleen nog het brood herinneren, waar een soort van hooi in zat verwerkt. Mijn moeder probeerde altijd de grootste stokjes eruit te halen,” vertelt Sirotinin gelaten.
      Uiteindelijk wisten zij in 1953, kort na de dood van Stalin, naar Moskou terug te keren. Daar had intussen een KGB’er bezit van hun huis genomen. Sirotinins vader was tegen die tijd al in een ander kamp van de honger omgekomen.
      ’Eén dode is een tragedie. Een miljoen doden is een statistisch gegeven’, zei Stalin ooit. In het monumentale werk The Great Terror komt historicus Robert Conquest tot een totaal van 17 à 18 miljoen doden. Tel daar de slachtoffers van de collectivisatie, de hongersnood, en de terreur onder Beria bij op, dan komt het totaal aantal doden op 40 miljoen.
      En terwijl in elk gehucht wel een monument staat voor de gevallenen van de Tweede Wereldoorlog – in het Russisch de Grote Vaderlandse Oorlog genoemd – moeten de slachtoffers van de politieke repressie onder het communistische regime het doen met een enkele zwerfkei, op het plein voor het hoofdkantoor van de vroegere KGB.
      Na een korte opleving in de jaren van perestrojka, is de terreur tegenwoordig weer een non-issue. Sirotinin is geen gemiddelde Rus: de meeste mensen doet de terreur onder Stalin weinig. Terwijl in de andere voormalige Sovjetlanden deze zwarte periode uitgebreid wordt herdacht, bestudeerd en veroordeeld, gebeurt dit in Rusland niet. De meest genoemde oorzaak is dat Russen het al druk genoeg hebben met overleven in het hedendaagse Rusland, om ook nog eens aandacht aan het verleden te schenken.
      Maar er is nog een andere oorzaak, vertelt Boris Belenkin van de non-gouvernementele organisatie Memorial, die zich verdiept in de zwarte bladzijden in de Sovjetgeschiedenis. De staat heeft hier direct belang bij.
      Belenkin: „Een terreurverleden past niet in de geschiedenis van een glorieuze staat. En de misdaden van de geheime dienst past niet bij de huidige president, die een KGB-verleden heeft.”
      „Poetin doet er alles aan de mensen weer trots te laten zijn op hun Sovjetverleden, en de mindere kanten van de geschiedenis te bagatelliseren,” aldus Belenkin. Vorige week nog sprak president Poetin op een congres voor geschiedenisleraren en maakte een – zeldzame – verwijzing naar de 70-jarige herdenking van de Grote Terreur: „Ook wij hebben problematische episodes in onze geschiedenis, net als ieder land. Laten we niet de verschrikkelijke gebeurtenissen van 1937 vergeten. Maar in andere landen was het een stuk erger,” daarbij een verwijzend naar de atoombommen op Hiroshima en de napalmbommen op Vietnam door de Amerikanen.
      Belenkin: „Het punt is dat er sinds de jaren van Gorbatsjov geen schot meer zit in de verwerking van het verleden. Er is nooit een Neurenberg geweest. De meerderheid van de regionale musea heeft geen speciale afdeling van de twintigste eeuw. In de schoolboeken is weinig te vinden over de hongerdood door collectivisatie, om maar iets te noemen. Niemand van de staat heeft ooit gezegd dat dit nooit meer zal gebeuren. En dat is heel gevaarlijk.”
      Omdat de staat er onvoldoende aandacht aan besteedt, komen de meeste initiatieven van organisaties als Memorial. Ook de Russisch-orthodoxe kerk speelt een rol in de verwerking van het verleden, al spitst die zich vooral toe op de executie van priesters en anderen die actief het geloof beleden en daarvoor gestraft werden. Zo is er dankzij de kerk een herdenkingsplaats opgericht op de plaats waar de grootvader van Sirotinin is geëxecuteerd.
      „Twee jaar geleden hadden wij hier niet kunnen lopen, toen was het gehele gebied overwoekerd met hoog gras,” vertelt priester Daniil wandelend over het veld, dat bekend stond als de ’Boetovo-polygoon’. In de jaren twintig was het een schietbaan voor de geheime dienst. Daarom hadden de bewoners weinig in de gaten, toen in 1937 en 1938 elke dag honderden mensen een nekschot kregen.
      Verspreid over de voormalige schietbaan liggen langwerpige heuveltjes, bij elkaar een kilometer lang. Het zijn massagraven met de naamloze resten van mannen en vrouwen. Het officiële dodental ligt rond de 20.000. „Maar in 1996 hebben wij proefopgravingen gedaan in een van de massagraven. Als de dichtheid aan botten net zo hoog is in de andere, dan liggen hier om ons heen eerder rond de 100.000 mensen,” vertelt Daniil.
      Maar ondanks de mooie paden is er nog veel te doen. Voorlopig zijn er alleen namenlijsten van de geëxecuteerde christenen te zien. „We hebben niet genoeg geld om alle namen op te hangen,” verontschuldigt de priester zich.
      Binnen in de kerk hangen iconen van de meer dan driehonderd slachtoffers die heilig zijn verklaard door de Russisch-orthodoxe kerk. Een gedeelte van de kerk huist in een souterrain, een verwijzing naar de ondergrondse kerken van de onderdrukte christenen in het Romeinse rijk. In een nis hangt een grote foto met verweerde leren schoenen, opgegraven uit een van de grafheuvels.
      Sirotinin staat buiten. Na lang nadenken kiest hij een massagraf en legt een bosje bloemen neer. Voor zijn grootvader.

    2. Kodi

     Toch weer onaangename waarheden voor de politiek correcte goegemeente welke er zomaar weer door het raam naar binnen zijn komen waaien.

     1. Standaardbinnen

      Speciaal voor Kodi zomaar van het web geplukt:

      Deze spreekbeurt gaat over dierenmishandeling. Dierenmishandeling is het pijn doen of verwonden van dieren. Volgens de wet is het verboden om dieren te mishandelen, maar helaas gebeurt het vaak toch. In deze spreekbeurt kom je meer te weten over dierenmishandeling. Zo kom je in deze spreekbeurt te weten wat dierenmishandeling is, waarom dieren mishandeld worden en wat de bio-industrie is. Tot slot lees je wat je zelf kan doen om ervoor te zorgen dat dierenmishandeling minder gebeurt of helemaal stopt.
      Wat is dierenmishandeling?

      dierenmishandeling_spreekbeurtDierenmishandeling is het pijn doen, verwaarlozen of verwonden van dieren. Als je een dier niet verzorgt door het dier geen eten of drinken te geven, valt dit onder dierenmishandeling. Als je een dier schopt of slaat om welke reden dan ook, is dit ook dierenmishandeling. Ook het verwonden van dieren om geld te verdienen valt onder dierenmishandeling. Zo worden sommige dieren verwond om make-up te testen, worden dieren vermoord om hun vlees of worden dieren vermoord om hun bont.

      Volgens de wet is het verboden om dieren te mishandelen, maar helaas houdt niet iedereen zich aan de wet en worden er dagelijks alsnog vele dieren mishandeld. Het vervelende van dierenmishandeling is dat dieren zichzelf vaak niet kunnen verdedigen. Als je een hond schopt, kan de hond wel janken, maar de hond kan niet terugschoppen of vertellen dat hij mishandeld wordt. Hierdoor zijn dieren erg kwetsbaar.

     2. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Leg dat eens uit aan Tofik Dibi!

 12. Pedrito

  Nou voor jou Anne-Fleur zal die zogenaamde verkrachtingscultuur niet zo’n vaart lopen. Met jou gezever en gezeur zullen echte kerel geen behoefte hebben aan enige vorm van paring met jou. Sterker die mannen, waaronder ik mij zelf reken, zullen het standpunt huldigen: “Al vreet ik de hele zoutfabriek in Hengelo Ov. (AKZO) leeg, in jou nóg geen dorst !”.

  1. Standaardbinnen

   Echte kerels houden niet van vrouwen die wat te melden hebben. Ze moeten zwijgend hun benen spreiden en daarna een goede maaltijd bereiden.

   Toch?

   1. thaithai

    koken kunnen ze meestal niet….bijna alle topkoks zijn mannen

    1. Standaardbinnen

     Dan moeten ze zich maar beperken tot het spreiden der benen en hun mond houden.

     Is het niet, thaithai?

     1. Sniper666

      @ Standaardtrol

      Neuken kunnen ze ook niet die feministen. Zouden ze hun mond nou houden was het i.d.d. beter.

 13. thaithai

  ik vraag me af…is zittend plassen ook seksisme?

  1. corfo

   Thaithai.
   Zittende plassen is voor een “normaal” mens géén seksisme, voor meisje Dekker echter wél !

 14. Kodi

  Eén van de kijkhits van deze pagina komt van de lieve lezeres Anne Fleur zelf:
  https://twitter.com/annefleurdd/status/874215321711849472

  1. Guus Geluk

   De Dagelijkse Standaard krijgt nagenoeg altijd op haar falie van de vrouwen die zij bekritiseert: Sylvana Simons en Anne Fleur Dekker. Misschien gaan beide dames wel een club oprichten.

   1. Kodi

    Kan Hare Vuilnisbelt Anja zich daar ook niet bij gaan vervoegen?

    1. Guus Geluk

     Anja Meulenbelt staat hier niet 24/7 in de belangstelling, Kodi.

     Wel pijnlijk voor De Dagelijkse Standaard, al de verontwaardiging op social media over hun stukkies. En Anne Fleur wijdt ook nog eens een tweet aan de reageerders. Haha.

     1. Beukman

      Kodi heeft gisteren al laten merken niet geheel toerekeningsvatbaar te zijn. Vandaag komt hij terug om deze vlek nog wat groter te maken.

     2. Guus Geluk

      Beukman,

      Inmiddels is Anne Fleur Dekker de reaguurders spuugzat.

      https://twitter.com/annefleurdd/status/874215439265660929

     3. Beukman

      @Guus
      “DDS valt er niet over dat onlineverkrachting goedgepraat wordt, nee, ze vallen over dat ik ‘heel NL maar weer beledig’ door aan te kaarten.”

      Anne Fleur heeft gewoon weer eens gelijk.

     4. Guus Geluk

      Inderdaad, Beukman, ze slaat de spijker op z’n kop.

     5. Kodi

      Hoe harder zielig Anne Fleurtje jankt, hoe dichter wij bij de waarheid zitten.

 15. Ritter

  Als Anne Fleur Dekker inderdaad opkomt voor vrouwenrechten kan ze zich beter bezorgd maken om de sluipende islamisering van Nederland (Europa). Immers de islam (het Sharia recht) heeft niet veel op met vrouwenrechten.

  Interview in de (Belgische) Tijd:

  Iraanse vrouw waarschuwt het Westen: ‘Jullie zouden ook banger mogen zijn voor het oprukkende islamisme!’

  http://www.tijd.be/politiek-economie/belgie-algemeen/Jullie-zouden-gerust-banger-mogen-zijn/9902703

  1. corfo

   @ Ritter.
   De door u opgegeven site wordt niet gelezen door mensen die er iets van zouden kunnen opsteken ! Die mensen willen n.l. niet weten/horen dat zij volledig fout zitten en een verziekte geest bezitten, de z.g. “lam-knuffelaars”. Die wegkijkers blèren en krijsen maar wat om zich heen, hopend op een steun-reactie, die er dan ook idd. komt van een eveneens zwaar gestoord figuur. Na iedere reactie die hen bijvalt, krijgen zij spontaan een zaadlozing.

  2. Beukman

   @Ritter
   En als Trump werkgelegenheid zo belangrijk vindt, kan hij zich beter eens gaan bemoeien met Zuid-Italië.

   1. Kodi

    Ligt Zuid Italië in Amerika? Donald Trump’s credo is “America first” en van dit credo kwijt hij zich met verve.
    Ondertussen gaat Trump gewoon door met zijn beleid en heeft hij bereikt dat de werkeloosheid de laagste is sinds 2007. Een groot succes van Trump.
    Unemployment drops to 4.6%, lowest since 2007
    http://money.cnn.com/2016/12/02/news/economy/november-jobs-report/

    Voeg er nog eens aan toe dat het Amerikaans belastinggeld niet langer vervluchtigt in de zakken van de klimaatmaffia, maar aan Amerika ten goede komt. America first!

    1. Beukman

     @Kodi
     Zeuren dat het elders slechter is en dat Anne Fleur daar maar eens werk van moet gaan maken, zoals Ritter doet, is een zwaktebod. Er is altijd wel een plek waar het erger is. Is dat dan een reden om de misstanden in ons eigen land niet te hoeven aanpakken? Noway!

     1. Kodi

      En onder welke culturen hier in ons eigen land is de verkrachtingscultuur oververtegenwoordigder? Dat is niet de Nederlandse. Testoseronbommen zitten oververtegenwoordigder bij die geïmporteerde culturen.

     2. Beukman

      @Kodi
      Onzin. De meeste verkrachtingen vinden binnenshuis plaats. De dader is doorgaans een bekende. En het motief is veelal niet een overdosis geilheid, maar het uitoefenen van fysieke macht daar waar de dader zich geestelijk niet kan doen gelden.

      Ga jij trouwens nog eens aantonen dat ik een antisemiet ben? Of trek je je beschuldiging in?

     3. Floris

      Jij gaat uit van verouderde informatie, Beukman. Sinds de komst van de testosteronbommen is er het nodige veranderd.

     4. Beukman

      @Floris, jij hebt je oren duidelijk te veel laten hangen naar de alternatieve feitenmedia.
      Hier, leerzaam stukkie voor jou:

      https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/criminaliteit-en-asielzoekers-bestaat-er-een-verband

      3. Komt de oververtegenwoordiging door de cultuur van de asielzoekers?
      Dat is voor de onderzoekers moeilijk te zeggen. Maar zij denken dat cultuur een stuk minder belangrijk is dan andere factoren. Zij wijzen erop dat veel asielzoekers jonge alleenstaande mannen met een uitkering zijn. En jonge alleenstaande mannen met een uitkering plegen vaak misdrijven.

      Je zou daarom die jonge alleenstaande mannelijke asielzoekers met een uitkering willen vergelijken met jonge alleenstaande mannelijke autochtonen met een uitkering. Dat hebben de onderzoekers ook gedaan: zij corrigeren voor al deze factoren en kijken dan naar de mannen tussen 18 en 45 jaar.

      4. Wat blijkt uit die gecorrigeerde vergelijking?
      Iets heel opvallends: de ex-asielzoekers zijn minder vaak verdacht van misdrijven dan vergelijkbare autochtonen. Terwijl bij de andere groepen niet-Westerse allochtonen er nog steeds sprake is van een flinke oververtegenwoordiging, is daar bij de ex-asielzoekers geen sprake van.

      “Sterker nog, er is sprake van een ondervertegenwoordiging van asielmigranten ten opzichte van autochtonen. Deze ondervertegenwoordiging in de verdachtencijfers is in de meeste gevallen statistisch significant”, schrijven de onderzoekers.”

      Lees vooral de rest ook. Het zit zoals gebruikelijk weer allemaal wat ingewikkelder dan je graag zou willen denken.

     5. Floris

      Ik wantrouw dergelijke onderzoeken, Beukman. Ik heb al te vaak gezien dat linkse onderzoekers de boel manipuleren.

      Wat je zegt over Mexico klopt trouwens wel. Het zijn dus echt niet alleen moslims die oververtegenwoordigd zijn. Het geldt in feite voor alle macho-culturen. Die zien vrouwen gewoon niet voor vol aan, een kut op pootjes.

     6. Standaardbinnen

      ‘Ik wantrouw dergelijke onderzoeken, Beukman. Ik heb al te vaak gezien dat linkse onderzoekers de boel manipuleren.’

      Tot zover de inhoudelijke argumentatie van Floris. Hij denkt zelf ermee weg te komen.

 16. corfo

  Ik heb sterk de indruk, nee ik weet bijna zeker, dat meisje Dekker héél erg graag in een verkrachtingscultuur zou willen leven. Dan kwam ze tenminste óók eens een keer “aan de beurt” !

  1. Standaardbinnen

   Corfo toont ons het gelijk van Anne Fleur.

   Vies kereltje.

   1. Kodi

    Zielig Anne Fleurtje betuigt zich inmiddels een trouwe lezeres van deze mooie site.

    1. Guus Geluk

     Anne Fleur is de artikeltjes een beetje moe, veronderstel ik. De aandacht die ze dan ook krijgt is overtrokken.

  2. Peter Selie

   Ja beste corfo je hebt gelijk A.F. Dekkers geilt op deze lichtgetinte verkrachters binnen en buiten het huwelijk, net zoals de geile opper feministe Anja Meulenbelt.

   1. Standaardbinnen

    Ook Peter Selie toont het gelijk van Anne Fleur aan.

    Het kereltje trapt er met beide benen in.

    1. corfo

     Peter Selie.
     Er komt écht helemaal niets zinnigs uit de figuur Standaard.
     Het wachten is op de opnamen van die figuur in een gesticht voor zwaar gestoorde mensen. Misschien kan men hem/haar daar nog lezen en/of schrijven leren want dát zijn niet zijn/haar “sterke” kanten.

     1. Standaardbinnen

      Probeer het eens inhoudelijk, Corfo, dit maakt een ronduit aandoenlijke indruk.

     2. Floris

      Wim Hutten komt hier zelf niet voor de inhoud. Hij is slechts gefocust om zoveel mogelijk mensen te beledigen.

      Hij is een zieke psychopaat. Een zeer, zeer minderwaardig mens.

     3. Standaardbinnen

      Floris komt hier daarentegen uitsluitend voor de inhoud.

      😉

 17. janszm

  Wie is er nu gekker: Fleur of DDS cs.
  Zo’n meisje moet dood gezwegen worden, heb je er geen last meer van.
  Maar ja, die artikeltjes hè.

 18. Peter Selie

  “Zo’n meisje moet dood gezwegen worden, heb je er geen last meer van”. Ja dat lukt toch niet, net zoals de de huistrollen en agent provocateurs van DDS de naïeve reguurders in hun eindeloze en aan alle kanten platgebeukte variaties op de linkse thema’s te betrekken, die ze nooit kunnen winnen van de zichzelf overschattende zelfhaters.

 19. Peter Selie

  De islamisering heeft een functie, met alle deskundigen, experts en geleerden kun je de overheid niet verdenken van onwetendheid over islam.

  Zoon (14) door 7 man in elkaar geslagen, vader kan geen aangifte doen, politie heeft ‘geen tijd’
  ‘U kunt pas over een week of twee aangifte doen’, aldus politie
  Regionale courant BN De Stem heeft inmiddels met de politie gesproken en die bevestigen dit verhaal. Maar volgens de politiewoordvoerder ‘wordt er zeker iets met dit verhaal gedaan’. Een wijkagent zal vanavond nog een bezoek brengen aan de familie en zal de aangifte opnemen.

  1. Kodi

   Moet je eens een kartoennetje maken over die Islam; De eerste de beste jankert die daar gewag over maakt krijgt het voor elkaar dat er per direct een compleet arrestatieteam groot 10 man je woning komt binnenvallen. Cartoonist Gregorius Nekschot weet er alles van mee te praten.

 20. joost2

  Ik vraag mij af waarom DDS zoveel aandacht aan deze juffrouw geeft.
  Wat voor autoriteit heeft zij?
  Ik lees het niet, te oninteressant , maar het is wel ergerlijk telkens foto’s van deze nihilistische vrouw te zien.
  Schenk toch eens geen aandacht aan dit soort non valeurs, want dat is het enige wat zij willen.

 21. Peter Selie

  De doelgroep waarvoor A.F. Dekkers een lans voor wil breken, die rekenen wel af met haar wanneer deze lieden het voor het zeggen hebben in Nederland. Begrijpt men nu ook waarom bij Aldi geen tijdschriften-afdeling heeft, totaal zinloos, het publiek dat daar komt kan toch niet lezen.

  1. Standaardbinnen

   “Begrijpt men nu ook waarom bij Aldi geen tijdschriften-afdeling heeft, totaal zinloos, het publiek dat daar komt kan toch niet lezen.”

   😉

   1. Sniper666

    @ standaardtrol

    Tijdschriften zijn ouderwets. De Aldi heeft daar oog voor want haar klanten zijn online.

 22. Roughwood

  In Nederland zijn 14.000 heroïne- en 11.200 crackverslaafden (bron: Jellinek 2014). Leven we in een heroïne- en crackcultuur? Ik lees in een reactie dat 24 vrouwen per week aangifte van verkrachting doen, jaarlijks dus 1248 keer. Vooropgesteld, dat is vreselijk voor deze vrouwen. Maar dat maakt van het overgrote deel der mannelijke bevolking net zo min een verkrachter als van Dekker een junk. Ben ik trouwens de enige die het enigszins raar vind dat deze jongedame schijnbaar sites als hookers.nl bezoekt? Denk dat het fatsoenlijk gemiddelde NL meisje hiervan nog nooit heeft gehoord, ikzelf tot vandaag trouwens ook niet.

   1. Roughwood

    Deze link gaat dramzeurannefleur echt niet aanklikken. Is nepnieuws hè.

    1. Floris

     Over negers en moslims horen we Anne Zeur niet. Dat zou racistisch zijn, toch?

  1. Beukman

   @Roughwood
   Ook ik vind de term “verkrachtingscultuur” wat zwaar op de hand. Onderschatten moeten we het probleem echter ook niet.
   In Nederland wordt zo’n 1 op de 8 vrouwen in haar leven ooit verkracht (cijfers hangen sterk af van definiëring), de dader is meestal een bekende, en de daad vindt meestal binnenshuis plaats. De mythe dat de muzelman zich vergrijpt aan onze vrouwen is een racistische mythe, door blanke mannen verspreid om hun eigen straatje schoon te vegen.

   Er valt veel voor te zeggen om pr*stitutie ook te scharen onder verkrachting. Pr*stitutie en vrouwenhandel zijn de afgelopen twee decennia ernstig met elkaar verweven geraakt, wat betekent dat steeds meer jonge vrouwen onvrijwillig plaatsnemen achter het raam of werken in een bordeel.

   Mannen strooien zichzelf zand in de ogen over hun prestaties, check de verhalen maar eens op h*okers.nl of hierboven van Anne Fleur. Een pr*stituee die haar vak verstaat zal de klant inderdaad laten denken dat hij een geweldig s*ksbeest is of, god bewaar me: een geweldige minnaar.

   Jij vindt het vreemd dat Anne Fleur sites als hookers.nl bezoekt? En waarom dan wel? Bedoel je soms dat jijzelf ook alleen maar websites bezoekt die een inhoud hebben waarmee jij het eens bent?
   Dat is nu net het probleem. Al heel gauw ga je dan lijden aan kokerdenken: je creëert je eigen bubbel.
   Zelf kom ik zeer regelmatig op websites met de inhoud waarvan ik het niet eens ben. Ik vind het contact met andersdenkenden enorm leerzaam. Ik kan het je aanraden.

   1. Floris

    “De mythe dat de muzelman zich vergrijpt aan onze vrouwen is een racistische mythe, door blanke mannen verspreid om hun eigen straatje schoon te vegen.”
    ——————————————————-
    Weleens van loverboys gehoord, Beukman? Of is dat ook een mythe?

    Mannen die afkomstig zijn uit culturen waar verkrachting het meest voorkomt (klik effe op de link) zullen ook hier gemiddeld sneller tot verkrachting overgaan dan autochtonen. Dat is volkomen logisch.

   2. toetssteen

    Rotherham rings a bell?

    http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28934963

    En die bagger is nog steeds bezig met stinken.

 23. corfo

  De meest vermakelijke reacties zijn hier te lezen.
  Zo lees je bijv. een “reactie” van een persoon die elke reactie van een andersdenkende probeert te pareren met de woorden : “Hiermede toon je het gelijk van (in dit geval) meisje Dekker aan”. Zelfs probeert zo’n reaguurder het nog met een paar “moeilijke” woorden te doen voorkomen alsof hij/zij hoogopgeleid zou zijn. Gevoelsmatig is hij/zij nét zo hoogopgeleid als de “vluchtelingen” die hier binnenstromen en waarover dezelfde leugens worden verspreid.

  1. Top

   Ik denk, dat die trollen zich aangesproken voelen. Want “wie de schoen past, trekke hem aan” is hier wel toepasselijk. Want ik kan mij geen beeld geven, dat bij dat soort, een vrouw wil blijven.

 24. Floris

  Speciaal voor Anne Zeur en Beukman: De verkrachtingsculturen bevinden zich in Afrika en het Midden-Oosten.

  http://chartsbin.com/view/38592

  Dus meiden, doe er wat aan!

  1. corfo

   @ Floris.
   Klopt wat u zegt en aantoont.
   Zeur en Beuk kunnen dat niet lezen, teveel moeilijke woordjes.

   1. Floris

    Die kleurtjes begrijpen ze wel… 😉

  2. Beukman

   Natuurlijk @Floris. Er is altijd wel een plek waar het erger is. Laten we Wilders toch vooral naar Saudi Arabië sturen. Daar is het veel erger gesteld met de islamisering dan hier.
   Voortaan ook niet meer zeuren over het gebrek aan democratie in de EU. In pak hem beet Rusland is er veel meer werk aan de winkel.

   Overigens is die grafiek op jouw site in hoge mate onbetrouwbaar. Hopelijk hoef ik je dat niet opnieuw uit te leggen. Zoniet, check dan even de uitleg alhier:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics

   1. Floris

    Dat kaartje op Wiki ziet er inderdaad anders uit. Welk van de 2 het meest betrouwbaar is kan ik niet zeggen. Maar jij hebt een hele rare Pavlov-reactie op het overduidelijke feit dat in zwarte en islamitische culturen veel vaker verkracht wordt dan in het westen. In die culturen is veel minder respect voor vrouwen. Daar begint het al mee.

    1. Floris

     Overigens zag ik dat je samen met de trol weer aan het ridiculiseren was over de invloed van het cultuur-marxisme. Beukman, daar zet je jezelf zo vreselijk mee voor paal, want als jij de verbanden tussen het cultuurmarxisme (dat in de jaren 60 en 70 op de universiteiten de norm werd) en het huidige multiculturalisme en het policorisme niet kan leggen geef je blijk van ofwel blindheid ofwel domheid.

     Kijk hier eens naar. Daar kun je wat van leren: http://www.cafeweltschmerz.nl/tag/cultuurmarxisme/

     1. Standaardbinnen

      het cultuurmarxisme (dat in de jaren 60 en 70 op de universiteiten de norm werd)

      ——————————————————-

      Tja, en als je nadien nimmer meer een boek inkeek kun je denken dat de jaren 60 en 70 nog springlevend zijn op de universiteiten.

      Opa Floris verklaart de wereld.

      Zucht!

     2. Beukman

      Je noemt iets nogal snel “ridiculiseren”, @Floris. IJsje had (zonder brobvermelding) een tekst gejat die afkomstig is van een wel heel dubieuze, om niet te zeggen ronduit foute bron, te weten William Lind. Bovendien is er in die tekst niks te vinden over de huidige situatie.
      Ja, daar heb ik een opmerking over gemaakt. Geef me eens ongelijk.

     3. Floris

      Wie die tekst geschreven heeft kan me niet schelen, Beukman. Wat er stond was volkomen juist.

      De Frankfurter Schule ontstond in het interbellum en kan niet los gezien worden van de opkomst van Hitler. Vandaar dat de FS zich hard maakte voor minderheden. De meeste leden waren zelf een minderheid (joden).

      In hun eigen tijd sloeg het niet aan maar in de jaren 60 en 70 werd het door links opgepakt. Sindsdien is het tot in de haarvaten van de samenleving doorgedrongen. Het multiculturalisme, de obsessie met minderheden, zelfs het feminisme, het komt allemaal daar vandaan.

      Kijk dit filmpje (7 minuten): https://www.youtube.com/watch?v=c7as0pFxPYc&feature=youtu.be

     4. IJscoman

      Wat krijgen we goddomme nu Beuk? Mag je geen eens meer even copypasten van het internet om de reeds bij mij aanwezige, inherente argumenten wat kracht bij te zetten? Zoals je je kunt voorstellen heb ik de Frankfurter Schule tijdens twee jaar UvA uitentreuren opgediend gekregen. En wat wil je nu zeggen met je ‘foute bron, William Lind’? In jouw extreemlinkse optiek wellicht. Waarschijnlijk temeer omdat hij werd uitgemaakt de auteur te zijn van de ‘Franfurter Schule conspiracy’. Laat me je uit de droom helpen: die conspiracy bestaat niet. Alles wat de door mij geciteerde en beargumenteerde stuff around de FS aangaat is namelijk waar. Je bent een druiloor en uit hetzelfde laken gesneden als de Dagelijkse Standaardbuiten die je zo mateloos bewondert en adoreert. Ga nog even zijn achteruitgang likken, dan ben je helemaal bevredigd.

     5. Standaardbinnen

      IJscoman voelde kennelijk zelf ook nattigheid en verzweeg leugenachtig de bron. Kwalijker is dat hij het wilde doen voorkomen de tekst zelf te hebben geschreven. Ik trapte er ook in en vond dat hij boven zichzelf uitsteeg. Ik schatte hem helaas te hoog in.

      Wat een zielig gedoe allemaal.

     6. Floris

      Zielig gedoe is geheel en al jouw specialiteit, trol. Evenals leugenachtigheid.

      Je bent te dom, te laag en te minderwaardig om IJscomans veters te mogen strikken.

     7. Standaardbinnen

      Dat zal hij dan zelf moeten doen of jou daartoe bereid vinden. Jij bent zeker waardig zijn schoenveters te strikken hoor.

      😉

     8. IJscoman

      De Grote Standaard Buitenzichzelf, flanst weer de hele boel aan elkaar, draait en speelt het oude spelletje van op niets gebaseerde beschuldigingen – zaken die deze megalomane, narcistische autist altijd weer nodig heeft om zijn eigen identiteit te schragen en bevestigen.

      Nee droplul, ik verzweeg niks en wilde ook niet doen voorkomen of de tekst van mezelf was. Er stond ook niets nieuws in. In de vijf reacties van dezelfde of langere lengte die ik daarvoor heb gegeven, benoemde en beargumenteerde ik dezelfde zaken en feiten.

      Als ‘kip met de gouden eieren’ (dixit je boezemvriend Beukenoot) heb je wel heel veel pretenties, maar maak je die zelden of nooit waar. Kan ook niet gezien de kleine prutser die je bent, eenzaam op een zolderkamertje met een pak tissues onder handbereik om de witte vlekken bijtijds op te ruimen.

     9. Floris

      @ IJsco: Van Isolde von Hüttenstein kan je niet verwachten dat hij z’n fouten toegeeft. Daar zijn megalomane psychopaten immers niet toe in staat.

      Maar ik verwacht wel van Beukman dat hij gaat erkennen dat jij en ik en Lukkassen hier gelijk in hebben. Mocht hij dat niet doen zou me dat zwaar tegenvallen.

     10. IJscoman

      Ik verwacht dat ook Floris. Beukman is geen trol zoals Standaardbuiten en vaak een redelijk mens. Weliswaar met een diametraal tegenovergestelde mening, maar dat is natuurlijk geen bezwaar. Wat hij in Isolde H. ziet is me compleet een raadsel, hoewel hij dat gisteren heeft geprobeerd duidelijk te maken. Zoals zo vaak ben ik het in deze volstrekt met hem oneens: Beuk verdient waarachtig toch beter dan die vol-idioot van een Buitenstaander.

     11. Standaardbinnen

      @IJscoman,

      Waarom vermeldde je niet eenvoudig de bron die je plagieerde? Je op die twee jaar UVA toch wel geleerd hebben dat teksten plagiëren een wetenschappelijke doodzonde is?

      Erger is natuurlijk dat Beukman die het, terecht, niet vertrouwde ook nog moest vaststellen dat de bron een bruine Holocaustontkenner is. Dat is toch wel pijnlijk, net zozeer dat het feit dat Floris het een heel erg goede tekst vond pijnlijk is. Dat zegt toch wel iets over jullie ideologische kompas.

      Waarschijnlijk zit het niet zo diep en beseffen jullie zelf niet goed de bruine ideologische achtergrond van de mensen die te hoop lopen tegen het cultuurbolsjewisme. Dus ik neem het jullie niet echt kwalijk hoor.

      Maar niet meer zo jokken, IJsco, dan moet ik je werkelijk een standje gaan geven.

     12. IJscoman

      Standaardbuiten, je bent buiten zinnen en raaskalt. De site waarvan ik een stuk tekst overnam is Jobra.be en die tekst is integraal overgenomen van Discoverthenetworks.org die een onderdeel is van de David Horowitz Freedom Center. Deze rechtsconservatieve auteur is beslist geen holocaustontkenner.
      De door Beukman er met de haren bijgesleepte William Lind is dat ook niet, maar heeft inderdaad wel op een verdachte conferentie gesproken. Deze William Lind heeft echter helemaal niets met de genoemde tekst te maken.
      Ik verwacht dus je excuses.

     13. Floris

      “Wat hij in Isolde H. ziet is me compleet een raadsel, hoewel hij dat gisteren heeft geprobeerd duidelijk te maken.”
      ————————————————
      Waar kan ik dat lezen?

      Ik heb het daar regelmatig met Beukman over gehad. Ik kan alleen maar de conclusie trekken dat Beukman een blinde vlek voor die trol heeft. Daar zijn er meer van geweest in de ruim 10 jaar dat ik getuige ben van het gezuig van die psychopaat. Maar de overgrote meerderheid, ook mensen met linkse standpunten, herkenden wel degelijk dat deze man in- en in-slecht is.

     14. Standaardbinnen

      Je ontwijkt mijn vraag, IJscoman: waarom vermeldde je niet eerlijk de bron van de tekst die je onder je eigen naam plaatste? Zou het kunnen zijn omdat je zelf ook wel in de gaten had dat de bron de geloofwaardigheid van de tekst aantastte?

      Dit is doorwrijven in de zelfgemaakte vlek, beste man.

     15. Floris

      @ IJsco: De trol denkt dat hij beet heeft. Laat je niet verder opnaaien door die psychopaat. Het heeft geen zin om nog verder op hem te reageren. Gewoon negeren die vuile zuiger.

     16. Standaardbinnen

      Gelet op de buitensporige woede van Floris en IJsco ziet het er inderdaad naar uit dat ik de heren vervelend klem heb gezet.

      Ik verwacht echter geen excuses van IJsco, daarvoor lijkt hij me te koppig. Hij moet de schaamte maar voor zichzelf verwerken.
      Ik laat het er hier verder bij.

     17. IJscoman

      Floris, ik dacht dat je die lyrische lofzang van Beukman op Isolde Hutten gisteren al gelezen had. Je kunt het vinden onder het artikel ‘Theresa May omringt zich met remainers’ #25.

      Hier een korte reprise: “Wutten is géén blogvervuiler. Zonder hem zouden jullie je kapot vervelen, en inhoudelijk zijn jullie hem zelden de baas. Als extra pre wil ik opvoeren dat hij over een bovengemiddelde beheersing van de Nederlandse taal beschikt, wel eens een boek leest, niet denkt in zwart-wit, hij erg grappig kan zijn, en een prima algemene ontwikkeling heeft. Wutten is de kip met de gouden eieren.”

      Vooral de laatste zin is erg grappig.

      Wat de zuigpartij van Standaard betreft had ik al besloten om niet verder te reageren.

     18. Standaardbinnen

      Dus, beste IJscoman, we hoeven niet op excuses te rekenen voor het plagiaat van een tekst die je onder je eigen naam hier plaatste?

      Jammer. Van Floris ben ik het koppig volhouden van blunders en onwaarheden wel gewend maar ik hoopte dat jij nog ten halve kon keren teneinde niet ten hele te dwalen.

      Nou,veel sterkte ermee. Het zal de nachtrust wellicht niet ten goede komen maar dat ga je wel trekken.

     19. Floris

      @ Ijsco: “Wutten is géén blogvervuiler. Zonder hem zouden jullie je kapot vervelen, en inhoudelijk zijn jullie hem zelden de baas. Als extra pre wil ik opvoeren dat hij over een bovengemiddelde beheersing van de Nederlandse taal beschikt, wel eens een boek leest, niet denkt in zwart-wit, hij erg grappig kan zijn, en een prima algemene ontwikkeling heeft. Wutten is de kip met de gouden eieren.”
      ————————————————–
      Dat wij hem inhoudelijk zelden de baas zouden zijn is uiteraard de zeer subjectieve mening van iemand die met hetzelfde linkse sop is overgoten. Dat kan dus zo de prullenbak in.

      Beukman’s voornaamste blinde vlek, en dat neem ik hem ten zeerste kwalijk en dat weet hij, is dat hij niet ziet dat deze psychopaat erop kickt om om andersdenkenden zo diep mogelijk te beledigen en tegelijkertijd zichzelf te verheffen ten koste van anderen. En dat op de meest gemene manier die maar denkbaar is. Kennelijk vind Beukman dat “grappig”.

      Vandaar dat ik bij Beukman een empathisch manco signaleer en dat zou heel goed autisme kunnen zijn.

      Zoals gezegd, ik heb genoeg linkse mensen meegemaakt die het wél zagen en deze trol niet konden luchten of zien. Beukman moet derhalve maar eens heel goed naar z’n binnenkant gaan kijken.

     20. Beukman

      @Standaard
      Ik zit niet op de excuses van IJsje te wachten. In zijn geval durf ik er mijn handen voor in het vuur te steken dat zijn plagiaat voortkomt uit luiheid die voortkomt uit intelligentie. Mocht er tóch iets te vergeven zijn: bij deze.

      @IJsman op #139:
      “”Hier een korte reprise: “Wutten is géén blogvervuiler. Zonder hem zouden jullie je kapot vervelen, en inhoudelijk zijn jullie hem zelden de baas.” ”

      QED.
      Geef het nou maar toe, IJsheld. Wutten is de enige die jou en Floris nog een beetje van repliek dient, als je mijn eigen bescheiden bijdrages en die van Guus niet meerekent. Wutten argumenteert op een gemiddeld hoog niveau, waar zowel jij als Floris de tanden in moeten zetten. Jammer dat het na een tijdje steeds ontspoort.
      Jullie trolbeschuldigingen bevatten weliswaar een kern van waarheid (het gebruik van meerdere aliassen tegelijk), maar ik zie het toch vooral als een zwaktebod. Immers hij doet zich niet voor als meerdere persoonlijkheden, en is vrijwel altijd gericht op de inhoud.

      Wil je jezelf geloofwaardig maken? Ageer dan tegen echte trollen, zoals Swetsnek, die ik nimmer op een inhoudelijke reactie heb kunnen betrappen. Of Seneca met zijn persoonlijke aanvallen. Of Elie met zijn copy/paste-gedrag. Of Kodi met zijn walgelijke beschuldigingen. Of Vabis en Sniperd met hun morbide moordfantasieën.

     21. Beukman

      @Psychiater Floris schrijft:
      “Vandaar dat ik bij Beukman een empathisch manco signaleer en dat zou heel goed autisme kunnen zijn.”

      Jammer dat ik de psychiatrische labels die je de laatste jaren op me hebt geplakt, niet heb verzameld. Man! “There’s enough material there for an entire conference!” (als je klassiekers kent, weet je waar dit vandaan komt).
      Maar niet alleen strooi je lustig rond met psychiatrische labels, ook in politieke scoor je, waarvan “links” wel de bekendste is.
      Enfin, je weet hoe Baudet denkt over het labelen van mensen. Daar sluit ik me graag bij aan.

      Bestaat er eigenlijk een label voor het dwangmatig labelen van andersdenkenden? Ik hoor het graag van je.

     22. Standaardbinnen

      Ik zie dat Floris inmiddels DSM5 ter hand nam om nu ook Beukman een plek in het autismespectrum toe te wijzen. Dat is zijn eigenaardige manier van de ander voor gek verklaren als je op een verschil van inzicht stuit.

      De diepere oorzaak lijken zijn gevoelens van krenking te zijn. Floris ging, zoals Beukman ook contateert, vaak onderuit in de discussie, met name door zijn welhaast masochistische al te pardoes stellingen te betrekken die inhoudelijk onhoudbaar bleken. Daar beet hij zich dan vervolgens in vast en had hij de neiging maar door te blijven wrijven in de zelfgemaakte vlek.

      Voor de gevoelens van krenking waar Floris altijd over klaagt moet ik altijd denken aan de scholastieke vraagstelling of een steekwond is te wijten aan de scherpte van het zwaard of de doorsteekbaarheid van het menselijk lichhaam. Floris vindt mijn zwaard te scherp en maakt me daar al jaren bittere verwijten over. Ik meen dat hij iets aan zijn doorsteekbaarheid zou moeten doen. Als je zo overgevoelig bent voor spot en krenking zou je de hitte van de debatkeuken beter kunnen vermijden.

     23. Floris

      “Jammer dat ik de psychiatrische labels die je de laatste jaren op me hebt geplakt, niet heb verzameld.”
      ———————————————
      Ik doe dat niet zo snel, Beukman, maar ik kan geen andere verklaring vinden voor jouw blinde vlek ten aanzien van deze internet-psychopaat.

      Verder verwacht ik nog wat reacties van jou op de inhoudelijke discussies die hier vandaag zijn gevoerd.

     24. Standaardbinnen

      @Beukman,

      Het gebruik van meerdere nicknames is voor mij de enige manier om hier bijdragen te kunnen plaatsen.

      Onder leiding van Floris wordt hier de redactie voortdurend onder druk gezet om mij te bannen. Meestal was het signaal om de redactie de bestoken het “Wim Hutten-alert” van Floris. Die heeft zich de afgelopen maanden nagenoeg met niets anders beziggehouden. Ik vond dat een misselijkmakende NSB-mentaliteit maar men zo’n kleingeestigheid hebben we bij hem te maken.

      Ik ben zeer verbaasd dat de redactie me nog niet bande onder mijn huidige nickname. Floris heeft vanalles geprobeerd maar kennelijk hebben ze er bij de redactie geen zin meer in.

      Het is dus wat mij betreft geen behoefte aan trollen, het trolgedrag zit bij de formumstakkers hier die bij elke inhoudelijke tegenspraak onmiddelijk om een ban beginnen te smeken. Ik zou het liefste nog posten onder de nickname Simon maar dat is niet meer mogelijk.

     25. Floris

      Als de redactie jou heeft verbannen moet je de eer aan jezelf houden en oprotten, psychopaat.

      Je bent dus totaal eerloos. Een ongewenste zwerfhond die steeds weggetrapt wordt maar desondanks terug blijft komen om te schooien.

      En voor de duidelijkheid: ik onderhou geen contact met de redactie.

     26. Beukman

      @Standaard op #146
      Zoiets vermoedde ik al, met de kanttekening dat het dus niet Floris is die jou aangeeft bij de redactie, maar iemand anders.
      Ik beschouw Floris als een man van eer, zoals men dat noemt in The Godfather, en geloof hem op zijn woord.

      @Floris
      Voor alle duidelijkheid: Wutten heeft alle recht om hier te komen. Je bewijst dit zelf door met hem keer op keer in discussie te gaan. Hij heeft kennelijk iets te melden dat de moeite waard is. Met pak hem beet Swetsnek of Seneca zie ik jou niet zo snel in discussie gaan. Waarom niet, denk je?

      Ik wil nog wel kwijt dat ik weliswaar niet altijd achter Wuttens stijl sta, maar doorgaans wel achter zijn inhoud, in die zin dat zijn argumenten niet te negeren zijn.

      Als ik mijn drie favorieten mag kiezen, dwz degenen wier reacties ik zelden oversla als ik ze zie, dan is hij dat, samen met jou en het IJsje. Alledrie hebben jullie vaak wel iets te melden dat voor mij het overdenken waard is.

     27. Floris

      @ Beukman: het hoeft niet persé een reaguurder te zijn die de redactie erop wijst als Von Hüttenstein weer terug is onder een nieuwe nick. Dat kunnen ze zelf ook wel constateren. Alleen kunnen ze niet voorkomen dat hij steeds weer terugkomt.

      Ik ben van mening dat als je ergens geband bent dat je je daar bij neer moet leggen. Ikzelf ben van WSP verbannen en ben daar nooit meer terug geweest. Het zou mijn eer te na zijn.

      Het doet me plezier te horen dat je mijn posts en die van mijn vriend IJscoman graag leest, maar ik krijg niet bepaald de indruk dat ze door je schild heen komen.

     28. Beukman

      @Floris op #149
      Beschouw het als een compliment van Wutten richting DDS dat hij steeds weer terugkeert. Het open karakter van DDS heeft een paar duidelijke voordelen. Ikzelf vind het ook prettig dat ik niet geband word ondanks alle oproepen daartoe. En net als Wutten hou ik van discussie, reden waarom ik graag op een plek kom waar ik wat tegenstand ontmoet.

      DDS vervult al heel lang mijn behoefte hieraan voor de volle 100 procent. Je zult mij nergens anders aantreffen, en ik gebruik geen andere nicks.

    2. Beukman

     @Floris
     Je bent het dus met me eens om Anne Fleur de mond te willen snoeren met het argument dat er ook landen zijn waar vrouwen meer worden onderdrukt dan hier?

     1. Floris

      Ik wil haar de mond niet snoeren, maar ze blaast de boel enorm op als het om blanke mannen gaat maar over negers en moslims, die qua seksisme de westerlingen verre overtreffen, hoor je haar niet. Dat is hypocriet.

      Jij hebt daar trouwens ook een handje van. Is typisch links.

     2. Standaardbinnen

      2Ijsco,

      De massa-immigratie vond plaats in de 60- en 70-er jaren en ik kan niet inzien waarom de oorzaken ervoor niet kunnen worden beschreven in een artikel uit 2011.

      Je gaat ook nergens in op mijn verzoek eens concreet te onderbouwen dat linkse politici en partijen de multiculturaliteit toejuichten en massa-immigratie wensten te bevorderen. Dat is eenvoudig een leugen dan wel een tamelijk debiele fantasie van de rechtse borreltafel.

      Het is in dat verband niet toevallig dat het juist de linkse politicus Samsom was die bereid was zeer vuile handen te maken in een omstreden Turkije-deal die veroorzaakte dat de instroom van vluchtelingen nagenoeg stopte. Links krijgt de schuld van problemen die rechts niet oplost en voor de vuile handen die ze maakt in het oplossen ervan.

     3. IJscoman

      Standaard je liegt. De massa-immigratie vond niet plaats in de jaren ’60 en ’70. De grootste golven spoelden aan in de jaren 2000 tot 2015.

      Voorts heb ik van meet af aan beweerd dat de FS-ideologie de hele samenleving geperverteerd heeft; voornamelijk links omdat het zo goed past binnen het socialistische denken, maar zeker ook bij rechts is het aangeslagen. Er bestaat bij links en rechts consensus over een groot aantal maatschappelijke factoren, die duidelijk een en dezelfde voedingsbodem hebben gehad. De politieke partijen hebben ook een sterke socialistische en FS-ideologische component in hun programma. Dat te ontkennen is ridicuul.

     4. Standaardbinnen

      IJscoman, je maakt me voor leugenaar uit en daarom zou ik van jou wel eens de bron willen zien waaruit blijkt dat de piek in de immigratie na 2000 lag.

      Je overige beweringen blijven vaag. Je kunt geen enkel citaat van een rechtse of linkse politicus geven waarin de zegeningen van de multicuturele samenleving worden bezongen en een grote immigratie als een gewenst beleidsdoel wordt gezien.

      Het spijt me om te zeggen maar onder een toenemende inhoudelijke druk in de discussie blijft er weinig over van je stellige beweringen. Het lijkt op het patroon met Floris: je betrekt onhoudbare stellingen en je blijft maar wrijven in die zelfgemaakte vlek.
      Straks zul je, net als Floris, wel overgaan tot scheldpartijen en de toeschrijving van psychiatrische aandoeningen.

      Ik word hier niet vrolijk van.

    3. Beukman

     @IJsje op #126
     Van de meesten kan ik het nog wel pikken dat ze lappen tekst jatten. Aan jou stel ik echter hogere kwaliteitseisen, omdat jij gewoon te goed bent voor jatwerk. Jij bent heel goed in staat om je eigen gedachten te verwoorden. Daarom merk ik het ook meteen als jij meer dan een paar zinnen copy/paste die niet van jezelf zijn. Beschouw het maar als een compliment. In dit geval moest ik je er wel op wijzen, omdat ik geen zin heb om tegen een heel ander iemand aan te lullen, nl degene die die gejatte tekst gefabriceerd heeft.

     De oerbron van jouw gejatte tekst is “Political Correctness: A Short History of an Ideology” ed. Lind. Je kan het hele werk hier terugvinden als pdf:

     http://static.ow.ly/docs/Political%20Correctnes%20-%20A%20Short%20History%20of%20an%20Idealogy_9Nd.pdf

     Nee, ik heb het niet gelezen, wel snel doorgevlooid. Het deed me denken aan dat boek van de luie maar geniale PVV-er Bosma over valsemunters, hoe heet het ook alweer: een virtuoos breiwerkje dat zo gebeiteld zit, dat het amper te ontwarren valt. Waartoe de lengte overigens toe bijdraagt.
     Lind breit er ook lustig op los. Het is een hogere categorie complotman, die uit alle macht probeert om de Frankfurter Schule overal de schuld van te geven.

     Ik ben niet bijster goed thuis in de materie. Wat ik wél weet is dat, analoog aan @Standaards opmerking van gisteren dat de islam echt niet is ontstaan op het moment dat Mohammed verscheen, er een voedingsbodem moet bestaan voor bepaalde ideeën, en dat die ideeën anders ideeën blijven. De Frankfurter Schule opvoeren als zondebok gaat er bij mij dus niet in.

     Maakt het eigenlijk uit? Wat gebeurt er als we de Frankfurter Schule buiten beschouwing laten? Dat is toch niet waar de discussie werkelijk om gaat?

     1. IJscoman

      Beukman, ik heb geen behoefte om eeuwig door te zeuren over de Frankfurter Schule. Maar deze hyperlinkse stroming/ideologie buiten beschouwing laten kan niet; dat is net zoiets als zeggen dat we maar niet meer moeten ademen. De FS heeft het denken binnen de westerse cultuur grotendeels bepaald. Dat is zo sluipend en ongemerkt gegaan dat velen dit niet als zodanig (h)erkennen. Maar de hele multicul, de massa-immigratie, het linkse denken als norm etc. zijn grotendeels terug te voeren op de ideologie van de FS. Daardoor vragen velen zich niet meer af of hetgeen ze denken en de mening die ze hebben wel zinnig, zinvol, praktisch en moreel juist is. En of ze nog wel zelfstandig en onafhankelijk kunnen denken. Dagelijks worden we nog geindoctrineerd met de gedachte dat massa-immigratie nuttig en humaan is (zielige oorlogsvluchtelingen die onze vergrijzing oplossen), met voorbijgaan van de negatieve effecten die het op onze maatschappij heeft. Dat te constateren, vind ik verschrikkelijk. Hier laat ik het wat de FS betreft verder bij.

     2. Standaardbinnen

      IJscoman, je bewering dat de massa-immigratie het gevolg is van de ideologie van de Frankfurter Schule is bizarre onzin.
      De massa-immigratie was een uitgesproken rechts beleid met een economisch motief, i.c. de behoefte in de snel groeiende economie van de wederopbouw aan goedkope arbeidskrachten. Links verzette zich er juist tegen.

      https://www.trouw.nl/home/niet-links-maar-rechts-zit-achter-multiculti-~a48c474a/

      Dat links hier de zegeningen van de multiculturele samenleving zou bezingen dan wel de islam zou toejuichen is evenzeer een fabel. Ik vroeg je vandaag al eerder een concreet citaat waaruit dat zou kunnen blijken en je bleef het antwoord schuldig.

      Je maakt je schuldig aan gratuit gebabbel van de rechtse borreltafel en je bent niet aanspreekbaar op bewijzen of onderbouwing. Daarmee diskwalificeer je je als debater.

     3. Floris

      @ Beukman: Het gaat er ook helemaal niet om om de FS de “schuld” te geven. Het gaat er slechts om te verklaren hoe een bepaald gedachtengoed hier heeft kunnen wortelen.

      Het meest intrigerende aspect daarbij is dat dit gedachtengoed is omhelst in weerwil van het feit dat het vijandig staat tegen de eigen cultuur en zelfs de potentie heeft om de westerse cultuur te vernietigen.

      Jij bent trouwens ook een schoolvoorbeeld van iemand die er volledig door is gegrepen. Dat zal je wel ontkennen, maar vrijwel al je posts ademen het.

     4. IJscoman

      Standaard, je verwijst godbetert naar een artikel van 6 (!) jaar oud (2011) in een linkse krant, dat bovendien vooral over de aanvankelijke gastarbeiders gaat en niet over de massa-import van de laatste jaren. Voorts zei ik niet dat de daadwerkelijke massa-immigratie op conto van de FS kwam, maar het DENKEN daarover, zich onder andere uitend in het enthousiast uitdragen van de gelijkheid van alle culturen en het verwerpen van de eigen westerse cultuur.

      Lezen is nooit je sterkste punt geweest.

     5. Floris

      Links doet altijd net alsof de massa-immigratie een logisch gevolg is geweest van de gastarbeid, maar dat is natuurlijk een leugen.

      Zoveel gastarbeiders waren het niet. Wat er daarna is gevolgd met links als beschermheer van de hordes parasieten die het land inkwamen is onder ander goed gedocumenteerd in Lakemans boek “Binnen zonder Kloppen”.

      Maar Beukman zal dit leugenachtige gelul van trollemans wel als “inhoudelijk sterk” betitelen.

     6. Standaardbinnen

      De bijdrage van Floris is in elk geval niet inhoudelijk sterk omdat zijn vage verwijzing naar aantallen geen enkele bron bevat. Ik kan me wel weer gaan inspannen om de echte cijfers op te sporen maar ik word een beetje moe van dit borretafelgeklets. Floris weet eenvoudig niet waar hij het over heeft en roept maar wat.

     7. Beukman

      @IJsvrij
      Ik hou het even kort. Ik ben geen pensionado zoals jij, en mijn agenda is morgen goddomme een stuk voller dan vandaag.

      De framing dat “links” het heeft gedaan, is bedacht door de Wilders-achtigen.
      Kijken we echter naar de feiten, dan is massa-immigratie een gevolg van de wens van werkgevers, bij monde van de VVD, om goedkope arbeidskrachten te importeren teneinde de naoorlogse economie weer op te bouwen.
      De christelijke partijen, later samen gegaan in het CDA, hebben zich vervolgens hardgemaakt voor gezinshereniging (gezin hoeksteen maatschappij, maar wie weet ook omdat die donkere krullebollen wel heel erg in de smaak vielen bij onze Hollandse deernen). Wie heeft zich hierbij aanvankelijk tegen verzet? Juiist: de PvdA, die met lede ogen aanzag hoe Nederlandse arbeiders werden weggedrukt op de arbeidsmarkt.
      Toen het tij niet te keren was heeft de PvdA eieren voor haar geld gekozen, en zich gestort op deze nieuwe groep van potentiële stemmers.
      Samengevat: het was niet “links”, zoals jij en Floris je zo graag voorhouden, het was de tijdgeest, en iedereen werkte er aan mee. Iemand dee schuld geven is voor mietjes.

      Jouw les voor vandaag? Van een afstand is het altijd makkelijk lullen. Beslissingen worden genomen door mensen die hun keuzes op dat moment opportuun achten. Lieden die hier achteraf kritiek op hebben, zoals jij, zijn in zekere zin de beste stuurlui aan wal, maar dan in de vierde dimensie.

     8. Floris

      @ Beukman: je houdt het niet zo kort, maar ik wel: Lees “Binnen zonder Kloppen”.

      Er zijn ook Europese landen waar nauwelijks gastarbeiders zijn geweest, maar die nu ook zuchten onder de multicul. Hoe zou dat komen, denk je?

      Het is net als nu, met de zogenaamde vluchtelingen: de politieke moed cq de politieke wil heeft altijd ontbroken om de gelukszoekers te weren.

      Er waren ook Italiaanse en Spaanse gastarbeiders. De meeste daarvan zijn teruggegaan. Maar zodra de Turken en Marokkanen roken dat ze hier konden blijven en ten volle konden profiteren van de sociale hangmat en godbetere ook nog allerlei vervolg-immigratie konden initiëren was het hek van de dam. Links hielp ze daar van harte bij. Om achteraf rechts de schuld te geven is weer zo’n typisch laffe linkse streek.

      En ja, Den Uyl was er tegen. Dat was dan ook meteen de laatste PvdA-er die er zo over dacht.

  3. Standaardbinnen

   In het overzicht van Floris vallen de hoge verkrachtingscijfers in een Boeddhistisch land als Myanmar en christelijke landen als Servie en Rwanda op.

   Het heeft dus gelukkig deze keer niets met de islam te maken. Dat zou me trouwens ook verbaasd hebben.
   De moslims zijn op dit punt overigens ook geen lieverdjes.

   1. Beukman

    @Standaard
    Ook in sommige Zuidamerikaanse landen wordt heel wat afverkracht. Het is daar echter voor een slachtoffer dermate geen pretje én zinloos om aangifte te doen, dat de meesten het maar laten. Interessant in dit verband is het feit dat men in Mexico City aparte metrostellen heeft voor vrouwen en mannen. Ik hoef je niet te vertellen waarom.

    Daarnaast is de wettelijke definitie van verkrachting per land dermate verschillend, dat er geen zinnig woord over valt te zeggen. Terwijl statistieken als de onderhavige zich er wél op baseren.

    In sommige landen bestaat verkrachting wettelijk praktisch niet. In andere is het eerder omgekeerd: als bijvoorbeeld in Zweden een vrouw aangifte doet van verkrachting door haar man gedurende een half jaar, telt dit ook daadwerkelijk als 182 gevallen van verkrachting, terwijl het in Nederland geldt als 1 geval.

    Interessant, statistieken.

    1. Standaardbinnen

     @Beukman,

     Mannen verkrachten vrouwen, die tragische praktijk is van alle tijden en plaatsen. Sedert malle Geurt, die de onvoorstelbare debiele uitspraak deed dat er sprake zou zijn van een islamitische seksjihad, menen mensen als Floris dat het libido van moslims aanmerkelijk hoger en de drempel voor verkrachting voor moslims aanmerkelijk lager is en dat zulks verklaarbaar is uit de pedofiele en overige seksuele aberraties van de Profeet.

     Tegen die bigotte onzin verzet ik me altijd met genoegen.

 25. Peter Selie

  Derde feministische golf in Nederland, het slachtofferschap van A.F. Dekkers als verdienmodel, zij kan beter op haar hoede zijn dat haar verdienmodel niet verkracht wordt door een stelletje lichtgetinte(n) wiens schoenveters nat van de testosteron zijn die mogelijk vanuit de talrijke AZC’s opereren.

 26. HaZ

  Wat zou dit wicht toch willen uitdrukken met die 2 vingers in V vorm ?

  1. Standaardbinnen

   Mogelijk drukt er de omvan mee uit van de plassers waarmee ze in uw fantasie graag verkracht wil worden.

   1. HaZ

    Heb je de vertaling van je gebrabbel ook ?

    1. Standaardbinnen

     Omvan = omvang

     1. Ben Zine

      @standaard
      “Ik verwerp de volledig achterhaalde ideeën van het cultuurmarxisme, een totaal verouderde ideologie waar geen zinnig mens het nog over heeft. Floris, kennelijk een oude man, praat er nog wel over.”
      Het cultuurmarxisme “volledig achterhaald” en “totaal verouderd” ? Dat is werkelijk een volslagen onzinnige bewering, waardoor het moeilijk wordt om jou nog serieus te nemen. Misschien moet je “Avondland en Identiteit” van Sid Lukkassen eens lezen, dan begrijp je het wellicht wat beter, voordat je hier je betweterige en neerbuigende babbeltjes verspreidt.
      Ijscoman heeft in zijn reactie uitstekend verwoord hoe buitengewoon actueel en springlevend dit gedachtengoed nog altijd is. Het is in de afgelopen halve eeuw alleen maar sterker geworden en verklaart de enorme macht en dwingende invloed van de linkse kerk in de politiek, ambtenarij, onderwijs, politie, justitie en ons hele verdere maatschappelijk leven. Dat je vervolgens reageert met: “Ik moest wel lachen om jouw beschouwing” is respectloos omdat je een serieus bedoelde reactie ridiculiseert. Dat je Floris ook nog even fijntjes “een oude man” noemt is ook respectloos, alsof je na je 50e niet meer zou meetellen of zo. Maar het zegt vooral iets over jou zelf. Dat je net dat stukje gevoel en beschaving mist, hetgeen geldt voor veel links zelfverklaard deugvolk (denk aan de harteloze, ijskoude en kwaadaardige demonisering van Fortuyn en recentelijk Baudet). Het zijn de farizeeërs van nu. Roepend om het hardst hoe zeer ze deugen, maar als het er op aan komt snoeihard en nietsontziend (Volkert). Hoogopgeleid (ongetwijfeld) maar geen niveau. Dat kun je ook niet leren. Zaken als fatsoen, beschaving, verdraagzaamheid en moraal, die heb je in je (of niet). Rooie tokkies kennen dat niet, demonisering komt ook altijd van links.

     2. Floris

      “Misschien moet je “Avondland en Identiteit” van Sid Lukkassen eens lezen, dan begrijp je het wellicht wat beter, voordat je hier je betweterige en neerbuigende babbeltjes verspreidt.”
      ————————————————–
      Dat gaat die trol niet doen.

      De analyses van Lukkassen zijn haarscherp en onweerlegbaar. Wie minder tijd heeft kan het filmpje van 7 minuten waarnaar ik linkte bekijken. Dat zet alles op z’n plaats.

      Het kan zijn dat de trol en Beukman het niet herkennen, daar refereert Van Rooy ook aan in de andere link die ik gaf. Het cultuurmarxistische gedachtengoed is zo diep doorgedrongen dat men het normaal is gaan vinden.

      Zo’n Anne Fleur, zo’n Sylvana. Het zijn typische producten van het cultuurmarxisme. Hameren op racisme en seksisme, waar het nog het het minst voorkomt (het westen) en het ontzien van exotische culturen waar het schering en inslag is. Dat is zuiver cultuurmarxisme.

     3. Standaardbinnen

      Ik heb het genoemde boek inderdaad niet gelezen. Ik las wel eerder een vernietigende recensie en besloot de moeite niet te nemen. Zag wel dat Joost Niemoller en E.J. Bron er reuze enthousiast over zijn. Dat was bepaald geen aanbeveling.

      Googelde er nog even op en er was weer veel te lachen:

      “De werkhypothesen in zijn Sid’s boek luiden als volgt:

      Het feit dat steeds meer Westerse mannen hun heil zoeken bij vrouwen uit traditionele culturen kan verklaard worden uit de invloed op lange termijn van cultuurmarxisme op man-vrouw relaties binnen de Westerse cultuur.
      Het feit dat de Europese cultuur zo gevoelig is voor cultuurmarxisme- de obsessie met minderheden, slachtoffers en schuldgevoelens- is verklaarbaar vanuit het Christendom.”

      Logisch toch?
      🙂

     4. Floris

      “Ik heb het genoemde boek inderdaad niet gelezen. Ik las wel eerder een vernietigende recensie”
      ———————————————
      Ik twijfel er niet aan uit welke vieze hoek die recensie kwam: die van links.

      Het is natuurlijk niet leuk voor de linkse kerkers als iemand zo scherp analyseert waar hun hedendaagse waanzin vandaan komt. Dat verklaart ook jouw futiele pogingen om datgene wat onweerlegbaar is te ridiculiseren. Inhoudelijke tegenargumenten heb je immers niet.

      Je staat weer eens met je broek op je magere enkel, Wim. Intellectuele dwerg.

     5. Standaardbinnen

      Niet zo boos, Floris, mijn kritiek richt zich niet op jou maar op die Sid waarvan me werd aangeraden zijn boek niet te lezen.

      Ik vermoed dat jij het ook niet las, maar je keek even naar een internetfilmpje, begreep ik. Je weet dus van de hoed en de rand.

      Uit de samenvatting begrijp ik je enthousiasme wel: het is net of ik jou hoor praten in je diepe weerzin van het diabolische cultuurmarxisme, de verwerpelijke feminisering van voorheen stoere mannen en de superioriteit van de blanke cultuur.

    2. Floris

     Hij is weer vergeten z’n medicijnen in te nemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.