PvdA’er Ahmed Marcouch ziet het licht: kom met een verbod op salafistische organisaties!

Als een PvdA’er komt met een verbod op salafistische organisaties, dan kan je wel stellen dat het kantelpunt bereikt is. Sommige mensen zeggen het al jaren, maar langzamerhand beginnen ‘enge rechtse ideeën’ ook bij andere partijen door te dringen. Zo stelde Lodewijk Asscher al dat het terugsturen van migranten mogelijk moet zijn. In tegenstelling tot GroenLinks die daarom de coalitieformatie met de VVD, CDA en D66 opblies.

Marcouch is geen Tweede Kamerlid meer, maar heeft zijn mening over de radicale islam wel klaar liggen.

Zelf heb ik als tiener ook zo’n periode meegemaakt. Niet dat ik salafist was, maar je radicaliseert als tiener in je opvattingen. Zo brandde ik als 15-jarige van verlangen om verdrukte moslims in Afghanistan te hulp te schieten. Pas later kreeg ik in de gaten dat de Moslimbroederschap die mij inspireerde, geen religieuze stroming was, maar een politieke beweging. Daardoor zag ik het salafisme ook als iets van voorbijgaande aard. Iets dat je met betere ideeën goed kon bestrijden.

Hij ziet veel gelijkenissen met jongeren in zijn omgeving die radicaliseren in hun tienerjaren. Dit is volgens Marcouch een gevaarlijke ontwikkelingen die we alleen kunnen bestrijden als we de norm hard duidelijk maken. Het salafisme laat zich niet stoppen door ‘thee drinken’ en een goed gesprek. Een hard verbod is nodig om duidelijk te maken waar we als Nederland voor staan.

Er moet een verbod komen op salafistische organisaties. Salafisten bieden jihadstrijders een ideologie voor hun bloeddorst. De stap van salafist naar Syriëganger is snel gezet. Salafisten vinden zichzelf superieur, verwerpen de democratie en dragen haat uit jegens iedereen die anders denkt dan zij; ook de mainstreammoslim wordt weggezet als hypocriet of afvallige.

De inkeer van Marcouch heeft hem de afgelopen jaren veel reacties opgeleverd uit de islamitische hoek. Bedreigingen en een fatwa is over hem uitgeroepen. Dit betekent in islamitische kringen dat je als persoon vogelvrij bent verklaard. Dat wensen we niemand toe. Laten we hopen dat meer mensen net als Marcouch inzien dat een verbod de beste optie is.

En als zo iemand de stap neemt om een aanslag te plegen, zoals in Londen, hoor je steeds dat hij een bekende was van de inlichtingendienst. Onbegrijpelijk. We moeten duidelijk maken dat de salafistische ideologie een groot kwaad is dat we moeten bestrijden.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Peter Selie

  PvdA’er Ahmed Marcouch ziet het licht: kom met een verbod voor salafistische organisaties! Deze smeerlap en islamist van het eerste uur, is het lichtgetinte voetvolk aan het masseren, om de geesten rijp te maken voor een terugkomst van de PvdA niets meer of minder dan een strategische zet die in de moslimkringen bekend staat als TAQIYYA…

 2. SlimK1nd

  Goed idee. Eindelijk! Kunnen we dan eindelijk ook eens iets gaan doen aan #keukentrapjefobie? Verreweg de meeste keukentrapjes doen niemand kwaad. Ik wil een Keukentrapje Parade 2017 organiseren. Verzamelen op de Dam en dan lopen naar het Museumplein. Neem je keukentrapje mee. Stop de stigmatisering! https://twitter.com/SlimK1nd/status/876359006926798848

  1. Stanly2000

   Is dit humor?

 3. van Urk

  Dan is er nog veel werk aan de winkel. Ook met dit gevalletje: http://www.powned.tv/artikel/folders-uitdelen-blijkt-levensgevaarlijk

 4. Skippybal1

  Tsja, doet de PvdA een zeer welgevallige uitspraak op deze site, wordt ie weer tot de enkels afgefakkeld.

  Zo krijgen deze ideeen nooit een redelijke kans, met dank aan de “steun?” Van het DDS volk.

  1. van Urk

   Oogklep partijen als de PvdA hadden dit gewoon eerder moeten zien aankomen en niet op het laatste moment in actie komen als het kwaad eigenlijk al geschiedt is en het voorkomende probleem onoplosbaar begint te worden.

  2. Sniper666

   @ Skippybal1

   Ik zal het in uw taal uitleggen. De PvdAllah is haram.

 5. Ni28

  Als iemand bij de PvdA al kritisch wordt over de moslims is het een moslim zelf. Dat is de zwakte bij deze partij. Marcouch en Aboutaleb zeggen weleens harde woorden maar voor de rest hoeft je daar niet zo veel van verwachten. Jarenlang hebben zij ook niets gedaan horend bij dezelfde gemeenschap en nu willen zij opvallen met hun hardere geluid. Net geluisterd naar de redacteur van de Turkse Zaman krant in het Buitenhof. Hier kunt je je alles permitteren omdat er toch niet ingegrepen wordt. Dat hebben zij natuurlijk snel door. En zo bouwen zij een nieuwe Turkije in Nederland. De Turkse kinderen worden niet gevormd op school zoals verwacht maar in al die nadere Turkse clubjes en moskeeën waar zij verplicht naar toe gaan. Het hard aanpakken van deze excessen is noodzakelijk en dat doet de overheid niet. Daardoor versterken zij het Turkse nationalisme bij de Turkse Nederlanders. Ik zou persoonlijk beginnen met het afschaffen van de tweede paspoort. Alleen zo kunt je het afdwingen. Keuze maken op wat je wilt zijn.

 6. Kodi

  Als wij bij criminele motorbendes hun clubhuizen kunnen sluiten, waarom doen wij dat dan niet bij Salafistische haathutten?

 7. Paaldanseres

  Alles voor de bühne… gaat geen flikker aan veranderen, laat staan… opleveren…vieze linkse, hypocriete mafklapper… alleen maar voor eigenbelang. De partij moet gered worden. Opeens is het zogenaamd, rechtstse praatjes verkondigen en naar de mond van de kiezer praten … maar ondertussen wel het links beleid blijven uitvoeren.

  Huichelarij eerste klas.

 8. HaZ

  Idd, bericht is voor de buhne en plaatsen we onder de zoveelste mislukte poging van de PvdA om zich te herstellen.
  In Keulen hebben honderden moslims meegelopen in een mars tegen terrorisme. De deelnemers wilden laten zien dat ze niet achter de aanslagen staan die worden gepleegd uit naam van hun geloof.
  http://nos.nl/artikel/2178732-mars-van-moslims-tegen-terrorisme-in-keulen.html
  FF niets te doen vandaag ? Zoek de moslims op de foto bij het NOS bericht…..!

 9. CheikhRedo

  Wanneer houden we op omlinks van alles de schuld te geven?

  1. Peter Selie

   Wanneer alles rechts is geworden, ergo wanneer Pasen en Pinksteren op dezelfde dag valt.

 10. CheikhRedo

  Als ik de afgelopen maanden alle artikelen en reacties lees, dan kan ik mij niet aan de conclusie ontrekken dat dit een xenofobische site is!

 11. CheikhRedo

  Ik denk zeker dat 80 tot 90% van de artikelen over denk pvda of sylvana gaan. En Dat voor een nieuws site?…….. selectief nieuws????

 12. CheikhRedo

  En altijd dezelfde namen die reageren? Ik geloof dat andersdenkenden hier gelijk gebanned worden want daar kan IK over meepraten!!!!

 13. CheikhRedo

  Beukmans, Je bent een verademing want niks is heerlijker dan een discussie tussen gelijkgestemden hahaha

  1. Sniper666

   @ CheikhRedo

   U heeft anders nog steeds geen ban. Dat is meer iets voor Joop, meteen een ban geven, zelf ondervonden.

 14. CheikhRedo

  Beste peterselie, als moslim zeg ik tegen jou, Wat is TQUIA precies? Leg mij dat eens uit want ik begrijp het zelf bijna niet eens Als doorgewinterde moslim!!!!

  1. Floris

   Als doorgewinterde moslim mag jij mij eens uitleggen waarom jij een moordenaar, kinderneuker, vrouwenonderdrukker, rover en warlord als een profeet van god ziet.

   Hoe krijg je dat in godsnaam langs je geweten, man?

 15. CheikhRedo

  Beste peterselie, ik kan pas weer voor het eerst een reactie plaatsen tot mijn verbazing. Dit heeft maaaaanden geduurd.

 16. CheikhRedo

  Sorry floris, ik vind je reactie niet inhoudelijk genoeg om op te reageren!!!!!

  1. Floris

   Ken je de Mohammed-biografie van Ibn Ishaq niet? Daar staat dat allemaal in beschreven. Ook in de sahih Ahadith van Bukhari wordt er melding van gemaakt. Inhoudelijk genoeg dus.

 17. CheikhRedo

  Laat ik het zo zeggen…… Dus als er een aantal priesters kinderen misbruiken dan is iedere christen een Pedo?……… en als een aantal moslims terrorist is?…is iedere moslim een terrorist?….HAHAHAHAHA?

  1. Floris

   Waar zeg ik dat?

   Ik constateer dat de levenswandel van de belangrijkste figuur binnen de islam, Mohammed, op geen enkele wijze beschaafd te noemen is. Een enorm contrast met de levenswandel van Jezus.

   En dat verzin IK niet. Dat staat in de islamitische geschriften zelf.

   Dus nogmaals de vraag: hoe kan je in vredesnaam denken dat zo iemand een profeet van god was?

  2. CheikhRedo

   BULLSHIT! Floris ga de bijbel aub goed lezen want daar staan ook teksten in als handen afhakken etc etc etc

   1. Jroam

    Waarom niet al die sprookjesboeken, sprookjesboeken laten.
    Omdat het waanzinnig geil zal zijn, de ander te vernederen.
    Volgens sommige (in mijn ogen “zeer zwakzinnige mensen) ben ik gehandicapt omdat ik niet geloof.
    Van mensen die in 80, 80 waren, kon ik het begrijpen. Maar cda mongool Brinkman heeft iets dergelijks tijdens zijn ministerschap verkondigd.
    We leven in een vrij land en dus mag men best dergelijke onzin roepen, maar het geeft wel aan dat men grote problemen heeft met het leven.
    Het hele leven verlangen naar ????? na het leven?!
    Men vindt me soms een debiel vanwege mijn lichamelijke handicap.
    Degene die zich drukker maken over na het leven, dan over het leven, die hebben pas een paar kortsluitingen in hun bovenkamer.
    De salami afdeling waar marcouch over het heeft of welke afdeling van weg geestelijk instituut dan ook.
    Houd het lekker voor je!
    Maar ja, het is zulke bull shit, dat je krankzinnig wordt.
    En dus is het nodig om andere te vinden, en als je dan met meerdere bent, kan je andere imponeren.
    Als je dat nodig hebt dan is er wat mis met je.
    Neem een pilletje en laat die sprookjesboeken, sprookjesboeken.
    Als het kinderfeest Sinterklaas afgeschaft moet worden, omdat men daardoor beledigd voelt.
    Schaf dat eerst deze onzin af, onzin die alleen ellende, krankzinnigheid met zich meebrengt!
    De profeet, was het niet de postbode of die hadden ze toen nog niet.
    De postduif!
    Bereidt u voor op het hiernamaals,
    laat u uw onder schijten!

  3. Peter Selie

   Nee beste kerel je vraagt naar de bekende weg, en bijna alle terroristen zijn moslim, de ETA, FARC & IRA hebben hun haat doctrines opgegeven, rest alleen nog ja je weet het wel, doeiiiiiii.

 18. CheikhRedo

  Graag zou ik een antwoord willen op mijn laatste reactie AUB. VAN IEDEREEN!!!!!

  1. Floris

   Voor de duidelijkheid, ik ben niet gelovig dus ik zal beslist niet ontkennen dat er in de bijbel ook veel dingen staan die niet door de beugel kunnen. Maar dan praten we met name over het Oude Testament. En dat is het bijbeldeel waar de islam uit put.

   Het Nieuwe Testament predikt geen geweld. De figuur van Jezus is zachtaardig en dat is een heel contrast met Mohammed. Waarom ga je daar niet op in? Is dat te lastig of te pijnlijk?

   1. Hendriekus

    De Christenen hanteren de gehele Bijbel, inclusief het Oude testament. In elke protestantse en katholieke kerkdienst worden ook teksten uit het Oude Testament gelezen en gezongen.
    Jezus meende van zichzelf dat hii de Thora (min of meer het Oude testament) moest vervullen. Hij nam nimmer afstand van een tekst of voorschrift uit het Oude Testament, inclusief de slavernij, het stenigen en de superieure positie van het Joodse Volk..

    De redenering slaat dus nergens op.

    1. Floris

     Daar hebben we moslimknuffelaar Wimpie, die zich nu weer Hendriekus noemt. Ben je als Standaardbinnen verbannen, jongen?

     Je poging is gedoemd te mislukken, Willie. De centrale figuren binnen het christendom en de islam, Jezus en Mohammed, zijn volstrekte tegenpolen en daarmee staan ook deze religies lijnrecht tegenover elkaar.

     Dat is historisch ook altijd zo geweest en de koran maakt daar ook helemaal geen geheim van, maar in de huidige tijd zijn we helaas opgescheept met mietjes zoals jij die wegkijken van de ware bedoelingen van de islam (werelddominantie) en hopen dat het allemaal wel meevalt.

     1. Hendriekus

      Dit is geen inhoudelijke reactie, Floris en de reden is duidelijk: je zat weer eens te zwatelen over een onderwerp waar je verstand van hebt.

      En inderdaad, het is je weer gelukt de redactie tot een ban te bewegen. Je bent er vast trots op.

     2. Floris

      Dat jij als hersendode de inhoud niet weet op te pikken verrast mij niet.

      Verder heb ik zoals eerder gezegd geen contact met de redactie. Ze hebben je uit eigen beweging verbannen. Daar zou je je conclusies aan moeten verbinden en vertrekken.

     3. Hendriekus

      Floris, je liegt dat het gedrukt staat. Meer dan de helft van je bijdragen zijn persoonlijke aanvallen op mij en hysterische kreten naar mijn nicknames. De reden zal wel angst zijn, maar NSB-ers zijn geen dappere mensen.

     4. Floris

      De obsessieve, paranoïde zielepoot denkt dat ik met de redactie in contact sta om hem te laten bannen. Terwijl het sowieso zinloos is omdat hij toch steeds terugkomt.

      Een beter bewijs voor je eigen hersenloosheid had je niet kunnen leveren, Wimpie.

      Maar weet je wat? Vraag het ze eens. Als je iemand beschuldigt moet je wel met bewijs komen, vind je ook niet?

     5. Hendriekus

      Het bewijs zit in je bijdragen. Je zeikt hier permanent over mijn nicknames (als je al niet aan het stalken bent over mijn privé-identiteit) en daarmee hoop je de aandacht van de redactie te trekken.

      Waarom zou je er niet gewoon mee ophouden? Laat me raden, dan blijf je een opponent in de discussie tegenkomen die je voortdurend voor aap (of nazi) zet.

  2. Peter Selie

   Ga een half uurtje fappen CheikhRedo, je bent net zo irritant als de rest van DDS agent provocateurs.

 19. CheikhRedo

  Andere tijden andere straffen, hè floris? Of dacht jij dat er nu ook dezelfde straffen gelden als in de middeleeuwen? Raddraaien, schandpaal, Onthoofdingen?

  1. Floris

   Je beantwoordt nog steeds de vraag niet. Dat maakt geen sterke indruk, Redo.

   1. Skippybal1

    Je lult er zelf langsheen Floris….

    Doe es een poging of negeer die persoon.

    Aan de andere kant, het is amusant hoe jij je steeds voor paal weet te zetten.

    Falende Floris…..

    1. IJscoman

     De tekstopzet en woordkeus van Skippyboy doen in deze reactie wel heel erg sterk denken aan de zoveelste nick van Wim is. Trouwen SjeikPedo is uiteraard helemaal geen mossel, maar een troll in disguise.

     1. Floris

      Je was me net voor, IJscoman. Skippyboy is een trol.

      SjeikPedo lijkt me wel een echte moslim. Zo reageren ze namelijk bijna allemaal. Niet ingaan op de wandaden van hun profeet, maar met jij-bakken komen over de bijbel. Een daadwerkelijke open discussie komt nooit van de grond.

      Uiteraard gesteund door de NSBers van het slag Wim Hutten.

    2. Floris

     Ik heb eerder de indruk dat jij faalt. Je staat op de nominatie om hier massaal te worden uitgekotst.

 20. CheikhRedo

  Ach als je echt belezen was dan had je wel geweten dat de koran jezus wel erkent! Aleen gaan wij na jezus verder waar de bijbel ophoudt. EN was dat het probleem niet van de christenen jegens de joden?…..waar het oude testent ophoudt bij de joden daar gaat de bijbel weer verder tot jezus. En DAT IS NOU de oorzaak van de jodenvervolgingen door heel europa, omdat zij christus niet erkenden! Calvijn zei het al! Nadat zijn leer niet in trek was bij de joden, “snij hun tongen af en smijt ze in de rijn”?

  1. Floris

   De koran erkent Jezus niet als zoon van god. Daarmee ontkent de islam de ESSENTIE van het christendom. Ook erkent de islam niet dat Jezus is gekruisigd en ten hemel is gevaren.

   De islam heeft Jezus, en alle joodse profeten, geïslamiseerd. Zich toegeëigend. Het is de religie van de DIEFSTAL. Van het plagiaat.

   Verzonnen door een machtswellusteling uit de arabische zandbak.

  2. Sniper666

   @ sjeikpedo

   Al die geloven, maar speciaal jouw haatcult, mogen van mij allemaal de brandstapel op. Het brengt de mensheid niets dan ellende. Maar de islammeren brengen de mensheid buitengewoon veel ellende. Stap uit die modderpoel die je islam noemt, get a life!

 21. CheikhRedo

  Floris, Floris, Floris! Ik weet meer over de bijbel dan jij over de koran! Zoals ik meer weet over Nederland dan jij over marokko want ik woon hier vanaf 1978 en jij?

  1. Sniper666

   @ sjeikpedo

   Een typische mocro ben je. Altijd maar denken dat je slimmer bent dan de rest van de mensheid. Vertel ons eens iets over de corruptie in mocroland. En hoe die despoot die jullie koning noemen, overal zijn vingers in heeft en loopt te graaien.

 22. CheikhRedo

  Het oude testament daar put de Islam uit? Ik kan mij niet herinneren dat mohammed in het oude testament staat. Dus lul weer niet zo slap en Als jij je teksten goed terug leest dan scheld je wel vaak! Daar kan ik niet mee disccussieren. En met mij ieder weldenkend persoon die van discussies houdt!

  1. Floris

   De koran neemt veel over van het Oude Testament, wist je dat niet?

 23. CheikhRedo

  Dus floris je mag alles zeggen maar het niveau van jou?……. ik zal maar niet meer op jou reageren, ok? Dus, Doei floris ik wens je verder succes met je verdere leven! Nog iemand over hier die kan discusieren zonder te schelden?

  1. Floris

   Dit ben ik van moslims gewend. De waarheid zeggen zien ze als schelden. Ik heb jou nergens uitgescholden, beste man. Ik heb slechts jouw religie bekritiseerd. Als je dat al als schelden ziet, ben je niet tot een volwassen discussie in staat.

 24. CheikhRedo

  Mohammed wordt ook niet erkend als de zoon van god dus waarom jezus wel? En wij geloven niet dat jezus aan het kruis gestorven is en dat erkennen zelfs jehovas niet.

  1. Floris

   “Mohammed wordt ook niet erkend als de zoon van god dus waarom jezus wel?”
   —————————————————————-
   Omdat dat nu eenmaal de kern van het christendom is. De islam mag dat van mij best ontkennen (ik geloof er zelf ook geen barst van) maar daarmee zet de islam zich wél sterk af tegen het christendom. Dus stop die praatjes van “de islam erkent Jezus” maar waar de zon niet schijnt. Daar trappen alleen verwijfde linkse mietjes nog in.

   1. Hendriekus

    Floris snapt niets van het culturele fenomeen dat godsdiensten per definitie zijn. Hij meent dat de teksten in de godsdienstige bronnen de tegenstellingen tussen godsdiensten en, nog dommer, het gedrag van volgelingen beschrijven.
    Die zieke logica troffen we ook al aan bij antisemieten die de teksten in de Talmoed analyseerden om het verdorven karakter van Joden aan te tonen. Mensen werden vermoord om kenmerken die hen werden toegeschreven op basis van stoffige teksten die eeuwen oud waren en niets meer te maken hadden met de cultuur waarin de slachtoffers leefden.

    Hetzelfde overkomt nu de Joden van deze tijd, de moslims deugen niet, meent Floris, en dat onderbouwt hij met eeuwenoude teksten uit Koran en Hadith.

    Het kan nauwelijks meer verbazen dat Floris hier vandaag aansloot bij het voorstel van Vabis om alle moslims in kampen op te sluiten on afwachting van hun gedwongen deportatie. Hij ziet weliswaar nog uitvoeringsproblemen maar als die opgelost zijn zal hij ook op dit punt naadloos weten aan te sluiten op de logica en handelswijze van de nationaal-socialisten.

    Floris is geradicaliseerd, zoals velen op dit blog geradicaliseerd zijn, en op die glijdende schaal heeft hij zelf niet meer in te gaten zeer verwant te zijn met denken en doen van de nazi’s.
    Het zou goed zijn als DDS afstand nam van dit soort bruine figuren.

    1. Floris

     Nee Wim, de bruinen vinden we tegenwoordig vrijwel uitsluitend in het islamitische kamp.

     Wanneer dat besef doordringt (dat zal bij jou wel nooit het geval zijn) dan zullen we ons als Europeanen op oplossingen moeten bezinnen als we willen overleven.

     Ik kan dus slechts constateren dat de toekomst van Europa jou geen reet interesseert.

     Ik pleit voor oplossingen die zo humaan mogelijk zijn en distantiëer me met kracht van jouw smerige insinuaties dat ik aan nazi-oplossingen denk. Deislamisering met vreedzame middelen is de beste weg, maar we zullen er rekening mee moeten houden dat een vriendelijk verzoek om de koffers te pakken niet zal werken.

     1. Hendriekus

      Ik ontmaskerde Floris als een nazi die meent dat moslims niet deugen en om die reden Europa (waar ze nota bene met net zoveel recht wonen als wij) moeten verlaten. Daarin volgt hij de denktrant van Adolf Hitler: liever goedschiks maar als dat niet lukt zullen we deze Untermenschen kwaadschiks moeten verwijderen.

      Wat ben je hier vandaag akelig door de mand gevallen, Floris!

     2. Floris

      “Ik ontmaskerde Floris als een nazi”
      ———————————————
      Simon Wiesenthal lives!!

      Het enige wat ik gezegd heb, idiote gek, is dat deislamisering in de toekomst wel eens noodzakelijk zou kunnen worden. Het wordt namelijk van kwaad tot erger met die moslims. Niet allemaal, maar we weten hoe het zit: het zijn altijd de extremisten die de lijnen uitzetten, nooit de gematigden die op hun krent blijven zitten.

      De islam is geen vriend van westen en past hier niet. dat mag je niet zeggen van de linkse zedenpredikers want dan ben je een nazi.

      Je bent een collaborateur, vuile trol. Een landverrader van de ergste soort.

     3. Hendriekus

      Floris probeert laf terug te krabbelen door nu te doen dat hij slechts in theoretische zin sprak over de eventuele noodzaak van deislamisering. Nee, viespeuk, je nam geen afstand van het voorstel van Vabis die alle moslims in kampen wil opsluiten maar je voorzag grote uitvoeringsproblemen. Je was niet met de of-vraag maar met de hoe-vraag bezig en vervolgens lichtte je toe dat als moslims Europa niet goedschiks verlaten dit dan maar kwaadschiks zal moeten.

      Je bent een leugenaar maar wel een slechte: ik prikte je zieke draaikonterij moeiteloos door.

      Ik snap niet hoe jij vannacht nog een oog dicht kunt krijgen,

 25. CheikhRedo

  Beste peter selie, bijna alle moslims zijn terroristen? Hahaha er wonen ongeveer 1 miljoen moslims in Nederland dus zouden er hier ongeveer 750000 aanslagen gepleegd zijn?hahahahahaha

 26. CheikhRedo

  Tot de volgende stelling dan maar? Truste allemaal. Hahahaha

 27. CheikhRedo

  Oude testament is ook door de joden verzonnen en overgenomen door de christenen zoals ik eerder zei.maar de christenen gingen weer verder met jezus christus en dat erkennen de joden weer niet en zo ook met de koran en het christendom dat zei ik al wij erkennen jezus wel maar de christenen mohammed weer niet. Dat zei ik dus al eetder. ZUCHT………

  1. IJscoman

   Redo is een beetje bezopen en slaat nu wartaal uit.

  2. Floris

   Ik zal ook maar eens zuchten.

   Je hebt nog steeds de vraag niet beantwoord waar alles om draait en die is waarom jij iemand volgt (Mohammed) die volgens de islamitische geschriften zelf (!) een scala aan misdaden heeft gepleegd.

   Welke misdaden heeft Jezus gepleegd? Geen.

   Ik begrijp echt wel dat dit voor iemand die islamitisch is opgevoed pijnlijk is, maar ik weet geen betere manier om je te laten zien dat je een vals geloof belijdt.

 28. CheikhRedo

  Joden erkennen christus ook niet dus wat bedoel je? Dat joden de Essentie van het christendom ook niet erkennen? Dat klopt als een bus dus dat was de oorzaak van de joden vervolgingen door de eeuwen heen , maar dat heb ik dus eerder aangegeven.

  1. Floris

   Ja, dat klopt.

   Wat ik bedoel is dat je niet moet zeiken dat de islam Jezus erkent. De islam probeert van Jezus een islamitische profeet te maken. En dat doen ze met de joodse profeten ook. Het is het betere jatwerk. Verzonnen door een crimineel uit Mekka.

 29. Floris

  Wat betreft jodenvervolgingen, dat kwam in de islamitische wereld net zo goed voor:

  http://www.vecip.nl/pogroms/

  1. Ali Yas

   … en daar kun je nog aan toevoegen dat de Arabische wereld de joden die nog onder hen woonden in de vorige eeuw grotendeels (en in sommige landen volledig) heeft verdreven. Veel van hen gingen naar Frankrijk, waar ze door de mohammedanen nu wéér worden verjaagd.

   1. Hendriekus

    Ali Yas weet het ook zeker: die moslims deugen niet en dat komt door wat er in de Koran staat. We moeten alles doen om van de Untermenschen af te komen.
    Hoe beoordeelt hij het hier vandaag besproken voorstel om alle moslims op te sluiten in interneringskampen (we mogen van degenen die het voorstellen niet over concentratiekampen spreken want dat roept vervelende associaties op met de Holocaust) in afwachting van hun gedwongen deportatie?

    1. Sniper666

     @ standaardtrol

     Moslims deugen inderdaad niet Wimpie. Als je achter een criminele kinderverkachtende moordenaar aanloopt en dat tot religie bestempeld spoor je niet.

     Als je een linkschmensch bent die als een soort NSB-islammer deze cult der haat verdedigd ben je heel erg van het padje af. En dat ben je Wimpie, heeeel erg ziek in je hoofd.

   2. Floris

    @ Ali Yas: het zou goed kunnen dat Redo het niet eens weet. Geschiedsvervalsing is in de islamitische wereld aan de orde van de dag.

 30. CheikhRedo

  Floris, in de tijd dat de joden hier vervolgd werden weken ze massaal uit naar de arabische of moslim wereld. De inquisitie en etc. Daarom wonen in marokko zoveel joden. En wist jij dat 70% van de amsterdamse joden hun oorsprong vindt in marokko?

 31. Guus Geluk

  Ik zie dat Standaardbinnen weer een ban heeft. Niettemin is het hier wel toegestaan om op te roepen tot de grootschalige deportatie van moslims. Het kan raar rollen.

  1. Vabis

   Nog zo’n trol die de woorden van mensen verdraait, nee we moeten lijdzaam toezien hoe onze maatschappij verislamiseert, nou goed? Mafkees…..

   1. Guus Geluk

    Ik verdraai niets. Vorige week werd hier nog opgeroepen tot het deporteren van moslims en die week daarvoor tot het deporteren van andersdenkenden. Blijkbaar is het gewoonweg toegestaan deze levensgevaarlijke ideeën alhier te dumpen. Maar Standaardbinnen wordt gebaned.

    Ik vraag me af wat de regels zijn op dit forum.

    1. Vabis

     Dat trol gabbertje van je had al een ban maar komt steeds terug.

     1. Guus Geluk

      Ja, maar mensen die denkbeelden als deportatie van moslims neerplempen, krijgen nooit een ban. Een tamelijk vreemde gang van zaken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.