Smartphone gokken zal de komende jaren gestaag groeien

Geen categoriejun 19 2017, 16:15
Het mag gezegd zijn dat steeds meer mensen online gamen. Het gaat om een steeds sneller groeiende industrie, aangezien in 2016 wel 550 miljard dollar online werd gegokt. Deze gegevens werden openbaar gemaakt door Juniper Research, die ook voorspelt dat de markt van online gamen twee keer zo groot zal worden tegen 2021.
Online websites voor gokken wonnen ongeveer 10 percent van dat bedrag vorig jaar, en het grootste deel daarvan is afkomstig uit Europa. Zo'n 85 landen over de hele wereld hebben internetgokken legaal gemaakt, aldus de American Gaming Association.
Online poker heeft succes
Guts Online Casino heeft, net zoals de bedrijven 888 en PokerStars, echt geld beschikbaar via mobiele apparaten, en ook het gebruik van bonuscodes zoals bet365 bonus code . Hiermee kunnen spelers geld verdienen als ze geen tijd hebben om een volledig pokerspel te spelen. De wereld gaat steeds sneller en er is steeds minder tijd: pokeren via een smartphone is dan ook een trend die steeds populairder wordt. Volgens PCMag.com zal het aantal smartphone abonnementen tegen 2020 meer dan dubbel zo groot worden, tot wel 6,1 miljard. Dit betekent dat zo'n 70 procent van de hele wereldbevolking over ene smartphone zal beschikken.
De groei van virtual reality play
De virtual reality play zal één van de sterkst groeiende segmenten zijn binnen de gaming sector, met een groei van wel 800 procent tegen 2021. Dit zal resulteren in een bedrag van wel 520 miljoen.
Gok-apps via de smartphone
De meest indrukwekkende groei zal echter plaatsvinden binnen de mobiele wereld. The Guardian liet vijf jaar geleden al weten dat bijna 5 procent van alle smartphonegebruikers al toegang heeft tot een app waarmee je kunt gokken. Er wordt beweerd dat ongeveer 70 procent van het totale bedrag dat wereldwijd gebruikt wordt voor online gokken, afkomstig is van smartphone apps. Het is dus duidelijk dat de sector zich enorm heeft ontwikkeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten