Voorzitter SGP-jongeren heeft het zwaar te verduren na bericht over aangifte tegen Khoulani om antisemitisme

Voorzitter Willem Pos van de SGP-jongeren gaat aangifte doen tegen het Haagse raadslid Abdoe Khoulani. SGP-leider Van der Staaij steunt hem van harte in dit initiatief, terecht.

Dat je in Nederland gekke uitspraken kan en mag doen is bekend. Dat is een van de rechten die wij verworven hebben: de vrijheid van meningsuiting. Af en toe gaat het mis. Dan komen er ineens apen uit een mouw die er beter in hadden kunnen blijven. Het Haagse raadslid voor de islamitische Partij voor de Eenheid, Abdoe Khoulani ging behoorlijk over de schreef met zijn uitspraak over Joodse kinderen als toekomstige kindermoordenaars en bezetters. Afijn, tot zover konden we vanochtend al berichten op DDS.

De voorzitter van de landelijke SGP-jeugd maakte vandaag bekend dat hij aangifte gaat doen tegen Abdoe Khoulani:

Gelukkig krijgt Willem veel bijval uit alle delen van Nederland. Onder andere van Kees van der Staaij zelf, die ook een berg bagger over zich heen kreeg van Khoulani.

En zo kreeg de SGP-jeugd nog veel meer hartelijke steunbetuigingen. Van Facebook bijvoorbeeld, die het gruwelijke bericht van Khoulani verwijderd heeft na een rapportage. Maar helaas, Khoulani is niet alleen in zijn standpunten. Nederland zit blijkbaar vol met gekken die het gewoon met hem eens zijn!

https://twitter.com/arte_et_marte88/status/870911395512164353

Dat de Palestijnse zaak sommige moslims in Nederland erg hoog zit is wel duidelijk. Met name deze John McGuiness zou ik toch van harte willen uitnodigen om Dagblad Trouw te bellen en te vragen naar het archief. Daar zal vast nog wel een kopie liggen van het interview in Trouw van 31 maart 1977. Of je kunt het hier alvast lezen.

Laat een ding duidelijk zijn, Willem Pos: duizenden Nederlanders staan als een blok achter je in je strijd tegen antisemitisme. Opnieuw wordt de rechtsstaat hard beproefd. Ik hoop dat de rechter dit ook begrijpt. Deze zaak staat namelijk niet op zichzelf, hij vertegenwoordigt de strijd tegen een zieke ideologie, waarin Joodse schoolkindertjes zonder blozen ‘toekomstige kindermoordenaars’ worden genoemd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Floris

  “Dat de Palestijnse zaak sommige moslims in Nederland erg hoog zit is wel duidelijk.”
  —————————————————————
  Sommige?

  Zeg maar gerust 99,9%

  Op dat punt staan alle moslimneuzen dezelfde kant op en ze weten zich gesteund door de linkse ratten.

 2. Sniper666

  Het is goed dat de SGP er recht tegenin gaat. Hulde!

 3. van Urk

  Begrijp alleen niet waarom Kees v/d Staaij als tweede kamerlid zelf geen aangifte heeft gedaan of kamervragen hierover gesteld heeft. Maar verder een goed zelf initiatief van Willem Pos.

 4. Nasrani

  Een partij met rechte ruggen, waar vind je dat nog? Dus Christenen, weet waar je op moet stemmen als het weer zover is!

  1. Floris

   Helaas, ze zullen in overgrote meerderheid blijven stemmen op de ruggegraatlozen van het CDA en de CU.

   Ook de SGP is trouwens te soft jegens de islam. Daarvoor ontbreekt ook hen de moed.

 5. RoodGevaar

  Laat je niet voor het karretje spannen van de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP), want als het om antisemitisme gaat, leest men dit artikel
  https://www.doorbraak.eu/gebladerte/11376f89.htm

  1. Floris

   Da’s lang geleden, rooie. Luther was ook geen jodenvriend. Inmiddels liggen de kaarten anders. Behoudens onder een stelletje hersenloze kaalkopjes en linkse eikels als Harry van Bommel is het antisemitisme in West-Europa uitgestorven.

   Nu zijn het de moslims die het antisemitisme enthousiast uitdragen. En de linkse hufters leggen hen geen strobreed in de weg.

   1. RoodGevaar

    @Floris
    Leerstellige, rechtlijnige, fundamentalistische gristenen als die van de SGP en hun zwarte kousen-kerken nemen het de joden nog steeds kwalijk dat zij Jezus Christus gekruisigd zouden hebben. Dat staat eigenlijk haaks op hun blinde steun voor de joodse staat Israël. Wellicht gewetenszuivering voor Kees van der Staaij en de zijnen.

   2. Seneca

    @Floris
    In dit geval is de wens de vader van de gedachte! Anti judaisme (antisemitisme behelst alle Semieten, inclusief Arabieren) is niet uitgestorven. Steekt uw licht eens op bij hen die het weten kunnen. De joodse Nederlander. Uw zienswijze is dan 180 graden gedraaid. Bovendien zijn er meer dan enkele anti judaisten ook op dit forum actief. U kent hen! Namen noem ik niet, maar een goed verstaander heeft een half woord nodig.

  2. Nasrani

   Mafkees.

 6. Ruud562

  Helaas voor Willem Pos, die Abdoe Khoulani is geen PVV’er, geen Wilders, maar een islamiet.
  Dus Willem, verwacht niet teveel van een rechter of rechtelijke uitspraak, van een OM, want zo liggen de voorbedrukte aangifteformulieren nergens, maar dan ook nergens klaar.

 7. Bes Tolen

  Antisemitisme. Hier wordt gebruikelijk ook het keiharde roepen van oude bewoners van de GAZAstrook en andere delen van Palestina onder geschaard. De oorsprong is een andere dan het oude antisemitisme van de islam. Het lijkt veel op elkaar, ja het vloeit in elkaar over. Dat komt weer omdat de islam zowat het hele leven van het overgrote deel van islamieten vult. Er moet gewoonweg een redelijke oplossing komen voor het conflict tussen die oude bewoners en de overweldigend grote groep nieuwelingen, de zionistische joden. Die redelijke oplossing is in geen velden of wegen te bekennen. Triest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.