Ahmed Marcouch wordt burgemeester van Arnhem… en Geert Wilders is woedend

Het partijkartel in al haar glorie.

Het blijft fascinerend om te zien hoe het partijkartel opereert. Neem de PvdA. Die partij is bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen afgeslacht door de kiezer. Er is werkelijk niets meer over van de sociaaldemocraten in het parlement. Van 38 naar 9 zetels.

Toch hoeven prominente PvdA’ers zich totaal geen zorgen te maken over hun toekomst. Ja, de kiezer heeft het met ze — en met hun partij — gehad, maar ‘gelukkig’ voor deze types is er zoiets als het partijkartel. En dat zorgt goed voor zijn leden:

Gezien de verkiezingsuitslag is dit natuurlijk volstrekt belachelijk, maar ja, zo rolt het partijkartel nu eenmaal. De PvdA wordt weggevaagd bij democratische verkiezingen maar krijgt wel 40 procent (ofzo) van de burgemeesterschappen.

Geert Wilders is dan ook absoluut niet te spreken over de benoeming van Marcouch, hoewel om heel andere redenen:

Het partijkartel in een notendop: als een kartelpartij faalt worden de leden van die partij gewoon benoemd tot burgemeester (of tot leden van deze of gene ‘raad’). Op die manier blijft het kartel altijd in stand — wat kiezers daar ook van vinden.

Het bewijst maar weer dat er slechts één manier is om het partijkartel open te breken: democratische vernieuwing. Gekozen burgemeesters en referenda zijn geen ‘hobby-items,’ maar noodzakelijke maatregelen om het volk te beschermen tegen de elite.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

95 reacties

 1. Ni28

  De PvdA is verzekerd dat er voor hun niets veranderd ook naar een verkiezingsnederlaag. Het gaat maar gewoon door. De kiezer wordt compleet genegeerd en belachelijk gemaakt. Schijndemocratie in Nederland!

 2. Kodi

  Een burgemeester is dus tegenwoordig geen notabele (sober, nederig en dienstbaar aan het volk) meer, maar een door het volk uitgerangeerde en uitgespuugde faalpoliticus. Een burgemeesterspost is dus een soort Melkertbaan voor maatschappelijk gediskwalificeerden.

 3. Ni28

  Arnhemmers, heel blij en vereerd om jullie BM te mogen worden in het mooie en veelzijdige #Arnhem. Dank voor dit vertrouwen! @ArnhemRaad
  Hij mag bedanken de commissaris van de Koning en de gemeenteraad. Maar Arnhemmers? Hoe weet hij dat?

 4. Sniper666

  Hoe kan dit gebeuren? Zijn de mensen ziende blind en horende doof? De 5de colonne toegang geven tot hoge bestuursposten. Rotterdam viel al, nu Arnhem. Walgelijk.

  1. Guus Geluk

   De afkomst van Marcouch staat hier niet ter discussie.

   1. Ecoshaarlem

    Die van jouw wel namelijk Donald Duck gewoon. ben je een strip figuur voor kinderen!

  2. Jantje

   Lees de bijbel, daar staat het precies in.

   1. Derwijlen

    Waar moet ik kijken in de Bijbel, Jantje? Het is een nogal dik boek.

    1. Sniper666

     Jantje niet reageren a.u.b. TROLL.

 5. poldi

  De baantjes carrousel draait weer op volle toeren zoals vanouds.
  Maakt blijkbaar ook niet uit dat je partij als geheel zwaar heeft verloren recentelijk. Waren die 20 andere sollicitanten nou zo slecht of is Marcouch zo goed ??
  De man die de grondwet niet eens respecteert door te zeggen dat PVV’ers niets te zoeken hebben bij de politie, dit is in strijd met artikel 1 van de grondwet.
  Waarom heeft een zichzelf respecterende democratie geen gekozen burgemeester ?

  1. P. Derport

   De kandidaatstelling en leuze van de burgemeester geschiedt materieel door de democratisch gekozen Gemeenteraad. Dat is democratisch gezien een forse verbetering ten oprichting van de vroeger geldende procedure waarin kandidaten door de Comissaris van Koning(in) werden geparachuteerd.
   De burgemeester wordt dus feitelijk democratisch gekozen. Ik zou deze procedure niet graag anders ingericht willen zien.

   1. Sniper666

    UITKIJKEN TROL AAN HET WERK.

    1. dutchbrabant

     Wat is er trollerig aan wat Derport zegt? Het is gewoon de waarheid over de procedure waarmee tegenwoordig een burgemeester wordt gekozen. De voordracht die door de gemeenteraad wordt gedaan wordt altijd overgenomen. De gemeenteraad is democratisch gekozen. Dus de burgemeester wordt in feite net zo democratisch gekozen als de president van de VS.

     1. toetssteen

      @dutchbrabant
      Het zou democratisch zijn als die commissie de gemeentjeraad werkelijk zou vertegenwoordigen. Echter, elke partij, hoe marginaal ook, krijgt net zoveel stemrecht (t.w. 1 stem) als de twee grootste partijen die elk 8 zetels hebben.

      https://www.arnhem.nl/Bestuur/gemeenteraad/Nieuwe_burgemeester_Arnhem/Vertrouwenscommissie

      Dat is dus beslist géén vertegenwoordiging van de door de bevolking gekozen gemeenteraad.

     2. Sniper666

      @ toetssteen

      P. Derport en dutchbrabant zijn verse nicks voor ouwe TROLLEN.

   2. Derwijlen

    Dat is natuurlijk waar. De Gemeenteraad waar de PvdA niet de grootste is heeft voor Marcouch gekozen. Goede keus. Aardige vent die vroeger in Amsterdam altijd heel actief was in de wijk. Ook veel gedaan voor de integratie van moslims. Goede vent.
    Mooi dat we in Nederland ook allochtonen kansen geven op zware bestuursfunties. Nederland is een echt multicultureel land en bewijst dat hiermee.
    Ben hier wel een beetje trots op!

    1. Guus Geluk

     Volledig eens met Derwijlen. Bovendien staat de afkomst van Marcouch niet ter discussie. Is hij goed in z’n werk? Ja, dat is hij. En daar gaat het om.

     1. Peter Selie

      Dat je je door jou zelf aangemaakte accounts antwoord geeft is al lang geen nieuws meer onder de meeste reguurders Simon, het geeft meer een inkijk in je compleet pathologisch verziekte ‘brein’. Het zijn altijd eloquente stukjes waarop veel geëmotioneerde reguurders op reageren. Precies zoals een stuk moslimtuig die als pooier een verstandelijk gehandicapt meisje dwingt om zich te prostitueren voor zijn gewin, natuurlijk gaat het jou om voor je eigen plezier, als agent provocateur op diverse blogs de boel te frustreren.

    2. Sniper666

     PAS OP. TROL.

    3. Sniper666

     NIET REAGEREN OP DEZE TROLRIEDEL.

    4. Derwijlen

     Sniper, Peter en Vabis,

     Jullie zijn een flinke partij paranoïde zeg. Allemachtig wat een verward volkje hier.

   3. Vabis

    Pleur nu eens op Hutten, je bent met meerdere aliassen tegelijkertijd bezig, rot op vieze trol……

    1. Sniper666

     @ Vabis

     Het is toch een partij onbeschoft hè wat die rukkers hier uithalen. En dan gewoon doorlullen over respect enzo… Dit is toch gewoon huisvredebreuk.

 6. poldi

  Plagiaten
  ———-
  1)
  Nederland wordt gewoon weggegeven aan de radicale Islam, ongelooflijk!
  Deze man discrimineert de PVV en komt daar gewoon mee weg.
  Ons land is ongeneeslijk ziek!

  2)
  Zo stiekem weg, rukken de moslims op in Nederland.
  Begrijp ook niet dat mensen met twee paspoorten burgemeester van een Nederlandse gemeente kunnen worden.
  Nederland glijdt weg door de als een kankervirus voortwoekerende islam.
  En niemand grijpt in.

 7. P. Derport

  De kandidaatstelling van Marcouch zal zonder twijfel steunen op een democratische meerderheid in de Gemeenteraad. Het valt niet in te zien waarom hier democratische regels met voeten zijn getreden. De uitslag van de recente Kamerverkiezingen is in dit verband irrelevant. Gemeenten laten zich bij hun keuze voor burgemeesterskandidaten in toenemende mate leiden door competentie en minder door partijkleur.
  Ik acht dat een goede ontwikkeling.

  De woede van de heer Wilders blijkt steeds vaker zijn natuurlijke staat van zijn. Beter dan zich verliezen in razernij zou hij zichzelf de vraag kunnen stellen waarom zijn partij en kandidaten van zijn partij geen rol van enige betekenis spelen bij het bestuur in alle bestuurslagen van ons land. Ik denk dat ook hier bestuurlijke competentie de doorslaggevende factor is.

  1. Sniper666

   TROLL ALERT !!!

 8. poldi

  Het partijkartel in optima-forma; PVdA, weggevaagd bij de landelijke verkiezingen en in de Arnhemse gemeenteraad vertegenwoordigd met slechts 6 % van de stemmen mag doodleuk de burgemeester van de hoofdstad van Nederlands grootste provincie leveren.

  1. Kodi

   Op naar 0 % PvdA dan maar. In maart zal de PvdA andermaal verlies bij de gemeenteraadsverkiezingen moeten gaan incasseren.

 9. Ben Zine

  De baantjescarroussel van het partijkartel draait weer op volle toeren.

  1. Kodi

   Friedrich Nietzsche:
   “En naar de heersenden keerde ik mijn rug toen ik zag wat zij met heersen bedoelden: Sjacheren, loven en bieden om de macht met het gepeupel”

   Zo gek is het niet dat de PvdA inmiddels is gedecimeerd tot een kabouterpartijtje van 9 zetels. De PvdA heeft echter nog niets geleerd. Zelfs die 9 zetels zijn 9 zetels teveel.

 10. Guus Geluk

  Voor het wijzigen van de grondwet is een brede meerderheid in de Kamer noodzakelijk.

 11. SlimK1nd

  Ik snap niet waar Wilders zo boos over is. Ahmed Marcouch is al jarenlang wedstrijdje aan het spelen met Aboutaleb om te kijken wie de meest heftige uitspraken over migranten kan doen. Aboutaleb staat (dankzij de Turkse rellen in Rotterdam) dik voor, maar gisteren was het de beurt aan Ahmed. https://twitter.com/SlimK1nd/status/882133454086975488

 12. dark hole

  Een marokkaan met een Nederlands paspoort in een ambtelijke functie??? De zoveelste grondwettelijke dubbelschending!!! Als onze overheid, jawel onze overheid, grondwettelijke schendingen blijft standaardiseren….welnu…vul maar in!! het hebben van een paspoort naast de Nederlandse…is nog steeds in strijd met onze grondwet. Geen wonder dat dominante slachtoffer-culturen zoals bijvoorbeeld de turkse en marokkaanse hier veelal maar doen en laten waar ze zin in hebben. Per slot van rekening geven wij hun het voorbeeld door onze eigen grondwet niet serieus te nemen.

 13. Viertel

  De gemeenteraad van Arnhem denkt met Marcouch een soort Aboutaleb binnen te halen. Maar dat zal ze vies gaan tegenvallen. In tegenstelling tot de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb (die ooit nog sympathiseerde met de LPF) is Marcouch helemaal geen verbinder. Hij heeft bv. sterke anti-PVV opvattingen. Dat zal dus snel botsen in deze “Tokkie-stad”.

 14. poldi

  En Baudet maar belachelijk maken over zijn “baantjescarrousel van het kartel” .
  Hoe duidelijk wil je zijn gelijk bevestigd zien?

 15. Kodi

  Nieuwe burgemeester Arnhem fan van islamofascistische moslimbroeder Qaradawi
  https://www.youtube.com/watch?v=rHf9b57oGE0

 16. poldi

  Schandalige keus, de man heeft niets met Arnhem, het is een randstedelijke PvdA er.
  Arnhem heeft vrijwel niets meer met de PvdA.
  Deze man sluit mensen uit, volgens hem mogen PVV stemmers niet meer bij de politie werken.
  Deze man wilde subsidie van 150.000 euro om een Egyptische Iman naar Nederland te halen.
  Deze man is voor Islamitische lessen op openbare scholen.
  Arnhem had weinig binding met de laatste burgemeester, en ze dachten dat het alleen maar beter kon worden, nou dat was even een tegenvaller.
  Dus nu krijgt Arnhem een burgemeester die niet uit de regio komt, banden heeft met radicale moslimleiders, en van een partij komt die maar 7% van de stemmen krijgt.
  Laat ze hier maar het eerste referendum over gaan houden in Arnhem, ik weet zeker dat nog geen 20% van de Arnhemmers op hem zal stemmen, ik zou nog liever Ratelband als burgemeester zien.

 17. joost2

  Het is onjuist om een PvdA-er nu burgemeester te maken van zo’n gote stad als Arnhem.
  Dat is niet een ontwikkeling die de gang van zaken in de huidige maatschappij volgt en is ook geen afspiegeling van de uitslag van de recente verkiezingen.
  Het partijkartel en het politieke nepotisme in Nederland is gigantisch.

  Afgezien van het feit, dat ik vind dat niet teveel moslims dit land moeten gaan besturen. Zij kiezen uiteindelijk toch altijd voor de sharia, geven alle deskundige rapporten immers aan.
  Een bestuurder met 2 paspoorten vind ik zo wie zo niks.
  Ook al hebben zij wellicht capaciteiten, liever geen buitenlander als burgemeester, kamerlid etc..
  Eigenlijk zou iemand die niet in Nederland is geboren geen bestuurder van dit land mogen zijn.
  In Amerika b.v. kun je nooit minister president worden als je er niet bent geboren.

  Ik begrijp niet dat er blijkbaar zoveel Nederlanders zijn, die hun land gewoon weggeven, aan Brussel, aan de islam en aan anti Nederlanders, die structureel een podium krijgen bij onze linkse media , onze identiteit willen afnemen, de welvaartstaat die onze voorouders hebben opgebouwd kapot willen maken t.b.v. hun valse ideeën.

  1. Sniper666

   @ joost2

   De verklaring hiervoor, het moeten weggeven van ons land aan de invasiërs, is bewust beleid van de roverheid. Zoekt u eens naar de resolutie van Straatsburg juni 1975. Nee wacht, ik zoek wel ff naar een link als opstapje;

   –> https://koenraadt.info/nl/artikelen/olie-voor-immigratie.html

   1. P. Derport

    Ik neem aan dat u met ‘roverheid’ overheid bedoelt en die schrijft u een bewust beleid toe om ons land weg te geven aan ‘invasiers’.

    Met alle respect, dit is toch geen serieuze inbreng in een discussie. Is het uw streven de discussie op dit forum te saboteren?

    1. Sniper666

     Lul niet zo stom Simon. Je bent herkenbaar uit duizenden.

     1. P. Derport

      Ik begrijp niet wie of wat u bedoelt maar mijn vraag blijft wel staan, wat beoogt u in hemelsnaam op dit forum?

     2. Derwijlen

      Ik geloof, meneer Derport, dat we hier met een TROL van het zuiverste water te maken hebben. Sniper666 wenst dit blog kapot te maken door iedereen die anders denkt dan hij weg te krijgen. Zielig maar hij lijkt er een dagtaak aan te hebben. Ik heb het eens bekeken maar hij plaatste hier al honderden oproepen die alleen maar gaan over trollen die moeten verdwijnen.

  2. P. Derport

   De keuze van deze kandidaat vond nochtans plaats door een meerderheid van de democratisch gekozen Gemeenteraad. U zult zich toch bij dit democratische proces moeten neerleggen.

   1. Sniper666

    Sniper666

    P. Derport = TROLL. Niet reageren a.u.b.

    1. poldi

     Ik reageer al lang niet meer op deze trollen..
     Democratisch gekozen….hahaha….laat mij niet lachen.
     Met deze landverraders is het is zinloos om te reageren, het is als water naar de zee dragen.

     1. Sniper666

      @ poldi

      Dank voor uw support. Het zijn inderdaad allemaal enge zelf-islamiserende-NSB-er’s.

     2. Guus Geluk

      Invasiërs en NSB-ers. Eigenlijk kan de stupiditeit, maar ook gevaar, in Sneupers comments niet beter worden onderschreven.

 18. Peter Selie

  De tweede PvdA islamist als burgemeester.

  1. Erf

   Een verdeling die meer weg heeft van de tweede kamer verkiezingen van grofweg 40 jaar geleden dan van de politieke verhoudingen anno 2017.

   Zelfs met een doorbraak in de tweede en eerste kamer is het partijkartel nog lang niet gebroken.

 19. poldi

  Arme arnhemmers, hun voetbaltrots in handen van een schimmige Russische oligarch en nu ook nog ongevraagd een crypto-islamist met Marokkaans paspoort als burgemeester toebedeeld krijgen.

 20. Verlazques

  Langzaam maar zeker nemen de allochtonen het bestuur in Nederland over!

 21. Top

  En nu maar hopen, dat de PVV ook in Arnhem mee gaat doen. Dan kunnen we zien, hoe de hazen daar lopen.
  Mooie kans voor Wilders.

 22. Jetske

  Top

  De PVV doet ook mee in Arnhem.

 23. Nederland-op1

  Pfff nu weer een Derport en Derwijlen met hetzelfde superieure, bekakte, beheerste en o zo politiek correcte taalgebruik als Beukman en Guus Geluk. Zou het een clubje zijn? Type Volvo rijder, rode broek en sjaaltje om, ik zie het veur me (nee, geen taalfout). Mensen met een goede baan, wonend in een goede buurt, zonder al dat import volk. Met andere woorden, mensen die niet weten waar ze het over hebben.

  1. Nederland-op1

   Ik zou van deze mensen eindelijk wel eens willen horen wat er nou zo goed is aan het maar blijven importeren van die kansloze geldverslindende allochtonen. Iedere keer als ik een dergelijke vraag stel komt er geen antwoord. Een positief antwoord is namelijk niet te geven.

   1. Sniper666

    @ Nederland-op1

    Niet reageren op Guus de HOLTROL.

  2. Guus Geluk

   Ik woonde eerder in een wijk vol “kansenparels”, maar last van moslims heb ik niet gehad.

   1. nogmaals

    Misschien kan Guus Geluk proberen om de vraag van nederland-op-1 te beantwoorden?

    1. Guus Geluk

     Nee, want het is de zoveelste keer dat men dat mij vraagt.

     1. Nederland-op1

      Ik heb echt nog nooit een antwoord gekregen, dus ik zou het wel op prijs stellen 🙂

     2. Guus Geluk

      Nederland-op1, het doel van de vorige regering is altijd geweest de kansloze migranten te weren. Zelfs voor vluchtelingen bestaan er afspraken, teneinde hen op te vangen in de regio.

      Ik meende overigens dat u doelde op uw eerste vraag.

 24. EllyD19

  Afschuwelijk vind ik dit. Het wordt met de dag gekker in Nederland.

  1. Derwijlen

   Wat vind je precies afschuwelijk?

   1. Nederland-op1

    De overname van Nederland door al die pokke moslims. Lijkt me niet zo moeilijk.

    1. Sniper666

     @ Nederland-op1

     Derwijlen is de nieuwe nick van een ouwe TROL.

    2. Guus Geluk

     Moslims zijn Nederlanders en kunnen derhalve Nederland niet bezetten of binnenvallen. Dat is gewoonweg pure logica.

    3. Derwijlen

     Die overname hoef je niet te vrezen hoor. We hebben nu 5% moslims en die ontkerkelijken in hoog tempo.

     Wees maar niet bang.

     1. Nederland-op1

      Of het nou Moslims zijn of niet, kwaad kijkende, schreeuwende mannen met baarden, vrouwen in Boerka’s, ik moet ze niet! Een paar is geen probleem, maar loop eens door de steden en je ziet dat het er van stikt. Dat is geen 5%, dus ja ik bel wel bang dat Nederland verziekt wordt door teveel van deze mensen.

    4. Sniper666

     Onlangs juichten Turkse Nederlanders massaal de arrestatie van GeenStijl-columniste Ebru Umar toe, omdat de verwesterde Umar ‘hun’ president Erdogan zou hebben beledigd. Als door NSB’ers werd ze verklikt en van haar bed gelicht door de politie in Turkije, waar ze verbleef. Maar het zet ook Nederlandse burgers voor het voldongen feit dat de multiculturele samenleving definitief is mislukt, omdat een grote meerderheid van de Turken in ons land, inclusief derde en vierde generaties, westerse verworvenheden afwijst.

     Dat is wrang, want Nederturken genieten net als iedereen hun recht op gelijke behandeling. Toch gunt meer dan tweederde van hen andere minderheden die behandeling niet. Terwijl president Erdogan de Assyrische, Armeense en Koerdische minderheden onderdrukt, hun wijken bombardeert en zijn soldaten vrouwen en kinderen laat verkrachten, juicht een zorgwekkend groot deel van ‘onze’ Turken die wreedheden toe — en schaamt zich er niet voor.

     Hoe kan het dat Turkse Nederlanders de discriminatie van minderheden in eigen land van harte steunen, maar voor zichzelf gelijke behandeling en respect opeisen? Een groot deel blijkt weinig op te hebben met democratie. Erdogan-fans maken gretig gebruik van hun democratisch stemrecht om bijvoorbeeld nationalistische Grijze Wolven de politiek in te helpen, maar verwerpen tegelijkertijd met hun steun aan een islamistische autocraat de democratische rechtsstaat.

     Met het schaamrood op de kaken moeten de progressieve voorstanders van de massamigratie nu toch constateren dat de ‘arme’ gastarbeiders van weleer de grootste dreiging voor onze vrijheid zijn geworden. We hebben een islamitische zuil geïmporteerd die antisemitisme verspreidt, andersgelovigen discrimineert, persoonlijke vrijheid veracht en de rechtsstaat verwerpt. De multiculturele samenleving, die een gezellige melting pot moest worden, blijkt de bron van een onder migranten breed gedragen neofascisme, gericht tegen het land dat hen welkom heette.

     De geschiedenis herhaalt zich. De Duitse bondskanselier Angela Merkel laat zich net zo makkelijk inpakken als de Brit Neville Chamberlain, die in de jaren dertig de gelogen geruststellingen van dictator Hitler voor zoete koek slikte. De gevolgen waren katastrofisch. De verliefde Merkel laat zich verführen door de sterke man, Führer Erdogan van Turkije, een schurkenstaat die zijn NATO-lidmaatschap al lang niet meer verdient.

     Ook de progressieve kliek dweept met Erdogan. Deze weldenkende goegemeente waarschuwde ooit met knikkende knieën voor Hans Janmaat van de Centrum Democraten, in wie ze de nieuwe Hitler meenden te herkennen. Toen kwam Pim Fortuyn, die ze tot een “minderwaardig mens” verlaagden en vergeleken met de “Hollandse Haider” en de “Berlusconi van de lage landen”. Vandaag vallen professoren op zoek naar nieuwe onderzoekssubsidies over elkaar heen om te ‘bewijzen’ dat Geert Wilders en zijn PVV fascistisch zouden zijn. Maar nu de échte Hitler is opgestaan, Recep Tayyip Erdoğan, staan onze morele leiders vooraan in de rij om lucratieve zaken te doen.

     De wijsheid achteraf leert dat het dubbel paspoort enkel heeft geleid tot valse loyaliteit. Migranten werden enkel papieren Nederlanders en maakten onze verworvenheden nooit eigen. Ze veranderden niet in ons. En dus is vandaag de maat vol: Turkse Nederlanders die Erdogan steunen, diskwalificeren zich voor verdere deelname aan onze democratie. Want wie een fascist steunt, moet ook zijn regime ondergaan.

     1. Guus Geluk

      Sniper kopieerde en plakte;

      Maar nu de échte Hitler is opgestaan, Recep Tayyip Erdoğan, staan onze morele leiders vooraan in de rij om lucratieve zaken te doen.

      President Erdogan is niet de Adolf Hitler. Hij is gewoon de zoveelste dictator. Hitler was bovendien uit op wereldheerschappij en Erdogan is een nationalistische Turk.

  2. Einstein

   Helemaal eens, het is het bewijs dat Nederlands snel islamiseert.

 25. WWW

  Wat moet een progressieve stad met een extremistisch religieuze burgemeester?

  1. Derwijlen

   Marcouch is lid van een progressieve partij en is absoluut niet extremistisch religieus.

   U weet werkelijk niet waarover u praat.

  2. Sniper666

   @ WWW

   Laat Derwijlen kletsen a.u.b. TROLL ALERT !!!

  3. Einstein

   Goede vraag, de PvdA zou helemaal geen kandidaten meer mogen leveren!

 26. Nederland-op1

  @Guus, wat mij betreft hebben we in Nederland meer dan genoeg niet westerse allochtonen en komt er een algehele stop voor deze mensen. Maakt niet uit wat ze wel of niet kunnen, genoeg is genoeg. En nog steeds weet ik niet wat jullie van de linkse kant positief vinden aan het binnenhalen van meer en meer van deze mensen. Ik kan niets maar dan ook helemaal niets positiefs bedenken.

  1. Guus Geluk

   Links is zo’n achterhaald begrip.

   Mijns inziens is het van belang dat er een brede Europese samenwerking is met betrekking tot de vluchtelingencrisis. Ik vind dat we hen niet in de kou kunnen laten staan.

   1. Sniper666

    @ GG

    “Ik vind dat we hen niet in de kou kunnen laten staan.”

    Dat is nou socialisme, solidariteit door op andermans zak te teren. Wees eens flink en betaal 10 jaar lang zelf de kosten voor 10 invasiërs. Kijken of je nog zo flink lult. Sodemieter toch op domme HOLTROL.

    1. Guus Geluk

     Het zijn geen invasiërs, het zijn vluchtelingen. Het Westen daarentegen, deed wel aan invasies. In het bijzonder toen de Westerlingen met groot machtsvertoon Irak binnenvielen.

     Ik ga de vluchtelingen niet in de kou laten staan, daar het Westen de erbarmelijke omstandigheden waaronder mensen zijn gevlucht, zelf heeft veroorzaakt.

   2. Einstein

    Het is daar helemaal niet koud linkse trol. Grenzen dicht!

     1. nogmaals

      @Guus Geluk,
      Probeer nu eens één keer inhoudelijk te reageren.
      Geef bijvoorbeeld antwoord op de al zo vaak aan jou gestelde vraag: “…wat er zo goed is aan het blijven importeren van kansloze, geldverslindende allochtonen…..”
      En het domme van Guus is, dat hij dan zegt dat hij hierop geen antwoord geeft omdat het hem al zo vaak is gevraagd. Hij maakt hierdoor dus overduidelijk dat hij ook niets goed ziet aan het blijven importeren van kansloze, geldverslindende allochtonen. Waarom speelt Guus hier dan toch maar steeds tegen beter weten in de propagandist van deze invasie?? Wordt hij ervoor beloond??

     2. Guus Geluk

      Ik reageer inhoudelijk en als u had goed had gelezen, zou u dat ook weten.

     3. IJscoman

      Guus is de trol die instructies heeft gekregen om ‘mild & verbindend’ op te treden, om altijd beleefd te blijven, op iedere vraag -hoe idioot ook- te reageren en de reacties van andere trollen te verzachten en vergoeilijken. Hij hangt graag de kwal uit voor de goede zaak en houdt zich onnozel als onderdeel van zijn rollenspel.

      Guus: donder op en val dood.

     4. Guus Geluk

      Och, IJscoman, gingen we weer eens op de trollentoer? Want zo rolt extreemrechts, is het niet, andersdenkenden uitschelden en intimideren? Allemachtig, dit is de samenleving die een PVV-er voorstaat en dat is uiterst zorgwekkend.

      Je bent zelf een kwal, IJscoman, want jij kunt niet normaal in debat gaan. Dat is een kunde die jij gewoon ontbeert. En velen met jou.

 27. nogmaals

  Guus Geluk heeft kennelijk geen antwoord als hem meerdere malen wordt gevraagd wat er zo goed is aan het blijven importeren van kansloze, geldverslindende allochtonen.
  En het domme van Guus is, dat hij dan zegt dat hij geen antwoord geeft omdat het hem al zo vaak is gevraagd. Hij maakt hierdoor dus overduidelijk dat hij ook niets goed ziet in het blijven importeren van kansloze, geldverslindende allochtonen. Waarom speelt Guus hier dan toch maar steeds tegen beter weten in de propagandist van deze invasie?? Wordt hij ervoor beloond??

  1. Sniper666

   @ nogmaals

   Kijk, dat gevoel heb ik nou ook zeer sterk. De TROLLEN zoals Kogelgert, GG, Beukman, Mees en alle schaduw nick aliassen komen hier omdat ze er geld voor krijgen om hun linksche gutmensch vuilspuiterij neer te plempen. Misschien wel Joop ofzo, die krijgen subsidie zat van de roverheid.

   DAAROM MIJN VERZOEK AAN DE REDACTIE deze figuren telkens rigoureus weg te jorissen a.u.b.

   1. Guus Geluk

    Sniper houdt de echte trollen, mensen die mij weleens bedreigden met fysiek geweld, steevast buiten schot. En hijzelf zwengelt zonder meer doodsverwensingen het internet op. Zo rolt Sniper.

  2. Guus Geluk

   Het is geen invasie, het is een vluchtelingenstroom en als je even naar boven scrolt, is het antwoord duidelijk te zien. Hoe moeilijk, nogmaals, is dit voor jou te begrijpen?

 28. CheikhRedo

  Beste redactie, wanneer gaan we mensen verwijderen die niet normaal kunnen communiceren?

 29. CheikhRedo

  Als we al deze figuren verwijderen,Wat voor een discussie blijft er dan over Sniper?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.