Thierry Baudet in Den Bosch: 'Wij hebben de NPO helemaal niet nodig!'

Thierry Baudet in Den Bosch: 'Wij hebben de NPO helemaal niet nodig!'

FVD is onafhankelijk -- en Baudet weet het.

Eén van de grootste problemen voor échte rechtse partijen -- ik heb het dus niet over de VVD -- is dat ze continu tegen worden gewerkt door de media. Met name de NPO is wat dat betreft vreselijk, maar eigenlijk geldt dat voor het hele oude mediabestel, van kranten tot tv-zenders.

Bij een Forum voor Democratie-bijeenkomst in Den Bosch sprak FVD-leider Thierry Baudet daarover. Gelukkig kon hij concluderen dat hij de linkse media helemaal niet nodig heeft. Ze kunnen hem aanvallen óf negeren wat ze willen, het maakt allemaal niet uit. Baudet communiceert namelijk direct met zijn achterban met behulp van, jawel, sociale media. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter en ga zo maar door. Het maakt niet uit; elk podium dat FVD kan gebruiken om onafhankelijk van de gevestigde media te opereren gebruikt de partij.

"Wij zijn de enigen die met een hele grote glimlach de zaal uitlopen, met onze eigen smartphone, en wij praten met júllie. Wij praten met onze achterban. We hebben die middle man, die tussenpersoon van de media die filteren en selecteren en er hun eigen twist aan geven, gewoon helemaal niet meer nodig," aldus Baudet.

Daarom wil FVD binnenkort ook een "NPO Independence Day" organiseren (het is vandaag 4 juli, dus Onafhankelijkheidsdag in Amerika). Want, zoals Baudet ook zei, dat is precies wat FVD is:

"Wij zijn onafhankelijk van de NPO!"

En dat is maar goed ook. Als dat niet zo was had FVD immers een enorm probleem; de partij had dan werkelijk geen schijn van kans. Gelukkig is het 2017 en hebben partijen als FVD en websites als DDS het mediakartel helemaal niet meer nodig. Héérlijk!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties