Dat is nog eens woede! Rotterdamse vrouw gooit hele inboedel van ex-vriend vanuit een flat de straat op

Geen categoriejul 03 2017, 15:00
Stil in een hoekje zitten huilen omdat je vriend het uitmaakt? Deze vrouw moet daar niet aan denken. Liever stelt ze een daad en vernielt ze de hele inboedel van de flat van haar ex-vriend. De ravage was er naar...
In de Van Speykstraat in Rotterdam was gisteravond nogal een chaos aan de gang. De gehele inrichting van een woning was namelijk uit een flatgebouw naar beneden gesmeten door een uitzinnige vrouw die kwaad was op haar ex-vriend die het vlak daarvoor had uitgemaakt...

"Toegestroomde omwonenden zagen in de Van Speykstraat meubelstukken, drie televisies, planten, tafels, schilderijen en manden naar buiten vliegen. Geparkeerde auto’s raakten beschadigd door de naar buiten geslingerde huisraad. Volgens omstanders had haar ex het net uitgemaakt."

De actie kon op weinig sympathie van de politie rekenen. Wijkagent Bas Munne twitterde een foto van een stormram, waarmee hij dus aangaf de deur van het huis waaruit alle spullen werden gekieperd te zullen inbeuken. Of zoals hij het zelf verwoordde: "Binnen zonder kloppen en bewoner aangehouden."
https://twitter.com/BasMunne/status/881590282684432384
Toch wist de uitzinnige vrouw ook anderen te inspireren met haar daad. Twitterfenomeen Ebru Umar sprak haar bewondering uit:
https://twitter.com/umarebru/status/881802252205391872
En ook Annabel Nanninga kon het wel waarderen: "Oh, heerlijk dit."
Voor de vrouw zelf liep haar woedebui dus af in een avondje cel en vermoedelijk een hoop boze automobilisten die geld komen vragen voor het feit dat zei stoelen en tafels op hun stalen rossen gekieperd heeft. De stukgesmeten huisraad is overigens met het vuilnis meegegaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten