Amerika-correspondent RTL Nieuws verdraait woorden Trump om hem weg te zetten als anti-democratie

Erik Mouthaan ‘vertaalt’ Trump op een nogal creatieve manier.

Kijk, zo rollen de linkse propagandisten van RTL Nieuws dus:

Natuurlijk is dat helemaal niet wat Trump tweette. Wat hij wél schreef is dat nepnieuws de democratie verdraait. Als Mouthaan denkt dat dit ‘de media’ betekent zegt dat a) heel veel over hemzelf en b) eigenlijk ook over zijn mening over de media, waar hij zelf deel van is.

Jammer genoeg weet Mouthaan beter. Hij weet best dat Trump het puur en alleen over nepnieuws heeft — dat overigens tegenwoordig keihard verspreid wordt door zijn linkse tegenstanders — maar hij draait het bewust als de ‘media’ omdat hij de Amerikaanse president dan weer kan wegzetten als een anti-democratische mafkees. Een soort van dictator in spé.

Helaas voor Mouthaan trappen oplettende mensen daar niet eens bijna in — en dat is inclusief zijn collega (hoewel van RTL Z) Roderick Veelo:

Leuk geprobeerd Erik, maar jammer genoeg zijn er ook nog mensen die wél opletten en die dus meteen zien dat je de boel verdraait om Trump zo slecht mogelijk te doen lijken! Better luck next time, jongen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

107 reacties

 1. Vabis

  Zij leren het maar niet af en iedere keer gaat de linkse media af als een gieter en Trump maar lachen, wat een prutsers….

  1. corfo

   @ Vabis.
   Het blijft die linkse minkukels blijkbaar heel veel pijn doen !
   Lachwekkende, zielige mensjes.

   1. Teloor

    Van Corfo verwachten we uiteraard ook geen inhoudelijke reactie.

   2. Kodi

    Huildemocraten hebben een gezicht. Je lacht je toch suf?
    https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/11/nintchdbpict000280981506-e1478667522778.jpg
    Sneue mensjes worden toch ook wel eens een stuk verdriet genoemd?

 2. Beukman

  Ik vind dat Trump nogal een grote mond heeft voor iemand die zelf nepnieuws verspreidt. Of zijn we al vergeten hoe hij beweerde dat Obama niet in de VS was geboren, en suggereerde dat de vader van Cruz was betrokken bij de moord op JFK?

 3. Teloor

  De vertaling van Mouthaan is correct: “President Donald Trump on Sunday morning tweeted that “fake news” is treating his son unfairly for meeting with a Russian lawyer, adding that the media is “distorting democracy” in America.”

  Trump spreekt generaliserend over ‘de media’ die de democratie ontwrichten.

  http://www.politico.com/story/2017/07/16/trump-tweet-fake-news-donald-jr-240599

  1. Ritter

   Teloor

   De gevestigde media zijn al maanden lang bezig roddel verhalen over Trump te verspreiden om een gekozen President te ondermijnen.

   De media kozen voor Hillary en steunden haar openlijk. Ze kunnen nog steeds niet verkroppen dat Trump heeft gewonnen.

   De media zijn dus “partij” en hebben de kant tegen Trump gekozen.

   Anti-Trump journalistiek ontaardt in zelfdestructie; tenenkrommende mediahetze tegen een kristalheldere president.
   https://opiniez.com/2017/07/09/anti-trump-journalistiek-ontaardt-in-zelfdestructie/

   1. Beukman

    @Ritter
    Trump en zijn zoon hebben maandenlang gelogen over de contacten van het Trumpteam met de Russen. Daarover berichten de media. Dat valt noch onder roddel noch onder nepnieuws. De gevestigde media hebben maandenlang aan Trump gevraagd om zijn beweringen te onderbouwen dat Trump niet in de VS zou zijn geboren, en dat de vader van T. Cruz was betrokken bij de moord op JFK. De gevestigde media werden en worden door Trump weggezet als verspreiders van nepnieuws, terwijl hij juist zelf nepnieuws verspreidde.

    1. Guus Geluk

     Zelfreflectie is zowel Trump als de Trumpianen vreemd, Beukman. Als we hen mogen geloven is Trump de meest bescheiden, nobelste president die er ooit op aarde heeft rondgelopen. Slachtoffer van de moordzuchtige media, slachtoffer van nietsontziende nepjournalisten. Je zou er kippenvel van krijgen.

   2. Kodi

    Er kunnen wat mij betreft niet genoeg demonen van het linkse journaille in hun eigen zwaard vallen. En Donald Trump zit in Oval Office tot 2025.

 4. Vabis

  Die twee trollen clowns hierboven wisten ook zo goed dat Trump nooit POTUS zou worden, dat zou Hillary Clinton worden, je lacht je toch rot om zoveel onbenul…..

  1. IJscoman

   Vabis, het is ook mooi dat niemand meer op deze twee trollen reageert. Hun mening is ridicuul en irrelevant.

   1. Teloor

    Ik zie dat een inhoudelijk weerwoord niet meer tot de mogelijkheden lijkt te behoren.
    IJscoman gaat af maar gelukkig voor zijn zielenrust kent hij geen schaamte.

    1. Vabis

     Pleur nou eens op Wim Hutten met je bekakte lulverhalen, je hebt het onfatsoen om telkens weer terug te komen met een andere alias terwijl je hier keer op keer wordt afgetrapt, en onderwijl je scheve bek maar vol hebben over fatsoen.

     Rot op rat!

     1. Teloor

      Ik heet geen Wim Hutten, beste Vabis, dat is een rare fantasie van je maar als dat wel het geval zou zijn is dat voor een discussie op het internet, waar jij en ik ons presenteren met een nickname met het doel onze identiteit te verbergen, toch niet relevant?

      Probeer inhoudelijk aan de discussie deel te nemen of sodemieter op, zou ik zeggen.

      Je obsessieve twisten met mensen die je persoonlijk lijkt te kennen zijn zowel oninteressant als irrelevant. Zoek een gezellige chatbox als je kickt op dit soort fitties.

 5. Nasrani

  De democraat Hillary had alle mogelijkheden om te winnen. De pers was pro Hillary, de universiteiten waren pro Hillary, Holleywood was pro Hillary en het budget van Hillary was enorm! Dan is het voor links Amerika en links Europa moeilijk te verteren dat ze toch heeft verloren. Hoe kan dat nou? Ze zijnhelemaal de weg kwijt. En ik gun ze de verwarring van deze nederlaag. En heb eigelijk wel wat medelijden met de linkse pers. en eigelijk ook wel met de zurige reacties hier. Als Trump aanhanger kan ik echter genieten van wat hij allemaal doet en dat is eigelijk al best veel. Ik hoop dat dat optimisme ook hier in Europa snel zal komen.

  1. Ni28

   Democratische Clinton verspeelde de werkende klasse aan republikeinse Trump door haar arrogantie.

 6. Ritter

  De gevestigde media zijn al maanden bezig Trump te ondermijnen; o.a met de hetze over vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen.

  Tot nu toe geen enkel bewijs daarvoor gevonden omdat het natuurlijk nooit is gebeurt.

  Maar de media blijven doorgaan omdat er volgend jaar verkiezingen zijn en ze hopen dat de Republikeinen , met die Rusland hetze, slecht uit de verkiezingen komen.

  Doordat er geen enkel bewijs is dat Trump en de Russen hebben samengewerkt begint deze media leugen nu uit elkaar te vallen en krijgen mensen genoeg van dit “Rusland” verhaal.

  Media Fail: Just 9% of Rs Think Team Trump Colluded w/ Russia (Down from 18% in April)
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/07/16/just-nine-percent-republicans-think-trump-russia-collusion-abc-wash-post-poll/

  1. Kodi

   Ai… dat houdt volgens dan-nie-hè in dat er nu 91% complotdenkers en/of pro-Russische collaborateurs zijn. Hij gaat het nog druk krijgen…

   Of krijgen we weer een link naar de Wikipediapagina waarop te lezen is dat Journalist Piet uit Anonieme Bron X te horen heeft gekregen dat Rusland de server gehackt heeft..? Of dat er 14 geheime diensten zijn die dat beweren, maar we weten niet welke 14 geheime diensten en waar ze zich op baseren…

   Nepnieuws dus. Misschien kunnen ze ook nog even het bewijs naar voren halen van Trump en zijn vermeende pies-en-poepseks in Moskou:

   https://www.youtube.com/watch?v=YsiL3tQ71Dk

   ‘CNN has learned that the nation’s top intelligence officials provided information… [knip]
   …last week classified intelligence briefings…

   Vooral schermen met ‘de beste inlichtingsdiensten en de geheime briefings’ blablabla om het Nepnieuws te maskeren als zijnde ‘dit is echt geloofwaardige informatie’…

   Het bleken allemaal leugens, van A tot Z. Daar ga je dan met je topambtenaren en topbeveiligingdiensten die in top secret briefings van alles beweren…

   Maar ja.., vooral geloofwaardigheid aan hechten hoor als diezelfde veiligheidsdiensten nu beweren dat Rusland de server van Clinton gehackt heeft. Oh ja, was het overigens niet de top intelligence officer James Comey die informatie lekte naar de media voor politiek/eigen belang?

   Zeer betrouwbaar allemaal…

   Wie wordt er eigenlijk vervolgd voor landverraad? Trump en zijn onbewezen contacten met Rusland of Comey en zijn zelfverklaarde gelek van FBI-informatie naar de media..? Is die Comey al gearresteerd voor landverraad? Ligt Comey nu verschrikkelijk onder vuur bij CNN?

   Dacht het niet.

 7. sjun

  Dr. Sebastian Gorka gaf een uitstekend voorbeeld ter navolging om de mensen die met zulk journaille van doen hebben bij te lichten.
  https://www.youtube.com/watch?v=YknduEQOezw

  1. Teloor

   Sjun probeert de discussie van onderwerp te veranderen. De obligate truc van zwakke debaters.

   1. sjun

    Het onderwerp is nepnieuws en niet de verzwarting van Dr. Gorka, ‘zwakke debater’. Als je maar voldoende touw gelaten wordt, hang je jezelf op…

  2. Teloor

   Misschien ook even goed te weten wie die Gorka is: https://www.nytimes.com/2017/02/17/us/politics/dr-sebastian-gorka.html

   Het verklaart en passant waar sjunmhem hier als ‘betrouwbare bron’ opvoert. Het Breitbart leugencircus dendert gewoon door.

   1. ayreonaut

    Grappig nyt als bron

     1. sjun

      Nâh, zo’n blogje ontstijgt het zolderkamerwerk niet.

    1. Kodi

     NYT heeft ongeveer dezelfde geloofwaardigheid als Comical Ali
     https://i.ytimg.com/vi/yfAeMtcURg0/hqdefault.jpg

   2. sjun

    Je wekt de indruk mij te citeren. Echter je verdraait wat ik in deze draad schreef. En dan kom je ook nog met de NYT. Verpolitiekte media Teleur juist daarom neemt de molensteen voor het intellect NRC er zo nu en dan een essay uit over. Steeds meer mensen krijgen het in de gaten zoals ook steeds meer mensen oog krijgen voor je wijze van tegenwerpen en toeschrijven.

 8. Ni28

  Dit is wat continue in de media aan de hand is. Het verdraaien, vergeten of accent leggen, gewoon van alles wat de oorspronkelijke tekst veranderd om iemand te demoniseren. Het gaat al jaren zo bij de MSM, de VARA. Pauw en Jinek e.a. leven van. Ook de trollen die hier reageren.

  1. Teloor

   @Ni28, ik toonde aan dat Mouthaan hier absoluut geen feit verdraaide, hij gaf aantoonbaar correct weer wat Trump tweette. Kun je daar inhoudelijk op ingaan?

   1. Ni28

    Hebben trollen dan inhoud?

    1. Teloor

     Game, set and match!

     1. Ni28

      Zielige narcist!

 9. Ni28

  Teloor(en al die anderen) is geen Wim Hutten, het is Simon Brouwerstein. Oude bekende trol, trol senior. Goed bekend bij de redactie.

  1. IJscoman

   Ni28, Simon Brouwenstein is Wim Hutten. Een megalomane, narcistische psychopaat die denkt dat zijn mening inhoud heeft en relevant is.

   1. Teloor

    Dat IJscoman geen inhoudelijk weerwoord heeft verbaast uiteraard niemand. De man vond het zwarte garen niet uit.

    1. Vabis

     Hoe weet jij eigenlijk wie ik zou zijn Wim wanneer jij Wim Hutten niet zou zijn maar de pas aangemaakte alias Teloor?

     Jij bent wel zo’n domme lul om maar te blijven ontkennen en liegen over wie je in werkelijkheid bent, mij interesseert het geen ene tering hoor wie jij denkt dat ik ben.

     Dus ga lekker je gang minderwaardig stuk vreten, maar ik exposeer je steeds met je werkelijke identiteit wanneer ik er ook maar zin in heb lullo, wees daar maar gerust op!

    2. Teloor

     Ik heb me er al bij neergelegd dat ik die Wim Hutten niet uit je hoofd gepraat krijg, maar kun je onder woorden brengen waarom je mijn privé-identiteit belangrijk vindt, Vabis?

    3. IJscoman

     Haha, Teloor was even niet bij de les en maakte een foutje. Jawel leg die vraag van Vabis maar eens even uit: “Hoe weet jij eigenlijk wie ik zou zijn Wim wanneer jij Wim Hutten niet zou zijn maar de pas aangemaakte alias Teloor?”

     Versproken en uitgeluld! We weten nu dus allemaal dat Teloor inderdaad Wim Hutten is!

    4. Teloor

     IJscoman, de identiteit van Vabis (en zijn talloze nicknames) is al jaren bekend op het internet en is ook al vaak vermeld. Jij weet het ook.

     De hoax van Wim Hutten is ook al jaren bekend en wordt, ondanks de totale onwaarschijnlijkheid, gekoesterd door trieste figuren zoals jij. Het motief is kennelijk intimidatie en bedreiging maar het zal je opgevallen zijn dat die Hutten daar mogelijk last van heeft of heeft gehad maar ik dus niet.

     Waarom vind jij de privé-identiteit van mensen die op blogs bijdragen plaatsen relevant? Waarom vermeld je dan je eigen privé-identiteit niet?

    5. Teloor

     Ik denk dat Vabis ons niet zal informeren over zijn contacten met meneer Hutten. Dat zou te pijnlijk zijn.

     🙂

 10. Ritter

  Media en Democraten werken samen om Trump te vernietigen.

  Hannity: Democrats & the Media Are Colluding to Destroy Trump
  http://insider.foxnews.com/2017/07/14/sean-hannity-monologue-democrats-mainstream-media-colluding-destroy-trump

 11. Ni28

  Het Teloorgang van een linkse trol. Binnenkort in deze theater.

 12. Ni28

  26@ Dat is dan voor mijn tijd, dat weet ik niet. Ik weet alleen dat het een narcistische zielenpoot is die zeer waarschijnlijk door zijn omgeving uitgekotst is en die aandacht zoekt. Dus geef die niet want dat is wat hij zoekt onder vele namen omdat zijn eigen is ie al vergeten.

 13. napels

  Dames blijven we even bij de les,hier genieten de linkse ratten erg van die onderlinge verdeeldheid.

 14. Paaldanseres

  Wie??? … Erik Mouthaan… ach… ook zo’n linkse wegkijkende roeptoeter.

 15. Guus Geluk

  Je zult de Trumpianen nooit horen over de keren dat Trump de verdenking op zich laadde, zelf nepnieuws verspreidde en anderen stelselmatig demoniseerde. Dat is nu niet belangrijk meer. Populisten mogen immers alles.

 16. Ni28

  De DDS kan zich een enorm succes toeschrijven. Steeds meer linkse mensen lezen het. En kraken het. De linkse trollen zijn georganiseerd om de echte lezers weg te jagen en daardoor de DDS schaden. Het beste middel hier tegen is GEEN REACTIE te GEVEN hoe irritant het ook is. ZWIJG ZE DOOD.

  1. Beukman

   Eens een Oostblokker, altijd een Oostblokker, he @N? Andersdenkenden doodzwijgen zit jullie in het bloed. Het liefst zou je ze nog opsluiten. Je krijgt het niet meer je systeem uit, het zit in je DNA gebakken.

   1. IJscoman

    Ach wat lief, Beuk is boos. Boe Beuk, boe!

    1. Beukman

     Boos, @IJsje? Op N? Hoe kom je daar toch bij? De man bevestigt slechts mijn ietwat pessimistische levensvisie dat mensen nooit echt veranderen. Het hoogst bereikbare is dat ze zich wat aanpassen.

   2. IJscoman

    Beuk, in een andere draad reageerde ik als volgt: “De doorsnee goedmensch houdt tegen iedere rede aan zijn wereldbeeld en kijk op de dingen vast. Het maakt niet uit of dit ideaalbeeld een persoon, een wereldbeschouwing of een ideologie is, de goedmensch is er ziekelijk op gefixeerd en volgt hem zonder beperkingen. Links denken is dan ook een ernstige hersenziekte met een pathologisch en schizofreen gedrag.”

    Zoals je ziet verwijten wij elkaar ongeveer hetzelfde, alleen vanuit verschillende standpunten.

    1. Beukman

     Spitsvondig, @IJsje.
     Twee vragen.
     1. Aangezien jouw bewering een zekere symmetrie tussen jou en mij impliceert en je mij framet als goedmens, hoe frame jij jezelf dan?
     2. Wat denk je precies dat ik jou verwijt?

     1. IJscoman

      Ik frame mezelf niet Beuk, ik frame alleen jou en andere linkse idioten. Haha.

      En ik beschouw mezelf als een tamelijk goed en in ieder geval weldenkend mens, wat iets heel anders is dan een gutmensch. Een goedmens vindt het bijvoorbeeld prima dat een islamitische chanteur een school blackmailt vanwege een schoolfoto.

      Wat jij mij verwijt? Ach, je zegt het al duidelijk naar Ni28 toe: “Eens een Oostblokker, altijd een Oostblokker. Andersdenkenden doodzwijgen zit jullie in het bloed. Het liefst zou je ze nog opsluiten. Je krijgt het niet meer je systeem uit, het zit in je DNA gebakken.” Duidelijker kon je het niet zeggen.

     2. Beukman

      Ook ik ben een weldenkend mens @IJsje. In mijn systeem heerst echter ook twijfel en wanorde.
      Dat mis ik een beetje bij jou. Jij weet alles zo verdomde goed. Jij weet zo verdomde goed waar de dunne lijn tussen goed en fout loopt, en waar iedereen staat.
      Daarmee ben jij weliswaar een voortreffelijk goedmens, een rechtschapen lid van de policor Rechtse Kerk; te benijden ben je echter niet.

     3. IJscoman

      Ook in mijn wereld heerst twijfel en wanorde Beuk. Twijfel of Nederland en Europa wel in staat zijn de diversiteits-idiotie en migranten-tsunami te overleven. Daarnaast het gedwongen aanschouwen van de wanorde en teloorgang veroorzaakt door de ‘zielige asielzoekers’ en de verschrikkingskabinetten Rutte I en II.

      Wie aan de goede of foute kant staat zal de geschiedenis uitwijzen. Als ik naar het verleden kijk, waren de ‘goeden’ degenen die zich teweer stelden en ten strijd trokken tegen de islamitische invasies (Poitiers, Wenen). Was dat destijds niet gelukt dan hadden wij nu allemaal Arabisch gesproken en 5 keer per dag met onze kont omhoog gelegen. Dat het nu alsnog lijkt te lukken langs demografische weg en geholpen door een maffiose elitekliek, vervult me met grote zorg en afkeer. En jij behoort tot de wegbereiders en faciliteerders die doof, blind en stom vanuit een megalomane, globalistische visie meent dat dit een gezonde ontwikkeling is.

     4. Floris

      Beukman schreef: “Ook ik ben een weldenkend mens @IJsje. In mijn systeem heerst echter ook twijfel en wanorde.”
      ————————————————–
      Dat weet je dan goed te verbergen. Ik heb je ook meerdere keren zien schrijven dat je jezelf niet links vindt. Dat roept de vraag op hoe goed jij jezelf eigenlijk kent.

      Dat er iets vreselijk mis is met jouw mensenkennis en beoordelingsvermogen blijkt wel uit het feit dat je achter Trollemans blijft staan. Wie niet ziet of goedpraat dat dit megalomane figuur andersdenkenden continu zit te beledigen deugt zelf ook niet.

      Wie niet walgt van de manier waarop hij zichzelf tracht te verheffen door anderen naar beneden te trappen (” u bent een zwak debater, niet goed genoeg voor de inhoudelijke discussie”, etc etc etc) en dit zelfs amusant lijkt te vinden toont daarmee aan over weinig empathisch vermogen te beschikken.

      En jawel, veel goedmensen missen daadwerkelijk empathisch vermogen. Hun linkse goedmensenpraatjes zijn slechts een goedkope compensatie van dat gebrek.

      Op zich zou dat niet eens zo erg zijn, ware het niet dat in deze tijd de goedmenselijkheid epidemische vormen heeft aangenomen en Europa in de afgrond dreigt te storten.

    2. Teloor

     “De doorsnee goedmensch houdt tegen iedere rede aan zijn wereldbeeld en kijk op de dingen vast. ”

     Daarentegen verandert de doorsnee slechmensch gemakkelijk van mening.

  2. Teloor

   Als je, zoals Ni28, te onnozel bent voor een inhoudelijke reactie is dit een goede strategie.

   1. Beukman

    @Teloor
    N komt in zijn reacties zelden verder dan zijn eigen clubje goedmensen oproepen om reacties van andersdenkenden niet te lezen, laat staan erop te reageren. Waar zou hij precies bang voor zijn? Weet hij niet dat de Verzuiling inmiddels een halve eeuw achter ons ligt?

    1. Teloor

     Ik betwijfel of Ni28 enig idee heeft wat je met de Verzuiling bedoelt.

 17. joost2

  De democraten hebben de verkiezingen ruim verloren, maar kunnen dat nog steeds niet accepteren.
  Men heeft allerlei aanwezige democraten verraders en klikkers en valse verhalen vertellers in het Witte Huis ingeschakeld om Trump het werken bijna onmogelijk te maken.
  De democraten hebben filmsterren en artiesten ( waarvan de meesten kapitalen verdienen, waarvan wij in Nederland alleen maar kunnen dromen ) ingeschakeld om Trump te bashen en te beledigen.
  Men heeft de kwestie over de Russische inmenging van verkiezingen opgeblazen en nog immer is niet bewezen dat Trump hier iets mee te maken heeft gehad.
  Het linkse geteisem in Amerika blijft echter doorgaan en zoeken naar de spelt in de hooiberg.

  Het ergerlijke is de het over het algemeen linkse journaille in Nederland dit schaamteloos overneemt en geheel partijdig hun eigen gekleurde nieuws produceren.
  De vervelende Groenhuyzen ( heeft compleet gelogen over de inmenging van Rusland ) zo ook de hele erg vervelende non valeur Twan Huys en nu ook die Mouthaan zijn de exponenten ervan in Nederland.
  Het maakt hen des te ongeloofwaardiger.
  Wie neemt deze mannetjes nu nog serieus?

  1. Guus Geluk

   Joost2 schreef:

   Men heeft de kwestie over de Russische inmenging van verkiezingen opgeblazen en nog immer is niet bewezen dat Trump hier iets mee te maken heeft gehad

   Dat is onjuist. Donald Trump heeft zelf voortdurend de verdenkingen aangewakkerd. Daar kun je de pers niet de schuld van geven. Daarnaast het Trump zich zelf schaamteloos bezondigd aan demonisering, valse beschuldigingen, nepnieuws en – hou je vast – de suggestie Clinton om het leven te brengen.

   What goes arround, comes arround, zeggen ze daar dan.

 18. Kodi

  Column Derk Jan Eppink: Als er een Nobelprijs voor ‘Fake News’ komt, is CNN absolute winnaar
  https://www.volkskrant.nl/opinie/column-derk-jan-eppink-als-er-een-nobelprijs-voor-fake-news-komt-is-cnn-absolute-winnaar~a4504333/

  1. Kodi

   Herinneren we ons dit riedeltje fake news van CNN inzake het hacken in Qatar door de Russen nog?
   http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2017/07/05/cnn%20fake%20news%20qatar_0.jpg

   Bleek toch even anders te zijn…

   1. Kodi

    Bleek dat er in Quatar niet was gehackt vanuit Rusland, maar vanuit de Verenigde Arabische Emiraten…
    http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2017/07/05/uae%20hacking%20wapo_0.jpg

    1. Kodi

     Voor wie zich nog beter wil laten informeren over de smerige handel en wandel van de linkse leugenpers:
     http://www.zerohedge.com/news/2017-07-16/cnn-caught-faking-news-again-us-intel-accuses-uae-not-russia-orchestrating-qatari-ha

     Lust u nog peultjes?

     Ik raad aan die houtversie van de linkse leugenpers niet eens te lezen, maar er direct de reet mee af te vegen of er de open haard of de vuurkorf mee aan te maken.

 19. Ni28

  52@ Ijscoman@ Zo krijg je nu een trol boos, leuk toch? Net als vampiers houden zij niet van een spiegel. Met eigen wanbeelden proberen zij ander vuil te maken. Wanbeelden omdat zij niet eens weten waar zij het over hebben maar papegaaien wat hun opgedragen wordt. Als zij het over Oostblok hebben maken zij zich belachelijk door hun onwetendheid anders kunt je niet zo onzin uitkramen. Beuktrol erkent dus dat zo gedacht werd in het Oostblok. Ja, inderdaad, door gelijken aan de Beuktrol. En daar zijn ze voorlopig vanaf tenzij ze worden aangevallen door trollen als deze hier, die goed praten wat zij overwonnen hebben.

 20. Ni28

  Trol teloor denkt dat zijn argumentatie geplukt uit linkse fake blaadjes enige waarde heeft. In ieder geval niet voor discussie.

  1. Kodi

   Trol Teloor zou zo uit een boekje van Carlo Collodi kunnen komen. Je weet wel: Als die houten pop.

 21. Ni28

  Als de trollen zich aangevallen voelen gaan zij over tot belediging. Het is hun manier van verzuilen. Je kunt net zo goed discussiëren als met de man met de knuppel. Die had ook maar een doel.

 22. Ni28

  15@ Ijscoman@ Linkse trollen geven zich ook zo makkelijk bloot. Door narcisme zien zij hun eigen domheid niet.

  1. IJscoman

   Ja Ni28, zo draaien de trollen. En dan heb ik het over Teloor en Guus Geluk. De eerste is een trol uit overtuiging (en vermeende superioriteit) en de tweede is een betaalde overheidstrol die zijn linkse goedpraatfunctie obsessioneel en met bezetenheid uitvoert.

   Beukman is geen trol, maar een sterk links georienteerde betweter die -ondanks zijn intelligentie en kennis- nimmer openstaat voor realistische standpunten en eeuwig vasthoudt aan zijn overtuigingen. En dat mag, we leven gelukkig in een maatschappij waarin de vrijheid van meningsuiting een belangrijk goed is (zolang het maar niet over de beschermde diersoort, de moslims, gaat). Beukman gedraagt zich echter ook graag als een volslagen idioot, bijvoorbeeld met zijn standpunt over het uitgekeerde ‘smartengeld’ voor een gemiste schoolfoto. Op die momenten laat hij zich van zijn slechtste kant zien.

   1. Guus Geluk

    IJscoman schreef:

    De eerste is een trol uit overtuiging (en vermeende superioriteit) en de tweede is een betaalde overheidstrol die zijn linkse goedpraatfunctie obsessioneel en met bezetenheid uitvoert.

    Je speelt weer eens op de man, IJscoman. Ik ben geen overheidstrol en ik ben ook geen goedprater. Dat zijn jouw eigen verzinsels. Ik kan zelfs kritisch op het huidige kabinet wezen, namelijk op het Volksgezondheids-beleid en de verwaarlozing van Defensie. Wel vind ik Rutte een van de beste minister-presidenten van na de Tweede Wereldoorlog. Een premier als Rutte, zo heb je ze niet gauw.

    En ja, ik ageer tegen het rechtspopulisme, want ik vind populisme bijzonder gevaarlijk (hoewel rechtspopulistische partijen een radar binnen de overheid zijn, dus ja). Ik heb dat al verschillende malen uitgebreid onderbouwd.

    1. Kodi

     Ik zie meer in een indeling tussen verraders en patriotten, Guus Gelul. En jij behoort niet tot de patriotten.

     “Een staat kan zijn dwazen overleven, en zelfs degenen die vervuld zijn van ambitie, maar niet het verraad van binnenuit. Een vijand voor de poorten is minder angstaanjagend, want hij is bekend en draagt zijn vaandels openlijk tegen de stad. De verrader beweegt zich echter vrijelijk te midden van het volk binnen de poorten, zijn sluwe praatjes verspreiden zich ongemerkt door alle steegjes, worden tot in de regeringspaleizen zelf gehoord, want de verrader lijkt geen verrader… Een moordenaar is nog minder te vrezen. De verrader is de drager van de pest.”

     -Cicero-

     https://pbs.twimg.com/media/DE5YTTrXcAIqGlj.png

     1. Guus Geluk

      De landverraders-retoriek is een loze terminologie die door mensen als jij wordt gebruikt. In feite slaat het nergens op, maar dat klimaat is nu eenmaal geschapen.

    2. Beukman

     @Guus
     Ik vind het bizar dat zelfs intelligente mannen als IJsje geloven in die overheidstrolverhalen.
     Waarschijnlijk hebben ze zich laten indoctrineren door geenstijl en andere paranoïde media. Een paar jaar geleden had een langdurig werkloze sukkel aldaar een vacature voor een webcare-medewerker bij een of andere departement aangezien voor een geheime annonce voor een overheidstrol.

     Dat hebben ze allemaal van elkaar overgeschreven en ik kan je wel vertellen: in die kringen slikken ze paranoïde verzinsels een stuk makkelijker voor zoete koek dan dat ze durven toe te geven dat ze ernaast zaten.

     1. Floris

      Is “kwaliteitskrant” Trouw ook paranoïde, Beukmans?

      https://www.trouw.nl/home/eu-ambtenaren-gaan-eurosceptische-geluiden-op-sociale-media-smoren~ad1606cf/

      Overheden weten donders goed dat er enorm veel onvrede leeft en dit is één van de middelen die ze inzetten om dat “onder controle” te houden.

     2. Teloor

      Floris heeft geen zin om zijn gekoesterde paranoia dood te checken en vond warempel een artikel uit een (inderdaad betrouwbare) krant waarin wordt gemeld dat overheden soms overduidelijke onzin op sociale media corrigeren door de feiten te vermelden. Dit onderwerp werd, naar aanleiding van Kamervragen door de PvdD, overigens besproken in de Tweede Kamer waarin werd gemeld dat de Overheid dat alleen zal en mag doen met duidelijke vermelding van de herkomst van het bericht. Dus overheidsinformatie op sociale media zal ook als zodanig worden gepresenteerd.
      Enige boerenlogica leidt overigens tot hetzelfde inzicht. Iedereen kan zien dat de overheid grote risico’s loopt door anoniem te participeren in discussies op het internet: één onthulling van zo’n opzetje en de Minister kan z’n biezen pakken.

      Het zal Floris een biet schelen, straks ben ik voor hem weer net zo makkelijk een ziekenhuisdirecteur, een directeur van een adviesbureau of een psychiatrisch patiënt die vanuit de een inrichting berichten verzendt.

      Wie hier de patiënt is lijkt me wel duidelijk.

      https://www.brongersma.info/Kamervragen_door_PvdD_over_het_monitoren_en_be%C3%AFnvloeden_van_internetdiscussies_over_het_ministerie_van_V%26J

     3. Guus Geluk

      Veel mensen, Beukman, bewegen zich uitsluitend in het circuit van de alternatieve media (ZeroHedge, Breitbart, Niburu, GeenStijl, Xnieuws, enzoverder). Er zullen vast goede blogs bijzitten, maar men pompt ook wat ongefundeerde samenzweringstheorieën en nepnieuws het internet in. Ik ben in elk geval geen overheidstrol. Maar de vingerwijzingen van: jij bent een trol voor de overheid, NPO of Europese Unie, leiden af van hetgeen waar het hier echt om gaat. De inhoudelijke mening van de persoon.

     4. Vabis

      Natuurlijk geeft de overheid dit niet toe Hutten, jij als serviele knecht slikt dit natuurlijk als zoete koek, dit gaat er bij jou in als een lul in een weduwvrouw dat antwoord van de meest onbetrouwbare minister ooit……

     5. Teloor

      Vabis is niet de slimste van het stel en verraadt impliciet dat hij ook donders goed weet dat die overheidstrollen tot het rijk der fabelen behoren. In denkt namelijk dat ik het antwoord van de Minister naïef voor zoete koek slik. Als ik een overheidsrol zou zijn zou ik het echter niet voor zoete koek slikken maar ik zou het stellig ontkennen.

 23. Ni28

  16@ Trol-beuk zou in het voormalige Oostblok niet opvallen, het waren er veel zoals hij en die zijn nu weggewerkt.

  1. Beukman

   @N
   Mag ik je een advies geven, koppige Oostblokker? Ga mij en al die andere vermeende trollen dan eens echt negeren. Niet meer op ons reageren dus, maar ook niet voor politieagentje spelen en anderen voor ons waarschuwen. Dat moeten die anderen zelf maar bepalen.
   Alleen dan zul je rust vinden, en kom je bovendien niet meer belachelijk over met die waarschuwingen van je.

   1. Floris

    Je speelt zelf voor politieagentje, Beukmans. Ni28 mag hier schrijven wat hij wil.

    Er is hier maar één echte trol (die al vaak is verbannen maar daar in z’n psychopathische megalomane waanzin dikke schijt aan heeft en hier niet weg te slaan is) en dat mensen als Ni28 zo op hem reageren is een gevolg van het feit dat hij al zeer vaak het bloed onder hun nagels vandaan heeft weten te trekken.

    Dat jij geen afstand van deze zeer onprettig gestoorde gek neemt maar in plaats daarvan aanstoot neemt aan de opmerkingen van Ni28 valt jou zwaar aan te rekenen. Je moet je kapot schamen.

    1. Vabis

     Ja uh Floris, Beukman moet natuurlijk wel rekening houden met de pikorde bij bureau grondlijn, die kan niet zomaar zijn kantoor-vennoot in de wielen rijden begrijp je wel…….

     1. Floris

      Dat zou een verklaring kunnen zijn voor Beukmans merkwaardige gedrag, maar ik geef hem vooralsnog het voordeel van de twijfel.

      Naïeve linksmensen als Beukman hebben er een handje van partij te kiezen voor de verkeerden.

     2. Beukman

      We hebben op het moment een aantal stagiair/e/s bij Grondlijn rondlopen, @Vabis. Dat jonge spul is ambitieus en kan vlijmscherp uit de hoek komen. Hier op kantoor hangen een paar sheets van psychologische analyses van DDS-potsertjes. Daar zit jij ook bij. Jij moet trouwens een sheet delen met Ritter, jullie passen er samen met gemak op.
      Na de zomer laten we onze nieuwe krachten los op DDS. Het worden mooie tijden!

     3. Vabis

      Vertel eens Doosje, die stagiaires zijn dat ‘Yvette Paludanus – Tijd voor Nu’ of ‘Tanja ten Berge – Ten Berge Organisatieadvies’ of ‘

      Jaap van der Mei – NaarRijnlands.nl’ of ‘Ingrid Windmeijer’, ‘Brigitte Schouten – Movida Advies’ , ‘Jan Ravensbergen – Zorg boven Jan’ , ‘Lonneke Gillebaard – Bureau Bind (mij eens vast), of deze kanjer: Wardy Doosje – Interim en Advies

      Wardy is een rustige professional die zich gemakkelijk beweegt in bestuurlijk ingewikkelde omgevingen. Een belangrijk kenmerk is dat hij scherp luistert en begrijpt wat mensen beweegt.

      Tegelijkertijd is hij in staat om op een prettige manier de leiding te nemen en mensen mee te krijgen in veranderingen.

      Hij richt zich op de top van organisaties maar evengoed op alle andere lagen in de organisatie.

      Zijn stelling is dat het verbinden van hoog en laag in organisaties kan leiden tot mooie resultaten. Vaak zitten er ‘storingen’ in deze verticale communicatie die soms ongewild de effectiviteit in de weg staan.

      Soms gaat het ook om gekoesterde belemmeringen. In die situaties reflecteert of spiegelt Wardy mensen graag aan hun eigen keuzes hierin. Door zijn creatieve persoonlijkheid en vasthoudendheid helpt hij mee de gestelde doelen te bereiken.

      Aukje Nauta, hoogleraar UVA en kroonlid SER

      “Ik heb Wardy Doosje leren kennen tijdens het prachtige project ‘Idealoog’ in de acht Universitair Medische Centra van Nederland; Wardy leidde dit project. Als ik aan Wardy denk, dan is hij de verpersoonlijking van een goede dialoog: altijd prettig in het contact, altijd op zoek naar verbinding, naar het beter en mooier maken van het positieve dat er al is. Wardy maakt mensen groter, door ze te complimenteren met hun kunnen. Dat combineert hij met een groot organisatietalent. Hij laat geen steken vallen. Vooral aan die akelige, lastige steekjes, weet hij steeds een positieve draai te geven.”

      Leon Tinke, directeur KNMP

      “Wardy is voor ons een verrassende voorbijganger geweest die ons verder heeft leren kijken dan het oog reikt.”

      Arend de Kloet, lector Haagse Hogeschool en Onderzoeker Sophia Revalidatie

      “Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking met jou, vond je een rustgevende, laagdrempelige en inspirerende baas. Je hebt een prima bijdrage geleverd in de samenwerking met de HHS! Dankjewel voor je steun, veel succes in je verdere carriere.”

      Liselotte Klein, manager Sophia Revalidatie

      “Je hebt je bijdrage geleverd aan het in gang zetten van een verandering en ik bewonder de ontspannen en rustige manier waarop je dit gedaan hebt. Dit doe je zo natuurlijk en straalt veel rust en vertrouwen uit. Heel knap! Dit is een voorbeeld voor mij. Ik wil je dan ook bedanken voor alles wat je mij & voor Sophia hebt betekend.”

      Jaap van der Mei – NaarRijnlands.nl

      Godskolerig, wat een verzameling malloten…..

      http://www.grondlijn.nl/over-ons/

     4. Teloor

      Zo, Vabis, die Beukman lijkt reuze populair bij belangrijke figuren.
      Zijn er op het internet ook teksten te lezen waar jij zo de hemel wordt ingeprezen?

      🙂

     5. Beukman

      Vabis vabist:
      “Wardy maakt mensen groter, door ze te complimenteren met hun kunnen. Dat combineert hij met een groot organisatietalent. Hij laat geen steken vallen. Vooral aan die akelige, lastige steekjes, weet hij steeds een positieve draai te geven.”

      Daar heb je mij in een notendop, vriend. Weet je, Rob? Ik vind jou een kanjer dat je mijn essentie zo snel uit die enorme lap tekst hebt weten op te peuren. Hou deze focus vast! Volgende keer praten we dan verder over wat jij hebt bereikt, en stellen we eventueel het tijdpad bij.

     6. Teloor

      @Beukman,

      Rob gaat hier morgen melden wat dankbare klanten over zijn dienstverlening wisten te melden.

      Of misschien horen we daar nooit iets over.

      🙂

    2. Beukman

     Het was een vrijblijvend advies, @Floris, bedoeld om N een handje te helpen; dat het een advies is heb ik er zelfs bijgezet. Het is tekenend dat jij mijn advies framet als dwang.
     Welkom terug trouwens, daar niet van.

     1. Floris

      Nee Beukman. Het was het typisch linkse wappervingertje maar dan verpakt als advies. En bovendien behoorlijk denigrerend van toon.

      Ik was met vakantie en dan forum ik nooit. Overigens ben ik wel van plan om me minder vaak te laten zien. Er is hier een onaanspreekbare trol die de sfeer verkankert en al heel wat mensen heeft weg weten te treiteren. Zo sloopte hij onder andere ook PolitiekDebat.nl. Mocht hem dat ook hier lukken dan berokkent hij de heer Van der Galien aanzienlijke financiële schade.

     2. Beukman

      @Floris
      Je geeft dus min of meer toe dat er van dwang geen sprake is. En dat er in mijn bericht wellicht een licht badinerende ondertoon zit: mag ik alsjeblieft? Lees je eigenlijk wel de bizarre paranoïde verzinsels die hij over mij neerpent?

      Hoe interpreteer je trouwens N’s dagelijkse wappervingertje waarmee hij de andere leden van zijn gezindte waarschuwt om niet te reageren op Guus, Teloor, mij en een paar anderen?

     3. Floris

      Ik heb je al vele keren aangegeven hoe ik dat interpreteer, Beukman: het is een typerende en zeer menselijke reactie op het in vitriool gedoopte gezuig van een gemene psychopaat die ik al vele honderden mensen heb zien geven in de loop der jaren. Ni28 staat daarin beslist niet alleen.

      Overigens heb je nogal wat berichten van mij in deze draad onbeantwoord gelaten. Ook jij toont je behoorlijk onaanspreekbaar.

 24. Ni28

  Ik had ooit een collega die zich aangeleerd heeft om te praten dat het leek net of hij alle faculteiten van een universiteit cum laude heeft gedaan. Hij las ook een boek per dag naar eigen zeggen. Ook narcistisch en zonder eigen denkbeelden. De trollen hier doen mij sterk aan deze figuur denken. Negeren was de grootste straf kan ik mij nog herinneren.

 25. Ni28

  Geen inhoud is soms beter dan slechte inhoud

 26. Verlazques

  Trump een democraat?, dach ut nie. Als een rechter een hem niet welgevallige uitspraak doet schreeuwt ie moord een brand. Als de instanties (FBI) gewoon hun werk doen ontslaat hij de directeur, nee DDS, het is een grote viezerik die per decreet wil regeren en lak heeft aan de democratie.

 27. corfo

  Uit de enkele reacties van de extreem-linkse garde blijkt nú wel zéér duidelijk hoe jaloers dat zooitje is op andersdenkenden. De meest minderwaardige hetze wordt door hen gevoerd tégen andersdenkenden en dát allemaal uit jaloezie, omdat o.a. Mevr.Clinton niet werd gekozen omdat het mens liegt en zeer arrogant is waardoor de werkenden haar links (!!!) lieten liggen. In NL gebeurde hetzelfde; toen Yasser Feras, alias dhr. J.Klaver, niet meer mee mocht praten over samenwerking gooide het linkse rapaille hun vuilnis óók over rechts weg. Een trieste verzameling van een steeds kleiner wordend groepje valserikken, wegkijkers, subsidie-slurpers, moslim-knuffelaars enz. enz.

 28. fusilier

  Erik Mouthaan is gewoon een loopjongen ,die zegt wat hem opgedragen wordt. Heb liever Arnold karskens met zijn eigen mening.

  1. corfo

   @ fusilier. (107)
   De mening van Arnold Karskens is gebaseerd op zijn eigen ervaringen en op basis daarvan worden de linkse ratten geheel nerveus als ze zijn ervaringen horen/lezen, die passen n.l. niet in hun linkse gezever. Deze man, Karskens, vertelt de “naakte” waarheid en dát is iets wat links gepeupel niet waardeert; zij zijn n.l. gewend om te liegen, bedriegen, draaien, schuld van zich af schuiven en meer van dergelijke fraaie eigenschappen. Dhr. Karskens = een eerlijke man, een man naar mijn hart !

 29. Dollaert

  Vanaf het begin een enorme fan van Trump geweest en nog. Al zijn redevoeringen gevolgd. Een zegen voor de mensheid. Hadden wij in Europa maar zo n krachtige figuur.
  Is er eigenlijk een Trump fanclub in Europa (Nederland-Vlaanderen) ?

  1. corfo

   @ Dollaert.
   Ja, zo’n Trump Fanclub bestaat inderdaad.
   U kunt zich als lid opgeven bij o.a. : Guus Gezeik, Teloorgang, Beukman.

 30. Verlazques

  Erik Mouthaan doet het goed, het wordt tijd dat er bij de redactie van DDS is wat meer intellect komt en mensen met kennis van de Amerikaanse taal.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.