Anne Fleur Dekker wil weer aandacht en vraagt om medaille voor anti-politie activist

‘Born rebel’, zo beschrijft Anne Fleur Dekker zichzelf in haar Twitter-bio. 

Steeds vaker lees ik in reacties op artikelen over de provocerende uitlatingen van Anne Fleur Dekker dat De Dagelijkse Standaard geen aandacht moet geven aan aandachtstrekkers zoals Sylvana en Anne Fleur. Ik doe het toch. Het houdt je scherp. In haar eigen Twitter-bio schrijft ze over zichzelf dat ze een ‘Born rebel’ is. Het goede nieuws is dat ze daarmee gelijk toegeeft dat ze geen deel uitmaakt van wat wij de norm noemen. Een rebel moet iets hebben om tegen te rebelleren. Dat doet ze dus ook steevast. Niet om haar punt te maken trouwens, want dan zou ze allang kunnen ophouden. Ze blijft telkens dezelfde punten maken.

Het mooie is nu dat Anne Fleur zo driftig op zoek is geweest naar een topic om weer rebels over te doen dat ze iets heeft gevonden waarmee ze eigenlijk haar eerdere uitlatingen mee in gevaar brengt. Zo zie je weer dat het haar niet te doen is om haar gelijk te halen maar eenvoudigweg te schoppen tegen gevestigde waarden en normen.

Wat vindt ze dan nu weer? Wel, dit:

Het was mij ook even ontgaan na alle berichten over ‘Hamburg’. Ik was daar zelf even een beetje moe van. Maar er was dus nóg iets bijzonders aan de hand in Hamburg tijdens de rellen om de G20-top. Een mysterieuze man in een zwarte broek en een wit overhemd blijkt op een heel aantal persfoto’s te staan. Wie was deze man? De Volkskrant heeft zijn identiteit weten te achterhalen: Martin Friedrich Bühler, een historicus die al honderden brieven aan de Duitse overheid zou hebben geschreven om actie te voeren tegen machtsmisbruik door de politie. Een mooie fotocompilatie is hier te vinden, bij De MorgenOf op deze site, van de Volkskrant.

De bedoeling van deze man laat zich natuurlijk raden. Daar heb je niet zoveel fantasie voor nodig. Hij wilde de politie in de weg lopen. En dat is helemaal geen medaille waard volgens mij. Volgens de Volkskrant liep hij echter het verkeerde kamp in de weg. Hij zou volgens fotografen juist menig aanval op de politie hebben verhinderd.

Hmm. Anne Fleur? Begin je je nu eindelijk af te zetten tegen het gewelddadige ANTIFA-tuig? Het maakt me ook niet zoveel uit trouwens. Ik weet dat alles wat jij twittert toch maar één doel heeft: aandacht voor Anne Fleur Dekker. Die heb je bij deze weer gehad van me. Alsjeblieft!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. sjun

  Standaard bovenstaande foto gebruiken bij elk berichtje over A.F. Dekker brengt het plaatje vanzelf bovenaan in de zoekresultaten. Daar kan geen selfie tegenop.
  🙂

 2. Peter Selie

  Anna linkse (g)eur Dekker in een notendop

  –Witte mannenhater
  -Oproepen tot geweld
  -Slachtoffer veinzen
  -Islamknuffelaar
  -Narcist
  -Voor sharia ‘rechtsspraak’
  -GroenLinks
  -Anti Wilders
  -Anti Baudet
  -Voor Denk
  -Pro islam
  -Pro migratie crisis
  -Pro nivelleringsbeleid
  -Seksuele aantrekkeingskracht voor de exoten uit het Midden-Oosten
  -Van geboorte afaan een voorkeur voor links criminele acties

  En tot slotte, krijgt zij kletsnatte dijen van haar grote voorbeeld GroenLinkse spindoctor en RaRa terrorist Wijnand Duyvendak.

  1. Ego-non-solus

   @Peter Selie
   Een indrukwekkende staat van dienst, en dat als voormalig minderjarige. Ik vind dat een dermate grote prestatie dat zij niet vergeten mag worden bij de volgende lintjesregen. En nu maar hopen dat zij woont in een gemeente met een gekleurde vrouwelijke burgemeester. Want anders wordt dát weer gedoe en kan PS zijn lijst met ‘anti autoriteit’ uitbreiden.

   Overigens, anti DDS mag er ook wel bij. Anti ego-non-solus is voor mij dan weer te kwetsend, die dus liever niet.

 3. Tinneke

  Het zal je kind maar wezen, yeah yeah yeah yeah
  Het zal je kind maar wezen, yeah yeah yeah yeah
  Het zal je kind maar wezen, yeah yeah yeah yeah

 4. Hein

  Graag doodzwijgen dat domme grietje! Niet meer over berichten

 5. Mart

  Deze debiel moet echt eens een flinke veeg hebben…liefst van een bosneger.Mischien gaat ze van genot eens recht kijken en de zaken ook recht zien.

 6. Ikke en zo

  Dit soort denkt het gelijk aan hun zijde te hebben, dit wordt langzaam aan ook door de linkse pers en linkse leiders in de hand gespeeld.
  Diverse media berichten over het onderzoek naar politie, namelijk buitensporig geweld tegen demo….. terroristen bedoel ik, om te kotsen.
  https://www.rd.nl/opinie/commentaar/diepgaand-onderzoek-nodig-naar-rellen-bij-g20-in-hamburg-1.1415029

 7. LieverKipsLeverworst

  En toch…, stiekem…. is ze best wel een beetje geil….

 8. Verlazques

  Met het doodzwijgen van deze muts bereik je meer dan er zoveel aandacht aan besteden, het lijkt er op dat de redactie van DDS op haar geilt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.