Belachelijk ijscomerk Ben & Jerry's eist: 'Haal meer kansenparels naar Europa!'

Geen categoriejul 20 2017, 12:00
Het ijsmerk is helemaal de weg kwijt.
Leuk hoor, dat Ben & Jerry's lekker ijs maakt, maar waarom bemoeit dit achterlijke bedrijf zich met de Europese immigratiepolitiek? Helemaal niemand zit te wachten op de politieke meningen en denkbeelden van een stel veredelde ijscomannen.

Er moeten meer kwetsbare vluchtelingen vanuit opvangkampen in de hele wereld naar Europa worden gehaald, stellen VluchtelingenWerk én ijsmerk Ben & Jerry’s in een campagne die vandaag begint. Home Safe Home, heet het in Ben & Jerry’s taal.

Laura van Geel, social mission manager van Ben & Jerry’s legt uit:

"Het is een van de grootste problemen van dit moment. Wij spreken ons daar nu in Nederland voor het eerst duidelijk over uit. We hebben een jonge achterban en die willen we hiervoor activeren."

Flikker op met je GoedMensch-gezeik, Ben & Jerry's. Europa is de afgelopen jaren overstroomd door een tsunami van nepvluchtelingen; over het algemeen jongemannen die prima voor hun have en goed zouden kunnen werken, maar die dat verdommen omdat ze snel wat gratis geld op kunnen halen bij ons.
En trouwens, waar haalt een ijsmerk de euvele moed vandaan om ons hierover de les te lezen? Ze maken daar ijs. Koud, bevroren melk en water. Met een smaakje. In plaats van te zeiken en te zeuren dat wij meer kansenparels moeten opnemen kan Ben & Jerry's beter een paar ton gratis ijsco weggeven aan de 'vluchtelingen' met wie ze zoveel medelijden hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten