Boston lanceert gekke anti-islamofobie propaganda, Arnoud van Doorn wil dit in Den Haag ook

In Boston hangen deze propagandapamfletten: 

https://twitter.com/SameerZuberi/status/888418559931686912

De moraal van dit verhaal: hoe je dient te handelen als een moslima wordt aangevallen. Niet dat het vaak voorkomt hoor. Dat is namelijk geen criterium geweest voor deze actie van de stad Boston. Het agenderen van ‘islamofobie’ wel. Want daar is deze campagne natuurlijk voor bedoeld. Het moet en zal in je hoofd nestelen: moslims zijn slachtoffers.

Meer over het anti-moslim klimaat in Boston in onderstaande tweetvideo. Ach, het is ook zo zielig!

https://twitter.com/JPY_Kurdish/status/887991356936859649

We zullen voor het gemak maar even negeren dat uit naam van de islam de wereld onherkenbaar veranderd is in de afgelopen decennia. Dat aanslagen in steden in het Westen gepleegd worden met de koran onder de arm. Dat de agressors eigenlijk altijd moslims zijn. Dat moeten we echt maar even over het hoofd zien om deze propaganda te begrijpen. Daarbij is deze poster ontzettend discriminerend. Alsof Amerikaanse vrouwen niet lastiggevallen kunnen worden in het openbaar vervoer!

AD-journalist Wierd Duk is er in elk geval duidelijk over:

En hé, kijk eens wie we daar hebben! Ahmoud El Doorn van de Partij van de Eenheid! Misschien vindt Arnoud het wel een goed idee om die ene vriend van de Partij weer eens naar Den Haag te halen, opdat die alle islamofoben en moslimhaters, al die witte mannen die moslima’s fysiek belagen in tram en bus, eens flink te grazen kan nemen. Veldkeien en basaltblokken zijn te koop bij de lokale tuincentra, om in jullie woestijnsfeer te blijven.

Wie moet hier nu beschermd worden tegen fysiek geweld?

Nou, wie?

 

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ritter

  Een paar jaar terug was er die aanslag in Boston door moslims bij de marathon. Veel hardlopers die hun ledematen verloren. Ben benieuwd hoe die erover denken.
  https://twitter.com/TylerWakstein/status/323871871730864128

  Bizar, het zijn moslims die wereldwijd aanslagen plegen en allerlei minderheden discrimineren zoals Joden, Christenen, enzovoorts.

  Tevens hebben we in Europa ook veel aanrandingen en criminaliteit door moslims en dat soort dingen zoals de statistieken laten zien.

  En toch worden moslims door links als “slachtoffers” neergezet. Omgekeerde wereld.

 2. Ngatimoto

  Laat de heer Van Doorn even uitleggen waarom volgens de Koran de aarde plat is.
  Staat hier allemaal keurig beschreven: https://wikiislam.net/wiki/Flat_Earth_and_the_Quran
  Maar beste moslims, de aarde is een bol. Niet de vorm van een ei zoals ook wel eens wordt geschreven in de Koran. Er is aan de evenaar slechts 1 % verschil met de lijn pool tot pool. Overwegend zegt de Koran dat de aarde plat is, uitgespreid als een bed. We weten dat alle sterren, manen en planeten, inclusief de aarde, bolvormig zijn. Verklaar dit even??

  1. toetssteen

   @Ngatomoto
   Ik ben het eens met u. Maar om te voorkomen dat zulks over de bijbel geschreven wordt:

   https://logos.nl/aarde-is-niet-plat-in-de-bijbel/

  2. van Urk

   Terwijl de Bijbel aanwijzingen geeft dat de aarde juist weer rond is. En dat klopt!

 3. Ritter

  Al jarenlang worden in b.v zwembaden Nederlandse meisjes lastiggevallen door moslims. Dat is een ware plaag en komt in veel zwembaden voor.

  Waarom zijn daar geen posters voor?

  Zwembad-jihad in Den Haag. De hele brief
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/zwembadjihad_in_den_haag_de_he.html

 4. DennisEijs

  Wat doe je als een moslim anderen lastig valt? Niets, omdat jij dan als agressor wordt gezien. Kijk iemand zonder reden lastig vallen, dat is niet goed natuurlijk. Maar waarom richten ze dit alleen op moslims?
  Is dit niet in het algemeen zo? Waarom deze uitlichting. En we moeten vriendjes zijn met de Islam. Ik dacht het niet, er zijn nou eenmaal ideologieën waar ik me niet kan verenigen. En dat is niet alleen de Ialam trouwens. Maar een ideologie waarin de geschriften staat dat ik minderwaardig ben en uitgeroeid moet worden, houd ik liever afstand van. Als mens zal ik ze normaal benaderen, maar in mijn achterhoofd onthoud ik wel waar ze voor staan.

 5. nogmaals

  Arnoud van Doorn: “Binnenkort ook in Den Haag”.
  Hoopt hij bij de aanstaande marathon in september op een bomaanslag door één van zijn prettige geloofsgenoten, net als in Boston?

 6. Ni28

  Moslims zijn slimme slachtoffers. Zelf islamiserende allochtone gutmenschen hebben hiervoor de aanleiding gegeven die zij graag aangrijpen. Natuurlijk zijn wij slachtoffers roepen zij graag maar intussen zijn het beroepsslachtoffers die keihard piepen om hun wil af te dwingen. Die is een Midden Oosten in Europa creëren. En onze domme leiders staan en kijken er naar. En als een allochtoon gaat piepen is de weg naar de rechter heel erg kort. Remedie is het afschaffen van dubbele paspoorten. Laat ze een keuze maken dat werkt helend.

 7. Sniper666

  Typisch geval van omkering op die poster.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.