Gestoorde SP'er: niet ANTIFA maar de politie is de initiator van geweld!

Geen categoriejul 09 2017, 18:00
Lennart Feijen heeft ze niet helemaal op een rijtje.
Anne Fleur Dekker is niet de enige marxist die flauwekulverhalen ophangt om het hooligangedrag van haar mede-ANTIFA-gekken goed te praten. Zie hier Lennart Feijen, fractievoorzitter van de SP in Zoetermeer:
https://twitter.com/LennartFeijen/status/883794368783691776
Knettergek natuurlijk. Of toch niet? Want: een blinde kan nog zien dat het ANTIFA-reltuig Hamburg verbouwd heeft. Feijen dus ook. Daarom is er maar één verklaring mogelijk voor de onzin hierboven: hij liegt erop los om zijn mede-antikapitalisten te verdedigen.
Dit is links: linkse hooligans slaan een hele stad in puin, en linkse politici bedekken dat met de mantel der liefde. Zo komen ze steeds weer weg met dit soort wangedrag, terwijl ze er tegelijkertijd in geslaagd zijn om de mythe te verspreiden dat réchts agressief en gewelddadig zou zijn. Of, in dit geval, de politie. Let wel, dat is dus dezelfde politie die zich al decennialang als makke lammetjes gedraagt als ze geconfronteerd worden met straatterroristen omdat de politiek ze totaal ontmand heeft.
En Lennart was nog niet klaar. Even later liet hij namelijk ook weten ervan overtuigd te zijn dat de winkels in Hamburg in feite niet kapot geslagen zijn door ANTIFA-tuig, maar door de brave dienders die de stad tegen deze terroristen probeerde te beschermen:
https://twitter.com/LennartFeijen/status/883795322828451841
Ah. Dus eerst begint de politie met geweld. Vervolgens worden die arme ANTIFA-engelen uitgelokt, en daarna krijgen diezelfde engeltjes dan ook nog eens toestemming om zich als duivels te misdragen. Aldus de totaal doorgeslagen SP'er.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten