Haha! 'Anti-fascistisch comité' organiseert anti-Baudet-demonstratie maar niemand wil komen

Geen categoriejul 08 2017, 11:00
Thierry Baudet spreekt zaterdagmiddag namens Forum voor Democratie in Groningen. Dat vinden zijn haters niet zo leuk, maar helaas voor hen lijkt het erop dat Groningen Baudet juist wel welkom zal heten.
Het is zomerreces, en dat betekent dat de meeste politici hun politieke taken aan de wilgen hangen en met de noorderzon vertrekken. Dat mag, want ook politici zijn mensen, en af en toe vakantie doet een mens ook goed. Toch blijkt maar weer dat sommigen hun publieke verantwoordelijkheden nog nét iets serieuzer nemen dan anderen. Baudet had inmiddels met een cocktail op een strand aan de andere kant van de wereld kunnen zitten, maar in plaats daarvan reist hij zaterdag nog even vrijwillig af naar Noord-Nederland: Groningen om precies te zijn. Daar zal hij zijn kiezers daar simpelweg bedanken voor hun vertrouwen in hem, en dat is iets wat je de gemiddelde politicus nou niet bepaald snel ziet doen: op de verkiezingsavond kan er soms nog een bedankje af, maar het land doorreizen om mensen persoonlijk te bedanken voor hun stem is aardig ongekend!
Helaas is niet iedereen blij met de komst van Baudet - en Hiddema - in Groningen. Extreemlinkse types die zijn partij nog steeds als een reïncarnatie van de NSDAP proberen af te schilderen nemen namelijk ook geen vakantie en hebben een demonstratie georganiseerd om te laten zien hoe gemeen ze die vrouwenonvriendelijke, fascistische Thierry wel niet vinden. AFA Noord en Comité Groningen Tolerant hebben daarom een mooi Facebook-evenementje aangemaakt op Facebook waar mensen kunnen laten zien hoeveel zin ze wel niet hebben in dat protest, waar Thierry Baudet zelf een paar dagen alleen maar keihard om kon lachen.
Klein probleempje: niemand lijkt zin te hebben. Volgens de pagina van het Facebook-evenement zelf heeft namelijk - op het moment van schrijven - een grandioos aantal van nul komma nul mensen toegezegd aanwezig te zullen zijn, wat veel belooft voor iets wat over twee uur zou moeten starten. Oeps!
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de harde kern van die linksfascistische groepjes zelf niet zal gaan, maar laat wel pijnlijk zien dat ze de rest van Groningen nou niet echt warm hebben weten te maken voor deze onzin. Gek is dat niet, want de organisatoren hebben hun beoogde publiek op dezelfde pagina gewoon keihard zitten schofferen. Lees zelf maar mee hoe tolerant dit tolerante comité eigenlijk is:
Groningen_1
Nee, met termen als "zulke domme uitspraken" en "gast..." ben ik allesbehalve verbaasd dat het enthousiasme voor dit gebeuren lachwekkend laag is. Baudet kan in ieder geval een warm welkom tegemoet zien vandaag. En mocht je toevallig daar in de buurt zijn: de toegang tot het evenement van FvD - waar wél mensen op af komen - is gratis!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten