Held! Geert Wilders springt in de bres voor door Marokkanen bespuugde briefschrijver

Vaak wordt Geert Wilders verweten ‘racistisch’ te zijn en vreemdelingenhaat of xenofobie te verkondigen. Dat doet hij niet. Wat hij wel doet? Opkomen voor de soevereiniteit van Nederland en de persoonlijke integriteit van de Nederlanders.

“Is dat nodig?”, vragen veel mensen zich af. Vooral mensen in linkse kringen zullen deze vraag stellen. En dat is niet gek ook. Al jaren wordt ons door de linkse staatsomroep een vertekend beeld van integratie voorgeschoteld. De grootste kranten berichten eenzijdig en vermijden de afkomst van daders het liefst zo lang mogelijk. De integratie, voor zover je daar van kan spreken, is uitgedraaid op een grote flop. Een miskleun. En het is bijna te laat. De juiste aanpak had veertig jaar geleden al moeten beginnen!

Een ongemakkelijke waarheid. Oke, dat kan. Maar het is wel de waarheid: de agressie, het zinloze geweld en de minachting voor de Nederlandse cultuur en de Nederlanders komt maar al te vaak uit Marokkaanse hoek. Wat daar de oorzaak van is? Daarover kan uren en dagen gedebatteerd worden. Het is niet onze prioriteit om te achterhalen waar al die rottigheid vandaan komt. We zitten met de gebakken peren. Nu! Dus moeten we ons als Nederlanders richten op de problemen waar we nu mee te maken hebben.

En om aan voorbeelden bij bovengenoemde problemen te komen hoef je in Nederland nooit erg lang te zoeken. Ze komen vanzelf bovendrijven. Neem nu dit briefje van een onbekende briefschrijver. Geert Wilders twitterde vanmiddag dit bericht:

Mijn maag draait om als ik het briefje lees. Iedere keer opnieuw. En ik lees het nu voor de vierde keer. Het staat er echt: ‘zonder aanleiding’. Volledig zinloos dus. Hoewel dat woord de lading in mijn optiek maar half dekt. Er is altijd een ‘zin’ of ‘reden’ voor geweld. In dit geval dus het feit dat onze bespuugde landgenoten zijn wie ze zijn. Meer niet. Ze zeiden niets, ze deden niet. Ze waren alleen zichzelf. En dat brengt me bij maar één mogelijke conclusie: de Marokkanen in kwestie laten zien dat ze Nederlanders en hun cultuur minachten en haten, vanuit hun tenen.

Geert heeft gelijk. Altijd gehad ook. We moeten ons land terugveroveren. Het is al laat, het wordt donker.

Het is 2 voor 12.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. HaZ

  Het is echt te hopen dat dit een keer gebeurt bij de linkse islamknuffelaars op dit forum, zomaar uit het niets bespuugd te worden. De debieltjes zullen vervolgens hun andere wang toekeren aan het islamgespuis waarop ze vervolgens een knal mogen verwachten
  en vervolgens jankend het eerste politiebureau zullen binnenstormen voor de aangifte, alwaar ze te horen krijgen :” aangiftes tegen moslims worden niet in behandeling genomen,rascist !”

 2. Ritter

  “De Fransen hebben blijkbaar hetzelfde probleem als de Duitsers; ze voelen zich niet meer thuis in hun eigen land. Geen volk verdraagt op den duur een vreemde overheersing, omdat de eigen cultuur en de eigen tradities niet meer vrij geleefd kunnen worden. Een vermoedelijke reden waarom Fransen bang zijn voor vreemde overheersing is het niet echt positieve vooruitzicht om de komende decennia tot een kleine, van de nieuwe meerderheidsbevolking afhankelijke, minderheid verdrongen te zijn, wat de Fransen in veel stedelijke centra nu al zijn.

  Meer dan 60% van Fransen is van mening dat immigranten zich niet genoeg inspannen om te integreren. 46% erkent dat integratie een gecompliceerd proces is. De percentages variëren echter wat betreft de politieke instelling van de geënquêteerden. Zo zegt 95% van de aanhangers van het Front National dat er teveel buitenlanders in Frankrijk zijn. Bij de Republikeinen bedraagt dit percentage 83%, een toename met 7% in vergelijking met vorig jaar. Bij de socialisten vindt 46% dat er teveel buitenlanders in Frankrijk zijn.

  Ook is er een splijting in maatschappelijke klassen vast te stellen. Bij de arbeiders klaagt 77% over hun indruk van een vreemde overheersing van hun land, bij het leidinggevend personeel is dit 46%. Ook de islam blijft een omstreden onderwerp in Frankrijk.

  Uit een andere peiling van “Ipsos” met de titel “French Fractures 2017” blijkt dat 60% van de geënquêteerden vindt dat de islam onverenigbaar is met de waarden van de Franse Republiek. In totaal 78% van de Fransen schat de islam in als een religie die zou proberen andere mensen zijn levenswijze op te dringen.
  (Bron: RT Deutsch)”

  1. Ben Zine

   @Ritter
   Dat moge dan zo zijn, maar waarom kiezen ze dan toch Macron in plaats van Le Pen ? Macron staat immers voor meer immigratie en meer EU. En dat terwijl Frankrijk de meest verschrikkelijke aanslagen te verduren heeft gehad (Charlie Hebdo, Bataclan, Nice). Ik kan dat echt niet begrijpen.

   1. Guus Geluk

    Ben Zine, in Europa heeft men het rechtspopulisme categorisch van de hand gewezen. In Nederland won de liberale premier Rutte (hoewel hij met een rechtse boodschap de verkiezingen inging), in Frankrijk won Emanuelle Macron (hoewel de rechtse Fillion eerst favoriet was) en in Duitsland kan Merkel zich opmaken voor een nieuw ambtstermijn.

    Europa houdt niet van het populisme, dat is gebleken.

    1. Hetzalwelweer

     En dan te bedenken dat iedereen nog vol in de overtuiging geloofd dat verkiezingen nog altijd democratisch zouden verlopen. Democratie is wat het altijd geweest is. De illusie dat men daadwerkelijk een keuze heeft. Maar dat is al jaren niet meer zo.

     1. Guus Geluk

      Ik zie niet in waar u op doelt. De verkiezingen zijn ordelijk en democratisch verlopen.

     2. Hetzalwelweer

      Hee Guusje geluk….net terug uit Hamburg??

     3. Guus Geluk

      Ik heb niets te zoeken in Hamburg, jij wel soms?

     4. Derwijlen

      Ik elk geval bestond de keuze tussen dom rechtspopulisme en de fatsoenlijke partijen. De kiezer koos overwegend voor fatsoen.

     5. Hetzalwelweer

      Bij Anne Fleur in d’r tentje geslapen niet? Zonder stromend water…..wat een schande. Vandaag bij thuiskomst wel ff gedouched toch. Ff die trollengeur wegspoelen.

     6. Guus Geluk

      Juist, Derwijlen. Een opluchting.

     7. Guus Geluk

      Ik ben een voorstander van de G20, Hetzalwelweer. Wij zijn de zeventiende economie ter wereld en zouden alleen daarom al een permanente zetel moeten hebben.

     8. Hetzalwelweer

      Ow guusje toch u mocht niet bij Anne Fleur in de tent om u naar trollenpoep stonk? Wat sneu

     9. Hetzalwelweer

      Potverdikkie toch Guusje…en al die andere 16 landen…met hun democratisch verkozen leiders zijn net zo dom als u….was te verwachten.

     10. Guus Geluk

      Dekker is een tegenstandster van de G20, ik een voorstander. Ik moet er niet aan denken tussen een hoop anarchisten te demonstreren.

     11. Hetzalwelweer

      Black&Dekker??? Wel vreemd….had een reactie verwacht van Sylletje…Het Black Block in Hamburg…Dat kan toch niet….oow wacht ff dat kan wel….is extreem links immers, is dus geen probleem.

   2. cmsuijkerbuijk

    @Ben Zine
    Macroonkoek is gekozen door: Bangmakerij voor Le Pen en door de laagste opkomst ooit. Zijn zogenaamde “glorieuze” verkiezing is dus helemaal niet zo glorieus as de MSM én hijzelf willen doen voorkomen. En tot nu toe heeft Macroonkoek het ook gemakkelijk gehad, omdat hij nog niet aan zijn met veel tamtam aangekondigde “hervormingen” is begonnen, maar de vakbonden zijn intussen hun messen al wél aan het slijpen. Alles wijst er bovendien op dat, ondanks Guus Geluks’ wanhopige wens, dat het rechtspopulisme van de hand is gewezen, het tegendeel bij de eerstvolgende verkiezingen bewezen zal worden. De wél verstandige bevolking, zal dan haar schroom hebben overwonnen en massaal voor onafhankelijkheid stemmen en ál die ongekozen maffiosi de deur wijzen!
    Laat je niét van de wijs brengen door bevooroordeelde berichten in de MSM, want dát is juist hun bedoeling!
    Nexit! Nu!!!

    1. Hetzalwelweer

     Amen cms……ik geloof dan wel niet maar toch.

    2. Guus Geluk

     Suijkerbuijk probeert de stukken van de grond te rapen, zoals het een goed Le Pen-aanhanger betaamt. De waarheid is dat, ondanks de lage opkomst, Emanuelle Macron is gekozen tot president. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij het makkelijk had: hij moest tegen Le Pen en niemand zat op Le Pens rechtspopulistische doldwaze beleid te wachten. En wacht maar waar Macron straks mee komt, als de hervormingen worden doorgevoerd. Wist Suijkerbuijk al dat er goede voorstellen op tafel liggen?

     Dat wij het populisme hebben afgewezen, is geen websdenken. Het is de waarheid, kijk maar eens naar de feiten. Eigenlijk wilde men Trump ook niet, maar hij won dankziij het instabiele kiesstelsel.

 3. Derwijlen

  Het land terugveroveren?
  Is dit land, terwijl ik even niet oplette, door een buitenlandse mogendheid bezet?

  1. Hetzalwelweer

   He ben je erweer….leuk. Uitgeslapen??

   1. Hetzalwelweer

    @Derwijlen…omdat u zo van feiten houd: de dom zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [dɔm] belangrijke en zeer grote kerk Voorbeeld: `de dom van Utrecht`Synoniemen: kathedraal, domkerk II dom bijv.naamw.Uitspraak: [dɔm] 1) als je geen goed verstand hebt Voorbeel…
    Gevonden op http://www.woorden.org/woord/dom

    1. Derwijlen

     Ik moet Hetzalwelweer adviseren niet onder invloed bijdragen op fora te plaatsen.

     1. Hetzalwelweer

      U moet niets….en water doet rare dingen met me…wat zou daar toch in zitten….

  2. nogmaals

   Derwijlen heeft al jaren niet opgelet. Dat heb je met slaapwandelende struisvogels.

   1. Hetzalwelweer

    Tja…en dan tegen anderen schrijven dat ze een neutje te veel op hebben…hij blijft grappig

  3. HStukart

   Ja,… heb je daar echt niks van gemerkt dan?

 4. Beukman

  Geert is zoals altijd een beetje vaag op wie Nederland precies moet worden terugveroverd.
  Mogelijk bedoeld hij het metaforisch en wil hij het onfatsoen bestrijden en terugdringen? Dat is wel een te billijken wens.
  Concreet: ik zou het heel fijn vinden als Nederland werd terugveroverd op dronkelappen die ’s avonds na het kroegbezoek gevels en fietsen natpissen, straatmeubilair verbouwen, en vrouwen lastigvallen. Ik zie Geerts strijdplan graag tegemoet.

  1. Hetzalwelweer

   He Beukenootje….ja klopt, helemaal gelijk…Geert is een beetje vaag…Gelukkig heeft ie het niet over onderste steentjes waar je op dit moment een hele fundering kunt aanleggen….Heb liever een vage Geert dan een liegende Mark….

   1. Beukman

    Voodat ik je ga negeren, @Het, even een vraag. Ben jij een nieuwe trol, of ben je een oude trol met een nieuwe nick? Zoja, hoe noemde je jezelf eerst?

    1. Hetzalwelweer

     @beukje….ben geen trol…ook nooit geweest…

  2. Derwijlen

   Daar moet je niet op rekenen, Beukman, dat straatpissende tuig betreft zijn aanhang.

   1. Hetzalwelweer

    Heb liever dat iemand tegen me aan piest dan een bomgordel naast me in de tram….maak zelf uw keuze

    1. cmsuijkerbuijk

     Dan kiest Derwijlen ongetwijfeld voor de bomgordel, want Islam is vrede, toch?

     1. Hetzalwelweer

      Ik wacht even zijn reactie af want niets is zo veranderlijk als Derwijlen.

     2. Derwijlen

      Daar hebben we op de late avond nog even de oude heer Suikerswets. Hij komt even trollen en nam waarschijnlijk een neutje teveel.

      Morgen heeft hij weer spijt.

   2. Beukman

    Je hebt vermoedelijk gelijk, @Der. Je zou het cliëntelisme kunnen noemen.

    1. Hetzalwelweer

     ok ok….voor mensen die niet politiekje willen spelen…Cliëntelisme is het verlenen van diensten aan (potentiële) kiezers door een politicus tijdens diens politiek mandaat. Het komt veelvuldig voor in instabiele democratieën en in kringen die meer om autoriteit dan om het algemeen belang geven, al dan niet op grond van hun eigen achterstandssituatie.

     1. Hetzalwelweer

      @Beukman, Guusje of Derwijlen….allemaal afgehaakt of juist aan het haken achter jullie digitale geraniums….kom op…beetje lol maken hier

 5. Bes Tolen

  Vanaf het begin van de massa immigratie ging het fout. Gemeente Amsterdam liep altijd voorop om illegalen voor autoriteiten te verbergen en ook nog ze te onderhouden. De meerderheid van de binnenkomst had zich hier niet mogen vestigen.
  Mijn doel is nooit anders was dan vooruitgang en niet de achteruitgang waaronder de culturele, die ik vreesde. Hoewel ik belangrijke functies had bekleed, heb ik, al ruim dertig jaar geleden, mijn lidmaatschap van een grote politieke partij opgezegd. Ik zie dat altijd nog als heel juist.

  1. Hetzalwelweer

   welke partij??

 6. Two Ravens Black Kettle

  Waarom hebben mensen een hekel aan de (D’66) Magistratuur ?

  Omdat deze corrupte clowns geen donder te maken hebben met Recht.
  Omdat ze moordenaars belonen. Pim Fortuyn.
  De Boodschap was kraakhelder vanuit de ’66 magistratuur; iedereen met een andere mening mag afgemaakt worden.
  Stempel; Goedgekeurd.

  Waarom hebben mensen een hekel aan (kuch, kuch driewerf kuch) journa(kuch)listen

  Omdat ze exact nul procent gelijkenis vertonen met daadwerkelijke journalisten
  Journalisten die liggen weg te rotten in massagraven in Mexico
  Journalisten die liggen weg te rotten in islamistische (hun favo ideologie) kerkers (en waarover journa(kuch)listen nimmer hun snavel over open zullen doen omdat ‘wij soort mensen ons helemaal niet bezig houden met rottende en vegeterende journalisten, wij zijn louter en alleen uit de Policor-Journo-Robotfabriek gerold om de Orwelliaanse PC-agenda door te drukken en dat mag best wel een paar echte journalisten het leven kosten’
  Wegkijken als levenshouding
  Dat noemen (kuch) journalisten: Integriteit.

  “Maar waarom vertrouwt niemand ons nog ?”

  In Nederland heb je nog een handjevol journalisten over
  Mensen die beide kanten belichten
  Syria, Massa-immigratie, Merkel, de Fröhlige Verrijking van Famkuh Halsema, White privilege, Identity Politics, Libya, de Arabische lente, drenkelingen
  Een Weird Duck, een Syp Wynia, een Arnold Karskens
  Daarom worden ze ook zo gehaat door mede journa(kuch)listen

  Zoals anti-racisten Hirsi Ali haten, feministen Christina Hoff Summers en anti-nazi’s Israel
  Voor journalisten is het altijd een Venetiaans bal.
  Elkaar bepotelend, elkaar pauwenveren in de kont proppend, in roedelvorm (altijd in roedelvorm) copulerend op de Drie Aapjes altaar
  Nooit eens een masker wegtrekken
  Altijd & eeuwig
  Knielen en wegkijken en op commando de jongen en meisje met de ongemakkelijke waarheid aan het policor kruis nagelen
  In roedelvorm
  Hitsig
  Strakke pantalon
  Zelfingenomen (extatische) grijns
  Weer een monster geveld.
  Met zijn allen boe roepen en Voortreffelijkheid veinzen

  Al-tijd in roedelvorm.
  Eén waarheid, één zieltogend organisme (die maar niet kan behappen dat er zoiets als Internet bestaat, vandaar dat hun respons op de zoveelste islamistisch terreurdaad altijd is; we moeten iets aan internet doen, er is immers geen club die zo naar de Inquisitie, Conformiteit en de Censuur verlangt als (kucht) de journalist.
  (moreel) Genetisch een blauwdruk
  Robotten rollende van de Robotten-fabriek
  Dat noemen ze ongetwijfeld individualiteit
  Vroeger hielden ze de vinger aan de pols van de samenleving
  Immers, dat is de kerntaak van de journalist.
  Waarheidsvinding, Nieuwsgierigheid, (de helemaal niet zo zware als je een modicum van inspanning levert) Deksel van de Riolering te schuiven
  Nu houden ze louter nog de vinger aan elkaars zelfingenomen aars.
  Kijk ons eens !
  Wat doen we ’t toch goed !
  Alles is bij ons bespreekbaar (zolang het maar exact overeenkomt met onze vooraf afgesproken inteelt-mening)

  En wat zijn ze toch allemaal tevreden met elkaar.
  Je kunt ze dagelijks horen op de Staatsmedia waar ze (jawel groepsgewijs) fulmineren tegen alles en iedereen die hen wijst op hun naaktheid.

  En die gekke Kamerolifant zich maar hees toeteren in hun (vrijwillig verwijderde) oren.

 7. Lex

  Ik ben voor een groot gesloten terugkeer centrum + gevangenis.

  Al dat tuig “uitgeprocedeerde asielzoekers” dat niet terug en of zich misdraagt hop naar het terugkeer centrum + gevangenis.

  Europa moet een afvalputje hebben waar al dat schorem tuig en illegalen naar toe gaat daar krijgen ze de keus weer vrijwillig teruggaan naar land van herkomst of de cel.

  Kortom alles wat geen status heeft of verblijfsvergunning heeft hop daar naar toe.
  Ook als het conflict oorlog in hun land voorbij is en het is daar veilig dan bij tegenwerking naar dit terugkeer centrum + gevangenis.

  Dit geld ook voor immigranten met een verblijfsvergunning als zij zich schuldig maken aan ernstige strafbare feiten dan hop naar het terugkeer centrum + gevangenis.

  Ze kunnen daar beroep en bezwaar aantekenen.

  In afwachting morgen ze daar blijven in primitieve verblijven.

  Kortom ik wist het wel.

  1. Lex

   Ik bedoel een groot gesloten Europees terugkeer centrum + gevangenis. Waar alle landen het gespuis criminelen naartoe kunnen sturen.

  2. Kodi

   Streng, maar rechtvaardig. En niks verkeerds mee.

 8. EllyD19

  Wij moeten heel blij zijn met mensen als Wilders en Baudet.

 9. Nasrani

  De mensen die zo triomfantelijk verkondigen dat Het rechtspopulisme in europa niet heeft gewonnen vergeten volgens mij de lessen uit de geschiedenis. Dat Hiltler zo gemakkelijk aan de macht kwam had in ieder geval met twee factoren te maken. Het onrecht dat de Duitsers voelden na WO 1 en de economische crisis van de jaren 30. Waren die twee factoren er niet geweest, was Hitler niet aan de macht gekomen.
  Nu het Nederland en europa van nu. Het is echt vergelijkbaar. Grote groepen mensen voelen zich niet goed behandeld en zijn ontevreden over de vrijheden die ‘onze’ allochtonen zich toeeigenen, grote groepen nepvluchtelingen en natuurlijk de oprukkende islam. Ik ben er van overtuigd dat de economie net optijd weer herstelde, zodat mensen de rechtse stem wellicht nog hebben uitgesteld. Maar, wanneer het economisch wat slechter gaat zal de reactie richting marrokanen, turken en de islam alleen maar heftiger zijn. En dat is dus eigelijk de schuld van de nu zo overtolerante linkse meute. Die dragen daar straks de verantwoordelijkheid voor. De wegkijkers, zoals er op dit forum een aantal zijn.

  1. Guus Geluk

   Eens, Nasrani, het populisme is vergelijkbaar met de opkomst van Adolf Hitler. Daarom moet het gevaarlijke populisme zoveel als mogelijk worden gestapt. Alleen de PVV gedraagt zich al als een gevaar voor deze samenleving.

   Maar goed nieuws, het populisme ís gestopt. Door Nederland, Frankrijk en straks ook Duitsland. Het gevaar is geweken.

   1. Ecoshaarlem

    Daar kom je nog achter linkse trol, het duurt niet lang meer of ook wij nederlanders pikken het niet meer

    1. Juncker

     Guus Gelul is ook een echte Nederlander, Nasrani en dat kan van veel reaguurders op dit blog niet met zekerheid zeggen.

   2. Nasrani

    Ik begrijp dat je mij niet begrijpt of wilt begrijpen.

    1. Guus Geluk

     Ik begrijp je heel goed, Nasrani. Je trekt de vergelijking tussen de opkomst van het nationaal-socialisme en het rechts-populisme. Die overeenkomst is er zeker. En zoals het nationaal-socialisme een levensgevaarlijke politieke ideologie bleek, kleeft er een groot gevaar aan het rechts-populisme.

     Kijk alleen maar naar vorige week. Geert Wilders wist een menigte demonstranten te mobiliseren, tegen de benoeming van Marcouch. Hij zette Marcouch min of meer neer als een vijand van het volk (“we gaan Nederland terugveroveren”). Daarmee schiep hij een levensgevaarlijk klimaat: in oorlog mag immers alles?

     Deze week plaatste Wilders een oproep op Twitter, wie wil er een massa-demonstratie tegen de islam in Europa. Ook daar schuilt weer een gevaar van populisme. Als hij oproept tot dat soort demonstraties, krijgen we dezelfde toestanden als im Hamburg vorige week.

     Het populisme leeft en het is gevaarlijk.

 10. Kodi

  Soms moet je de Islam ervaren hebben om het beter te kunnen begrijpen. Zo bezie ik het voortschrijdend inzicht bij deze briefschrijver.

 11. fusilier

  G.G wat is dan volgens jouw gedachten gang populisme. Leg mij dat eens haarfijn uit.

 12. Ecoshaarlem

  Ben het niet altijd met Geert Wilders een, maar hij heeft voor honderd procent gelijk, als wij dit nog langer blijven tolereren, dan zijn onze kinds kinderen de dupe en zullen zich afvragen waarom wij dit allemaal hebben getolereerd, en die linkse elite zijn dan al lang naar het buitenland gevlucht!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.