Jan Roos heeft helemaal genoeg van feminisering: ‘Ons hele land is gevuld met zachte eitjes en natte washandjes!’

Vlogger Jan Roos trekt een streep in het zand en is het helemaal eens met SIRE: het is tijd om de feminisering van Nederland een halt toe te roepen. 

De nieuwe campagne van SIRE viel heel feministisch Nederland nogal rauw op het dak. Al jaren zijn deze gillende meiden bezig met het pushen van hun denkbeeld dat mannen gemene overheersers zijn, maar nu blijkt dat die tendens zich aan het omdraaien is. Op basisscholen is er voor veel jongens geen plaats meer: ze worden strenger aangepakt dan meisjes, en krijgen nauwelijks nog ruimte om zich ‘stoer’ en ‘druk’ voor te doen – zaken die typisch met jongens geassocieerd worden. Daarvoor is steeds minder ruimte.

Iemand die zich daar altijd met hand en tand tegen verzet heeft, is Jan Roos. De vlogger maakt zich al sinds zijn jeugd kwaad over de pacifistische en feministische levenshouding die al veel kapot heeft gemaakt in Nederland. “Ons hele land is gevuld met zachte eitjes, natte washandjes en slappe happen,” zo legt Roos uit, “en allemaal omdat de man gecastreerd moest worden.” Nou, de man is er nu dus helemaal klaar mee en gaat die tendens keren!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. HaZ

  Ik stel me een beetje voor hoe ons leger er uit zou komen te zien als we de dienstplicht weer in zouden voeren. Een gemeleerd gezelschap van Marokkaanse,Turkse,Surinaamse, Eritresche,Afghaanse, Irakese geluksgevonden bootvluchtelingen in een mix met Antifa,
  Milieuactivisten, ex-krakers, linksradicalen, ex-IS terroristen, gecomplimenteerd met de Nederlandse zachte eitjes en natte washandjes. Geen wonder dat er op Defensie bezuinigd is……

  1. van Urk

   HaZ@ “Dad,s Army” zag er toen nog beter uit. 😉

 2. Floris

  Kodi plaatste dit filmpje al, maar ik doe het nog een keer. Het is huiveringwekkend om te zien hoe linkse teven en mietjes die de naam man niet waard zijn bezig zijn om kinderen te verzieken:

  https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw&feature=youtu.be

  1. Floris

   En dit is waar die shit vandaan komt, cultureel marxisme:

   http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=41&t=3658

  2. corfo

   @ Floris.
   Om doodziek van te worden !

   1. Floris

    Het is een nachtmerrie. Als die linkse gekken geen halt toegeroepen wordt is West-Europa straks echt kaput.

  3. Derksen1

   Deze bijdrage toont pijnlijke onzekerheid over eigen mannelijkheid.
   Floris is een zijden sok in vermomming.

 3. van Urk

  Hoe verder de feminisering toeslaat hoe minder je kunt verwachten dat er nog ijzervreters zullen zijn die ons willen gaan verdedigen tegen vijandelijkheden van buitenaf. Liefst 14% ziet het nog zitten om de verdedigingswapens ter hand te nemen. De dienstplicht (dat op maatschappelijk gebied ook zijn voordelen had), had nooit in de ijskast opgesloten moeten gaan worden. Het is dan ook zeker dat die nooit meer terug in het leven geroepen wordt. Want onze jongens mogen geen gedisciplineerde vechters of jagers in de buitenlucht meer zijn. Het liefst zien onze feministen onze zonen als ambtelijk poppenspeler achter zo,n mooi Links bureau.

 4. Fred Schuit

  Kijk maar naar het tot in den treuren door geëmancipeerde Zweden, totale chaos, laten alles en iedereen maar binnenlopen, zijn niet meer in staat hun vrouwen te beschermen tegen verkrachtende buitenlanders, toename van 1400%, wijken waar de politie niets meer te vertellen heeft en na zonsondergang niet eens meer durft te komen. Vrouwen op top posities, bij overheid en bedrijfsleven, kinderen zitten meer in de kinderopvang en op school onder vrouwelijke begeleiding ipv jongens dingen te laten doen moeten ze, ja die vrouwen weten niet beter, moeten ze allemaal, jongens en meisjes, meisjes dingen doen. Door dit leermodel worden de jongens steeds “softer” en wordt de aanmaak van testosteron niet gestimuleerd, met als gevolg dat jongens, de toekomstige mannen, niet meer weten hoe ze zich als MAN moeten gedragen!

  1. van Urk

   Maar Zweden heeft de dienstplicht wel weer uit de ijskast gehaald. En nu mogen de meiden dit keer ook gaan ondervinden! 🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.