Kijken! Het partijkartel neemt vakantie, maar Wilders niet: 'Ik vecht voor de middenklasse!'

Geen categoriejul 20 2017, 20:00
"Terwijl Nederland hunkert naar belastingverlaging, gaan Mark Rutte en zijn vriendjes op vakantie."
Het is alweer bijna weekend, en dat betekent in politiek Den Haag maar één ding: lekker laten voor wat het is die formatie, en zo snel mogelijk op weg naar een tropisch paradijs waar alle verantwoordelijkheden even heel ver lijken. Dat het allemaal totaal niet opschiet en dat men eerder achteruit gaat dan vooruit is natuurlijk geen reden om nog even extra gas te zetten om nog tenminste iéts te bereiken voordat de heren onderhandelaars eventjes spoorloos zijn. Nee, want die arme stakkers zijn allemaal toch zo "moe" en "moeten bijkomen". Kun je je tranen ook al niet meer in bedwang houden?
Dat Mark Rutte, Buma en hun collega's Nederland en diens enorme problemen even aan hun laars lappen, wil natuurlijk niet zeggen dat heel Den Haag dat doet. Hoewel parlementariërs - in tegenstelling tot formatie-onderhandelaars! - tijdens het zomerreces weinig nuttigs hier kunnen doen, trekt PVV-leider Geert Wilders daar zich niets van aan. Hij besteedt zijn geld sowieso liever bij Nederlandse ondernemers dan op buitenlandse bestemmingen:
Hartstikke mooi natuurlijk, maar de nationale economie spekken is niet alles wat hij doet. Zelfs in de zomer blijft hij namelijk keihard uithalen richting de slappe hap die de formatie leidt waar hij keer op keer van is uitgesloten. Terwijl zij zo gek zijn om überhaupt aandacht te besteden aan de bejaardenmoordplannen van Alexander Pechtold, heeft de PVV-voorman het liever over de problemen waar dit land écht mee worstelt: massa-immigratie, geld dat naar alles behalve hulpbehoevende Nederlanders gaat en de krankzinnige behandeling van de middenklasse in het algemeen. Speciaal voor die mensen, die wel alles mogen betalen maar nergens ooit wat terugkijken, heeft Wilders de volgende video gemaakt!
Eigenlijk is de inhoud van de video wat betreft voorstellen natuurlijk allesbehalve baanbrekend: het zijn de vertrouwde PVV-plannen die we wel kennen. Waar het hier echter om gaat is de boodschap die het feit dat deze video überhaupt verschijnt, overdraagt: terwijl degenen die ons land moeten leiden uit een kokosnoot cocktails lopen te drinken op een strand ver weg, blijven sommigen achter om 'te vechten' voor de vergeten middenklasse. Eigenlijk is de enige conclusie hier dan ook die, die ik meestal trek bij deze partij: je kunt het dan misschien niet eens zijn met elk standpunt, maar ze proberen in ieder geval wel altijd wat voor dit land te doen. En dat kun je van sommige politici nou niet bepaald zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten