Komt dat zien: Wilders en zijn PVV demonstreren morgen in Arnhem tegen de benoeming van Marcouch

De PVV neemt het nogal hoog op dat partijkartel-lid Ahmed Marcouch burgemeester van Arnhem wordt.

Natuurlijk is het te belachelijk voor woorden dat Marcouch deze mooie benoeming krijgt. De man hoort bij de PvdA. Die partij werd in maart weggevaagd bij de verkiezingen, maar mag nu de ene na de andere burgemeester leveren. Het bewijst maar weer eens dat Thierry Baudet honderd procent gelijk heeft als hij beweert dat Nederland feitelijk geregeerd wordt door “het partijkartel.”

Maar Wilders’ reden om er tegen te agiteren is toch net een beetje… anders:

“De heer Marcouch is fan van de islamofascistische moslimbroeder al-Qaradawi en wilde van Amsterdam Nieuw-West een islamitisch stadsdeel maken. De man die wél vindt dat agenten Turks of Arabisch moeten kunnen spreken én voorstander is van hoofddoekjes bij de politie, maar vindt dat PVV’ers niets bij de politie te zoeken hebben. Die man is straks de baas van de politie. Schandalig! Hij lijkt mij meer geschikt als burgemeester van Rabat dan van Arnhem. We moeten ons land terugveroveren!”

Omdat hij het zo gestoord/gevaarlijk/triest vindt dat Marcouch deze mooie baan (vrijwel zeker) krijgt zal Wilders morgen samen met zijn collega’s demonstreren bij het gemeentehuis in Arnhem, aldus een officiële persverklaring van de PVV:

Woensdag 5 juli om 16:00 uur demonstreren PVV-leider Geert Wilders, de Gelderse PVV-fractievoorzitter en Eerste Kamerlid Marjolein Faber en enkele andere PVV’ers tegen de benoeming van Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van Arnhem voor het gemeentehuis van Arnhem.

Natuurlijk ben ook ik geen fan van Marcouch, maar laten we niet net doen alsof hij de grootst mogelijke wegkijker van Nederland is. Dat is pertinente onzin. Zo bekritiseerde hij Jozias van Aartsen vorig jaar nog omdat die, in zijn ogen, het salafisme zou legitimeren, nam hij DENK eerder dit jaar flink onder handen, riep hij in juli terecht op tot een verbod op salafistische organisaties, én heeft hij over het algemeen een lange historie van het zeggen van verstandige én idiote dingen over terrorisme. Ja, dat laatste is redelijk problematisch, maar wat het eerste betreft (het verstandige): dat maakt hem toch echt wel anders dan 90% van zijn PvdA-collega’s.

Dat gezegd hebbende is het natuurlijk wél ontzettend problematisch dat Marcouch geen PVV’ers bij de politie wil. Want ja, dat heeft hij echt gezegd. Dat is knettergek en, jawel, hij moet zijn excuses aanbieden voor dat soort uitspraken. Je bent immers burgemeester van iedereen, niet alleen van je eigen politiekcorrecte achterban.

Komt dat excuus er niet? Dan verdient Marcouch deze eer niet — wat hij eigenlijk sowieso al niet doet aangezien hij PvdA’er is en de kiezer het totaal gehad heeft met die foppartij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Sniper666

  Het kan toch niet waar zijn dat een tot kabouterclubje verworden partij zoals de PvdAllah burgemeesters blijft leveren alsof het nog een politieke reus is. Dit stinkt naar de Haagse kaasstolp misdaad.

  1. dutchbrabant

   De PvdA levert niks.. Hij is gewoon iemand die gesolliciteerd heeft op deze functie en door de gemeenteraad is aangenomen..Dus Baudet mag ook nergens op solliciteren? Immmers lid van een nog kleiner kabouterclubje.

   1. Sniper666

    Inderdaad u heeft een punt, die PvdAllah Marcouch is een levering van niks. Daar gaan ze in Arnhem nog wel achter komen.

    Heer Baudet is momenteel veel te druk met het opbouwen van Het Verzet tegen de uitwassen van het zichzelf aan ons opdringend islamietjes volk, waarvoor hulde.

    1. Einstein

     Goed verwoord, Sniper 666 wij als echte Nederlanders willen geen rifaap met een ambtsketen om.

     Kom in verzet, desnoods met geweld!

     1. Vabis

      En weer heeft Hutten een nieuwe alias!

     2. Einstein

      Wat bedoel je Vabis,?

     3. Guus Geluk

      Dat exttreemrechts oproept tot geweld (en allochtonen wilt degraderen tot tweederangs burgers), was me al duidelijk, Einstein. Zo rolt extreemrechts nu eenmaal.

     4. Fiji

      Guusje, jij noemt het extreem rechts maar tot nog toe is gebleken dat de kogel nog altijd van links komt.

     5. Einstein

      Ja Fiji en als dat zo doorgaat gaan de kogels een keer van rechts komen.

     6. Guus Geluk

      Fiji, ik begrijp dat je weigert openlijk afstand te doen van deze uitlating? Zo ja, dan valt men hier weer eens lelijk door de mand.

     7. Fiji

      Denk niet dat het zover komt Einstein, ik ken linkse en rechtse mensen maar de linkse kant is vaker tot geweld bereid en rechts is meer afwachtend (uitzonderingen daargelaten) maar zal ook per regio verschillen. Ik woon in Drenthe en hier hebben we weinig marokkanen en turken, meer Indonesiërs en Molukkers en daar is nooit problemen mee.
      Mijn punt is dat links sneller tot geweld overgaat (mes of kogel) en andersdenkenden hun wil op willen leggen en mijn ervaring is dat mijn rechtse vrienden de linkse vrienden in hun vuistje uitlachen maar het blijven wel je vrienden.

     8. Fiji

      Guus, ben jij zo dom of doe je gewoon zo. Uit recent verleden is gebleken dat er 2 vermoord zijn door linkse gekken. Noem eens 1 linkse Nederlandse politicus of schrijver die door rechts werd vermoord.

     9. Guus Geluk

      Fiji, er wordt hier openlijk opgeroepen in verzet te komen, desnoods “met geweld”. Ik kan niet anders concluderen dan dat men hier een voorstander is van een gewelddadige actie.

      Overigens werd vanmorgen bekend dat de Franse politie een extreemrechtse activist oppakte, daar hij de linkse president Macron op zijn dodenlijstje had staan. Zie daar.

     10. Fiji

      Guus, ik had het over Nederland. Kun je niks over vinden dus nu maar Frankrijk aanhalen?
      Begin even overnieuw en onderbouw je argumenten met Nederland of zal ik ook alles maar uit het buitenland halen.

     11. Guus Geluk

      Fiji, u begon over de kogel van links. Ik noemde extreemrechts die op dit forum openlijk oproept tot geweldpleging. Wat vind je daarvan? Kan dat volgens jou door de beugel?

    2. Einstein

     @Guus Geluk

     Wat linxen als jij niet snappen dat het hier gaat om de verdediging van eigen ras en volk. Als we deze moslim burgemeester maken dan is Arnhem geïslamiseerd. Zo vallen de steden als dominostenen om.

     Kom in verzet voordat het te laat is!!!

     1. Guus Geluk

      Arnhem is helemaal niet “geïslamiseerd”. Zoals je hebt kunnen lezen in het artikel, heeft Marcouch regelmatig fel afstand gedaan van het religieus fundamentalisme. Marcouch’ religie hoeft zijn werk niet in de weg te staan, dat bewees hij al in de Kamer.

     2. Einstein

      Guusje, Marcouch is een moslim. Die zijn allemaal precies hetzelfde en die zijn er op uit om ons land en volk te bezettten en er een kalifaat van te maken.
      Zo simpel zit het in elkaar en die waarheid zie jij niet.

     3. Guus Geluk

      Einstein, er zijn veel moslims die voldoende zijn geïntegreerd en elke religie wil invloed hebben op het landsbestuur. Maar door de scheiding van kerk en staat kunnen de moslims geen kalifaat uitroepen en christenen geen christelijke heilsstaat bouwen.

 2. HaZ

  Marcouch=marokkaan=dubbel paspoort=dubbele agenda !

  1. nick

   En zo is het! @HaZ!

   Gemeenteraad Arnhem is knettergek!

   Wilders heeft gelijk, zoals altijd.

   Oplossing, gekozen burgemeesters…maar voor Arnhem is het al te laat….

 3. Sniper666

  OFF TOPIC aandacht voor G20 te Hamburg. Koppen van nu.nl

  – G20-top in schaduw van bezoek Erdogan en ontmoeting Trump en Poetin.
  – Hamburg vreest 8.000 gewelddadige relschoppers in stad tijdens G20.

  Vraag, hoe bestaat het dat zo’n G20 bijeenkomst van de uitvoer puppets meer aandacht krijgt dan de Bilderberg vergadering 2017 in Chantilly/USA? Bij de Bilderberg vergadering komen immers de aanstichters van ons leed bijeen.

  –> http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

  1. Einstein

   Ik denk dat met scherp schieten de enige oplossing is. De politie moet keihard kunnen optreden tegen moslims en landverraders.

 4. Guus Geluk

  Wilders houdt een demonstratie tegen de benoeming van een burgemeester.

  Dieper kan je niet meer zinken.

 5. Robert Leiden

  De heer Wilders liegt keihard als hij stelt dat:
  Marcouch een fan is van al-Quaradawi en een Islamitisch stadsdeel wilde vormen.
  Zie daarvoor onderstaand artikel:
  http://www.ahmedmarcouch.nl/news/126/59/Fact-check-belastinggeld-voor-islamitische-predikanten/

  Er is wat anders waarom Wilders zo zuur is:
  Dit is de CV van Wilders:
  Vanaf 2006 Tweede Kamerlid en fractievoorzitter (PVV)
  2004 – 2006 Tweede Kamerlid en fractievoorzitter (Groep Wilders)
  1998 – 2004 Tweede Kamerlid (VVD)
  1997 – 1998 Gemeenteraadslid Utrecht (VVD)
  1990 – 1998 Beleidsmedewerker Tweede Kamerfractie VVD
  1986 – 1988 Medewerker Sociale Verzekeringsraad
  1984 – 1986 Medewerker Ziekenfondsraad

  En dit is de CV van Marcouch:
  – ziekenverzorger “Leo Polakhuis” te Amsterdam, van 1987 tot 1989
  – procesoperator bij papierfabriek “Van Leer”, van 1989 tot 1993
  – politie-ambtenaar (agent, hoofdafvijf jaar brigadier), Regiopolitie Amsterdam-Amstelland, van 1993 tot 2003
  – leraar maatschappijleer, ROC-MBO-schoonheidsverzorging te Amsterdam, van 2000 tot 2001
  – docent inleiding sociale wetenschappen, Opleidingscentrum Koninklijke Marechaussee te Apeldoorn, van 2002 tot 2003
  – coördinator jeugd en veiligheid in de regio Oost (Oost en Zeeburg), gemeente Amsterdam, van 2003 tot 2005
  – procesmanager jeugdbeleid in de regio Oost (Oost en Zeeburg), gemeente Amsterdam, van 2003 tot 2006
  – projectleider, Landelijke expertise centrum diversiteit van de Nederlandse politie (specialiteit interventies bij interetnische spanningen in steden en wijken), 2006
  – voorzitter stadsdeel Amsterdam-Slotervaart, van april 2006 tot 11 maart 2010 (onder meer belast met met veiligheid, welzijn, onderwijs en algemene zaken)
  – lid gemeenteraad van Amsterdam, van 11 maart 2010 tot 8 september 2010
  – lid Tweede Kamer der Staten-Generaal, van 17 juni 2010 tot 23 maart 2017

  Vanwege die CV is Marcouch middels een sollicitatie procedure met een meerderheid van stemmen gekozen uit 21 kandidaten

  Wilders is hardstikke jaloers dat hij op het gebied van opleiding, werkervaring en sociale vaardigheden door een moslim voorbij gerent wordt.
  En dan krijg je het Jan Roos effect.
  Indruk proberen te maken door te schreeuwen, schelden en beledigen.

  1. Sniper666

   @ Robert Leiden

   Wat een bull**** kalkt u hier neer. Elke normale werkgever die naar de door u getoonde CV van in dit geval heer Marcouch zou kijken, zou hem afwijzen.

   Reden; Hij lijkt op een zeemeeuw. Overal neerstrijken, jezelf in korte tijd volvreten, schijten en weer wegvliegen naar de volgende ruif.

  2. Beukman

   @Robert
   Juist! Marcouch heeft zijn sporen verdiend, en heeft bovendien vuile handen durven maken. Dat kan van oppositie-opa Geert niet worden gezegd.

 6. corfo

  Een gevolg van het z.g. old boys netwerk, waarin de “vriendjes” elkaar de mooiste baantjes toeschuiven.
  Dat de PVV gaat demonstreren tegen de benoeming van een ex-bewoner uit het Rifgebergte tot burgemeester, is haar goed recht. Enkele reacties van links gepeupel maakten mij opnieuw duidelijk dat zij daartegen zijn, betekent dus : zij zijn tegen vrijheid van demonstratie, vrijheid van meningsuiting en aldus…..anti-democratisch.
  Links gepeupel : laat uw vrouwen de stofdoeken om ’t hoofd knopen en trekt u zélf maar vast de lange witte jurk aan.

  1. Ecoshaarlem

   Perfect verwoord!

 7. Ritter

  “De man die wél vindt dat agenten Turks of Arabisch moeten kunnen spreken én voorstander is van hoofddoekjes bij de politie, maar vindt dat PVV’ers niets bij de politie te zoeken hebben”

  ‘Hoofddoek is beste voorspeller voor moslimfundamentalisme’
  http://www.parool.nl/kunst-en-media/-hoofddoek-is-beste-voorspeller-voor-moslimfundamentalisme~a3927647/

  1. corfo

   @ Ritter.
   Er bestaat maar één GOEDE Marcouch en dat is een Marcouch IN het Rifgebergte.

   1. Einstein

    En zo is het!

   2. Beukman

    corfo corft:
    “Er bestaat maar één GOEDE Marcouch”

    En zo is het!

    1. Sniper666

     TROLL. Dingen uit context halen = doorgeprikt.

     1. Beukman

      Ach wat, @Sniperd. Zo’n kretologie van ene Corfo zonder enige onderbouwing smeekt er bijkans om om door de mangel te worden gehaald.

  2. Beukman

   Ritter rittert:
   “De man die wél vindt dat agenten Turks of Arabisch moeten kunnen spreken én voorstander is van hoofddoekjes bij de politie, maar vindt dat PVV’ers niets bij de politie te zoeken hebben.”

   Marcouch had zeer goeie argumenten, die zijn tegenstanders voor het gemaak maar weglaten:

   “De politie hanteert een aantal waarden van gelijkheid en hoe je met elkaar omgaat. Je kunt stemmen wat je wil, maar het gaat mij erom dat als je de ideologie van de PVV aanhangt – dus als je mensen ongelijk behandelt en voor moslims geen plek is in Nederland – dan hanteer je waarden die niet passen bij de politie, dan heb je er dus niets te zoeken.”

   1. Sniper666

    @ Beukman

    Dat laatste stukkie proza moet-ie zelf eens toepassen op de kopvodden discussie. Hieruit volgt dat de politie altijd neutrale uniformiteit moet uitstralen.

    1. Beukman

     @Sniperd

     http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2173882-zijn-agentes-met-hoofddoek-niet-neutraal-of-juist-toegankelijker.html

     “Marcouch vindt dat je de politie tekort doet door mensen uit specifieke gemeenschappen uit te sluiten. “Daardoor discrimineer je en mis je specifieke kennis en expertise die de politie effectiever kan maken. De politie wordt veel toegankelijker en kan beter doordringen tot bepaalde groepen.”

     Ook dat zijn heldere en verdedigbare argumenten. Typisch de argumenten trouwens van een man van de straat.

 8. Beukman

  Ik snap best dat Geert zelf graag burgemeester had willen worden, maar geeft Marcouch toch een kans! Zeven jaar geleden toen Aboutaleb burgemeester van R’knor werd, voorspelden de hoofddoekiesvreters ook dat in de Maasstad weldra het Kalifaat zou werden uitgeroepen.
  Hebben zij gelijk gekregen? Welnee. Naar azijnpissers moet je nooit je oren laten hangen, dus ook niet naar Geert.

  Marcouch heeft in Amsterdam Nieuw West destijds goed werk verricht. Credits heeft hij dus gewoon, wat van plucheplakker Wilders niet kan worden gezegd.

 9. poldi

  Marcough:
  “Arnhemmers, heel blij en vereerd om jullie BM te mogen worden in het mooie en veelzijdige #Arnhem. Dank voor dit vertrouwen!”

  Beste heer Marcouch, wat geeft u het idee dat “Arnhemmers” u hun vertrouwen geven ?
  Wij kunnen in dit land GEEN burgermeester kiezen dus de Arnhemmers hebben u NIET gekozen, en of zij u hun vertrouwen geven valt te bezien, gezien uw optreden in „Amsterdam Vrijstaat”… ?

  Ik denk eerder dat een zwijgende meerderheid van Arnhemmers de ontwikkeling knarsetandend volgt en (nog) pikt ?

  Gelukkig is Geert Wilders weer bereidt om zijn nek uit te steken !

  Enne, het woord „veelzijdig” betekent in de Nederlandse taal iets anders dan „multicultureel”.

 10. CheikhRedo

  Dachten jullie ook van Aboutaleb maar deze burgemeester van Rotterdam is immens populair! En heeft bewezen capabel te zijn.

  1. Guus Geluk

   Volledig met je eens. CheikRhedo. De elite hier schiet echter weer in de islamitische kramp: zij denken dat Marcouch van Arnhem een kalifaat gaat maken. Aboutaleb deed dat ook niet en is, inderdaad erg populair.

   1. Vabis

    Het zijn en blijven moslims en die pruimen we nu eenmaal niet, zo liggen de zaken Zeikpedo en Guus Gelul.

    1. Guus Geluk

     Inderdaad, Vabis. Daar lijkt het op. Je pruimt de moslims niet en velen met jou. Dus mogen ze worden behandeld als tweederangsburgers, gewoon, omdat het moslims zijn. Het is dieptriest.

     1. Vabis

      Juist, het kwartje begint bij je te vallen Guus Gelul!

    2. Einstein

     Juist, Vabis.

     Moslims deugen niet en die moeten verdwijnen, goedschiks of kwaadschiks.

     1. Guus Geluk

      Einstein strikes again: moslims moeten verdwijnen, zonodig kwaadschiks. Allemachtig, wat zijn de islamofoben naargeestig.

     2. Einstein

      Weet je wie naargeestig zijn, Guus? Verwijfde Nederlanders die hun ras en volk beraden en collaboreren met de vijand.

     3. Guus Geluk

      Er zijn geen landverraders, Eindstein. En vluchtelingen zijn geen vijanden.

     4. Vabis

      Flikker op Hutten lul, we hebben je door!

     5. HaZ

      De nieuwe tactiek van Wim Hutten, eerst meelullen met de gangbare reageerders en hun trachten te verleiden tot uitspraken. De Rat !

    3. Beukman

     Je zou onderhand moeten weten dat wij goede burgemeesters juist wél pruimen, @Vabis. Je loopt weer eens hopeloos achter.

     1. Vabis

      Ja jij en de rest van die landverraders, ga je schamen man….

  2. Sniper666

   @ CheikhRedo

   Hallo sjeikie. Vraag. Heb jij als Marokkaan ook 2 paspoorten? En kom niet aan met het slappe verhaal dat je het Marokkaanse paspoort niet op kan geven…

 11. CheikhRedo

  En wat dachten jullie van onze Kamervoorzitster? Is een uitstekende voorzitster gebleken! En zo zien we maar weer!

  1. Sniper666

   Geef eens antwoord, heb je 2 paspoorten?

 12. CheikhRedo

  VABIS, zoals altijd, schittert jouw argumentatie door afwezigheid!

 13. CheikhRedo

  Nee, waarom zou ik voor een tweede paspoort betalen als ik aan een nederlands paspoort genoeg heb.

  1. Vabis

   Dat pleit dan weer in je voordeel Zeikpedo, mits je niet liegt natuurlijk, en vreet je al erwtensoep met kluif ook?

  2. CheikhRedo

   Wat ga ji schrijven?

   1. Sniper666

    Misschien wel iets over de koning van Marokko..

 14. CheikhRedo

  Pesoonlijk maakt het mij niet uit hoeveel nationaliteiten ik heb. Ik ben ook geen moslim. Ik geloof er niet in.

  1. Sniper666

   Heb je al bedacht wat je gaat schrijven voor DDS?

 15. CheikhRedo

  Nee, maar ikwoon wel samen met een Nederlandse en drink bier.

  1. Sniper666

   Ga je daar over schrijven dan?

 16. EllyD19

  Dit is Geert Wilders !
  Wij moeten dolgelukkig zijn met deze man die zijn nek durft uit te steken met gevaar voor eigen leven.

  1. Einstein

   Juist, deze volksheld blijkt bereid zijn leven te geven voor het behoud van volk en land.
   Willen we als Hollanders overleven dat is deze man onze enige hoop. Hij moet goedschiks of kwaadschiks de macht krijgen om dit land weer een land voor echte Nederlanders te maken. Trump ging hem voor. Maak Nederland opnieuw groot!

   1. IJscoman

    Gottegot, Simon probeert het weer een keer opnieuw met zijn quasi ‘patriottische geluiden’ om de DDS-reaguurders er in te laten stinken. Verzin eens wat nieuws ranzige mongool.

    1. Sniper666

     Hihi 😉

     1. Beukman

      Tja @IJsmeid en @Sniperd, Einstein loopt hier inderdaad te trollen. Jullie geven hem daar echter ook wel alle reden toe door steeds weer te reageren. Sterker nog: daarmee geven jullie hem zijn zin. Dat laadt de verdenking op jullie dat jullie het eigenlijk wel lekker vinden, een trol.

      Doe zoals ik, en negeer trollen. Dat is beter voor je eigen gemoedsrust, en bovendien: zoals jullie weten kwijnt zelfs de gezondste trol weg zolang jem hem maar niet voedt.

     2. Sniper666

      @ Beukman

      Ahhh, jij denkt dat je Einstein bent natuurlijk. Je moet het geheim niet verklappen hoor, dit was te makkelijk.

    2. Einstein

     Mensen, jullie moeten niet je energie verspillen aan linxe trollen. Ik snap dat dit tuig alles doet om patriotten op het verkeerde been te zetten maar waar het om gaat is de strijd die gevoerd moet worden.
     Laat je niet afleiden en houdt koers!

     1. Sniper666

      @ Einstein

      Doe dan lekker mee met het cordon sanitrol.

     2. IJscoman

      Eensteen, als de nobrainer die je graag speelt moeten we je helaas teleurstellen – we weten allemaal dat je Simon de Idioot bent en zullen niet op je achterlijke brouwsels reageren. Weg met de trollen, het is genoeg!

 17. Ecoshaarlem

  Het is allereerst voor de doorsnee Nederlander onbegrijpelijk dat een lid van de PvdA die door de kiezer totaal is weg gevaagd in Arnhem een burgemeester mag leveren, en dan ook nog een moslim die uitspraken o.a. over de politie heeft gedaan die in strijd zijn met de grondrechten hier in Nederland.
  Het links en rechts elite kartel maakt hier in Nederland onderhands de dienst uit, zonder inspraak van de burgers die zeker niet een moslim met zijn overtuiging tot burgemeester hadden benoemt, schande voor de Democratie!
  Gelukkig zijn er nog verstandige door de kiezer gekozen leden van de staten generaal die hier bezwaar tegen aantekenen.
  Nederland verloederd door die zo genaamde elite,eens komende burgers in opstand en krijgen zij de rekening van hun hun mis beleid gepresenteerd!

 18. Ruud562

  Geert Wilders, namens de échte Nederlanders dank dat jij wederom jouw nek uitsteekt om de politieke misstanden hier bloot te leggen!! Om onze vrijheden te borgen!
  Veel succes morgen!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.