wildersspijkmedia

Komt dat zien: Wilders en zijn PVV demonstreren morgen in Arnhem tegen de benoeming van Marcouch

Geen categoriejul 04 2017, 14:00
De PVV neemt het nogal hoog op dat partijkartel-lid Ahmed Marcouch burgemeester van Arnhem wordt.
Natuurlijk is het te belachelijk voor woorden dat Marcouch deze mooie benoeming krijgt. De man hoort bij de PvdA. Die partij werd in maart weggevaagd bij de verkiezingen, maar mag nu de ene na de andere burgemeester leveren. Het bewijst maar weer eens dat Thierry Baudet honderd procent gelijk heeft als hij beweert dat Nederland feitelijk geregeerd wordt door "het partijkartel."
Maar Wilders' reden om er tegen te agiteren is toch net een beetje... anders:

"De heer Marcouch is fan van de islamofascistische moslimbroeder al-Qaradawi en wilde van Amsterdam Nieuw-West een islamitisch stadsdeel maken. De man die wél vindt dat agenten Turks of Arabisch moeten kunnen spreken én voorstander is van hoofddoekjes bij de politie, maar vindt dat PVV’ers niets bij de politie te zoeken hebben. Die man is straks de baas van de politie. Schandalig! Hij lijkt mij meer geschikt als burgemeester van Rabat dan van Arnhem. We moeten ons land terugveroveren!"

Omdat hij het zo gestoord/gevaarlijk/triest vindt dat Marcouch deze mooie baan (vrijwel zeker) krijgt zal Wilders morgen samen met zijn collega's demonstreren bij het gemeentehuis in Arnhem, aldus een officiële persverklaring van de PVV:

Woensdag 5 juli om 16:00 uur demonstreren PVV-leider Geert Wilders, de Gelderse PVV-fractievoorzitter en Eerste Kamerlid Marjolein Faber en enkele andere PVV’ers tegen de benoeming van Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van Arnhem voor het gemeentehuis van Arnhem.

Natuurlijk ben ook ik geen fan van Marcouch, maar laten we niet net doen alsof hij de grootst mogelijke wegkijker van Nederland is. Dat is pertinente onzin. Zo bekritiseerde hij Jozias van Aartsen vorig jaar nog omdat die, in zijn ogen, het salafisme zou legitimeren, nam hij DENK eerder dit jaar flink onder handen, riep hij in juli terecht op tot een verbod op salafistische organisaties, én heeft hij over het algemeen een lange historie van het zeggen van verstandige én idiote dingen over terrorisme. Ja, dat laatste is redelijk problematisch, maar wat het eerste betreft (het verstandige): dat maakt hem toch echt wel anders dan 90% van zijn PvdA-collega's.
Dat gezegd hebbende is het natuurlijk wél ontzettend problematisch dat Marcouch geen PVV'ers bij de politie wil. Want ja, dat heeft hij echt gezegd. Dat is knettergek en, jawel, hij moet zijn excuses aanbieden voor dat soort uitspraken. Je bent immers burgemeester van iedereen, niet alleen van je eigen politiekcorrecte achterban.
Komt dat excuus er niet? Dan verdient Marcouch deze eer niet -- wat hij eigenlijk sowieso al niet doet aangezien hij PvdA'er is en de kiezer het totaal gehad heeft met die foppartij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten