Linkse nepjournaliste is woedend: Jinek interviewde Wilders!

Ja hoor, daar gaan we weer. Er is wéér een linkse columniste/nepjournaliste woedend. Volgens Seada Nourhussen is Eva Jinek namelijk ongelooflijk de fout in gegaan door Geert Wilders te interviewen. Dat had ze niet mogen doen. Wilders is namelijk een vieze vuile fascistische racistische neonazi. Zo’n man mag je alleen uitnodigen in je programma om hem kapot te maken, niet om met hem van gedachten te wisselen over, zeg, zijn huisdieren.

Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram.

Mevrouw met de uitspreekbare naam legt uit: “‘Jinek Live’ is een journalistiek programma dat van publieksgeld wordt gemaakt en dat moet met politici dus over politiek spreken. Zeker als ze racistische islamofoben zijn. Als je Wilders enkel de gelegenheid biedt zijn zachte binnenkant te tonen, ben je met propaganda bezig.”

Jawel, Seada (Seeda, Seda, Sayda) meent het serieus. Elke journalist die met Wilders over zijn leven praat en hem de gelegenheid geeft om te laten zien dat hij een mens is, is een vieze vuile propagandist. Jinek had Wilders helemaal kapot moeten maken. Ze had hem alle kanten van de studio moeten laten zien. Niks geen ‘gesprek,’ dit had een standrechtelijke executie moeten zijn!

En mevrouw was nog niet klaar. Vervolgens beklaagde ze zich namelijk over andere media die volgens haar juist weer té kritisch waren. Niet over Wilders natuurlijk — want dat kan niet, hoe kritischer hoe beter als het over hem gaat — maar over háár. Bert Brussen, die inderdaad helemaal gestoord is maar dat geheel terzijde, had haar namelijk een “negerin” genoemd. Nou zou ik die term nooit gebruiken, maar ik vraag me wel af waarom deze zelfde Seada (whatever) zich er totaal niet druk om kan maken dat Youp van ’t Hek onlangs precies hetzelfde woord gebruikte in GoedVolk-krant NRC Handelsblad.

Maar ja. Dat kan deze dame he-le-gaar niet boeien. Youp is, net als zij, namelijk knetterlinks. En links mag alle soorten woorden en termen gebruiken. Die woorden worden alleen op magische wijze ‘racistisch’ als ze gebruikt worden door iemand die nominaal rechts is… of in ieder geval niet uitgesproken links.

Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was. En het meest trieste van dit verhaal is dat dit soort racismeroepende professionele jankebalken voor zogenaamde ‘kwaliteitskranten’ schrijven. Je wordt er kotsmisselijk van.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. hans-e-pans

  Ben benieuwd hoeveel reacties er op dit toch strakke artikel zullen komen, en natuurlijk uit/van welke kant.

 2. Ruud562

  Dit soort (of is het ras?) gesjeesden zorgt voor een ondraaglijke samenleving!
  Een samenleving die het al héél zwaar heeft met die andere groep nog gevaarlijker gesjeesden: de islamieten!

  Kortom, gesjeesden die gelijk parasieten wél alle vruchten hier wegkapen en maar vervolgens volle ellende achterlaten!

  1. HendrikV

   Doe niet zo stom, onder elk ras en soort bevinden zich gestoorden. Zie Duitsland
   zo’n 70 jaar geleden. Waren alle Noord-Europeanen toen zo? Nou dan!

 3. Ni28

  Het zijn de vage tekenen van mogelijke verandering van intonatie bij de Nederlands omroep zoals je enkele keer merkt. Maar het ging maar over katten. Dus een onderwerp voor links en rechts. Of er moeten likse mensen van andere soort katten houden dan de rechtse. Sommigen vinden beter dat er van publieke geld enkel maar linkse propaganda uitgezonden wordt. Wat ook ruimschots gebeurd ten kosten van de niet linkse belastingbetaler. Moet deze dan niet eerder klagen dan deze mevrouw die haar ondemocratische eis hier publiek maakt?

  1. Peter Selie

   Iedereen is gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen.

   -George Orwell

 4. Peter Selie

  Wéér een meesterlijk vlog, die het veel aangehaalde zwarte racisme doet neer sabelen of het een veldslag betrof van zo’n 200 jaar geleden. Nou het wil maar niet inzinken dat dit soort programma’s waar mevr Nourhussen podium krijgt zoveel als zij maar wenst, juist het racisme hier in Nederland aanwakkeren.

  1. Michael van der Galien

   Dank je Peter!

   En ja, dat is misschien nog wel het meest trieste van dit soort zaken. Blijkbaar hebben ze daar lak aan.

 5. buitenbeentje

  Seada Nourhussen? Nooit van gehoord.

  1. Ecoshaarlem

   Dit soort personen worden gerecuteer door de links elite maffia, die het woord democratie alleen maar misbruiken, uitsluiten om hun zakken te vullen, vele zijn al door de mand gevallen te veel om bij naam te noemen!

 6. Ecoshaarlem

  Die man is rijp voor het gesticht, niet voor een half jaar maar minimaal voor 10 jaar, hoe gek moet je zijn met die gedachten gang van hem, kan er alleen maar van overgeven!

 7. Paaldanseres

  Tjonge, tjonge, tjonge…. ik ben ergens na het derde schrijfsel opgehouden met lezen. Deze muts heeft zo’n enorme tik van de molen gehad, dat komt nooit meer goed. Deze figuren belichamen bijna altijd datgene wat ze zeggen te bestrijden. Bij die muts ontbreekt het gezond verstand volledig.

 8. Floris

  De hypocrisie, de dubbele standaard en de intolerantie voor andere meningen druipt er bij dit soort mensen van af.

  En wat is het toch vreemd dat ze de islam steevast ongemoeid laten. Fascistischer, homofober en seksistischer vind je het nergens maar toch zwijgen de “social justice warriors” en dit soort negeroïde dwarsliggers in alle talen over de islam.

  Daaruit blijkt één ding overduidelijk: het gaat ze helemaal niet om social justice en bestrijding van homofobie en dergelijke maar om bestrijding van de niet-linkse westerse autochtoon. Precies datgene wat de cultuurmarxisten voor ogen hadden.

  1. Ali Yas

   … en daaraan zou ik graag nog willen toevoegen dat ook christenen het (nog steeds) moeten ontgelden. Niet dat daarvan nog een grote culturele kracht uit gaat trouwens, dus dat lijkt een beetje op natrappen terwijl het slachtoffer al een uur bewegingsloos op de grond ligt.

   Enfin. Welk beeld doemt hieruit op? Er zijn groepen, gesteund door de elite, die ijverig bezig zijn met “poisoning the well” (ik weet hier geen goede Nederlandse vertaling voor): alles aan onze cultuur is fout en wie aan die cultuur op enige manier gehecht is kan bij het grofvuil. En iedereen die zich ook maar een béétje met zulke mensen associeert kan daar bij. Zijn we al aan het eind van die ontwikkeling, of kan het nog erger? Nu al worden stemmen die opperen “PVV’ers” uit te sluiten van een functie bij de overheid getolereerd alsof zoiets niet doet denken aan jodensterren.

   1. Floris

    @Ali: Er zijn ook christenen, wellicht zelfs een meerderheid, die meewerk(t)en aan het vergiftigen van de bron. Zie de PKN.

    Het zit zelfs deels in de christelijke mentaliteit besloten. Zie deze column van Bolkestein: https://www.volkskrant.nl/recensies/hoe-europa-z-n-zelfvertrouwen-verloor~a371739/

 9. HW

  Deze mevrouw heeft geen kennis van de Nederlandse taal en gebruikt woorden als fascist en fascisme op alle mensen die links niet pruimen.
  De dikke van Dale zegt het volgende van fascisme:
  Politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie.

  Deze Seada Nourhussen wil feitelijk een democratisch gekozen parlementslid niet aan het woord laten, maar hem het liefst in een kwaad daglicht stellen.
  Haar linkse autoritaire opstelling en de verwerping van een democratisch gekozen lid sluit een op een aan met het fascisme, waarvan ze haar tegenstanders zo graag beschuldigd.

  Het democratisch proces in Nederland begint te ontaarden in links fascisme, zolang zij tegenstanders zo onheus bejegenen.
  Nu is het fascisme na de eerste wereldoorlog ontstaan uit een sociaal democratische partij en deze sociaal democraten zijn destijds dezelfde hetze tegen hun tegenstanders begonnen.

  Dus links Nederland, U allen bent schuldig aan het verwerpen van het democratische proces. U mag het oneens zijn met uw tegenstanders, maar daarom heeft U nog geen gelijk. Laat anderen ook hun zegje doen net als U en accepteer eindelijk, dat niet alles op de wereld verloopt zoals het linkse fascisme het graag ziet.

  U vormt de basis van de toenemende tegenstellingen, omdat U het democratisch proces niet accepteert.

 10. Roughwood

  Ik krijg acute diarree van alle zelfbenoemde maatschappijverziekende dramzeurpolicor ‘slachtoffers’. Als je positief en constructief niets aan de NL maatschappij wilt bijdragen, pak dan gewoon je koffers en sodemieter op!

 11. Beukman

  Het is grappig om te zien dat Seada precies dezelfde retoriek gebruik als schuimbekkend rechts in dergelijke situaties doorgaans hanteert, te weten:

  – Ik kom niet in programma’s waarin die en die óók komt.
  – “Waarom moet dit interview worden betaald uit publieke middelen?”
  – “Ik ben verontwaardigd. Iedereen zou verontwaardigd moeten zijn.”
  – “Jinek, je legde die en die wél het vuur aan de schenen. Waarom Wilders dan niet?”

  De vergissing die Seada maakt, is dat ze Jinek labelt als “journalistiek”. Jinek is echter vooral amusement. Seada, zet dat mens gewoon uit en ga iets nuttigs doen. Dit item is het niet waard om er drukte over te maken.

  Met Seada’s woorden over de treurige treitervlogger Brussen ben ik het verder wel eens.

  1. HendrikV

   Inderdaad, Beukman, met Seada’s dogma’s schieten we ook niet veel op.
   Maar als ik daarna naar dat filmpje van baardmans hierboven kijk, weet
   ik dat we het daar in ieder geval niet van moeten hebben.
   En Jinek en Wilders met de katten, laat toch. Heb er zelf ook twee.
   ’n Witte en een donkergrijze, geen familie. Geen centje pijn, kan de
   mens nog wat van leren.

   1. HaZ

    https://www.youtube.com/watch?v=7RilQw4BH38
    Je maakt het “baardmans” Michael heel makkelijk zo. Dank voor de medewerking en tot de volgende nick.

    1. HendrikV

     Als ”baardmans” maar eens niet zo bralde als ”snorremans”
     toendertijd. Zou hem een stuk geloofwaardiger maken.
     En dat youtube filmpje maakt geen enkele indruk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.