Hilarisch! De FVD-tandem met Thierry Baudet en Theo Hiddema dendert over Ameland

Geen categoriejul 27 2017, 12:00
"Zo blij als een kind!"
Als andere partijen iets kunnen leren van Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie dan is het: hoe veel voor elkaar te krijgen met beperkte middelen. Zelfs nu de politiek stil ligt slaagt FVD er steeds weer in om aandacht te trekken. Hoe? Nou, bijvoorbeeld door Baudets 'ThierryChallenge' (het laten groeien van je baard tot de formatie eindelijk geresulteerd heeft in een nieuwe regering). Of door het organiseren van een Zomerschool.
En dan is er ook nog de FVD Beachtour.
De wat? Nou, de Beachtour. Thierry en Theo reizen naar allerlei stranden om daar contact te hebben met kiezers en op die manier hun bekendheid (en populariteit) te vergroten. Zo waren de heren gisteren op Ameland:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/890262079244046338
Baudet en Hiddema worden er allebei vaak van beschuldigd dat ze wel érg van zichzelf houden, maar zoals je op de beelden hierboven ziet hebben de heren er geen enkel probleem mee om ook om zichzelf te lachen. Zo serieus nemen ze zichzelf niet... en dat maakt ze juist weer aantrekkelijker als politiek alternatief.
Ondertussen liggen andere politici op het strand of verstoppen ze zich ergens in een hutje op de hei. Baudet en Hiddema niet. Zij begrijpen dat de zomervakantie juist de ideale gelegenheid is om nieuwe kiezers te bereiken. En vervolgens zetten ze de beelden daarvan op sociale media zodat ook mensen die er niet bij konden zijn ervan kunnen genieten.
Briljant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten