Linkse nepjournaliste is woedend: Jinek interviewde Wilders!

Geen categoriejul 27 2017, 13:00
Ja hoor, daar gaan we weer. Er is wéér een linkse columniste/nepjournaliste woedend. Volgens Seada Nourhussen is Eva Jinek namelijk ongelooflijk de fout in gegaan door Geert Wilders te interviewen. Dat had ze niet mogen doen. Wilders is namelijk een vieze vuile fascistische racistische neonazi. Zo’n man mag je alleen uitnodigen in je programma om hem kapot te maken, niet om met hem van gedachten te wisselen over, zeg, zijn huisdieren.
Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram.
Mevrouw met de uitspreekbare naam legt uit: "‘Jinek Live’ is een journalistiek programma dat van publieksgeld wordt gemaakt en dat moet met politici dus over politiek spreken. Zeker als ze racistische islamofoben zijn. Als je Wilders enkel de gelegenheid biedt zijn zachte binnenkant te tonen, ben je met propaganda bezig.”
Jawel, Seada (Seeda, Seda, Sayda) meent het serieus. Elke journalist die met Wilders over zijn leven praat en hem de gelegenheid geeft om te laten zien dat hij een mens is, is een vieze vuile propagandist. Jinek had Wilders helemaal kapot moeten maken. Ze had hem alle kanten van de studio moeten laten zien. Niks geen ‘gesprek,’ dit had een standrechtelijke executie moeten zijn!
En mevrouw was nog niet klaar. Vervolgens beklaagde ze zich namelijk over andere media die volgens haar juist weer té kritisch waren. Niet over Wilders natuurlijk — want dat kan niet, hoe kritischer hoe beter als het over hem gaat — maar over háár. Bert Brussen, die inderdaad helemaal gestoord is maar dat geheel terzijde, had haar namelijk een “negerin” genoemd. Nou zou ik die term nooit gebruiken, maar ik vraag me wel af waarom deze zelfde Seada (whatever) zich er totaal niet druk om kan maken dat Youp van ’t Hek onlangs precies hetzelfde woord gebruikte in GoedVolk-krant NRC Handelsblad.
Maar ja. Dat kan deze dame he-le-gaar niet boeien. Youp is, net als zij, namelijk knetterlinks. En links mag alle soorten woorden en termen gebruiken. Die woorden worden alleen op magische wijze ‘racistisch’ als ze gebruikt worden door iemand die nominaal rechts is… of in ieder geval niet uitgesproken links.
Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was. En het meest trieste van dit verhaal is dat dit soort racismeroepende professionele jankebalken voor zogenaamde ‘kwaliteitskranten’ schrijven. Je wordt er kotsmisselijk van.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten