LOL! Linkse haatblogger ‘stelt een daad’ door… Trump te blokkeren op Twitter

Screen Shot 2017-07-17 at 07.56.19
Foto:

Wordt het triester dan modern links?

Ene Rik de Jong — niemand die hem kent, maar dat is verder niet zo relevant — schrijft voor de linkse anti-Trump, anti-Baudet en anti-conservatieve website Jalta. Hartstikke leuk natuurlijk voor hem dat hij op die manier een broodje met kaas kan verdienen elke maand.

Helaas verbeeldt Rik zich nogal eens dat hij heel wat is. Case in point, meneer de linkse hater gooide gisteravond een screenshot op Twitter waaruit blijkt dat hij Donald Trump geblokkeerd heeft. De reden? “Soms moet je in het leven een daad stellen.”

Nee, dat is géén grap.

Nou, nou, zo, zo. Dat zal Trump héél erg vinden inderdaad, Rik! Zo wordt hij gevolgd door ene Rick the Djong, en zo verliest hij niet alleen een volger, maar wordt hij zowaar zelfs geblockt! Ik vraag me af of Trump daar ooit nog overheen komt!

Tot overmaat van ramp verliest Trump daar ook nog eens een echte topper mee: een man die zichzelf beschrijft als een “optimistische realist,” een “gematigd fanaticus,” en een “eurosceptische eurofiel.” Als Trump het erg vindt om iemand te verliezen dan is het natuurlijk wel zo’n figuur.

Laten we hopen dat Trump op de één of andere manier érgens de kracht vindt om dit vreselijke verlies te verwerken. Makkelijk wordt het niet, natuurlijk, maar misschien dat hij, als hij in het Oval Office zit, zichzelf eraan kan herinneren dat, hoewel het natuurlijk een grote klap voor hem is, hij toch maar mooi president van het machtigste land op aarde is… en ook nog eens superrijk. Nee, dat is natuurlijk niet meer dan een doekje voor het bloeden als je geblokkeerd wordt door de grote Rik de Jong, maar je moet toch wat he?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

6 reacties

 1.   

  En Rik noemt zich dus een “optimistische realist”. Hahahahahaha… wat een zielig figuur. Ik heb even met Trump gebeld… hij is er echt kapot van…. en weet het even niet meer. Ook “Netherland Second” gaat nu niet meer door. Allemaal de schuld van deze Rik. Heeft Rik de Jonge zeikerd, CNN al op de hoogte gebracht?

 2.   

  Normaal zou ik niet eens reageren op zo nietszeggende figuurtje maar hij geeft in zijn domheid iets bloot over links. Iemand blokkeren, iemand de mond snoeren, ja dat is een echte linkse ideaal!

 3.   

  De doorsnee goedmensch houdt tegen iedere rede aan zijn wereldbeeld en kijk op de dingen vast. Het maakt niet uit of dit ideaalbeeld een persoon, een wereldbeschouwing of een ideologie is, de goedmensch is er ziekelijk op gefixeerd en volgt hem zonder beperkingen. Links denken is dan ook een ernstige hersenziekte met een pathologisch en schizofreen gedrag. Zoals bij deze mongool die Trump in de ban doet. Stumper.

 4.   

  Bij ons thuis noemen wij dit “een sneu mannetje”!

 5.   

  Dat hebben vele linkse figuren geen enkele zelfreflectie ,de domheid straalt er vanaf.

 6.   

  Het is maar goed dat Rik de J. al in een baantjescaroussel zit.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!