Nederland drugsland: maar liefst de helft van alle gevangenen test positief voor drugs

Geen categoriejul 20 2017, 11:00
Gevangenissen zijn een hemel op aarde voor drugsgebruikers. Want drugs en criminele types zijn natuurlijk een héél gezellige combinatie.
En dan vraagt de politiek zich ook nog af waarom het er zo gewelddadig aan toe gaat in de meeste gevangenissen:

Gedetineerden en tbs’ers worden in groten getale betrapt op drugsgebruik. Met vele duizenden positieve tests is vooral het gebruik van cannabis hoog. In een aantal gevangenissen is bijna de helft van de cannabiscontroles positief.

Het aangetoonde gebruik van cannabis, maar ook cocaïne, neemt bovendien toe.

Geweldig leuk natuurlijk, zo'n heerlijke combinatie: cocaïne en extreem gewelddadige idioten. Ja, dat wordt echt héél gezellig. Gooi nog wat alcohol in de mix en het wordt écht één groot feest.
De cijfers spreken voor zich: vorig jaar werd er 1.600 keer positief getest op cocaïne. 16.600 keer werd duidelijk dat gevangenen cannabis hadden gebruikt. Oh ja, en in 730 gevallen werd ook nog eens ontdekt dat er opiaten gebruikt worden. De bekendste opiaat is, natuurlijk, het zwaar verslavende heroïne.
Dat is al erg genoeg, maar het wordt nog erger. Uit deze drugstests blijkt namelijk ook dat tbs'ers zwaar onder de invloed van drugs zijn. Dat zijn dus totaal gestoorde malloten die bewezen hebben een groot gevaar te vormen voor de samenleving. Gooi daar wat drugs in en je krijgt een dodelijke combinatie. Ongelooflijk genoeg is dat precies wat er gebeurt in onze tbs-instellingen.
In een normaal land zou dit voldoende zijn om een de minister van Justitie tot aftreden te dwingen, maar helaas is Nederland al heel lang abnormaal. Totaal gestoord, zelfs.
Weg met die minister, en als de rest van de ministerraad hem er niet uitgooit verdienen zij het ook om onmiddellijk naar huis te worden gestuurd; demissionair kabinet of niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten