PiratenPartij-meneer laat ware linkse aard zien: ‘Roderick Veelo is een racist!’

Ah ja, natuurlijk. Hij is namelijk kritisch over het linkse opengrenzenbeleid. En dús is hij een racist. Simpel.

Ah, wat leuk. Een taalnazi heeft een dt-foutje gevonden in een tweet van Roderick Veelo… en grijpt de gelegenheid meteen even aan om hem weg te zetten als een vieze vuile racist:

Voor de afgelopen verkiezingen dachten de dames en heren van de PiratenPartij dat ze goede kans maakten om eindelijk een zetel binnen te slepen. Het mocht niet zo zijn. De partij ging zelfs roemloos ten onder.

Die nederlaag komt voor een groot deel door types als deze Thomas de Groot. Want, jawel, meneer is actief voor de PiratenPartij in Amsterdam.

Screen Shot 2017-07-24 at 19.34.30

Veel (nominaal) rechtse kiezers stonden open voor de PiratenPartij toen die partij in opkomst leek te zijn. Helaas werd al snel duidelijk dat de mensen die het daar voor het zeggen hebben knetterlinks en politiekcorrect tot op het bot zijn. Het enige verschil tussen deze types en onze vrolijke racismeroepers van GroenLinks en D66 is dat ze geen goede politieke connecties hadden toen ze besloten om politiek actief te worden. Als dat wel zo was hadden ze ongetwijfeld voor één van die twee partijen gekozen. Zoals het is moeten ze genoegen nemen met hun hobbyclub genaamd ‘de PiratenPartij.’

Beste ‘Piraten’: flikker op met jullie pc-gebral. Er zijn al genoeg politiekcorrecte partijen in ons land. We hebben er geen enkele behoefte aan dat er nog één bijkomt, nee, ook niet als die partij zich voor de verandering inzet voor ‘onze privacy.’

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. SlimK1nd

    De Piratenpartij is een absolute bende. Ze lekten mijn persoonlijke gegevens online en stonden daarna luid te applaudisseren toen mijn kind direct bedreigd werd. Die gasten zijn echt helemaal gek. https://twitter.com/SlimK1nd/status/884769873766883328

    1. Top

      Dan moet je die klootzakken opzoeken en ze in elkaar trappen! Niet genoeg? Dan familie aanpakken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.