Steeds gekker: Rotterdamse oma handelde in bolletjes harddrugs!

Een oma uit het Rotterdamse stadsdeel Charlois is aangehouden voor handel in harddrugs.

Criminaliteit is niet langer voorbehouden aan bepaalde leeftijdsgroepen. Oma’s kunnen er tegenwoordig ook wat van! Op hun website maakte de politie vandaag bekend dat een Rotterdamse oma van 52 op 19 juli jl. is opgepakt voor het handelen in harddrugs.

De oma had 20 bolletjes harddrugs in haar bezit toen de politie een inval in haar woning in de wijk Carnisse deed. Er waren uit meerdere hoeken tips binnengekomen over het dealen vanuit de woning van de oma.

Met de nadruk op oma, want de vrouw van 52 woonde in het huis samen met haar 12-jarige kleinzoon. Een lekker voorbeeld, zullen we maar zeggen. Het huis bleek bij de politie inval ook nog eens ernstig vervuild te zijn. Alsof het nog niet gek genoeg was. De politie heeft een bestuurlijke rapportage verstrekt aan de gemeente Rotterdam met het oog op de sluiting van de woning van deze mevrouw.

De kleinzoon van 12 is uit huis geplaatst, de verdachte oma is voorgeleid aan de rechter-commissaris zit nog vast in afwachting van verder onderzoek.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Ritter

  Charlois is een probleemwijk waar vooral allochtonen wonen. Een van die wijken waar de autochtone bevolking voor het grootste deel is “vervangen” door migranten.

 2. Ego-non-solus

  Dit artikel kan zomaar tendentieus en nodeloos kwetsend worden. Want, zit er een kleurtje aan deze mevrouw? Zo ja, dan verdient zij ons begrip en empathie, zo nee dan dient dit inderdaad bestraft te worden. Is dit onderscheid maken wat eigenlijk niet meer mag? Ja, maar onderscheid maken mag wanneer onderscheid maken móet.

  Dus voordat ik me vergaloppeer met een verkeerde reactie blijf ik maar even op de vlakte. Eerst de uitslag blank/niet blank afwachten.

 3. van Urk

  In Duitsland hadden ze een oma gearresteerd van 84 die in heroine dealde en in Belgie kon je terecht voor speed bij een 77 jarige oma.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.