Twitteraars gaan los op baantjescarrousel PvdA: “Breek het partijkartel”

Nederland heeft het gehad met de PvdA én met diens baantjescarrousel.

Zoals wij gisteren berichtten is het partijkartel weer eens héérlijk bezig. De PvdA werd helemaal afgeslacht bij de verkiezingen van 15 maart, maar dat maakt helemaal niets uit. Prominente PvdA’ers krijgen namelijk gewoon andere mooie baantjes toegeschoven; banen waarvoor geen democratische instemming benodigd is.

Twitteraars hebben het dan ook helemaal gehad met deze Corruptocratie:

https://twitter.com/Stroopdoos/status/882253183040581634

https://twitter.com/RutgervdNoort/status/882261458192609281

En dan natuurlijk Thierry Baudet zelf:

De manier waarop de Haagse incestbende dit soort ‘problemen’ (lees: werkloze partijkartel-leden) oplost stuit steeds meer mensen tegen de borst. Jan met de Pet doorziet de spelletjes en heeft er schoon genoeg van. De gewone man of vrouw moet maanden soms zelfs jaren zoeken naar een nieuwe baan als hij zijn werk verliest, maar politici gaan van de ene mooie functie naar de andere. Ja, ook als ze op enorme schaal gefaald hebben; gefaald op een manier die in de publieke sector zou afgestraft zijn doordat ze nooit meer een topbaan zouden kunnen hebben.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Guus Geluk

  Marcouch is geselecteerd op basis van zijn kwaliteiten. Hij werkte zich als ziekenverzorger op tot politie-officier en van hoofdagent tot politicus. Als iemand wordt aangenomen op grond van een breed CV (en met toestemming van de democratisch gekozen gemeenteraad), is dat alleen maar goed.

  Het is triest dat Marcouch dit weer over zich heenkrijgt. Laat de man eerst eens zijn werk doen.

  1. DutchDropveter

   Ik ken meer partijen welke ook zeer gekwalificeerde mensen hebben iemand zoals Bosma als kamer voorzitter? ofnee hij is van de PVV dus werkt de rest dit tegen.

   Nee guus hier kom je niet mee weg! Daarnaast heeft Marcouch uitspraken gedaan welke gewoon niet in een westerse wereld thuis horen dit heeft dus niks te maken met zijn overige kwaliteiten maar met zijn eerdere werk / uitlatingen (waarom mogen we Marcouch niet niet op pakken maar mogen we op deze zelfde punten wel Wilders en zijn PVV uitsluiten, jij meet met twee maten guus opleten!)

   1. Guus Geluk

    DutchDropveter, Bosma heeft niet gesolliciteerd voor het ambt van Kamervoorzitter. Had hij gesolliciteerd, dan had de Kamer vast eerlijk gekeken naar zijn kwaliteiten. Overigens denk ik dat Bosma meer de spindoctor van Wilders is: waarom zou hij een andere baan zoeken?

    Wat mij betreft sluiten we helemaal geen mensen op. De vrijheid is een groot goed en over het algemeen wordt die gerespecteerd. En kun je aangeven welke uitlatingen Marcouch precies heeft gedaan die je dwarszitten?

    1. DutchDropveter

     Opletten guus hij deed wel mee… lul niet zo dom man met dit gedraai elke keer.

     1. DutchDropveter

      https://www.youtube.com/watch?v=H62TfTJTN_0
      Zijn speech! 2016 voor het voorzitterschap en aangezienhij hier al aan de kant werd gezet zou ik het een jaar later ook voorgezien houden.

      En jij juicht dit demisionairkabinet van uitsluiting en bedrog nog toe ook… serieus Guus denk eens na jongen!

     2. Guus Geluk

      In 2016 heeft hij inderdaad meegedaan, maar in 2017 niet.

      De PVV-er neemt onze democratisch gekozen instituties niet serieus: termen als “nepparlement” en “ballentent” zijn niet van de lucht. Wat wil je? Dat Bosma voorzitter wordt van een “nepparlement”? Te zot voor woorden.

    2. lanex

     Bosma had wel gesolliciteerd, was ook al vervangend voorzitter wat hij uitstekend deed, wetende dat het hem niet zou lukken, maar wilde toch kijken of er nog wat eerlijkheid in de Kamer zou werken. Het was allang van te voren bekokstoofd dat Arib het zou worden.

 2. poldi

  @Guus Geluk, wat krijg jij betaald voor al jouw linkse trolreacties ?
  En wie is jouw opdrachtgever ?
  Ach die laatste vraag weten wij al heel lang.

  1. Guus Geluk

   Poldi, ik word niet betaald en ik krijg geen opdracht. Ik ben gewoonweg een andersdenkende. Dergelijke zwartmakerij is notdone.

   1. DutchDropveter

    Nee Guus je meet met twee maten en bent te blind om dit in te zien.

 3. nogmaals

  @Guus: Gisteren marcouch zijn CV nog gezien. Was geplaatst door een collega van guus. Meer dan de helft van de “carrière” had betrekking op inzet als excuus-marrokkaan. En voor de voordracht in Arnhem geldt hetzelfde, in combinatie met pvda-lidmaatschap. En zijn pvv-haat wordt door partij-kartel natuurlijk ook zeer gewaardeerd.

  Overigens wachten we nog steeds op het antwoord van Guus op de hem al zo vaak gestelde vraag over het positieve effect voor de gewone burger van het maar doorgaan van de invasie van kanslozen.

  1. Guus Geluk

   Nogmaals, mij is geen collega bekend die actief is op fara als deze. Het lijkt me weinig zinvol om over mijn collega’s te speculeren. Ook over mijn huidige werkplek wil ik niets kwijt. Dat zijn namelijk louter privé-zaken.

   Marcouch werkt inderdaad veel aan de integratie van probleemjongeren. Dat is te prijzen. Marcouch gaat tenminste de straat op: als politieman, jongerenwerker of politicus. Deze ijver heeft de gemeenteraad duidelijk doen besluiten om Marcouch te selecteren voor de functie. Nog zijn vermeende “PVV-haat”, noch zijn politieke afkomst, is de primaire overweging geweest.

   1. Kodi

    Ben je zijn pleidooi voor een beroepsverbod voor andersdenkenden (http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2016/12/ophef-rond-marcouch-voor-pvvers-geen-plek-bij-politie-409799/) vergeten? En horen beroepsverboden en andere broodchantage bij een democratie of bij een dictatuur?

    1. Guus Geluk

     Je hebt de oproep niet in verband gelezen. Marcouch geeft nadrukkelijk aan dat PVV-ers er normen en waarden op nahouden, die niet overeenkomen met de normen en waarden van een vrije samenleving. Dientengevolge, aldus Marcouch, zou zo’n PVV-er van een ambtenaarsfunctie moeten worden geweerd. PVV-ers trekken deze stelling van Marcouch uit z’n verband.

     1. Ali Yas

      GG: “Marcouch geeft nadrukkelijk aan dat PVV-ers er normen en waarden op nahouden, die niet overeenkomen met de normen en waarden van een vrije samenleving.”

      Staat de islam dan wel voor een vrije samenleving? Het is natuurlijk precies andersom: de PVV wil de islam niet omdat die onze vrijheid bedreigt.

     2. Derwijlen

      Ali Yas maakt een onnozele vergelijking. Marcouch is de islam niet.

     3. Guus Geluk

      Ali Yas, we kennen allen de ongrondwettelijke houding van moskeeverbod, enzovoort. PVV-stemmers moeten zich aan de normen en waarden van het politie-apparaat conformeren. Anders hebben ze daar niets te zoeken. Dat is hetgeen Marcouch placht aan te geven.

     4. Einstein

      Ja, zo eenvoudig ligt dat Guus, maar peuter dat Ali Yas maar eens aan het verstand.

     5. Einstein

      Kom er maar in, dappere trollenjagers!

      🙂

     6. Guus Geluk

      Einstein, de Partij van de Vrijheid heeft deze opmerking volledig uit haar verband gerukt en er vervolgens het stickertje “discriminatie” opgeplakt (als je goed oplet, zie je hier al een hypocrisie om het hoekje kijken). De kiezer wordt weer eens een rad voor de ogen gedraaid.

 4. poldi

  De PVDA baantjescarrousel gaat gestaag door want ook onze gezondheidszorg afbreker Martin van Rijn (Volksgezondheid) heeft ook een nieuwe baan. Hij wordt directeur van ziekenhuisgroep Reinier Haga in Den Haag en omstreken.
  Schande.
  Wie is de volgende ?

  1. Sniper666

   @ poldi

   Echt? De man die zijn eigen ouders in de stront liet zakken directeur bij een ziekenhuisgroep?? Even buiten het feit dat-ie van de PvdAllah is, zeer merkwaardige tegenstelling.

  2. Kodi

   De door de kiezers uitgespuugde PvdA-mastodonten verlaten dus nu als ratten het zinkende PvdA-schip en zoeken nu asiel in de baantjescaroussel. Om nu dus het maatschappelijk middenveld verder te kunnen verzieken. Waarom hebben faalpolitici eigenlijk recht op dit soort Melkertbaantjes?

  3. Kodi

   De wijkverpleging en de hulpbehoeftigen die hiervan afhankelijk zijn, zijn weer eens slechter af.
   Brandbrief over wijkverpleging
   https://pbs.twimg.com/media/DD87Hw9XUAA7mAm.jpg

 5. Ni28

  De PvdA is als uitgezaaide kanker. Herpes is nog te mild.

 6. Ni28

  DOOR REAGEREN HOUDT JE TROLLEN IN STAND

  1. Guus Geluk

   Evenals Sniper volhardt Ni28 in het voortdurend op de man spelen en aanvallen van andersdenkenden. Dit toont het gebrek van vermogen inhoudelijke argumenten aan te voeren, teneinde een betoog te weerleggen. Tegelijkertijd blijven echte trollen steevast buiten schot. Het is dieptriest.

   1. DutchDropveter

    Guus is geen trol, Guus is iemand die altijd alles anders wil zien om later alsnog knetter hard met zijn kop tegen die gigantische steen in de kamer op te lopen.

    Marcouch is geen man van het volk, hij en zijn partij zijn naar huis gestuurd. De beslissingen welke dit demissionair kabinet op dit moment maakt zal ze wat mij betreft lang achtervolgen, van mij mogen er koppen rollen.

    Wie dit allemaal nog goed vind heeft niet enkel een sterkkertje los …

    1. Guus Geluk

     DutchDropveter, ja, dat klopt, maar de democratisch gekozen raadsleden op lokaal niveau, wezen hem aan als burgemeester. Dat geschiedde op grond van zijn brede CV.

     1. DutchDropveter

      Kijk lekker weg Guus!

      Welke CV? Democratisch gekozen? Als je zon vernedering voor je kiezen hebt gehad in de tweedekamer en niet eens wil mee doen aan een formatieronde, wat moet je dan met dit melkertbaantje?

     2. HW

      Democratisch is Nederland sinds jaren al niet meer.
      De verdeling (95 leden Randstad-55 Overig) van de Kamer (op basis van de bevolking zou het 85 leden overig – 65 Randstadmoeten zijn) is helemaal doorgeslagen richting de Randstad.
      Dit heeft het partijkartel gedaan en de macht gegeven Randstad Ja-knikkers te introduceren.
      Echter als het op belasting betalen aankomt, dan mag elke Nederlander wel zijn evenredige deel bijdragen en bij investeringen verdwijnt een groot deel richting de Randstad. (Verdediging de economische motor).
      Door de opbrengsten uit de gasbaten van Groningen waren investeringen mogelijk. De regio kreeg naar verhouding minimale investeringen. Nu er schade perikelen zijn mag heel Nederland weer opdraven.

      De invloed van de Randstadpartijen is een rare, ondemocratische ontwikkeling en overig Nederland pikt dit niet meer, gezien de laatste 2. Kamerverkiezingen. Al hun bolwerken in de regio zijn verdwenen, omdat men zich door het partijkartel niet meer de gek aan laat steken.
      Vandaar dat de PvdA gereduceerd is tot een kleine splinterpartij.

      Op basis van de ontwikkelingen zou een PvdA man deze functie niet toekomen en al helemaal niet in Arnhem.
      Daarnaast heb ik je al geschreven waarom Marcouch niet de geschikte man is voor deze job.

     3. Guus Geluk

      Lees hier het indrukwekkende CV van Marcouch, DutchDropveter.

      https://www.parlement.com/id/vidmm35hm6yx/a_ahmed_marcouch

     4. dutchbrabant

      Weet je wat nou zo leuk is HW. Iedereen solliciteert op deze baan. En kijkt gelukkig naar kwaliteiten en niet naar afkomst.. Als u nu zo over evenredige vertegenwoordiging begint. Vindt u het Amerikaanse systeem ook zo verschrikkelijk. Nu zit er iemand als president die het Amerikaanse volk helemaal niet wilde…

     5. Guus Geluk

      Dutchbrabant, Marcouch staat, evenals mensen als Khan en Aboutaleb, pal voor onze normen en waarden. Bovendien is er een scheiding van Kerk en Staat, dus dat is het probleem ook niet. De PVV beweert dat moslims niets hebben met onze normen en waarden. Ironisch genoeg, plachten zijzelf deze normen en waarden met voeten te treden.

     6. Ali Yas

      Marcouch staat, evenals mensen als Khan en Aboutaleb, op het oog pal voor onze normen en waarden. De officiële scheiding van Kerk en Staat geeft de illusie dat er dus geen probleem kan zijn. De PVV beweert, gesteund door statistieken, dat moslims in hun hart vaak de voorkeur geven aan heel andere normen en waarden dan de onze. Ironisch genoeg wordt juist de PVV ervan verdacht onze normen en waarden met voeten te treden.

     7. hans-e-pans

      Dit lijkt de Guus Geluk show wel.

     8. Kodi

      Sinds wanneer is een kerfstok een cv?

     9. Guus Geluk

      Ali Yas, elke godsdienst stelt zichzelf boven de wet, maar we kennen louter de scheiding van kerk en staat.

     10. Guus Geluk

      Kennelijk heb je het CV niet gelezen, Kodi. Lees het en probeer het dan nog eens.

 7. Kodi

  Zo wordt het natuurlijk nooit wat met de pleidooien voor de PvdA als opnieuw een brede volksbeweging. Dit sjacheren, loven en bieden om de macht met het gepeupel gaat andermaal afgestraft worden. En dat verdient de PvdA dan ook.

 8. HaZ

  Weer topjob PvdA-kopstuk.
  Na Martijn van Dam, Martin van Rijn en Ahmed Marcouch is Roos Vermeij het vierde PvdA-kopstuk dat een prestigieuze baan vindt na de politieke loopbaan. Vermeij wordt full-time bestuurder van het pensioenfonds PME.
  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/28550581/__Weer_topjob_PvdA-kopstuk__.html

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.