VIDEO! ANTIFA-demonstranten applaudisseren voor speech die… helemaal uit Hitler-quotes bestaat

‘De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen.’

Als je naar de moderne ANTIFA-beweging kijkt kom je al snel tot de conclusie dat de extreemlinkse activisten verbazingwekkend veel gemeen hebben met de oude nazi‘s. Ja, ze noemen zich ‘anti-fascisten,’ maar hebben hun eigen knokploegen, slaan hele steden in puin, schoppen critici verrot… en vinden dat allemaal nog eens volkomen normaal ook.

Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat ze, net als de nazi’s, de ‘kapitalisten’ de schuld van alle problemen in de wereld geven én een revolutie eisen.

Daarom is het helemaal niet zo verbazingwekkend een stel ANTIFA-mafketels onlangs luid applaudisseerden toen een vent die een geweldige trolactie uitvoerde net deed alsof hij ANTIFA steunde, en zijn ‘activisme’ kracht bijzette door een een speech te geven bestaande uit… allerlei citaten van Adolf Hitler.

Je zou natuurlijk willen dat die mensen iets beter opgeleid waren zodat ze Hitler-citaten daadwerkelijk herkennen, maar eigenlijk doet dat er niet eens toe. Hun reactie bewijst eerst en vooral dat de moderne ANTIFA-beweging meer gemeen heeft met het nazisme dan de mensen en partijen die door deze figuren er juist van beschuldigd worden met het nazisme te sympathiseren. De nazi’s hebben hun opvolgers gevonden; niet in partijen als de PVV of FVD, maar in het ANTIFA-tuig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Sniper666

  Ouwe wijn in nieuwe zakken. Niks nieuws onder de zon. Wel vreemd dat mensen het niet als zodanig herkennen.

  1. hans-e-pans

   De geschiedenis is een steeds wederkerende herhaling van oude feiten. Feiten uit het verleden geven geen garantie voor een betere toekomst. Van de fouten moet men leren om volwassen te worden. Enz enz.

 2. cmsuijkerbuijk

  Fascisme en Nazisme WAS links, IS links en zal ALTIJD LINKS blijven! Hoe er ook gedraaid en gelogen zal worden en hoe pijnlijk en gênant het ook voor het socialisme is!

  1. Juncker

   De behoefte van extreem-rechts volk als Suikerbuik om Hitler c.s. links te noemen slaat historisch en ideologisch helemaal nergens op maar verraadt wel schuldgevoel. Suikerbuik weet ergens wel dat hij met zijn extreemrechtse opvattingen fout zit maar hij probeert toch los te komen van het nazisme. Het vervelende is echter dat iedereen met een normaal moreel besef dondersgoed weet dat extreemrechts en nazisme twee handen op dezelfde ideologische buik zijn.

   1. Nasrani

    Het grappige is dat jij er dus helemaal naast zit. Verdiep je eens in waar het fascisme voor staat, wat ze verbieden, wat ze wilden voorkomen. En waar ze uit voortkomen! Je zult je verbazen. Een mening die ze niet wilden horen werd geboycot, verboden en met geweld onder drukt. Kijk hoe ze eruit zagen, zwarte schoenen, beetje militaristisch. Fascisten hadden het niet zo met vrije meningsuiting.

    1. Juncker

     Dat is juist, Nasrani, fascisten hebben het niet zo met de vrijheid van meningsuiting.

    2. cmsuijkerbuijk

     @Nasrani
     Bespaar je de moeite om te reageren op Junker alias tig andere nicks. Alleen al het feit, dat hij als door een horzel gestoken reageert, geeft al aan, dat het een voor hem pijnlijke, dus te ontkennen, waarheid is. De waarheid is nou eenmaal hard en daar veranderen zijn ontkenningen geen ene moer aan!
     Laat hem maar doen. Hij is al zielig genoeg!

   2. swetsnek

    Je hebt wel het filmpje bekeken ????? idioot

    1. van Urk

     Zo probeerde Hitler met deze toespraken ook socialistische zieltjes te winnen. Hitler wist dat socialisme een populaire filosofie was na de eerste wereldoorlog. Dit toonde zich zeer in de groei van de Duitse Sociaal Democratische partij. Daarom herdefinieerde Hitler socialisme door er “nationaal” voor te plaatsen. Verder had Hitler zelf niks met het gewone socialisme wel met het sociaal-darwinisme. Hier nog een oude artikel uit de DDS: http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/11/het-half-vergeten-socialisme-van-hitler/

     1. Juncker

      Hitler was socialistisch zoals Wilders dat nu is: het ideologische gedachtegoed is extreemrechts en racistisch maar sociaal-economisch winkelen ze, teneinde de lager betaalden te paaien, graag in de winkel van links.
      Als je Wilders om die reden links wil noemen moet je dat maar doen, dan kun je Hitler met net dezelfde logica links noemen. Karl Marx zou er mogelijk mee hebben ingestemd: de materiële onderbouw bepaalt immers de culturele bovenbouw?

      😉

     2. cmsuijkerbuijk

      Uit het, zeg maar “oersocialsisme” zijn diverse stromingen ontstaan zoals het “gewone” socialisme, het communisme en daaruit weer het Stalinisme, Leninisme, Maoïsme en noem alle vormen maar op, maar het Nationaal Socialisme is net zo goed een vorm van het oorspronkelijke socialisme. Alleen is er door “links” een “rechtse” draai aan gegeven, omdat het natuurlijk voor veel schuldgevoelens zorgde! En bovendien is het volgens mij onmogelijk, dat het zogenaamde ‘extreem-rechtse” gedachtengoed, van richting zou zijn veranderd in “extreem-links”, zoals nu AntiFa en de Internationale Socialisten zich gedragen met alle kenmerken van het N.S.!

     3. toetssteen

      @Juncker
      Ah, vandaar dat de PVV de meeste gelijkenis heeft met de VVD!

     4. IJscoman

      Als kind van NSB-ouders en als huis-nazi van DDS weet Juncker ALLES van het nazisme en fascisme. Geef hem dus maar in alles gelijk, dat is het beste.

   3. Seneca

    @zuipschuit
    beschouwt u zichzelf als zijnde behept met een normaal moreel? Ik heb de tranen op mijn gezicht van het lachen. wat een dom om niet te spreken over een stom mens bent u om te stellen dat extreemrechts en nazisme twee handen op de beroemde buik zouden zijn. leer je geschiedenis en dan mag je ook wat zinnigs zeggen.

   4. Kokkie

    @Juncker:

    Geef mij eens een verklaring waarom links het zo hartstochtelijk voor het religieuze fascisme opneemt ? Om nog maar eens ze zwijgen over het feit dat er daar genoeg infantiele figuren rondlopen die Israel systematisch voor ‘Apartheid-staat’ uitmaken!

  2. Kees

   Precies! Zelfs Joop den Uyl stak zijn bewondering voor Hitler niet onder stoelen of banken in 1935. Het was niet voor niets het nationaal socialisme.

 3. Vabis

  Heeft die Wim Hutten trol nu weer een andere alias?

  1. Sniper666

   Yep

  2. Kees

   Wie weet, maar ik denk wel dat Ijscoman gelijk heeft. Dat zou een hoop van zijn frustratie verklaren. Dat je ouders fout waren, kun je weinig aan doen, maar onze trol draagt het wel lang mee. Laten we aardig zijn tegen hem, hij heeft het al moeilijk genoeg.

   1. corfo

    @ Kees.
    ++++++
    Voor het overige : doodzwijgen zo’n rat !!!
    De broer van Jan Kloodt, de lover van Rutte.

 4. Babaji538

  Ik volg de tijd in mijn kennis.
  Ik dien de tijdsomloop in een verloop,
  dat buiten mij, omvalt.
  Petra Cecilia Maria Hermans

  1. Rechtsaf

   @Babaji vaginamonoloog: dat buiten mij, omvalt, Peterselie magdala Hürmünsün

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.