VIDEO! ANTIFA-demonstranten applaudisseren voor speech die... helemaal uit Hitler-quotes bestaat

Geen categoriejul 10 2017, 19:00
'De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen.'
Als je naar de moderne ANTIFA-beweging kijkt kom je al snel tot de conclusie dat de extreemlinkse activisten verbazingwekkend veel gemeen hebben met de oude nazi's. Ja, ze noemen zich 'anti-fascisten,' maar hebben hun eigen knokploegen, slaan hele steden in puin, schoppen critici verrot... en vinden dat allemaal nog eens volkomen normaal ook.
Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat ze, net als de nazi's, de 'kapitalisten' de schuld van alle problemen in de wereld geven én een revolutie eisen.
Daarom is het helemaal niet zo verbazingwekkend een stel ANTIFA-mafketels onlangs luid applaudisseerden toen een vent die een geweldige trolactie uitvoerde net deed alsof hij ANTIFA steunde, en zijn 'activisme' kracht bijzette door een een speech te geven bestaande uit... allerlei citaten van Adolf Hitler.
Je zou natuurlijk willen dat die mensen iets beter opgeleid waren zodat ze Hitler-citaten daadwerkelijk herkennen, maar eigenlijk doet dat er niet eens toe. Hun reactie bewijst eerst en vooral dat de moderne ANTIFA-beweging meer gemeen heeft met het nazisme dan de mensen en partijen die door deze figuren er juist van beschuldigd worden met het nazisme te sympathiseren. De nazi's hebben hun opvolgers gevonden; niet in partijen als de PVV of FVD, maar in het ANTIFA-tuig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten