Video! Dolgelukkige inwoners Raqqa zijn hartstikke blij bevrijd te zijn van slachtersbrigade ISIS

Geen categoriejul 23 2017, 9:00
Mannen slaan elkaar triomfantelijk op de schouder, terwijl vrouwen kreten van vreugde slaan tijdens een impromptu picknick.
Na de regen komt er zonneschijn. En voor inwoners van de buitenwijken van de Syrische stad Raqqa is het nu het meest prachtige weer mogelijk. Jarenlang hebben zij moeten leven onder het gestoorde bewinds van ISIS, die hun geliefde stad ook nog eens had uitgeroepen tot officieuze hoofdstad van een heus kalifaat.
Maar die dagen zijn nu ten einde gekomen voor veel inwoners van de stad, die langzaam bij beetje bevrijd wordt van de kwaadaardige greep van de terreurbeweging. Voorzichtig durft men weer te lachen, in het openbaar samen te komen en begeven vrouwen zich weer over straat zonder boerka en mannelijke begeleiding.
Mooi. Laten we hopen dat de rest van dat rotkalifaat ook zo spoedig mogelijk in elkaar lazert. Zodat we de wereld eens te meer kunnen laten zien: voor bespottelijke en bloeddorstige onzin hebben jullie de verkeerde wereld uitgekozen, ISIS-strijders. Ga jullie nieuwe koninkrijk van de dood maar opbouwen in jullie nieuwe woonplaats: de hel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten