Vlog Jan Roos: “GroenLinks en de donkere lesbiewerper”

Een snoeiharde vlog!

“Waarschijnlijk heeft u al het hele nare filmpje gezien van een dame die door een boze Airbnb-verhuurder van een trap werd gegooid,” begint Jan Roos zijn vlog van vandaag. Vervolgens zie je de beelden van die video. En nee, die liegen er niet om. Je ziet hoe een blanke man een zwarte vrouw zo van de trap kegelt. Het slachtoffer maakt echt een enorme kwak.

“De vier vrouwen moesten al een uur weg zijn,” legt Jan uit. “En toen de eigenaren thuiskwamen zaten ze dus nog steeds in dat huis en werd de man des huizes kwaad. Ik vind dat je niet zo moeilijk moet doen als je je huis voor een enorm bedrag verhuurt in de hoofdstad. Het waren geen krakers, zeg maar. Ze betaalden dik om in dat huis te mogen verblijven.”

Screen Shot 2017-07-12 at 13.27.49

Daar heeft hij natuurlijk een punt. Maar: “Toch snap ik ook wel dat als je thuis komt je niet zit te wachten op mensen in je huis die al lang vertrokken moesten zijn. Maar om ze dan van de trap te flikkeren gaat mij wel een brug of vier te ver. Die kerel moet dus worden opgepakt en aangeklaagd voor poging tot doodslag.”

“Zo, dat hebben we ook weer gehad,” gaat hij verder.

Helaas is dat helemaal niet het einde van het verhaal. “Oh, wacht ff,” roept Jan, waarna er een Facebook-post in beeld komt van Sunny Bergman, één van de bekendste racismeroepers van het land. In haar FB-artikel gaat ze helemaal los op de gekke verhuurder…. en klaagt ze meteen de hele Nederlandse samenleving aan. Volgens haar was zijn daad namelijk “racistisch” en “homofobisch.” Het slachtoffer blijkt namelijk zwart én lesbisch te zijn.

“Krijg nou wat!,” roept Jan. “De dame die van de trap werd gepleurd was donker. Dús het is racisme. Ho, ho, ho, en ze was een lesbie. En dan komt er dus ook nog een ons homofobie bij. En als Sunny Bergman dat zegt dan is dat zo. Want zij is immers de ambassadrice van de zieligheidsindustrie. Dus als zij het zegt, zegt het slachtoffer het natuurlijk óók.”

Screen Shot 2017-07-12 at 13.36.15

Jawel, het slachtoffer mocht op komen dagen bij de publieke omroep om te vertellen dat hier honderd procent zeker sprake was van racisme. De huiseigenaar zei namelijk “you people” tegen haar en haar vrienden. “Ja, want you people need to go now omdat je met je trage reet nog steeds in dat huis zit is natuurlijk vreselijk racistisch. En homofobisch.” Want ja, dat zei ze ook nog: de man was extra boos omdat zij en haar kornuiten lid zijn van een LHBTI-organisatie. Dat moet wel.

Oh, en dat niet alleen: het slachtoffer was ook nog eens een vrouw, dus was het ook — zegt ze zelf — seksistisch. Waar jij en ik dus een misdrijf zagen van een knettergekke Airbnb’er met een veel te kort lontje zag deze dame een haatmisdrijf vanwege haar huidskleur, gender, én seksuele voorkeur. Wat zal die dader een enorme hater zijn zeg. Vast een PVV-stemmer! Walgelijke gast!

Geen wonder dus dat, zoals Jan het verwoordt, “heel deugend Nederland weer eens tekeer kon gaan dat wij blanken allemaal racisten zijn en schuld aan alle ellende op aarde hebben. Eind goed, al goed, zou je denken.”

Nou nee. Want de vrouw van de agressieve man “is niet zomaar iemand. Die Anita, die een ambulance moest bellen, is niemand minder dan Anita de Horde,” aldus Roos. “Anita de Horde! GroenLinks-prominent en voormalig woordvoerster! En spindoctor van Femke Halsema die weer burgemeester van Amsterdam moet worden! GroenLinks, de partij voor politiekcorrect Nederland én liefhebber van kraken heeft nu dus een groot probleem. Want als lesbische negerinnen met dreadlocks van de trap smijten niet handig is, hoe gaan ze dan nog de rest van het land de maat nemen met hun morele superioriteit?”

“Of is het opeens een ongelukje en heeft het helemaal niets meer met racisme, seksisme en homofobie te maken? Nou, ik gok het laatste,” concludeert Roos terecht.

Want ja, dat is nu inderdaad opeens de mening van het mediakartel:

Buren van de ’Airbnb-smijter’ zijn onthutst over de racismebeschuldigingen die geuit zijn door de huurster van het appartement in de Amsterdamse Potgieterstraat. Zij vinden de bewoners juist heel betrokken, zeggen ze tegen deze krant. Bovendien is de pandeigenaresse een prominent en actief GroenLinks-lid.

Ah: het is geen racisme (of homofobie of seksisme) omdat De Horde en haar man prominente GroenLinksers zijn. Blijkbaar is racisme dus voorbehouden aan rechtse witten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. poison

  Jan ik wordt steeds meer fan van jou.

  1. poison

   Jan de pottenbreker.

 2. Ni28

  Voor mensen die vol complexen zitten is het geklaag over racisme en seksisme eigen. Als het uitkomt wordt er een hoop heisa over gemaakt en de publieke omroep is nooit ver weg om hoog uit de toren te gaan blazen. Wel goed controleren vooraf wie je pakt. Die brave politiekcorrecte Groen Linksers of SP-ers kunnen ook voor amok zorgen waar het vaak getrainde activisten zijn.

 3. Ikke en zo

  Deze twee partijen verdienen elkaar!

 4. Viertel

  Wat lees ik nu: Femke Halsema als burgemeester van Amsterdam ?
  Wat een heerlijk vooruitzicht. Kan bijna niet wachten tot het zover is.

  Wat een daadkracht zal dat opleveren gaan opleveren !

  Direct milieuzone instellen voor heel de stad. Weg met die vervuilende diesels.
  En daarna roken verbieden in openbaarheid. We met die stinkstokjes.
  Gevolg door verplicht gemengd onderwijs. Weg met de witte scholen.

  Halsema zal de duurzaamheid een ferme slinger geven, zoals het betaamt.

  (PS. Natuurlijk blijft Femke rijden in haar walmende diesel-Mercedes. Gaat ze door met roken waar zij wil. En regelt dat HAAR kinderen wel op witte scholen mogen zitten. Zo immer rollen de GroenLinkers. De maatregelen gelden voor anderen, niet voor henzelf.

 5. joost2

  En dat, terwijl Groen Links tegen werkelijk alles wat Airbnb is.

  Maar mevrouw de Horde, vindt blijkbaar dat dat niet voor haar geldt.
  Typisch Groen links, ze willen ONS leven bepalen , wetjes voor ONS maken, maar die gelden niet voor hen.
  Ach ja, mevrouw de Horde inderdaad, veel geld stinkt niet geldt ook voor U nietwaar?

  Ben benieuwd of de dader – haar partner -straf krijgt, maar de rechter straft in dit land niet zo graag iemand die links is. we horen er dus nooit meer iets van.

  En, .. zoals Jan stelt, dat mevrouw Halsema burgemeester van Amsterdam zou willen worden, zou dat een van de ergste rampen zijn die deze stad en ons land ooit zal treffen.
  Halsema, een raar en ook onsympathiek slissend mens, die haar man filmpjes liet maken gesubsidieerd door de overheid in het kader van werkverschaffing , lulverhalen in de politiek etaleerde en via netwerk na haar Kamerwerk in den Haag nu een topbaan met goed salaris bij de stichting vluchtelingen werk heeft , een industrie waar ze gek op is, want zij hoeft er toch niks aan bij te dragen, maar wij wel, heel veel zelfs.
  Nepotisme en kartelvorming zal dat opnieuw duidelijk maken, voor Baudet dus werk aan de winkel alsdan.

 6. Marija

  Femke Halsema?
  Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen……………

  1. sjun

   Dat zou de definitieve vertrutting van de stad betekenen. Ik vermoed echter dat de D66 populisticus Peggold al een oogje op het baantje bij verscheiden van Eberhard van der Laan heeft laten vallen. En dan is er ook nog de de Teflon Don van de PvdA Lodewijk Asscher die al even waarnemend aan deze ketting geroken heeft.

   1. Marija

    Haast walgelijk.

   2. Ngatimoto

    Prachtig toch? Pechtold kan wegrotten in Amsterdam. Wedden dat hij gewoon in Wageningen blijft wonen, want dat is tenslotte maar een uurtje met de trein!

 7. Sniper666

  De kerel die dat zwartje van de trap duwde moet gewoon berecht worden zoals het hoort. Punt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.