BNNVARA ‘journaliste’ woedend op ‘racistisch’ AD: “Zijn ze gvd helemaal gek geworden?!”

Het AD vraagt zich namelijk af of het toeval is de daders van de aanslag in Barcelona Marokkanen zijn. En dat mag niet.

BNNVARA-redacteur (van Joop.nl natuurlijk) Meredith Greer is hartstikke boos. Witheet van woede. Woest! Het AD heeft namelijk een artikel gepubliceerd waarin het zich afvraagt of het “toeval” is dat de jihadisten die toesloegen in Barcelona vorige week “Marokkanen” zijn.

Het antwoord daarop is natuurlijk: neen, dat is het niet. Maar wat Meredith betreft mag je die vraag niet eens stellen:

We leven nu dus in een land waarin je wat links betreft feiten niet eens meer mag benoemen, laat staan dat je je mag afvragen waarom die feiten eigenlijk feiten zijn. Ja, het zijn weer Marokkanen. Maar wee je gebeente als je daar iets van zegt. Vieze vuile racist die je bent! GVD!

Want ja, vloeken mag natuurlijk wel. Dat is dan weer niet beledigend. Aldus anti-christelijk links.

Het echte zieke is dat types als deze mevrouw Greer het voor het zeggen hebben in het mediakartel. De hele mainstream media zit vol dit soort politiekcorrecte links-radicale multikul-fanatiekelingen. We moeten in onze handjes knijpen dat er nog een enkele krant is, zoals het AD, die zo heel af en toe ook een ietwat kritische journalist aan het woord laat — denk aan Wierd Duk. Want voor de rest is het één grote bende.

Zéker bij de walgelijke publieke omroep.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ben Zine

  Het is ook allemaal gespeeld, die “verontwaardiging”, die “woede”… Allemaal, nep, allemaal toneel. Zo van: KIJK MIJ EENS DEUGEN ! Eng wijf.

 2. Ritter

  BNN is nog erger dan de NOS.

  Vanmorgen nog een Nederlandse journalist op BNN gehoord over Trump.

  Die “journalist” praatte gewoon CNN na. CNN is berucht om haar anti-Trump activisme. Dus werden er allerlei onwaarheden over Trump verteld door de Nederlandse journalist. Dat is helaas het niveau van de Nederlandse journalistiek. Dus gewoon de Amerikaanse anti-Trump media napraten.

 3. Ritter

  Het fundamentele punt is dat de islamitische levenswijze (normen/waarden/gebruiken) niet compatibel is met de westerse normen/waarden/levenswijze.

  Vanuit de islamitische gemeenschap word vaak met minachting gekeken naar de westerse levenswijze.

  Daarom zullen de meeste moslims ook niet integreren want de meeste moslims houden vast aan hun islam en bijbehorend gedrag en levenswijze.

  Wat leid tot een parallelle islamitische samenleving die steeds groter worden en waarin dus op de ‘islamitische”manier word geleefd.

  En dat leid uiteindelijk tot botsingen op allerlei niveau.

 4. SlimK1nd

  Ja, wat een waanzin niet? De cijfers uit Amsterdam liegen er niet om. Jonge Marokkanen zijn in vier van de zes wijken van de stad aan het radicaliseren. https://twitter.com/SlimK1nd/status/900291047875588096

 5. Ni28

  Duidelijk geval van levenssappen in onbalans. De linkse kamp is volledig gedesoriënteerd door eigen dictatoriale ideologie. De linkse lamp geeft zich volledig bloot.

 6. nassigny

  ik word er zo!!!!!!!! moe van. Wat een gelul van die linkse fascisten.

 7. poldi

  Tja, zeer pijnlijk voor de linkse meute dat Wilders uitspraak “Minder, minder, minder Marokkanen” een door de feiten tot nu toe een zeer terechte uitspraak was.

  En wat te denken van al die plofkrakers (zo’n 350 in Nederland) die l volgens de Duitse media bijna allemaal van Marokkaanse afkomst zijn.

  1. Tinneke

   Fout….Nederlandse afkomst, ik zeg het maar alvast voor Robert Dopper alias Geluk, dit expliciet gaan Annoteren zoiets?

 8. Ecoshaarlem

  Ga over mijn nek van dat mens, een goed advies aan haar een enkele reis Marokko, en nooit meer terug komen.
  Dit soort mensen maken ons land kapot!5

  1. van Urk

   Toevallig weer een meeuw op mij gescheten. Als dit te vaak gebeurt dan is er sprake van een feit dat meeuwen hiervan de grootste veroorzakers zijn. Na alweer de vijfenveertigste islamitische aanslag gehad te hebben kun je niet meer spreken van toevalligheden dat het weer om opgepakte moslims gaan.

 9. Nasrani

  MAr wat ik mij afvraag: is het volgens haar dan wel toeval dat het steeds weer Marrokanen zijn! Ieder weldenkend mens moet toch toch eens na gaan denken als het weer Marrokanen zijn, als het weer moslims zijn. Zoveel toeval bestaat toch niet. Ik durf de wetenschappelijke stelling aan dat wanneer er geen Marrokanen en moslims in Europa zijn, de aanslagen en het risico op aanslagen zal verminderen met wel 99%.

 10. Duckday

  De waarheid is hard als je dat weergeeft ben je racist Stop al die toeslagen en subsidies aan die malloten die het steeds maar ontkennen

 11. Christina

  Tja heel vervelend voor die linkse bep van een Greer, maar het zijn inderdaad WEER marokkanen!!
  En zoals dat geteisum overal voor ellende zorgt ook in ons eigen land zijn het de nagels aan de doodskisten van de blanke Nederlanders!!
  Wen er maar aan Greer, want we zijn die hele linkse kliek zat die dit uitschot ons maar in ons strot hebben lopen rammen, en dan zijn het nu alleen nog maar woorden!!

 12. Mart

  Ze vloekt waarschijnlijk NIET als een groep maroccaantjes ze bij haar meut willen pakken.

 13. meijer61200

  Bart draait zich om in zijn graf als hij ziet wat een extreem linkse ballentent dat BNN is geworden. Dat kon nooit zijn bedoeling geweest zijn.

 14. Steve Van der Vekens

  Hoi, ik ga even Off topic gaan omdat ik iets meegemaakt heb, wat interessant gespreksmateriaal kan opleveren.

  Off topic: Een tijdje geleden ging ik een tante uit Duitsland in Tilburg ophalen.
  We waren met z’n drieën aan het wachten op de plaats waar de reisbussen stopten.
  Plots kwam er een moslim-man naar me toe. Hij zei me in Chinees gemengd met wat gebarentaal dat ‘twee uur.’

  ‘Twee uur, twee uur!’
  Ik word normaal gezien kwaad op zo’n momenten, en wilde al standaard zeggen: ‘Kom jongen, trap het af.’
  Hij deed alsof hij amper op zijn benen kon staan.
  Weet u vanwaar die kwaadheid komt?
  Die komt uit het feit dat ik weet dat een vreemde die geen Nederlands of Engels spreekt, hier niet veel kan komen doen.
  Buiten het lastig vallen van mensen met gehaspel en gestotter is iemand die onze taal niet beheerst, volslagen nutteloos. *Nou vraag ik jou, wat doe jij hier?*

  Dit ging door mijn hoofd heen in een milliseconde, dus hij beïnvloedt mijn humeur door zijn aanwezigheid.
  In het buskotje zelf, stond een moslima, maar die had ik later pas gezien. Toen ik haar naderbij zag komen werd ik erg ongemakkelijk maar gelukkig weerhield mijn blik haar er van om nader te komen.

  Nou vraag ik jullie, wat zouden jullie in mijn plaats gedaan hebben, rekening houdend met de talloze aanslagen die er zijn gebeurd?

  Burgers behoren die gevoelens van angst, onzekerheid en kwaadheid jegens andere mensen niet te hebben.

  Ik vind de Islam bovendien medeplichtig aan de aanslagen.
  Zij zouden uit respect voor de slachtoffers en beleefdheid zelf Europa tijdelijk moeten verlaten, zodat de ordediensten eens deftig in Europa kunnen te werk gaan.
  Ze zaaien verwarring en zijn dus alleen maar kolen op het hete vuur.
  Het onbesef van de moslimgemeenschap dat ze op een bepaalde manier onrechtstreeks meewerken met de terroristen door het de ordediensten moeilijk te maken is wat hen in mijn ogen medeplichtig maakt.
  Een normaal mens, zou tijdelijk zijn gastland verlaten als hij weet dat zijn religie – of dat waar hij voor staat – zoveel leed veroorzaakt heeft en dat nog jaren in de toekomst zal blijven doen.

  1. BramPater

   Sorry, steve van der vekens ik snap helemaal niks van je verhaal welke ook nog “off topic” is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.