Eurofiele globalist Frans Timmermans in video: "Nationalisten zijn on-patriottisch!"

Geen categorieaug 23 2017, 12:00
Gekker dan dit wordt het niet.
Zo. Die Frans Timmermans heeft ze dus echt niet helemaal op een rijtje. In een video die hij vandaag op zijn Facebookpagina heeft gezet valt de eurofiele globalist "nationalisten" aan. Volgens hem zijn die namelijk on-patriottisch. Wat dan wél patriottisch is? Eurofilie, natuurlijk. Jawel, globalisme is het nieuwe patriottisme:

Nationalisten zijn on-patriottisch. Een echte patriot is trots op zijn natie, wil dat die sterk, vreedzaam, voorspoedig en op waarden gebaseerd is. Een patriot weet dat daarvoor eenheid nodig is, openheid, samenwerking met anderen, en ziet de voordelen van afspraken, debat en solidariteit. Vandaag, op de Europese herdenkingsdag van slachtoffers van alle vormen van totalitaire en autoritaire regimes, wil ik een duidelijke boodschap uitdragen: een patriot is een Europeaan, een Europeaan is een patriot.

Europese samenwerking, patriottisme en onze waarden maken ons tot wie we zijn. Laten we extreem nationalisme, dat onze lidstaten individueel en collectief zwakker maakt, afzweren.

Patriottisme betekent vaderlandsliefde. Die idioot van een Timmermans beweert dus dat Europa ons vaderland is. Wat? Ja. Echt. Dat Europa geen land is maar een continent en geen verenigde cultuur, laat staan een verenigd volk, heeft zal hem worst zijn.
Het ergste is dat hij de miljoenen slachtoffers van de Tweede én Eerste Wereldoorlog gebruikt om zijn globalisme te verkopen. Deze eurofiel heeft echt geen schaamte. Hij gaat letterlijk over lijken. Alles om zijn eurofiele wensdroom in vervulling te zien gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten