Jacques Monasch een van de sprekers op evenement De Nederlandse Leeuw!

Op 19 januari 2018 houdt Stichting De Nederlandse Leeuw haar eerste ‘grassroots event’ in Nederland. 

De stichting is opgericht met als doel: het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken en problemen in de Nederlandse samenleving. Het eerste evenement vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk op 19 januari 2018 en zal gaan over Immigratie en Integratie en de Nederlandse cultuur.

Vandaag maakt De Nederlandse Leeuw via Twitter bekend dat Jacques Monasch een van de sprekers zal zijn. Met een knipoog naar de partij van Monasch, waarmee hij meedeed aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart:

Monasch heeft zijn sporen verdiend in de politiek en zal ongetwijfeld een verfrissende inbreng hebben in het debat op 19 januari. Eerder deze week werd Dr. Jan van de Beek aangekondigd als spreker op het evenement. Van de Beek is wiskundige en antropoloog en beschikt over een enorme kennis over de economische gevolgen van migratie.

De eerste spreker die bekend werd gemaakt is de bekende Jordan B. Peterson uit Canada. Ook Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) is van de partij en de avond wordt geleid door twee hosts: politicus Kamran Ullah en psychiater Esther van Fenema.

Dat is inderdaad een heel interessante line-up, maar nog lang niet compleet! Volg De Nederlandse Leeuw via Facebook en Twitter. Vanaf september komt de website online en start ook de verkoop van tickets á €25 per stuk. Deze kans om zelf je stem te laten horen in een debat over de grote maatschappelijke thema’s Immigratie en Integratie en de Nederlandse cultuur kun je niet voorbij laten gaan! De Dagelijkse Standaard is een van de partners van De Nederlandse Leeuw.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

 1. Two Ravens Black Kettle

  Goeie man
  Zag de valkuil niet en hobbelde erin maar wel een van de weinigen (Publieken) die eruit probeerde te klauteren
  En dat verdient altijd bewondering.

  Ook uiterst interessant dat debat
  Nodigen ze ook nog D.O.U.G.LAS m*.U.R.R..AY uit dan ga ik gisteren alvast met een slaapzak voor de deur bivakeren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.