Kabinet gaat gewoon door met belastinggeld overmaken aan Palestijnen, ondanks mega-uitkeringen aan terroristen

Ondanks het feit dat de Palestijnse Autoriteit weigert diens uitkeringen aan terroristen te staken, gaat Nederland gewoon door met het financieren van Ramallah. Als Nederland zou stoppen met betalen, dan wordt de “geloofwaardigheid van het Palestijnse bestuur ondermijnd.” Want een regering die mensen een levenslange uitkering geeft wegens het vermoorden van joden is enorm geloofwaardig, natuurlijk…

Of de ChristenUnie iets kan doen op het moment dat ze in het kabinet belanden is nog onduidelijk, maar voor nu krijgt de Kamerfractie van Gert Jan Segers nul op rekest. Minister Koenders weigert om de Nederlandse subsidie aan de Palestijnse Autoriteit stop te zetten of te verlagen, ondanks dat de Palestijnen hun ‘hulpgeld’ mede te gebruiken om terroristen die Israëli’s hebben vermoord van een uitkering te voorzien.

Dat schrijft het Reformatorisch Dagblad op basis van Kamervragen die minister Bert Koenders (PvdA) deze week beantwoord heeft:

“Het kabinet is niet van plan te korten op de steun aan de Palestijnse Autoriteit omdat die veroordeelde Palestijnse terroristen of hun nabestaanden laat betalen.

Dat zou er volgens het kabinet vrijdag in antwoord op Kamervragen van de CU alleen maar toe kunnen leiden dat de Palestijnen, „die toch al te kampen hebben met de gevolgen van de bezetting en de interne verdeeldheid van het Palestijns leiderschap, ook nog geconfronteerd worden met afnemende dienstverlening.””

Het betalen van terroristen is één van de onderdelen van het Palestijnse beleid die letterlijk aanzet tot haat: wie wil er nu niet rijk worden voor het vermoorden van mensen die je toch al haat? Vandaar dat de christelijke partijen, de PVV en FVD al tijden afwillen van deze schandalige wijze van het omspringen met overheidsfondsen die voor een belangrijk deel oorspronkelijk uit Nederland afkomstig zijn.

En daar gaat Nederland dus dapper mee door. Of in ieder geval totdat er een andere minister van Buitenlandse Zaken komt, want Bert Koenders van de PvdA vindt het kennelijk wel dikke prima dat ons belastinggeld wordt ingezet voor het bezorgen van een zeer riant leven aan koelbloedige Palestijnse moordenaars.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Ze financieren terrorisme in het buitenland.
  En verwelkomen terugkeer jihadisten (met gratis geld) à la Post-WOII Argentinië.
  Wat deugen ze toch hè
  Onze regeringsleiders.
  En hun dienaren in de Orwelliaanse Staatsmedia
  Wat deugen ze toch.

  1. swetsnek

   Klaag de staat aan

   1. K.Dopper

    Stempt allen PVV !

    🙂

    1. nogmaals

     Zou Dopper vanmorgen een begeleid uitstapje naar de echte mensenwereld hebben gemaakt?
     Hij produceert voor het eerst een reactie zonder trollerij.
     Jammer van het taalfoutjes, maar dat kwam natuurlijk doordat hij moest wennen aan het zonlicht na al die weken in zijn geblindeerde kelderkast.

     1. K.Dopper

      “Jammer van het taalfoutjes”

      🙂

    2. loritta

     Dat doe ik toch al!!

 2. Punt50

  Oorzaak; PvdA

  1. Two Ravens Black Kettle

   Nee; oorzaak VVD !
   Die zitten al duizend jaar met hun klauwen aan de knoppen.
   Het is veel te gemakkelijk om alles af te schuiven op de Zombie partij van de PvdA.
   Rutte is mp.
   Hij staat toe dat NL terrorisme financiert.

   1. Ben Zine

    Ben het volledig met Ravens eens, het gevaar heet VVD. Zij pretenderen een rechtse partij te zijn maar zijn dat helemaal niet. Ze slapen al decennia in hetzelfde bed als de PvdA en maken zich keer op keer schuldig aan misleiding en kiezersbedrog. Dan heb ik meer respect voor bijv. de SP. Die zijn gewoon vuurrood, maar komen daar ook eerlijk voor uit. Jan Marijnissen kreeg nooit mijn stem, maar hij was wel eerlijk en oprecht. En dat kun je van Mark Rutte absoluut niet zeggen. Overigens is Israel de ENIGE beschaafde democratie in het Midden-Oosten. Als je dan grote bedragen aan geld van de belastingbetaler over gaat maken naar de aartsvijand van Israel, de Palestijnen, dan ben je niet goed bezig. Als je maar deugt, moet Koenders hebben gedacht. Deugen gaat voor alles.

 3. nogmaals

  Koenders heeft bloed aan zijn handen. Hij is medeplichtig aan terroristische moordaanslagen.

  1. Ali Yas

   Dat lijkt me helder. Als geldschieter kun je gerust eisen stellen, immers, het is jouw geld en je bepaalt zelf wat je ermee doet. Sterker nog, in het geval van geld dat de Nederlandse Staat uitgeeft is dat eigenlijk van burgers, en die mogen verwachten dat dat geld goed wordt besteed, is het niet in het belang van anderen dat zeker in het belang van henzelf. Wat het belang van Palestijns terrorisme is ontgaat mij.

 4. Ni28

  De linkse politieke terreur is schuldig aan terrorisme die zij indirect steunen door ontwikkelingsgeld, lees onze belastinggeld, te investeren in duistere zaken in dictatoriale landen. Zij keren zich openlijk tegen democratieën als de Israëlische door Palestijnen te steunen. Denk er aan als je weer gaat stemmen.

 5. HaZ

  “dienstverlening.” ? Noemt men dat zo tegenwoordig, als je belastinggeld verkwanseld aan terroristische regimes, niet eens meer ontwikkelingshulp ? M.a.w. Wij (Nederlandse belastingbetalers) verlenen op deze manier een ondersteunende dienst aan de Palestijnse terroristen en hun opdrachtgevers…….Koekkoek !

  1. van Urk

   Kapitaalvernietiging van onze centen. Het verlenen van diensten dat dit volk hiermee wapens kunnen gaan kopen, valse propaganda in de media kunnen blijven verstrooien, kinderen in zomerkampen kunnen gaan introduceren dat Joden slecht zijn, President Abbas een tweede zwembad kan gaan plaatsen voor zijn paleis enz. https://likud.nl/2017/06/twee-miljoen-palestijnen-zonder-stroom-en-medicijnen/

 6. h_keur

  Mag ik hieruit afleiden dat een toekomstige terroristische aanslag in Nederland door Koenders wordt gezien als dienstverlening aan het tegengaan van racisme en promotie van de islam. De slachtoffers vervolgens neerzetten als uitlokkers van geweld? Chapeau Koenders, dat u zo’n kronkel als de rechte weg kunt zien. In het verleden werden dit soort lieden voor minder opgeborgen in een gesloten inrichting.

 7. Likoednl

  Dus de Palestijnen moeten beloond blijven worden?
  Ook de Palestijnen die Nederlanders (in Israel) hebben aangevallen?

  Gaat Nederland dan ook geld geven aan Isis terroristen, omdat die het ook zo moeilijk hebben?
  Hoe verzin je deze waanzin.

  1. K.Dopper

   Ja, het Palestijnse volk wordt, in strijd met alle resoluties van de VN en het Internationaal recht, van het land beroofd en onderdrukt door Israel. Dat is een totaal foute politiek, een schending van het Volkenrecht dat tevens een van de oorzaken is van de ellende en de instabiliteit in het Midden Oosten.

   Het is al erg genoeg dat het Westen dit beleid steunt danwel gedoogt. Laten we tenminste proberen het Palestijnse volk met het minimale te ondersteunen.

   1. van Urk

    Het Palestijnse volk ondersteunen is het hele probleem niet. En ook Israel ondersteund de Palestijnse bevolking met werk of medische zorg. Het gaat erom waar het geld uiteindelijk terecht komt en dat is niet bij de Palestijnse burger. Het privevermogen van o.a. wijlen Yasser Arafat bedroeg volgens insiders 1,3 miljard euro terwijl hij nooit in de gelegenheid is geweest om dit enorme fortuin op reguliere wijze opgebouwd te kunnen hebben. Het IMF heeft aan de hand van Arafats boekhouding becijferd dat hij 900 miljoen dollar vanuit publieke fondsen, waaronder ontwikkelingshulp, heeft overgeheveld naar rekeningen die hij zelf controleerde. Zijn vrouw kreeg maandelijks een toelage van 100.000 euro per maand terwijl er geen tegenprestatie voor werd verlangd. Ontwikkelingshulp houdt corrupte regimes in stand.

 8. Nasrani

  We verwachten toch niet echt wat van de CU toch? Dat zooitje hypocrieten wil namelijk wel in het kabinet hoor.

  1. Guus Geluk

   Waarom is de ChristenUnie hypocriet en waarom zou er niets van de partij te verwachten wezen?

  2. Guus Geluk

   Blijkbaar kun je dus geen argumenten leveren. Deze ongegronde laster is een kwalijke zaak.

 9. Floris

  Tel daar bij op dat een significant deel ook nog eens in de zakken van de corrupte Palestijnse leiders verdwijnt (en dat weet Koenders ook wel) en je kan concluderen dat dit wanbeleid moet stoppen.

  De westerse politici denken deze schurken te kunnen appeasen. Met gelik, met geld, met opzitten en pootjes geven…de naïeve watjes zijn al jaren de weg kwijt.

  1. K.Dopper

   Floris laat de politiek van Israel buiten beschouwing, mogelijk omdat dit hem in een kluwen van cognitieve dissonantie zal voeren.

 10. Parestado4

  Nou,dit verwonderd mij niets:als er geen gebed meer is voor de overheid krijg dit soort dingen!

 11. Seneca

  In WOII zag de Nederlandse overheid kans om 110.000 Joden naar de vernietigingskampen te sturen waarvan er slechts 2000 terugkeerden. Wij allen weten hoeveel geld de NLse overheid heeft verdiend aan de bezittingen van de vermoorde Nederlandse Joden. Dit smaakt naar meer dus nu doet men hetzelfde, alleen de NS vervoert de Jood niet meer en de Duitser vermoord niet dus dat laat men graag over aan de moslims die zichzelf als Palestijn betitelen. Overigens links heeft altijd uitgeblonken in haar uitgesproken Jodenhaat.

 12. Christina

  Niet alleen die daap van een Koenders heeft bloed aan zijn handen, maar dat hele zooitje daar in Den haag!!
  En wij ook indirect om dat wij met zijn allen alleen maar ons ongenoegen uiten [ ja ook ik] op internet.
  En geloof me zodra dit zooitje ongeregeld eenmaal weer met hun aars in het pluche zitten gaan we er gewoon mee door om die moslims te financieren, want Den haag en moslims, dat is een pot nat, je moet voor alle twee op je hoede zijn!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.