Schokkend: Twee tienermeiden stoppen huilende baby in de koelkast en smijten de deur dicht

In Amerika hangt twee meiden een flinke straf boven het hoofd. 

En terecht, zoals in onderstaande video te zien is (let op, kan als schokkend worden ervaren!) stoppen ze een huilende baby in de koelkast. Dat schrijft de Telegraaf.

https://www.youtube.com/watch?v=a5W-BCzJa8Y

Het gebeurde in een hotel in de Amerikaanse staat Massachusetts. De moeder van het kind ging even onder de douche en de twee meiden, van wie er een zelfs een nichtje van het arme kind is, waren dus alleen met de baby. Elk gezond mens in de buurt van een baby waakt ervoor dat er niets met de baby kan gebeuren en beschermt het kind tegen gevaren.

De twee meiden dus niet. Het kind huilde en ze besloten het even in de koelkast te leggen. “Bye!”, roept de dame heel vrolijk, terwijl ze de koelkastdeur dicht zwiept. Hoe ontzettend gek kun je zijn. Een van de meiden begon te filmen en zette de beelden op Snapchat. De politie zag de beelden ook en besloot in te grijpen. De meiden zijn opgepakt en moesten voor de kinderrechter komen. Aanstaande dinsdag kunnen ze nogmaals voor het gerecht verschijnen.

De moeder is opvallend mild. De meiden mogen niet meer in de buurt van haar baby komen. Ze is wel boos, maar toont ook nog begrip voor de dames!

„Ik weet dat ze mijn dochter nooit pijn zou doen en dat dat niet haar bedoeling was. Ik denk dat het gewoon gekkigheid was, dommigheid.”

Ik vind het heel knap dat de moeder zo kalm blijft. Vooral baby’s kunnen vrij snel onderkoeld raken. In een gemiddelde koelkast is het rond de 2-5 graden Celcius. Je moet er toch niet aan denken hoe snel zo’n klein lijfje onderkoeld kan raken? Ongelooflijk! ‘Dommigheid’ gaat mij niet ver genoeg. Ik vind dit pure evil.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Ni28

  Het is natuurlijk debiel wat die meiden deden maar het brengt mij wel tot een idee. Zou de redactie onze trollen weer eens in de vriezer kunnen stoppen? Zij bereiken op moment weer hun hoogtepunt mocht het niet opgevallen zijn.

  1. DutchDropveter

   Krijg sterk het idee dat de redactie helemaal niet actief mee leest. En enkel meldingen met grove woorden na leest / melding krijgt. Erg jammer allemaal. Als er zelfs via Twitter de oproep tot actie genegeerd word dan heb ik mijn best gedaan denk ik zo.

 2. Adriaan

  Deze meiden een tijdje in een koelcel opsluiten. Dan koelen ze wel af.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.