Als een raket! FVD in nieuwe Peilingwijzer op 7 tot 9 zetels!

Geen categoriesep 19 2017, 10:00
Thierry Baudet en Theo Hiddema stijgen maar door. Nog even en FVD heeft de PvdA bijgehaald.
Op deze Prinsjesdag heeft de Peilingwijzer zijn nieuwe peiling online gezet. Het resultaat van de peiling zal als een enorme schok komen voor het partijkartel. Volgens de peiler, die samenwerkt met de ultralinkse staatsomroep de NOS, blijft Forum voor Democratie namelijk maar stijgen. Op dit moment zou zo'n 5 procent van de stemgerechtigden op Baudet en Hiddema stemmen. Dat komt neer op ergens tussen de 7 en 9 zetels.
Bij de verkiezingen van maart kwam FVD de Tweede Kamer binnen met twee zetels. Je hebt het dus over een verviervoudiging.
Screen Shot 2017-09-19 at 09.24.23
Uit de peiling blijkt dat steun voor alle partijen nagenoeg hetzelfde blijft (vergeleken met de vorige peiling). Het enige "substantiële verschil" is dus de stijging van Forum voor Democratie. Die blijft maar doorgaan. En doorgaan. En doorgaan. Hierdoor is FVD nu virtueel de achtste partij van het land. Baudet en Hiddema laten de ChristenUnie (coalitiepartner!), de Partij voor de Dieren, 50Plus, de SGP én DENK al achter zich.
En de rek is er nog lang niet uit. Ook de PvdA (9 tot 11 zetels) en de SP (10 tot 12 zetels) zijn in zicht voor FVD. Nog even en ook die partijen worden ingehaald waardoor FVD officieel een speler van formaat is geworden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten