Altijd aan het werk: Geert Wilders geniet van de zon in Italië – maar vakantie zit er niet in

Ook politici zijn weleens toe aan vakantie, maar Geert Wilders lijkt het daar te druk voor te hebben: hij verblijft bij het prachtige Como-meer, maar moet morgen weer aan de slag bij een conferentie over de toekomst van Europa.  

De meeste politici gebruiken het zomerreces om lekker uit te rusten, maar Geert Wilders zit nooit stil. Hij had een druk programma en gaf lezingen in de Verenigde Staten. Je zou zeggen dat hij inmiddels wel toe is aan vakantie, maar dat is niet het geval. De foto’s die hij op Twitter zet doen vermoeden dat Wilders lekker aan het uitrusten is in Italië, maar ook daar heeft hij werk te doen: morgen spreekt hij op een conferentie over de toekomst van Europa.

Bellissimo, prachtig, schrijft Wilders op Twitter. Maar morgenochtend moet hij weer aan de bak: hij spreekt in een forum samen met de bekende Britse historicus Niall Ferguson over “the Europe we want”. Wat Wilders betreft is dat een Europa zonder immigratie, zonder EU en zonder islam. De PVV vindt dat Nederland en Europa moeten de-islamiseren, onder meer door in te zetten op remigratie van hier wonende moslims en het sluiten van de grenzen. Alleen zo kan Nederland Nederland blijven, meent Wilders.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Ritter

  Geert Wilders wil deislamiseren……………de NOS en andere media willen kennelijk islamiseren gezien de hoeveelheid aandacht die ze besteden aan islamitische feestdagen Zelfs een speciaal Ramadan journaal en nu iedere dag aandacht voor de Hadj door de gevestigde media.

  1. buitenbeentje

   Vind je het gek? Naast ultra links kijkt niemand meer naar de NOS. Voor door NPO verzwegen informatie moet je op het internet zijn. Ergens moet de NOS zijn legitimatie vandaan halen dus is het Sinterklaasjournaal vervangen door Djihad-TV

 2. Ni28

  Er zijn politici die werken en politici die vakantie houden. Die tweede regeren.

 3. Marija

  Ik zou het geweldig vinden de-islamiseren, maar ben niet zo naïef te deken dat het ooit zal gebeuren.

 4. Peter Loosduinen

  Ik zie dat Frans Timmermans ook op de sprekerslijst staat.
  Wellicht kan Wilders hem aanspreken over het belachelijke videootje van Timmermans dat onlangs te zien was en waar deze goedgevulde PvdA’ er met ons belastinggeld zijn pro- Europavisie aan de man probeert te brengen

  1. Floris

   Frans is onaanspreekbaar.

 5. Obiwokekenobie

  Misschien toch maar eens nadenken waar je je vrije hand laat als je een selfie neemt…

  1. swetsnek

   op de knie zie ik mag dat niet ?????

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.