BOEM! Noord-Korea is opeens een kernmacht en houdt de hele wereld in gijzeling

We hebben te lang gewacht.

Iedere keer dat een verstandige rechtse leider met harde hand wilde optreden tegen Noord-Korea om ervoor te zorgen dat dit land nooit een écht erkend nucleaire macht wordt, en dus kan toeslaan waar en wanneer het maar wil, riep links dat dit echt niet moest, dat we moesten ‘praten’ en ‘onderhandelen’ en dat ‘geweld’ nooit het antwoord was.

Nou, slecht nieuws, vuile linkse hypocrieten, door jullie ‘make love not war’ gezeik is Noord-Korea nu in staat om een atoombom op Amerika te gooien. Sterker nog, als we de psychopaat Kim Jong-Un moeten geloven is vannacht geen atoombom succesvol getest, maar een waterstofbom. Een waterstofbom is vele malen krachtiger dan een atoombom. In dit specifieke geval kwam er een kracht vrij van zo’n 100 kiloton. Ter vergelijking: de bom op Hiroshima in 1945 was zo’n 15 kiloton.

Ja, dat lees je goed. De bomexplosie van vannacht was dus bijna zeven keer zwaarder dan de bom die Hiroshima in de as legde.

Het gevolg? Voor het eerst in mijn leven moet ik het eens zijn met de NOS, wiens correspondent stelt dat het duidelijk is “dat we het hebben laten liggen. Het kalf is verdronken. We kunnen alleen nog de put dempen. Dat moet je ook doen, maar het kalf is wel verdronken.”

Het is een grove schande, maar dat klopt volledig. Noord-Korea is economisch gezien weliswaar een vijfdewereldland, maar op militair gebied kan niemand nog om deze knettergekke stalinisten heen. Ja, we kunnen het land kapot bombarderen, maar dan weten we ook meteen zeker dat Japan en Zuid-Korea van de kaart geveegd worden en dat Noord-Korea ook meteen een paar Amerikaanse steden platlegt.

Korter gezegd: Noord-Korea heeft ons bij de ballen. We kunnen roepen wat we willen, maar we kunnen nu alleen nog maar de realiteit erkennen… en er vervolgens voor zorgen dat Japan en Zuid-Korea zo zwaar bewapend zijn dat als Noord-Korea iets doet, zij het dwergstaatje met zich mee kunnen nemen in hun val. Mutually Assured Destruction is het enige wat de gestoorde Kim nog enigszins in de hand kan houden, voor de rest is alles — sancties, onderhandelingen, een preventieve oorlog — waanzin.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Kodi

  Met dank aan Hussein O’Drama die dit heeft laten gebeuren.

 2. Marija

  Wat is nu het grootste gevaar?
  We kunnen kiezen.
  Van de kaart geveegd worden door die halvegare uit Noord Korea
  of door de invasie van gewelddadige moslims geknoet worden.
  Het ene gaat snel het andere wat minder.
  In beide gevallen kan je doodsbang worden voor het wel en wee van je nakomelingen.

  1. marco1

   Daar zat ik ook al aan te denken wat nu het grootste gevaar is.

 3. Paaldanseres

  Dank je wel Oboemba voor het jarenlang wegkijken. Zwarte hypocriete mafkikker.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Obama kreeg (al dronend en Libya bombarderend alsof het een lieve lust was) de Nobel prijs van de Vrede

  Het voltallig vee in de Augiasstal (in NL om onverklaarbare redenen journalisten genoemd) kwam subiet (en verplicht want anders beroepsverbod) klaar.

  En terwijl het vee vrijwillig negen naalden in hun ogen en oren staken
  Keken de Drie Aapjes welwillend toe

  Ik persoonlijk heb een forse duizend procent meer respect voor Noord-Koreaanse journalisten die blatant liegen omdat ze anders letterlijk door de gehaktmolen worden gehaald dan het vochtig wegkijkvee dat zich in NL journalist noemt die vrijwillig agitprop. bedrijft omdat ze figuurlijk door de gehaktmolen zouden kunnen worden gehaald.
  (niet meer leuk gevonden worden door de gelijkgezinden in de Deug-Cirkel. Tha Horror !, daar kan Dante niet aan tippen, no can do. Misschien word ik dan niet meer op gelijkgezinde feestjes uitgenodigd)

  Noord-Korea
  ‘le school communisme
  In Nederland hebben we een docu genaamd Jesse
  Zelfs de Staatsmedia durfde die niet uit te zenden
  Hoe groot schat U de kans in dat een vrijwillige N-Koreaan genaamd journalist hem op zijn antecedenten attendeert ?
  Stapels op stapels op stapels op stapels lijken
  En maar boos wijzen naar standbeelden van Stonewall Jackson, Thomas Jefferson en George Washington
  Eindeloos babbelen over tweets van Nosferatu Trump
  Honderden miljoen doden
  En geen vrijwillige N-Koreaan die hen daar ooit ter verantwoording zal roepen.

  De Magnum opus van de Nederlandse journalist: “… Maar ik durfde tenminste weg te kijken !”

  Overigens hebben N-Koreanen het niet best.
  Ondanks de walhalla van de club van Mao, Pol Pot, Frans Timmermans en Jesse
  Ongekend leed
  Ontelbare doden

  (Joop.nl mode (betaal er (onvrijwillig) voor dus mag toch ?)
  Stel je toch eens voor dat Kim Jong-Un geen Koreaan was maar een Jood
  En de Noord-Koreanen geen Koreanen maar Palestijnen
  Of 1 dode in Charlottesville
  De inteelmedia zou er 24/7 op los gaan.
  Dezelfde rottende blik 10 ‘deskundigen’ weer opentrekken
  Ze zouden niet eens een field-day maar een field-year hebben

  Maar helaas voor de N-Koreanen
  En gelukkig voor tricker happy Kim
  Is de Obama-knieljournalistiek in NL net zo morsdood (en divers) als in N-Korea

 5. DolleDries

  Noord-Korea begreep wél tijdig wat de ondergang werd van Gadaffi in Libië: als je Amerika in bedwang wilt houden moet je tot de tanden bewapend zijn. Kim Jong-un zet vandaag een grote nieuwe stap in de afschrikking.

 6. Ritter

  Obama heeft niets gedaan in zijn 8 jaar presidentschap om dit probleem aan te pakken. Hij heeft het doorgeschoven naar Trump. Net als de oorlog in Afghanistan. Ook daar heeft Obama het maar laten aanmodderen tijdens zijn 8 jaar presidentschap.

  1. Ecoshaarlem

   Vergeet ook niet Clinten en Busch sr en jr en nu maar afgeven op Trumph

 7. Ni28

  Na tientallen jaren praten heeft Noord Korea zich opgewerkt tot een kernmacht. Een krachtige confrontatie jaren geleden was beter mogelijk dan nu. Dat alles mogelijk gemaakt door zwakke wereldleiders en hun linkse ideeën. Ook Iran is bijna zover en kan met Noord Korea samenwerken. Met Koreaanse hulp beschiken de islamieten over dezelfde wapen. Hoe zij de wereld daarna samen verdelen is de vraag maar voorlopig blijven zij vrienden. Met dank aan het zwakke opstelling van het Westen die bleef praten en toekijken.

 8. DolleDries

  Kim Jong-ils Clinton was Hitlers Chamberlain
  De president, die onder ede loog over zijn buitenechtelijke relaties en daar nog mee weg kwam ook, werd niet door iedereen toegejuicht. Richard Perle, destijds voorzitter van het Defense Policy Board, een burger-adviescommissie van het Pentagon, was zeer kritisch over Clintons beleid ten aanzien van Noord Korea. In 2003 noemde hij het raamwerk verdrag uit 1994 zelfs ‘afpersing’: ‘De basis structuur van de verhoudingen in het Raamwerk Verdrag is er een tussen een afperser en iemand die deze afpersers betaalt.’
  Perle herinnerde Clinton eraan dat die in 1993 zelf nog had gezegd dat ‘we maar wat aan het doen zijn met Noord Korea, en we hen paaien met zwakke diplomatie.’ De voorzitter van de adviescommissie waarschuwde dat de toenmalige Noord Koreaanse dictator Kim Jong-il dat verdrag zou blijven uitbuiten om zijn nucleaire programma verder te ontwikkelen – precies wat er is gebeurd.
  Clintons slappe en eenzijdige overeenkomst met Noord Korea kan wel eens een net zo grove inschattingsfout blijken als het beruchte verdrag dat de Britse leider Neville Chamberlain met Adolf Hitler sloot. ‘Peace in our time!’ was zijn belofte – tot ongeveer een jaar later de Tweede Wereldoorlog uitbrak met de Nazi aanval op Polen.

  Bron X nieuws.

  1. Floris

   De dwaas Clinton en de dwaas Obama denken dat de schurken in Noord-Korea en Iran zich aan afspraken houden. Hoe dom ben je dan?

   1. K.Dopper

    De dwaas Trump houdt zich aan geen enkele afspraak dus dat geeft een veilig gevoel.

    1. DolleDries

     Je hebt gelijk.Het is wachten op een serieuze reactie

     1. Ni28

      Ja, Dopper voldeed weer niet.

     2. K.Dopper

      Het was inderdaad een ironische reactie. Zoals Beukman terecht zei is Trump in dit spanningsveld het grootste veiligheidsrisico.

     3. swetsnek

      geef een adres ik reken met hem af kom maar

    2. swetsnek

     man man wanneer wordt jij eindelijk wakker gek aan jou werkelijk van alles mis idioot dat jij los rondloopt is staats gevaarlijk dat de staat jou nog niet heeft gearresteerd verbaast mij echt

     1. K.Dopper

      Swetsnek, aan je taal is niet te merken dat je meer dan basisschoolonderwijs genoot.

    3. swetsnek

     ik gun iedereen op deze wereld het allerbeste maar doppertje mmmmm
     KRIJG KANKER KRIJG EEN HARTAANVAL KRIJG AIDS KRIJG IETS AAN DE LEVER DE LONGEN WEET IK VEEL …………………….. MAAR STERF DOE ONS EEN LOL JONGE IK KOM JE OPZOEKEN EB VERGIS JE NIET

     1. K.Dopper

      Troll alert!!

     2. Floris

      De vuile kwal heeft weer eens iemand over de rooie weten te krijgen. Daar geniet deze sadist intens van.

      “Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and SADISTS.
      Trolls will lie, exaggerate, and offend to get a response.”

      https://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

     3. swetsnek

      toll allert hahahaha ja doppertje ja ventje ik kom er aan slaap met 1 oogje open ventje van af vandaag geen rust mee

     4. swetsnek

      eveb serieus wie heeft doppertje zijn adres ik sta klaar kom maar op als dds niet wil ik wel geef maar anoniem

     5. Nasrani

      @swetsnek. Laat je niet zo opnaaien door doppertje. Ik heb dagelijks te maken met psychisch gestoorde medemensen. Mensen met een persoonlijkheidstoornis. Ik verzeker je, die kunnen het bloed onder je nagels weghalen. Doppertje vals absoluut in de categorie ‘narcistische persoonlijkheid’. Verdiep je daar eens in en je zult vanaf dat moment de bijdragen van doppertje met een glimlach lezen. Want aan het einde van het verhaal kun je constateren, hij is ziek en niet wij. Of, zoals ik het op mijn werk wel eens zeg, vanavond ga ik naar huis en jij niet.

     6. Marija

      @Swetsnek, een beschamende ractie.

     7. Rosasolis

      @ swetsnek Ik hoop dat meerdere commenters aan DDS met mij eens
      zullen zijn dat uw vreselijke commentaar aan dit site heel erg storend zijn!
      U hoeft niet eens te zijn met wie dan ook! Maar als u oneens bent,
      schrijf dan waarom. Zonder iemand uit te schelden of te vernederen!
      Bewaar uw waardigheid altijd. Schrijf gewoon uw eigen meningen.
      Ik hoop dat een groeiende aantal trollen zoals u, niet dit site gaan overheersen en verpesten,
      zoals recentelijk gebeurt met een van ons beste sites: Dutch News.
      En nog een persoonlijk wens: ik hoop dat u niet binnenkort een bezoek
      krijgt van de GGD, of nog erger, De Manen in Wit, om u weg te brengen naar een zeer rustige plaats.

    4. Nasrani

     Je bent voor democratie toch? Beetje meer respect voor de gekozen president zou je sieren. Je acht hem een groter gevaar voor de wereld dan de dwaze dictator Kim? Dat zou getuigen van enorme domheid en volgens mij meen je het ook nog. Maar waar zou je liever wonen, Noord Korea of in de VS. Waar zou je liever terecht staan, in Noord Korea of in de VS. Deze vragen zijn voor alle weldenkende personen retorische vragen, dus voor jou niet. Wat gun ik jou een jaar in die socialistische heilstaat.

 9. Rex Gildo

  De historie van Korea is gebaseerd op de Koude Oorlog; de tegenstelling communisme – kapitalisme heeft ’t schiereiland verdeeld in de Democratische Volksrepubliek (Noord) Korea en Republiek (Zuid) Korea.
  De vrede na de Koreaanse oorlog is nooit ondertekend.
  Vandaar dat zowel het Noorden als het Zuiden nog steeds in opperste staat van paraatheid verkeren.
  De VS hebben Zuid-Korea tot op de tanden bewapend.
  Noord-Korea bevond zich eerst in de Russische invloedssfeer, later werd het een belangrijke partner van China in het Verre Oosten.
  Vooral door de ideologie van de grootvader van Korea, namelijk ‘Juche’, is het land ten N van de 51ste breedtegraad een natie geworden, die zijn eigen plan trok.
  Kennelijk eveneens op militair gebied.
  De huidige leider, Kim Jong-un, wordt voor gek versleten.
  Hij heeft echter in Zwitserland op een particulier instituut gestudeerd.
  Anno 2017 blijkt Noord-Korea – samen met Frankrijk en Israel – een kernmacht.
  Een geschiedenis van ongeveer 65 jaar zal uiteindelijk niet ongemerkt blijven.

  1. toetssteen

   @Rex Gildo
   Er zijn zoveel externe machten aan het werk dat men de realiteit van het nuchter kijken naar de feiten vaak uit het oog verliest.
   Guam is een eiland van de VS?Huh???? Japan is een puppet van de VS idem Duitsland. De US dollar en nu buigen of sterven. Rothschild won bij Waterloo (Warburg) en ga maar door.

   1. Hetzalwelweer

    De us heeft oorlog nodig om niet totaal failliet te geraken. Wapen export is na olie de nr 1 inkomstenbron voor dit land.

 10. fusilier

  Wat een President van formaat .Hij houd het hoofd koel . En houd alle opties open. Japan en zuid Korea kunnen maar blij zijn met zon vriend als Trump.

  1. meanstreak2099

   laten we eerlijk wezen, il jong heeft trump in een splagaat, door zijn geprovenceerde gedrag kan kim zeggen:”maar trump begon”of”trump heeft dit laten gebeuren”.
   het maakt dan niet meer uit, links geeft trump wel de schuld en beschermen kim wel

 11. Ali Yas

  Laten we het hoofd niet op hol laten brengen: de eerste ambitie van NK is het annexeren van ZK. Als er al ergens een bom valt, is het dáár. Wat de regering-Trump nu te doen staat is heel goed contact houden met de Zuidkoreaanse regering. En dat was dan ook het eerste dat gebeurde. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat de VS het beste zullen doen dat onder de huidige omstandigheden (nog) mogelijk is.

 12. swetsnek

  heeft iemand het holletje adres van dopperje ???
  ik wil wel even afrekenen met met onze pisvlek

  1. K.Dopper

   Stel je niet aan, Swetsnek. Je zit me hier al weken uit te schelden en als ik een prikje terug geef raak je overstuur. Zie de humor er van in.

   Ik zal je in het vervolg negeren en als jij dat ook doet hoeven we elkaar niet meer te ergeren.

   1. swetsnek

    te laat zeikerd ik kom je halen

   2. swetsnek

    te laat zeikerd ik kom en niet alleen

   3. swetsnek

    iemand het het adres van deze zeikerd die vind dat ik een internet watje ben ???
    kom mensen niet zo bang we zijn doppertje al lang zat toch ik reken er mee af

   4. swetsnek

    nou iemand ????? adres graag

   5. swetsnek

    mijn zoon is bezig met jou ip adres ventje ik ga nu na bed morgen heb ik jou bedje

  2. buitenbeentje

   Wiki:
   Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken, opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen.

   Beste swetsnek, wat jij doet is dus precies wat hij wil. Je bijt in het aas dat hij je voorhoudt en daar komt hij op klaar. Laat je niet opnaaien door deze psychopaat, zijn genoegen is jouw hartinfarct.

   Als je al boos wil worden, wordt het dan op DDS. Dat niemand daarvan ingrijpt zal uiteindelijk hun ondergang worden. Als de lezers niet wegblijven dan omdat ook zij uiteindelijk met een internetwaakhond te maken gaan krijgen.

   1. Rosasolis

    @buitenbeentje Beste vriend, ik ben helemaal met je eens, over hoe vreselijk
    trollen is, en kan worden. Recentelijk velen hebben mee gemaakt dat een van
    onze beste nieuws sites, Dutch News, niet langer de commentaren, onder hun
    dagelijks nieuws uitzenden. Dutch News is vele jaren bezig met het publiceren van
    dagelijkse Nederlandse nieuws in het Engels. Voor emigranten en werknemers uit
    Engels spreken landen. Als oorspronkelijke Canadees, vond ik het altijd leuk om
    met nieuwe Engelsen te corresponderen via Dutch News. Soms kon ik hen wat advies geven voor hun problemen in Nederland… Maar gedurende de laatste jaar
    vreselijk trollen van een paar mensen werd de dagelijkse traditie. In feite, een
    afschuwelijke clique werd gevormd binnen Dutch News commenters. Iedereen buiten dit clique werd aangevallen! Met scheld worden en nog erger. Zodat de
    redactie van DN hebben besloten om wel door te gaan met hun dagelijkse 4
    artikelen over Ned. nieuws, maar de commentaren nooit meer te publiceren aan
    hun internet site! Ik hoop van harte dat de redactie van Dagelijkse Standaard
    zal niet toestaan dat agressieve trollen dit excellente Nederlandse site zal verpesten! Wakker worden, jullie Trollen! Ga niet nog een excellent nieuws site
    verpesten!!!

  3. Rosasolis

   @swetsnek. Ben je echt stapel gek geworden? Moeten wij uw agressieve commentaren op dit excellente site tolereren? Als je niet eens bent met wie dan ook op dit excellente
   site, mijn advies voor u is: lees de commentaren van anderen. En reageer op hun commentaren, op een respectvolle manier. Maar als je DDS waardeert ga niet over te walgelijke trollen!… Wegens vreselijke trollen, en troll-clique vorming, hebben wij een
   van ons beste Engels-Nederlands site recentelijk verloren…voor de commentaren!
   Dutch News publiceert nog steeds dagelijkse Nederlandse nieuws…maar zonder
   commentaren. Willen jullie TROLLEN dat dit gebeurt met DDS?

 13. swetsnek

  Nasrani voor mijn eigen gemoedsrust ,,,,,, pffffff nee doe mijn zijn adresje dan slaap ik heerlijk kletsen met die zeikert is voorbij adresje graag mensen kom op ik doe hier heel veel mensen een plezier mee en ikzelf ook ………..

  1. corfo

   @ swetsnek.
   Laat je niet opnaaien door die psychopaat, swetsnek.
   Een figuur van zijn niveau kan ónmogelijk anderen beledigen; ik moet er alleen maar steeds om lachen als ik z’n kolderieke schrijfseltjes zie, en af toe reageer ik op een manier zoals een kind zou doen, anders begrijpt die psychopaat het ook nog niet ! Laten gaan, zo’n figuur, ook niet opzoeken, zo’n minkukel is al jouw moeite niet waard, man.

 14. swetsnek

  ik merk het al allemaal een grote bek maar als het op daden aan komt allemaal waslapjes
  sta nu eindelijk eens op man wat een stellletje amateurs als je werkelijk wat veranderen kom dan ook in actie genoeg is genoeg

  1. marco1

   Sorry ik heb zijn adres niet en om eerlijk te zijn lees ik zijn reakties ook niet echt. Ik krijg wel het idee dat u niet echt fan van hem bent.

   1. swetsnek

    marco1
    nee ok maar zoals die lul werkelijk iedere nieuws ad
    werkelijk 180 graden om draait dat doet ie betaald

    1. marco1

     Ja maar misschien kun je hem beter negeren, niet dat ik een waslapje ben hoor(als je hem op wilt zoeken en de les wilt lezen is mij prima) maar ik denk hij best wel geniet van tegen reakties. In de strijd tegen islam wil ik je voor de volle 100% steunen maar zoeen lulhannes is de moeite niet waard.

     1. swetsnek

      als ie zijn wonden ligt te likken en dat gaat ie ik beloof het maar dan moet ik wel even weten waar deze NSB’r woont hij denkt dat ik een internetwatje ben daar heeft ie zich schroomlijk in vergist ik ga hem halen die lul krijgt waar die recht op heeft ben er klaar mee

     2. IJscoman

      Swetsie, als je zo tekeer gaat kan ik ook niet anders dan je een nat washandje vinden. Een suikerklontje, sneeuwvlokje en blaffend juffershondje. Kortom, je doet je naam eer aan.

      Ik vind Dopper een megalomane, narcistische psychopaat, maar dat neemt niet weg dat we niemand hier op DDS met geweld bedreigen. Is dat duidelijk? Of moet ik even bij je komen 🙂

     3. K.Dopper

      @IJscoman,

      Deze narcistische, megalomane psychopaat vindt dit een van je betere bijdragen op dit blog.

      🙂

     4. Punt50

      Doppie weet het heus wel van zichzelf. Doppie is gewoon wat ziek in zijn koppie. Toch? Doperwt, ga eens naar de dokter.

    2. Marija

     Denk maar dat wij allemaal een hekel hebben aan die Dopper. Als je hem wat aandoet betaal jij de rekening, dus kalmeer a.u.b. blijf desnoods een paar dagen weg van DDS want het gaat je beheersen die woede.
     Laat het los en negeer hem, dat is echt beter voor jou.

     1. Guus Geluk

      In principe heeft K.Dopper gelijk, Marija. Trump is evenzeer een risico voor de wereldvrede als Kim Unemans. Dat zegt hij niet alleen, maar ook de Commandant der Strijdkrachten is die mening toegedaan. Het verschil tussen psychopaat Unemans en Trump is dat Trump wordt omringd door heldere geesten in zijn kabinet en wordt gecontroleerd door een congres.

      Het is niet noodzakelijk zo door het lint te gaan.

  2. toetssteen

   @swetsnek
   Kalmeer ajb! Ik weet ik ontplof soms ook en ik snap niet dat de moderatie niet een beetje ‘geen Stijl’ kan. Er zijn immers grenzen aan tergen.
   Maar ajb verlaag uzelf niet.

   1. Hetzalwelweer

    Doppertje staat weer is met een stijf genotsknotsje in de spiegel te kijken en denkt: “Ziedaar, heb er weer 1 met mijn onzin gek kunnen maken”. Het maakt niet uit wat hij doet. Negeer die gast…..doppert is een mislukte puppie die alleen maar op aandacht kickt. Deze zuursloot is geprogrammeerd om dwars te zitten. Hij is niet links of rechts…..hij is niets…..Dopper is niets meer dan gelogen lettertjes op elk draadje..met zijn kleine pikkie in z’n hand verloochend hij zijn vaderland. Maak je niet druk…..ook zijn keeltje zal niet veilig zijn voor Ali Snackbar schreeuwende minkukels.

    1. K.Dopper

     “een stijf genotsknotsje”

     De neiging van sommige reaguurders op dit blog om over stijve genotsknotsjes en stijve plassers te fantaseren lijkt me voer voor psychologen. Het geeft in elk geval een inkijkje in de gevoelswereld van oudere mannen.

 15. Guus Geluk

  Tijd dat Frankrijk en Engeland de nucleaire wapens uit de mottenballen halen. De gek in Noord-Korea is tot alles in staat. De gek in de VS overigens ook.

  1. Rosasolis

   @Guus Geluk Ik denk dat meerdere landen hun nukes uit de mottenballen zullen
   spoedig gaan halen. Ik ben nogal bang voor Pakistaan en Iran. En wat gaat India
   doen met een nuke dreiging van Pakistaan…Israel met een dreiging van Iran?

   1. Guus Geluk

    Ik vermoed, Rosasolis, dat het conflict zich niet vlug zal uitbreiden. De regering van president Macron heeft echter nadrukkelijk aangegeven dat de raket ook Europa kan bereiken. Het lijkt me daarom niettemin verstandig om de nukes maar eens te gaan oppoetsen. Frankrijk heeft ze, evenals het Verenigd Koninkrijk.

 16. Rosasolis

  Ik denk dat nu is de tijd dat onze Westerse Militaire Leiders bij elkaar komen om
  plannen voor een nieuwe geallieerde verrassingsattack op Noord Korea te bespreken.
  We hebben al te lang gewacht! De grote probleem is welke koers China zal kiezen.
  Gaan de Chinezen nog steeds N. Korea steunen, met de dreiging dat de meeste
  Westerse landen geen export artikelen meer zullen accepteren, of gaan zij samen
  werken met Zuid-Korea, Japan, Rusland, Noord-America en Europa?

  1. HaZ

   “Ik denk dat nu is de tijd dat onze Westerse Militaire Leiders bij elkaar komen om
   plannen voor een nieuwe geallieerde verrassingsattack op Noord Korea te bespreken.”
   En wie bedoel je met “onze westerse militaire leiders”? Merkel, Macron,Rutte,Juncker, de voltallige ministers van Defensie van de EU? wellicht de gehele EU ? De NAVO ? Trump ja/nee ?

   1. Rosasolis

    @HaZ met onze westerse militaire leiders bedoel ik de leiders van legers,
    luchtmacht, en marine. Met de ministers van defensie van ieder Westerse land erbij.

 17. Likoednl

  Niet opeens, maar omdat die stommeling van een linkse president Clinton een deal met Noord-Korea heeft gesloten dat ze ‘nooit atoomwapens zouden ontwikklen’.
  Net als de minstens zo naieve Obama net zo een deal met Iran heeft gesloten, waarvan we ook over een paar jaar zullen horen dat ze toch atoomwapens hebben ontwikkeld.
  https://likud.nl/2016/05/regering-obama-ja-wij-logen-over-de-iran-deal/

  1. Laaghlandt

   Haha.. zie je het al voor je? Iran met een paar atoombommen. Maar het kan, het kan.. Dan ziet het er niet best uit voor israël, Likoetje!

 18. Likoednl

  Dezelfde stomme deal die Clinton met Noord-Korea heeft gemaakt, heeft Obama met Iran gemaakt ….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.