Christelijke tiener op gruwelijke wijze doodgeslagen omdat hij uit hetzelfde glas dronk als een moslim

Sharoon Masih werd aangevallen nadat hij de euvele moed had een slokje te nemen uit een glas waar een islamitische klasgenoot eerder uit had gedronken.

Een christelijke tiener is letterlijk doodgeslagen door zijn klasgenootjes in Pakistan. Sharoon Masih was de enige christen in zijn klas en werd aangevallen nadat én omdat hij een slokje nam uit hetzelfde glas waar een moslim eerder uit had gedronken. De 17-jarige jongen ging nog maar drie dagenlang naar de MC Model Boys Government School Burewala in Punjab toen hij op gruwelijke wijze werd doodgeslagen.

De islamitische docent van de klas zei achteraf dat hij niet gezien had wat er gebeurde omdat hij op dat moment een krant aan het lezen was. Nee, dat is geen grap.

Tot nu toe is er slechts één scholier opgepakt voor de vreselijke moord. Het gaat om Muhammad Ahmed Rana. Muhammad verdedigt zich door te stellen dat hij een woedeaanval kreeg toen Sharoon zijn iPhone (per ongeluk) kapotmaakte. Toen hem gevraagd werd welke andere islamitische kinderen betrokken waren bij de slachtpartij hield Muhammad zijn kaken stijf op elkaar.

Uit een autopsie is gebleken dat de arme Sharoon aan zijn einde is gekomen door herhaaldelijke slagen en trappen tegen het hoofd en zijn lichaam. Zijn moeder noemt het een “vreselijke” affaire en voegt toe:

“Niemand doet echt goed onderzoek naar zijn dood. We hadden een geweldig goede band en we keken uit naar het moment waarop hij voor ons én zijn broertjes en zusjes kon zorgen.”

Dat moment zal dus nooit aanbreken en wel omdat zijn klasgenootjes besloten dat hij als christen het recht niet had om uit hetzelfde glas te drinken als een moslim. Blijkbaar is dat in hun ogen letterlijk een doodzonde.

Om het verhaal nog triester te maken was het bijzonder moeilijk voor Sharoons ouders om hem naar deze school te sturen. Sharoon zelf moest keihard werken op zijn dorpsschool om goede cijfers te halen. Vervolgens spaarden zijn ouders zoveel mogelijk geld bij elkaar en stuurden ze hem naar de school. Ze hadden het geld niet om een schooluniform voor hem te betalen. Toen hij de eerste dag in zijn normale kleren kwam opdagen — dat was dus de eerste dag dat hij naar die school ging — werd hij een paar keer in zijn gezicht geslagen en dwongen zijn docenten hem om de hele dag buiten te blijven staan. Dat was zijn ‘straf’.

En dat is niet alles: op de eerste én tweede dag werd Sharoon ook nog eens continu uitgescholden door zijn klasgenootjes die hem probeerden te dwingen om zich tot de islam te bekeren. Blijkbaar was het ze na drie dagen duidelijk dat hij dat niet zou doen… waarna ze besloten om hem dan maar dood te meppen. Want christen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Floris

  Er is een olifant in de kamer, ook in Pakistan, een VERSCHRIKKELIJK land en zo geworden door de islam. Indonesië gaat ook die kant op.

  “Vorige week reisde EO-manager Tineke van der Velde-Zijlstra met Open Doors naar Noord-Irak. Daar bezocht ze vluchtelingenkampen, kinderdagverblijven en traumacentra. Ze sprak allerlei christenen, onder wie voorgangers en hulpverleners. “Iedere christen, zonder uitzondering, zegt: ‘Wees niet naïef. In elke moslim zit de mentaliteit van Islamitische Staat.’”

  https://visie.eo.nl/2017/02/elke-iraakse-christen-waarschuwde-ons-de-islam-kent-geen-genade/

  Herhaling: Elke Iraakse christen waarschuwde ons: de islam kent geen genade.

  1. Kodi

   Hetzelfde zal Europa hun deel worden als Europa blijft toelaten de Islam meer ruimte middels meer kritische massa te bieden. Indien Europa een normaal continent wil blijven moet de Islam uit Europa verdwijnen.

  2. J.C.

   @Floris

   “Herhaling: Elke Iraakse christen waarschuwde ons: de islam kent geen genade”.

   De nu (christelijke) formerende partijen zullen ons wijs proberen te maken, dat dit niets met de islam te maken heeft (want moeten ze zeggen van de EU).

   En straks kunnen ze niet zeggen: Wir haben es nicht gewusst…………..Hoe vaak zijn ze inmiddels gewaarschuwd?

 2. Bloem

  Helaas zal dit soort nieuws nooit prominent aandacht krijgen in de gangbare mefia. Stel je voor dat het gepeupel twijfels zouden ontwikkelen over de tolerante islam.

  1. Floris

   Links gaat deze strijd verliezen. Er borrelt ZO ontzettend veel stront op uit de islamitische beerput, dat kunnen zo onmogelijk allemaal onder het tapijt vegen.

 3. Christina

  Islam = vrede, toch……not!!
  En links Nederland kijkt de andere kant weer op!!

  1. umaghetzeggen

   Of misschien heeft u nieuws uit Pakistan nodig om uw gelijk in Nederland te bewijzen.

 4. umaghetzeggen

  We hadden een geweldig goede band en we keken uit naar het moment waarop hij voor ons én zijn broertjes en zusjes kon zorgen.
  .
  Even laten bezinken…
  Een hele andere wereld, zo dachten we hier misschien 100 jaar geleden ook.

  1. Punt50

   Dus dan is het wel te begrijpen dat deze jongen werd doodgemept?

 5. Nasrani

  Vreselijk! Daar krijg ik tranen van in mijn ogen. En dit zijn geen extremisten hoor, dit zijn gewone moslims die in de meerderheid zijn. Volgers van de islam! Overal waar moslims in de meerderheid zijn wordt duidelijk dat de islam een wrede, achterlijke en geweldadige ideologie is. Maarrrrrrrrr, in Nederland is het een vredelievende godsdienst volgens o.a. guusje en doppertje. Wanneer zullen mensen zoals zij inzien dat de islam geen godsdienst is? Of, om te beginnen, meer is dan een godsdienst alleen. Zeker van Christenen verwacht je toch enige solidariteit met ‘ broeders en zusters’ die leven onder de duivelse druk en heerschappij van de islam.

  1. Guus Geluk

   Deze plaat met mijn nick wordt afgezaagd, Nasrani. Verzin eens iets anders.

   1. Nasrani

    Lekker inhoudelijk. Dat snap ik. Moeilijk toch als Christen dit te handelen.

    1. Guus Geluk

     Ga jij maar met het eindeloos kopiëren/plakken van diezelfde tekst, Nasrani. Kennelijk kun je niets anders bedenken.

     1. Nasrani

      Wat ik bedoel is dat jij je, als je Christen bent, moet schamen en niet ik. Dus idd, ik blijf het toch geduldig herhalen hoor.

     2. Guus Geluk

      “Wat ik bedoel is dat jij je, als je Christen bent, moet schamen en niet ik.”

      Het oordeel over ’s mensen hart is louter voorbehouden aan de Almachtige God, bent u dat niet met mij eens?

     3. Nasrani

      Je bedoeld dat een Christen niet tegen een ander mag zeggen dat hij zich moet schamen? Ha ha, waar haal je die onzin vandaan? Niet uit de bijbel die ik lees. En da’ s best een goede hoor.

   2. Stanly2000

    Hoe grijs gedraaid de plaat ook is, hij heeft wel gelijk!

  2. Kodi

   ISLAMOPHOBIA: THE WORD THAT WAS INVENTED TO MAKE YOU SHUT UP ABOUT ISLAM. IT IS NOT A PHOBIA IF THEY ARE REALLY OUT TO CONVERT, CONQUER OR KILL YOU!

   ZATERDAG 22 MAART 2008

   De islam als veroveringsideologie

   Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

   De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

   Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

   Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

   Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

   Verenigde Staten – 1.0 % moslim
   Australië – 1.5% moslim
   Canada – 1.9% moslim
   China – 1%-2% moslim
   Italië – 1.5% moslim
   Noorwegen – 1.8% moslim

   Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

   Denemarken – 2% moslim
   Duitsland – 3.7% moslim
   Verenigd Koninkrijk – 2.7% moslim
   Spanje – 4% moslim
   Thailand – 4.6% moslim

   Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

   Ze zullen aandringen op de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zo zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de druk opvoeren op supermarktketens om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval men aan die oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

   Frankrijk – 8% moslim
   Filippijnen – 5% moslim
   Zweden – 5% moslim
   Zwitserland – 4.3% moslim
   Nederland – 5.5% moslim
   Trinidad & Tobago – 5.8% moslim

   Op dit punt beginnen de pogingen de overheid zover te krijgen dat ze zichzelf volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, mogen besturen. Het uiteindelijke doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

   Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed cartoons)

   Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken:

   Ethiopië – 32.8% moslim

   Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, voortdurende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogvoering door milities:

   Bosnië – 40% moslim
   Tsjaad – 53.1% moslim
   Libanon – 59.7% moslim

   Vanaf 60% kun je ook verwachten: ongebreidelde vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen:

   Albanië – 70% moslim
   Maleisië – 60.4% moslim
   Qatar – 77.5% moslim
   Soedan – 70% moslim

   Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

   Bangladesh – 83% moslim
   Egypte – 90% moslim
   Gaza – 98.7% moslim
   Indonesië – 86.1% moslim
   Iran – 98% moslim
   Irak – 97% moslim
   Jordanië – 92% moslim
   Marokko – 98.7% moslim
   Pakistan – 97% moslim
   Palestijnse gebieden – 99% moslim
   Syrië – 90% moslim
   Tadzjikistan – 90% moslim
   Turkije – 99.8% moslim
   Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim

   100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

   Afghanistan – moslim 100%
   Saudi-Arabië – moslim 100%
   Somalië – moslim 100%
   Jemen – moslim 99.9%

   Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims dan elkaar om diverse redenen uit te moorden.

   “Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. – Leon Uris, “De Hadji”

   Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat

   Bovenstaande is een vertaling van een artikel dat op diverse blogs is verschenen.

   Zie ook:

   Die “vreedzame meerderheid” doet er niet toe

   en

   Het Moslim Broederschap Project

   http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

 6. trampoline

  Als je dit soort dingen leest over die vredelievende godsdienst, krijg je steeds meer begrip voor de vroegere kruistochten.

  1. Nasrani

   Precies!

  2. sjun

   Inderdaad. http://tinyurl.com/yb79vfcq Je krijgt dan ook in de gaten dat pers en film er heel wat omheen verzonnen hebben om islam wit te wassen en de eigen sponsors te behagen.

 7. fusilier

  Dit is nog maar het begin. De islam is een verderfelijke alles overheersende ideologie.

 8. DolleDries

  De islam kent geen genade.

 9. Ritter

  In de islamitische landen worden niet-moslims als tweede en derde rangs burger behandeld.

  Maar ook in Europa zien we dit gedrag door moslims in de asielcentra waar christenen en homo’s worden gediscrimineerd door moslims. Christenen en andere minderheden moeten zelfs apart worden opgevangen vanwege het agressieve gedrag van moslims.

  Koopmans zegt o.a daarover:

  “Koopmans: ,,Er bestaat een enorm gevoel van superioriteit binnen de islam.”
  https://www.ad.nl/nieuws/het-westen-moet-zich-veel-weerbaarder-opstellen~a6ac99b0/

  1. Floris

   “Koopmans: ,,Er bestaat een enorm gevoel van superioriteit binnen de islam.”
   ———————————————————————————-
   Klopt.

   Maar moslims zien ook wel dat ze overvleugeld zijn door het westen. Dat zorgt dus voor enorme mentale spanningen bij hen omdat hun geloof hen leert dat dat niet zou mogen of kunnen. Dat proces speelt al enkele eeuwen, vanaf het moment dat het Ottomaanse Rijk werd ingehaald.

   Sindsdien woekert frustratie, onzekerheid, wanhoop, agressie en onversneden HAAT in de islamitische wereld. Dat dat tot terrorisme leidt hoeft geen betoog.

   Zulke mensen moet je niet tolereren in ons midden. Dat is vragen om problemen en die hebben we inmiddels ruimschoots gekregen.

   1. Kodi

    Die Islam welke aan zichzelf zoveel gevoel van morele superioriteit toekent; Wat heeft die Islam eigenlijk ooit aan de mensheid bijgedragen, behalve achterlijkheid en agressie? Aan de wetenschap, aan het intellectuele kapitaal van de mensheid in ieder geval niets. Daar kan wetenschapsgeschiedvervalsing ook niets aan veranderen. Die expositie 1001 Uitvingen bleken 1001 Leugens te zijn.
    https://www.trouw.nl/home/-islamexpositie-doet-aan-geschiedvervalsing-~a86083d8/

 10. marco1

  Het is ook best vies uit een glas drinken die een moslim aan zijn mond heeft gehad.

 11. Peter Loosduinen

  Cynisch zou men kunnen zeggen dat dit niet de volgers van de Ware Islam waren.
  https://youtu.be/JK1VNhsNmAI

 12. Peter Loosduinen

  In een artikel van De Telegraaf op 13 maart 2017 las ik het volgende:

  Linkse kiezers zijn er massaal van overtuigd dat de islam iets kan bijdragen aan de Europese cultuur. Dat blijkt uit een kiezersonderzoek van Kieskompas.
  Zo’n tweederde van de GroenLinks- en PvdA-aanhangers vindt dat de islam een positieve invloed kan hebben op Europa. Bij de SP is dat iets minder dan de helft.

  Kan iemand mij uitleggen welke bijdrage deze religie kan leveren aan de Europese cultuur ?

  1. marco1

   Dat er niemand meer uit je glas drinkt?

  2. K.Dopper

   Kan Peter Loosduinen een link geven naar het betreffende onderzoek?

   1. Top

    Blablabla blablabla!

  3. Kodi

   Oorlog, haat en vernietiging wellicht. Iets anders heeft de Islam nog nooit bijgedragen.

 13. Kodi

  ‘De Amsterdamse radicaliseringsproblematiek staat niet op zichzelf’

  ‘Bestuurders hebben een blinde vlek voor religie’

  10-09-2017, 14:35 Tags: Amsterdam, Eberhard van der Laan, islam, saadia a. T.

  Deze zomer werd de Gemeente Amsterdam opgeschrikt door een integriteitsschandaal. Topambtenaar Saadia A. T. werd op nonactief gezet, op verdenking van fraude en vriendjespolitiek. A.T. was een vertrouweling van burgemeester Eberhard van der Laan, en kreeg veel vrijheid op het dossier radicalisering. Reeds lang waren er verdenkingen, en bestonden er twijfels over haar functioneren, maar pas recentelijk barstte de bom. Inmiddels is de Amsterdamse programmacoördinator radicalisering A. T. ontslagen, maar het einde van deze affaire zal het ongetwijfeld niet zijn.

  De gelegenheid maakt de dief
  Want het probleem ligt dieper. En dan niet zozeer vanwege het ‘moslimkartel’ rondom A.T. waar Nausicaa Marbe over schreef in haar column in De Telegraaf. Mocht zo’n kartel al bestaan, dan heeft het kunnen ontstaan omdat daarvoor de gelegenheid is geboden door de Gemeente Amsterdam. Bas Heijne wees hier al op in zijn column in NRC Handelsblad: “Er is een verklaring die nog pijnlijker is. Het islamitisch radicalisme heeft sinds de aanslagen van 2001 ruimte geschapen voor een nieuw soort ambtenaar en adviseur, die de kloof moet overbruggen tussen onwetende bestuurders en ‘de gemeenschap’ waaruit ze zelf afkomstig zijn. Dat is de ‘moslimindustrie’, zoals een Saoedisch-Engelse jongen mij een keer cynisch uitlegde tijdens een conferentie over de „Islam en het Westen” in – of all places – Salzburg.” Oftewel, de gelegenheid maakt de dief. Het handelen van gemeentes als Amsterdam, en andere steden in Nederland, creëert een gelegenheid waar een in de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten (de)radicaliseringsindustrie van maximaal van profiteert. Op kosten van de belastingbetaler, en met twijfelachtige resultaten.

  Een blinde vlek voor religie
  Er zijn meerdere redenen die ten grondslag liggen aan een dergelijke situatie hier in Nederland. Als eerste hebben we in onze geseculariseerde samenleving veelal een blinde vlek voor religie. Religie, dat is iets wat een privézaak is, zo denken we. En dat kan voor ons zo zijn, maar dat geldt niet voor grote groepen in de samenleving, voor wie religie een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven, en religieuze ideeën ook het samenleven met anderen direct beïnvloeden. Voor deze groep burgers is religie cruciaal, en kunnen religieuze ideologieën grote invloed hebben op het denken en handelen. Zolang wij religie niet begrijpen, zullen we ook niet in staat zijn hen te begrijpen.

  Beperkte kennis en netwerken
  En dan komt daarbij ook nog eens de beperkte kennis, en netwerken, met betrekking tot etnische minderheden in onze samenleving. Te vaak zijn ‘allochtone’ groepen voor veel autochtonen nog steeds ‘de ander’ die ergens in een buitenwijk van de stad woont waar men toch nooit komt. In de eigen blanke bubbel komt men er al helemaal niet mee in aanraking. Wanneer er dan problemen zijn, zoals radicalisering, ontbeert men de kennis en netwerken om dit probleem aan te pakken. En op wie vertrouwt men dan? Op charlatans met een bureautje en een paar vriendjes in de hood, die men vervolgens niet of nauwelijks kan controleren, want daar mist men dus de kennis en contacten voor.

  Tot slot zijn het de subsidies waar geregeld nog rijkelijk mee wordt gestrooid, al dan niet door ambtenaren met beperkte kennis van zaken, die de situatie er ook niet heel veel beter op maken. Zolang dit geld blijft lonken, en een kortetermijnvisie met betrekking tot radicalisering overheerst bij de politiek en overheid, zullen dergelijke kwesties als in Amsterdam zich voor blijven doen.

  Een visie op radicalisering voor de toekomst
  Om hier verandering in te brengen zal er allereerst meer kennis over religie moeten komen. Door de juiste mensen aan te nemen kan een (lokale) overheid hier beter bekend mee worden. Daarnaast zullen ook de netwerken onder minderheden, en de kennis die daarmee komt, uitgebreid moeten worden. Tot slot is het beter om in plaats van projecten te subsidiëren langetermijnbeleid te maken, met een visie op radicalisering voor de toekomst. Alleen op die manier kunnen we voorkomen dat dergelijke problemen blijven voortduren, dat we radicalisering alleen op ad hoc basis tegengaan, en dat we veel geld verspillen aan allerlei zaken die niets of nauwelijks bijdragen aan het verminderen van de bestaande problematiek. Nieuwe inzichten zijn nodig. Laat de Amsterdamse radicaliseringsproblematiek daarvoor een wake up call zijn.

  https://t.co/LvoMHW9Ki4

 14. Ni28

  De liefdevolle islam ontmoet christengeloof. Alweer!

 15. Ni28

  Uit de woorden en daden wordt steeds duidelijker dat islamisering van Europa niet een wens alleen is maar vooral een opdracht. Gooi die boel bij elkaar en regelt zich vanzelf wel. Dat heet dan globalisering en het kan ook een wereldoorlog betekenen als dingen zo doorgaan als nu. De overbevolking van de Aarde wordt dan ook meteen opgelost. Daar zijn oorlogen voor.

 16. Two Ravens Black Kettle

  Culturele verrijking
  Of zoals in een wet gevangen door de nuttige idioot Famkuh Halsema

  “En verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
  en gaat over tot de orde van de dag”.

 17. nienke

  Alweer een bewijs wat deze woestijnratten doen met andere geloofsgenoten, totaal geen respect, geen tolerantie, deze bloeddorstige ratten.
  En dan nog het lef hebben om respect voor hun “Vredelievend”geloof te eisen.
  Respect voor een barbaren mentaliteit en zowel Brussel, onze politici, en de media houden niet op deze barbaren hier met duizenden tegelijk Europa binnen te halen.
  Waar ter wereld deze ratten ook komen zij zullen alles doen de bevolking van het land te terroriseren en hun dwingen aan HUN eisen te voldoen.
  Niet goedschiks dan maar kwaadschiks, de schrik van heel Europa dit addergebroed.

 18. Parestado4

  Islam is een daemon.Een van de laatste troeven in handen van satan om trachten Israel en het joodse volk te vernietigen.Eerst probeerde hij het op ideologische manier en ten laatste met deze kwasie religie!!

 19. sjun

  Nu al kan bevraagd worden of het hier anders zal gaan als mensen met een soortgelijke mindset een meerderheid verkregen hebben. Of is dat intussen al verboden?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.