Deense overheid over misdaad door ‘migranten’: ‘Ergste situatie sinds de Tweede Wereldoorlog’

De rechtsstaat staat op het punt van imploderen in Denemarken. Dit komt doordat ‘low-tech-jihad’ en bendes migranten de straten overnemen. De Deense overheid is verbaasd. Dat zou het niet moeten zijn.

Steeds meer Denen maken zich grote zorgen over wat er in hun land gebeurt. Niet zo gek. Er zijn de afgelopen tijd namelijk duizenden ‘incidenten’ gemeld van auto’s wiens banden waren los geschroefd, grote blokken die van viaducten op auto’s werden gegooid, en dunne ijzerdraden die over fietspaden werden gehangen met de duidelijke bedoeling om onschuldige voorbijgangers serieus te verwonden. Oh ja, en in de maand juni werden er zo’n 150 auto’s in de fik gestoken.

In bijna alle gevallen blijken de daders uit de zogenaamde MONAP-landen te komen (Midden-Oosten, Noord-Afrika, Pakistan).

En dat is nog niet alles. Ook zijn er bendes ‘migranten’ die voor de lol het vuur openen op Denen die lekker aan het winkelen zijn. Drie mensen zijn neergeschoten in wat Robert Spencer “oefeningen” noemt. Aangezien alle gewonden jonge mannen waren waarschuwt de Deense overheid mannen van tussen de 17 en 25 jaar oud nu om openbare plekken in Kopenhagen voorlopig maar niet te bezoeken.

Preben Bang Henriksen, woordvoerder van de Deense meerderheidspartij die ook in de regering zit, Liberal Venstre, is geschokt door de plotselinge implosie van de rechtsstaat:

“We hebben sinds de Tweede Wereldoorlog niet zulke waarschuwingen gehad van de politie. Het is etotaal onacceptabel.”

Zelfs de woordvoerster van de Sociaal-Democraten, Trine Bramsen, moet toegeven dat de liberale overheid gelijk heeft. Zij noemt de huidige situatie niets meer of minder dan “een catastrofe.”

In een ultieme poging om de boel weer in de hand te krijgen heeft het Deense parlement besloten om het leger in te zetten. In eigen land dus.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

  1. Steve Van der Vekens

    Zij hebben hun gat verbrand, en wij moeten op de blaren zitten.

  2. Wim Vreeswijk

    Nogmaals Grenzen Dicht !! Hoe vaak moet ik dat nog zeggen ?

    1. marco1

      Waarschijnlijk tot je een ons weegt , maar we kunnen het niet genoeg blijven zeggen. Enigste oplossing.

  3. trampoline

    En dan vinden ze het gek dat ze met de nek worden aangekeken en genegeerd. Sorry hoor, maar daar maken ze het zelf naar.

  4. DolleDries

    Je zou dit het Dopper effect kunnen noemen.

    1. Ritter

      DolleDries

      🙂

    2. Bloem

      Dhr. Dopper is nog aan het broeden over hoe hij dit bericht naar het rijk der fabelen kan verwijzen. Overigens heeft dhr. Dopper wel erg veel tijd te besteden aan dit forum. Zou het kunnen dat hij een agitator is van de DDS-site om de boel op te hitsen?

      1. K.Dopper

        @Bloem,

        Probeer op de inhoud te blijven, anders valt u vanuit rancune in dezelfde kuil als Floris en dat is een naargeestig lot.

  5. corfo

    Uit de tsunami aan asielzoekers kregen wij in Nederland natuurlijk alléén maar de hoogopgeleide kansparels terwijl Denemarken de rest ontving !
    Volgens de ons bekende linkse moslimknuffelaars zal het wel een rekenfout van de Denen zijn.
    @ Wim Vreeswijk heeft volkomen gelijk : grenzen dicht !
    Rutte verjagen en een échte leider in ons armoedig landje.

  6. nogmaals

    De Denen zetten tenminste nog het leger in. Bij ons komen ze niet verder dan verhoging van het aantal en van de beloning van integratie”deskundigen”.

  7. Ritter

    Niet alleen in Denemarken.

    Ook in Duitsland is de onderwereld voor een groot deel overgenomen door moslims.

    Neem b.v Berlijn. Daar word de onderwereld beheerst door Libanese families.

    “De Berlijnse onderwereld is volledig in handen van Arabische clans, families die in de jaren zeventig vorige eeuw van Libanon naar Duitsland zijn geëmigreerd. De Arabische clans kenmerken zich door extreem geweld en gewelddadige acties, liefst midden op de dag in het drukke stadscentrum. Dit blijkt uit een rapport dat in handen is van Die Welt.

    Opvallend is dat de clans de laatste tijd steeds meer proberen te rekruteren onder vluchtelingen bij asielzoekerscentra. Vooral jonge, gezonde en sterke mannen worden gezocht zodat die fysiek zware misdaad als inbraken en het beroven of bestrijden van andere bendes kunnen opknappen.”
    https://www.welt.de/politik/deutschland/article154174175/Berlins-Unterwelt-ist-verloren-an-die-arabischen-Clans.html

    1. Ritter

      Over Düsseldorf hetzelfde verhaal.

      “In Duitsland zoekt justitie na de gebeurtenissen in Keulen 13 verdachten uit Noord-Afrika, de meesten komen uit Marokko. Düsseldorf, op enkele tientallen kilometers van Keulen, worstelt al langer met een groep criminelen uit Noord-Afrika, blijkt uit een intern politierapport dat naar buiten is gekomen.

      Uit het rapport ‘Casablanca’ blijkt dat in anderhalf jaar tijd in de stad ruim 4000 misdrijven door Noord-Afrikanen zijn gepleegd, waarvan bijna 1300 diefstallen. De politie heeft meer dan 2000 daders geïdentificeerd, van wie de helft uit Marokko komt.”

      https://nos.nl/artikel/2080739-dusseldorf-worstelt-met-grote-groep-noord-afrikaanse-criminelen.html

      1. corfo

        @ Ritter.
        Een groot schandaal, bij te schrijven op ’t conto van de EU-“leiders”.
        In óns “rijke” landje moeten de belastingen worden verhoogd teneinde die parasieten te kunnen onderhouden, wát een rijk landje !!!

  8. buitenbeentje

    Binnenkort ook in dit theater.

    1. K.Dopper

      Fenixx.

      🙂

        1. Punt50

          Zit ik eens verder te bladeren, vind ik dit… 🙁

          http://www.friatider.se/nacka-k-bost-der-i-saltsj-baden-f-r-14-miljoner-t-man-med-tre-fruar

          Die Zweden zijn ook gestoord!!!

  9. dark hole

    oproep aan iedereen die hier reageert….artikeltje over St. Maarten even massaal spammen op alle bekende accounts van Silly Simons…want volgens haar grote wijsneus werd/wordt er niet geplunderd….zal ze vast waarderen!

    1. corfo

      @ dark hole.
      Ik dacht dat dat wijf reeds lang en breed op St.Maarten zat om hulp te verlenen aan haar soort- c.q. rasgenoten.

  10. Paaldanseres

    Te laat dus… het kalf is al verzopen…

  11. Ecoshaarlem

    De Denen hebben er zelf om gevraagd, bij de eerst volgende verkiezingen de linkse elite naar huis toe sturen.
    Die dronkenlap van Juncker en de elite hier, en in Brussel liggen hierover geen moment wakker van, en vrouw Merkel zegt dat zij het goed heeft gedaan, zij Hitler ook en de resultaten weten wij als je van Europa een heil staat wil gaan maken!
    Denk niet dat die linkse kliek hier iets van zal gaan leren, hopelijk blijven zij niet lang aan het bewind, en misschien worden de kiezers na het lezen van de problemen in Zweden hier eindelijk wakker, zo niet gaat hier precies het zelfde gebeuren!

  12. JanvanEechoud

    Zij krijgen precies waar ze recht op hebben!!

    Ik stel voor dat we hen pas gaan helpen na 10.000 verkrachtingen door import / immigranten….
    En de linkse malloten hier, ook die van DDS, deporteren we eerst naar Denemarken, mét hun vrouwlijke huisgenoten….. om meer van dat klimaat te kunnen genieten waar zij zo’n grote voorstander van zijn…..!

  13. K.Dopper

    De bronnen van dit artikel zijn zeer suspect en in de professionele pers is hier niets van terug te vinden.

    Ik neem dit niet serieus.

    1. Feit

      Ik wist het. Wegkijken gaat Dopper dacht ik nog. Dit kan hij niet aan. Dit kan hij niet verwerken. Dit past niet in zijn wereldtje. Dit geeft een error in zijn bekrompen hoofdje.

      Het is niet waar, het is niet waar is het enige wat hij nog kan roepen.

      Zooooo voorspelbaar…

      1. K.Dopper

        Heb je een serieuze bron?

          1. K.Dopper

            Dat is geen serieuze bron, Feit, dat is een zeer omstreden leugenblog.

          2. Feit

            Heeft u daar een bron van?

          3. Paul

            Feit 20 uur ago
            Heeft u daar een bron van?
            _____

            Haha…
            Goeie.
            Nu blijft reactie uit.

  14. A3aan

    “Aangezien alle gewonden jonge mannen waren waarschuwt de Deense overheid mannen van tussen de 17 en 25 jaar oud nu om openbare plekken in Kopenhagen voorlopig maar niet te bezoeken.”

    Kleinigheidje, de Deense overheid kan zich ook vergissen hè. Je kunt best openbare plekken bezoeken áls…je maar een armlengte afstand houdt van de bommenvluchtelingopvretergratis.

  15. Nasrani

    Lachen! Ze krijgen wat ze verdienen. Net zoals Engeland, Londen. Voor persoonlijke slachtoffers heel erg, voor het land z’n verdiende loon. Nu rechts stemmen en ze kunnen aan de verandering beginnen.

  16. Carolina

    Wat een vreselijk stuk. Sneller dit tuig het land uit kunnen gooien ergens ver buiten Europa. Vooral niet pappen en nathouden en een praat clubje oprichten.

  17. Duckday

    Oplossing direct alles intrekken en enkele reis geen pardon EN grenzen dicht lak aan de EU

  18. Punt50

    Tja dat heb je er van als je al dat gespuis binnen laat. Ik kijk er niet van op.

  19. Pjotter

    Doppertje, nee in de officiële pers was weinig te vinden, dat klopt, maar waarom, omdat de media zo min mogelijk tot niets mogen vermelden, ik woon hier en kan je melden dat het geen fabeltjes zijn.

    1. corfo

      @ Pjotter.
      Zoals u ongetwijfeld al weet : Dopje is niet serieus te nemen !
      ’t Is een wat zielig figuur die af en toe van z’n behandelend psychiater een paar “reacties” mag laten plaatsen op DDS. Ik reageer zo af en toe maar op hem, om hem te doen geloven dat iemand z’n onzin nog leest, anders zit tie de halve dag te huilen in de isoleer van de inrichting waarin hij verblijft.

  20. Troelstra

    Migrant doodt Franse man die hem onderdak bood in eigen huis met 28 messteken

    Een 56-jarige man uit Joué-lès-Tours – bij de Franse stad Tours – is in zijn eigen huis vermoord door een migrant die hij onderdak bood. Dat meldt de openbare zender France 3. Bertrand Louiset werd omgebracht met 28 messteken.

    De feiten zouden midden december al gebeurd zijn, maar raakten nu pas bekend. Het slachtoffer – dat actief was in verscheidene hulporganisaties – ving thuis een man van 22 jaar uit Ivoorkust op.

    Over het motief is nog niets bekend, maar volgens France 3 kwam het tot een gewelddadige ruzie tussen de twee. Louiset zou de jongeman gevraagd hebben het appartement te verlaten.

    Het lichaam van het slachtoffer werd pas 6 dagen later gevonden. De vermoedelijke dader werd op 17 december opgepakt. Hij bekende dat hij zijn gastheer gedood had. Hij is intussen voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangeklaagd voor moord. Hij zit in voorlopige hechtenis.

    Uit het LinkedIn-profiel van de Louiset blijkt dat hij actief was bij zeker twee hulporganisaties. Zo zette hij zich al bijna 20 jaar in voor Restos du Coeur, dat voedsel verdeelt onder Franse daklozen. Sinds april vorig jaar was hij ook actief bij UTOPIA56, dat hulp biedt aan minderjarige migranten die zonder begeleiding naar Frankrijk gevlucht zijn.

    1. Siemien

      Kijk ik niet raar van op, jij?

  21. Bosche draak

    Leuk die culturele verrijking…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.