Dit zijn ze dan: de 'stoere' dames die het huis van 'vrouwenhater' Thierry Baudet bekladden

Geen categoriesep 07 2017, 15:00
Een stel boze dames met een hele rits aan ideologische overtuigingen heeft vannacht het huis van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet beklad met allerlei onzinnig gebeuren.
Het was even wat minder vrolijk wakker worden dan normaal voor Thierry Baudet donderdagochtend. De man is natuurlijk wel gewend dat het leeuwendeel van links Nederland hem haat: spreek de linkse kerk tegen, en je wordt immers meteen verketterd als 'fascist', 'extreem-rechts' en weet ik veel wat allemaal. Tel daar nog even de boze haatvrouwtjes bij op die Baudet ontzettend seksistisch en vrouwonvriendelijk vinden door de roman (= fictie) die hij schreef, en je kunt je voorstellen dat hij inmiddels een aardig dikke huid heeft opgebouwd.
Woorden zijn echter één ding: hoe onzinnig of geframed ook, heeft ieder het recht om te zeggen wat hij wil, en dat is prima. Linkse mensen die hun zin niet krijgen lijken echter de gewoonte te creëren om naar meer dan woorden te grijpen: vandalisme - zie het kapotgeslagen Hamburg van de G20 - vindt men daar makkelijker ofzo. En dus trof de Forum voor Democratie-leider vanochtend deze bekladding aan op zijn huisdeur te Amsterdam:
[caption id="attachment_173589" align="aligncenter" width="800"]Bron foto: TelegraafTV Bron foto: TelegraafTV[/caption]
Nou eh, prachtig hoor! Helaas was dat nog niet eens alles: volgens de Telegraaf hadden de straatterroristen de overige verf over zijn trap gegoten, en "een mengel van ontlasting en braaksel" in zijn brievenbus achtergelaten, als 'traktatie'. Gadverdamme!
Het trieste hieraan is, dat Baudet zelf hier eigenlijk geen aandacht aan wil geven: dat geeft wel aan hoe bekend hij inmiddels is met minder democratische manieren van meningsuiting. Het siert hem natuurlijk dat hij niet meteen in de tegenaanval gaat, maar laten we wel wezen: dit gaat elke definitie van een normale discussie te boven. Dat zijn democratische principes waarvan rechts altijd beticht wordt ze te willen slopen, dus het zal wel een rechtse beweging zijn die hierachter zit, toch?
Nou, niet dus. De ziekmakende vandalisme-aanslag op Baudets huis is namelijk opgeëist door een groep die zich - houd je vast - het 'Radicaal Anarchistisch Feministisch Front' noemt. Veel is er niet bekend over de hele mond vol, maar hun naam spreekt boekdelen, alsmede de tekst van hun bekentenis:

We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Zie de citaten (een hoop uit de context getrokken onzin, red.) hieronder. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen. Baudet en consorten verpakken hun racisme, seksisme en nationalisme in pseudo-intellectuele gewichtigdoenerij. Zo verhullen ze hun frustratie over het feit dat hun eeuwenlange machtspositie steeds verder dreigt af te kalven doordat niet-mannen en niet-witte mensen steeds duidelijker hun stem laten horen.

Nou, het zou me niets verbazen als dit een subfrontje is van het extreemlinkse Antifa, dat zelf ook maar al te graag vernielingen aanricht om haar knetterlinkse gedachtengoed 'over te brengen'. Als er iemand 'gefrustreerd' is, dan zijn het deze mensen wel die zien dat Forum voor Democratie alsmaar blijft stijgen in de peilingen, aangezien steeds meer kiezers ervoor durven uit te komen dat de partij eigenlijk gewoon hartstikke prima standpunten heeft.
Dus dames feministen, zeg het maar: wat wilt u precies bereiken met deze kansloze actie? Nog even aantonen dat Thierry Baudet wél, en jullie vooral niét binnen de wettelijke kaders kunnen werken om je mening te verkondigen? Is jullie 'strijd' tegen hem inmiddels zo diep gezonken? Hier is maar één woord voor: kansloos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten