Dit zijn ze dan: de ‘stoere’ dames die het huis van ‘vrouwenhater’ Thierry Baudet bekladden

baudetpowned
Foto: Thierry Baudet. Bron: Screenshot PowNews / Powned.

Een stel boze dames met een hele rits aan ideologische overtuigingen heeft vannacht het huis van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet beklad met allerlei onzinnig gebeuren.

Het was even wat minder vrolijk wakker worden dan normaal voor Thierry Baudet donderdagochtend. De man is natuurlijk wel gewend dat het leeuwendeel van links Nederland hem haat: spreek de linkse kerk tegen, en je wordt immers meteen verketterd als ‘fascist’, ‘extreem-rechts’ en weet ik veel wat allemaal. Tel daar nog even de boze haatvrouwtjes bij op die Baudet ontzettend seksistisch en vrouwonvriendelijk vinden door de roman (= fictie) die hij schreef, en je kunt je voorstellen dat hij inmiddels een aardig dikke huid heeft opgebouwd.

Woorden zijn echter één ding: hoe onzinnig of geframed ook, heeft ieder het recht om te zeggen wat hij wil, en dat is prima. Linkse mensen die hun zin niet krijgen lijken echter de gewoonte te creëren om naar meer dan woorden te grijpen: vandalisme – zie het kapotgeslagen Hamburg van de G20 – vindt men daar makkelijker ofzo. En dus trof de Forum voor Democratie-leider vanochtend deze bekladding aan op zijn huisdeur te Amsterdam:

Bron foto: TelegraafTV
Bron foto: TelegraafTV

Nou eh, prachtig hoor! Helaas was dat nog niet eens alles: volgens de Telegraaf hadden de straatterroristen de overige verf over zijn trap gegoten, en “een mengel van ontlasting en braaksel” in zijn brievenbus achtergelaten, als ‘traktatie’. Gadverdamme!

Het trieste hieraan is, dat Baudet zelf hier eigenlijk geen aandacht aan wil geven: dat geeft wel aan hoe bekend hij inmiddels is met minder democratische manieren van meningsuiting. Het siert hem natuurlijk dat hij niet meteen in de tegenaanval gaat, maar laten we wel wezen: dit gaat elke definitie van een normale discussie te boven. Dat zijn democratische principes waarvan rechts altijd beticht wordt ze te willen slopen, dus het zal wel een rechtse beweging zijn die hierachter zit, toch?

Nou, niet dus. De ziekmakende vandalisme-aanslag op Baudets huis is namelijk opgeëist door een groep die zich – houd je vast – het ‘Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’ noemt. Veel is er niet bekend over de hele mond vol, maar hun naam spreekt boekdelen, alsmede de tekst van hun bekentenis:

We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Zie de citaten (een hoop uit de context getrokken onzin, red.) hieronder. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen. Baudet en consorten verpakken hun racisme, seksisme en nationalisme in pseudo-intellectuele gewichtigdoenerij. Zo verhullen ze hun frustratie over het feit dat hun eeuwenlange machtspositie steeds verder dreigt af te kalven doordat niet-mannen en niet-witte mensen steeds duidelijker hun stem laten horen.

Nou, het zou me niets verbazen als dit een subfrontje is van het extreemlinkse Antifa, dat zelf ook maar al te graag vernielingen aanricht om haar knetterlinkse gedachtengoed ‘over te brengen’. Als er iemand ‘gefrustreerd’ is, dan zijn het deze mensen wel die zien dat Forum voor Democratie alsmaar blijft stijgen in de peilingen, aangezien steeds meer kiezers ervoor durven uit te komen dat de partij eigenlijk gewoon hartstikke prima standpunten heeft.

Dus dames feministen, zeg het maar: wat wilt u precies bereiken met deze kansloze actie? Nog even aantonen dat Thierry Baudet wél, en jullie vooral niét binnen de wettelijke kaders kunnen werken om je mening te verkondigen? Is jullie ‘strijd’ tegen hem inmiddels zo diep gezonken? Hier is maar één woord voor: kansloos.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

122 reacties

 1.   

  Tijd voor wraakacties. Tijd dat zoiets een keertje bij die linkse agitproppers terug wordt gedaan, waaronder die trollen die hier ons blog stalken. Voelen zij eindelijk ook eens wat het is waar zij altijd al stelselmatig anderen toe opgehitst hebben en waarbij slachtoffers zijn gevallen. Wat mij betreft zelfs kogels terug als hun agitproppen weer tot kogeltjes van links leidt.

 2.   

 3.   

  Dit zijn geen vrouwen maar een stelletje zure gedegenereerde wijven. Dat verschil mag hier wel opgemerkt worden, met deze actie brengen dit soort idioten schade toe aan het debat omtrent vrouwenrechten. Nog steeds worden vrouwenrechten in Nederland op grote schaal geschonden, echter niet door progressieven zoals Baudet doch door figuren die een middeleeuwse zandbak ideologie aanhangen waartegen een Baudet juist strijdt. Vernieling en intimidatie horen niet thuis in het democratische debat. Wanneer je niet voldoende steekhoudende argumenten hebt om een mening te onderbouwen, accepteer dat. Vernielen van andermans eigendommen doet afbraak aan datgene dat je wilde bereiken.

 4.   

  Het is dit niveau.

  http://www.firenzetoday.it/cronaca/svastiche-scritte-razziste-ebrei-viale-cadorna.html

  Maar hij mag wel oppassen de door de linkse media opgezweepte linkse kogel lig klaar.

  1.   

   Hedendaags multicultureel onderwijs in Lelystad. Zo’n vakantie lang Islamitische hersenspoeling werpt zo z’n vruchten af. Rotte vruchten van een rotte boom. Hedendaags anti-Semitisme onder Moslims. En links zag dat het goed was.
   https://pbs.twimg.com/media/DI3TDWwW0AAvbiU.jpg

 5.   

  Fortuyn
  Dood
  Op het Media plein.
  Daar gaat deze demonisering toe leiden.

 6.   

  Super dit, de peilingen zullen nog harder omhoog schieten!
  Links kent alleen maar geweld als antwoord op hun politieke domheid.
  Zodra je ze met logica bestrijd komen de vuisten tevoorschijn.
  het gezicht blijft daarentegen wel altijd bedekt, want ze schamen zich voor wie ze zijn.
  Stel je voor dat de maatschappij die jij leeg trekt als een subsidieparasiet je herkent.

  Bedankt Baudet-haters!!!

 7.   

  Niet vergeten dat zulke figuren als Guus, Dopper, Beukman , Neworder hier mede schuldig aan zijn door mensen in de fascistische en racistisch hoek te plaatsen en geweld tegen deze goed te praten.

  1.   

   Je bent een achterlijke idioot, @Dries.

   1.   

    Nee hoor beukje hij heeft helemaal gelijk en reken er maar op dat als Baudet iets gebeurt dat links er dit keer niet mee wegkomt….we bleven rustig na Pim! die tijd is echter voorbij en ik en velen staan klaar om in actie te komen als het zo ver is! onthou dat maar goed als je hier weer je linkse gevaarlijke idioterie verkondigt! en Guus aka ceteris wees nu eens een kerel en zeg welk vak je zit!

    1.   

     vette bek dat is het linkse trash niet vreemd

    2.   

     Wat had je in gedachten, Michel69, alle linkse politici en opiniemakers opsluiten in concentratiekampen of wil je ze gewoon allemaal tegen de muur zetten?

     Trieste idioot.

     1.   

      @ Dopper.
      Hou toch eens op met je gore praatjes, hielenlikkende NSB’er.
      Terug naar je inrichting voor geestelijk gehandicapten, dom figuur.

     2.   

      @dopper lol als u en de zijne denkt eeuwig weg te komen met aanvallen van mensen met een andere mening(dat is in het geval v Baudet dus aan de orde) dan moet je ook niet raar staan te kijken als men zelf eens een keer aangevallen wordt!! er gaat de komende jaren een heel andere wind door Europa heen denderen en dat gaat u en die andere fascisten ook beleven! blijf vooral denken dat het allemaal wel mee zal vallen……des te harder komt het aan!

    3.   

     Wat beoog je met deze informatie, ookmaareenmening ?

    4.   

     Ook jij bent een achterlijke idioot, @Michel.

    5.   

     Een weinig snuggere afleidingspoging om mensen naar interne routeradressen op het internet te verwijzen Omem. Providers geven andere adressen af. Buiten dat lijkt het me helemaal niet nodig om die adressen te publiceren. Argumenten volstaan wel om op iemand te reageren en anders is doorscrollen ook nog een optie.

    6.   

     Sjun weet heel goed hoe je de privé-identiteit van andersdenkenden kunt aantasten. Op zijn eigen vieze stalkforum drukt hij privé-adressen en zelf foto’s van woonhuizen en personen af van mensen die het waagden hem tegen te spreken.

     Een vies achterbaks kereltje.

    7.   

     Pilletje vergeten in te nemen Doppertje?

    8.   

     De MSM is hier schuldig aan. Geef links of rechts een platform en ze blijven maar komen. Negeer al die sukkeltjes, geef ze geen platform en het bloedt van dood.

  2.   

   Deze insinuatie is zeer onkies, DolleDries. Ik veroordeel deze vernieling en neem er ten stelligste afstand van.

   1.   

    Zulke mensen als jij Guus, Dopper, Beukman en neworder leggen de basis en dan na de aanslag de z.g. tranen dit hebben we niet gewild.
    Walgelijk gedrag.

    1.   

     Wederom een uitermate onkiese suggestie, DolleDries.

     1.   

      Het is geen suggestie Guus. Jij behoort ook tot de voedingsmest voor deze toestanden.

     2.   

      Flauwe kul, DolleDries. Als het huis van Ahmed Marcouch morgen wordt beklad door extreemrechts, is zijn critici dat op generlei wijze aan te wrijven. Hetzelfde geldt voor Baudet. Ook de meeste van zijn critici keuren dit soort wangedrag af.

    2.   

     Pim Fortuyn: “Als mij iets gebeurt, dan zijn zij medeverantwoordelijk”

     Inderdaad, ze hebben het klimaat geschapen.

     https://www.youtube.com/watch?v=m_O8eWDmTFE

   2.   

    Ha ha, wat een taalgebruik! Ik neem er ten stelligste afstand van……….ja ja. Dappere dodo. Je wilt niet weten waar de meest onfrisse figuren in ons verleden afstand van namen.

    1.   

     Ik heb het wel gehad met je onkiese (NSB-)vergelijkingen, Nasrani. Wat mij betreft ben je gewoon aan het trollen. Ik zal dan ook niet meer op dergelijk geblaat reageren.

     1.   

      Beloof je dat?

     2.   

      Plechtig.

     3.   

      tja, ik houd jou gewoon een spiegel voor.(daar houd jij ook wel van geloof ik) Dat kan vervelend en lastig zijn maar ik blijf dat denk ik toch maar geduldig doen. Wellicht komt er een tijd dat je beseft:
      verdraait, die Kim is toch een, sorry, die islam is toch een gevaar en nu zijn we te laat. Wat heb ik mijn kinderen en volgende generaties aangedaan? Hoe konden we zo blind zijn om de nationaal socialisten hun gang, sorry, de islamieten en linkse wegkijkers hun gang te laten gaan. Ik hoop dat mijn kinderen en de nieuwe generaties mij kunnen vergeven. Ik heb mij gedragen als een naïeve landverrader. Ik was echter niet de enige, wir haben es nicht gewust, sorry, dat hadden we niet kunnen voorzien. Laten we de doden, gevallen door islamitisch geweld, vanaf nu elk jaar gedenken, opdat dit nooit weer zal gebeuren.

     4.   

      De islam heeft helemaal niets te maken met de bekladding van Baudets woning, Nasrani. De woning van Baudet is bekladt door extreemlinks tuig dat leuk dacht te doen. Als jij nu eens gewoon ophoudt met zulks vuile vergelijkingen, en on-topic blijft, kunnen we verder praten.

      Je bent compleet geobsedeerd door de islam.

    2.   

     @Guus…alleen op reacties van Nas of laat je de rest ook met rust?

     1.   

      Alleen op NSB-vergelijkingen of anderszins onkiese vergelijkingen met figuren uit de historie, Hetzalwelweer.

     2.   

      ah ok, dat is dan een rustige gedachte….maar waarom altijd die vergelijkingen erbij halen van vroeger? Omdat we niets geleerd zouden kunnen hebben? Over vroeger? Even een stelling voor jou. Wie worden er de nieuwe Joden? De inwoners van de EU of de moslims?

     3.   

      Nasrani vergelijkt mij met een NSB-er, Hetzalwelweer. Eerder heeft hij me weleens geschaard onder de landverradersretoriek. Je moet hem maar vragen waarom hij de terminologie hanteert.

     4.   

      Ok Guus, foei Nasrani niet weer doen, maar even over mijn stelling?

     5.   

      Er zijn geen nieuwe Joden, Hetzalwelweer. Het Nazi-regime was een dictatoriaal regime van ongekende wreedheid. Ik ken mensen dicht bij me bij welke de littekens van de gruwelijke bezettingsjaren nog duidelijk zichtbaar zijn, het is ook waarom ik fel reageer op de smerige vergelijking van Nasrani.

      De nazi-vergelijking wordt er te vlug bijgehaald. De waarheid is dat deze niet past in onze tijd.

  3.   

   Mee eens. Ze behoren tot de huidige ‘nsb-ers’, ook wel landverraders genoemd.

   1.   

    Een afschuwelijke aantijging, Nasrani. Je valt lelijk door de mand.

    1.   

     Mogelijk neem je Nasrani te serieus, Guus, hij komt op mij over als een laagontwikkelde trol en daarvoor geldt Spr. 26:4.

     1.   

      Ja, de landverradersretoriek begon al enigszins voorspelbaar te worden, K.Dopper.

     2.   

      Zo geef je nog een aardige gebruiksaanwijzing de digitale omgang met jezelf weg K.Dopper.
      :-)

     3.   

      Ik behandel jouw soort, ha ha. Ik ben dus wel wat gewent.

     4.   

      Geloof en trollen door elkaar halen kan nooit goed zijn….Harry Potter….ook net zo’n sprookje, hij zou korte metten met je maken Dopper. Wacht ff…Harry Dopper….zou het echt?

 8.   

  Zeer te betreuren, om diverse redenen:

  – Je hebt met je gore poten af te blijven van andermans spullen.
  – Mensen uit de provincie (want dat zijn het doorgaans) moeten met hun tengels afblijven van mijn mooie stad en de fraaie grachtenpandjes. “Alles van waarde is weerloos.”
  – Actie is reactie: door dit soort geklieder verplaatst de discussie zich vroeg of laat naar een terrein waar niet de rechter recht spreekt maar er sprake is van eigenrichting. En let wel: deze vrouwen gaan nog een stapje dan onze Kodi-achtigen, die op DDS bepleiten om moslims te vermoorden.
  – Dit levert FvD alleen maar stemmen op, en dat is het laatste wat we moeten willen
  – Baudèt labelen als “seksist” is grotesk.

  Ik hoop dat de daders worden gepakt en teruggestuurd naar waar ze vandaan komen.

  1.   

   Beste heer Beukman,
   Waar wilt u deze “zure gedegenereerde kliederaars” naar terug sturen? De kunst academie? Overigens de meeste linkse actievoerders komen doorgaans uit de grote stad, vaak Amsterdam of Groningen. Net als rechts extremisten trouwens

   1.   

    Wat mij betreft in hetzelfde donkere hol als de tokkiebedreigers van alle andere politici (Rutte, Wilders, Pechtold).

   2.   

    In = naar.

   3.   

    @Bloem
    Ik wil ze terug sturen naar hun durp. Deze mensen zijn zelden in Amsterdam geboren. Wij Amsterdammers zijn ze liever kwijt dan rijk.

    1.   

     Deze “mensen” zijn typisch extreemlinks. Welke partij is de grootste in Amsterdam? Groenlinks.

     Ik zou ze maar gaan zoeken in een Amsterdams kraakpand.

     1.   

      @Floris, 90 procent van de mensen die in Amsterdamse kraakpanden wonen, komt van elders. Wat ze stemmen, zal me verder een rotzorg zijn.

     2.   

      Kan me niet schelen, Beukman. Die stad van jou is compleet verziekt door linkse flapdrollen en de bevolking stemt overwegend links. Dus de kans dat deze zieke wijven Amsterdams zijn is minstens zo groot, zo niet groter, dan dat ze uit een dorp komen.

     3.   

      Floris woont in Duitsland, daar kun je lekker goedkoop wonen en de fiscus is prettig op afstand.

      Hij vindt dat het in Nederland helegaar niet goed gaat.

      :)

     4.   

      @Floris
      We zitten anders met een grotendeels rechts-liberale Gemeenteraad.

      Mijn punt is dat het waarschijnlijk import-Amsterdammers zijn, en ook nog eens uit de hogere middenklasse. Figuren dus die denken dat je zomaar andermans stad mag mollen en besmeuren. Denk jij nou werkelijk dat zij veel steun hebben van de Amsterdamse bevolking?

     5.   

      “Floris woont in Duitsland”
      ——————————–
      De aspergerman fantaseert er lustig op los.

      Aandoenlijk, hoor.

     6.   

      “Denk jij nou werkelijk dat zij veel steun hebben van de Amsterdamse bevolking?”
      —————————————————————
      Dat niet, maar mijn ervaring is dat de (grote) steden meer tuig herbergen dan dorpen.

     7.   

      Floris schrijft:
      “Dat niet, maar mijn ervaring is dat de (grote) steden meer tuig herbergen dan dorpen.”

      Ja hehe, waar denk je dat het tuig van de dorpen zijn heil zoekt.

  2.   

   – Mensen uit de provincie (want dat zijn het doorgaans) moeten met hun tengels afblijven van mijn mooie stad en de fraaie grachtenpandjes. “Alles van waarde is weerloos.”

   nou nou beukie je durft nog al

  3.   

   Het zal een kwestie van tijd zijn voordat er buurtcamerabeelden opduiken. Intussen zijn de commentaren op Indymedia vermakelijk https://www.indymedia.nl/node/41186

 9.   

  Hebben ze Anne Fleur Dekker al gevraagd om een alibi? Die heeft dit een paar maanden geleden aangekondigd.

  1.   

   [email protected] Haar alibi was dat zij op dat moment ergens in een bouwmarkt vertoefde om verf te halen.

 10.   

  Ik roep op tot wraak en vergelding. Doppertrol moet boeten.

  1.   

   Waarom moet ik boeten voor de acties van dit tuig, Kodi?

   1.   

    Kodi reageert nooit op te zake doende vragen, het laffe kereltje trekt slechts belletje.

   2.   

    Ja dat snap ik dan ook weer niet

 11.   

  Bewijst maar weer dat kunst onder Linkse hobby,s valt. ;-)

  1.   

   In Zwolle wisten anarchisten onlangs ook hun creatieve kunsten te vertonen: https://cip.nl/63890-kerk-zwolle-beklad-met-anti-christelijke-leuzen

   1.   

    Over kunsten gesproken; Het Rotterdamse kunstencentrum Witte de With wordt waarschijnlijk in naam verandert naar Zwarte de zwarth.

   2.   

    Voor een bierflesje naar de muur van een haathut gooien krijg je vier jaar cel. Verschil moet er kennelijk zijn, want deze vandalisten kunnen rekenen op overheidsbescherming.

    1.   

     “Voor een bierflesje naar de muur van een haathut gooien krijg je vier jaar cel.”

     Dit heeft Kodi botweg verzonnen.

     1.   

      @ Dopper.
      Probeer nou voor één keer eens om normaal te reageren Dombo Dopper.
      @ Kodi heeft n.l. gelijk, maar omdat je niet kunt lezen, las je het vonnis natuurlijk ook niet, geef toch gewoon toe, idioot.

     2.   

      Nee hoor, Corfo, Kodi loog dat het gedrukt stond. Ik legde dat elders al uit.

    2.   

     Mogelijk doel je op de molotovcocktail die naar een gebedshuis werd gesmeten, voor welke de daders berecht werden tot vier jaar vanwege een terroristische aanslag.

     1.   

      @Guus, ook die casus betrof naar het oordeel van de rechter een terroristische actie en de straffen waren ook deels voorwaardelijk.

      Hoewel ik de rechter begreep in zijn behoefte de ernst van dit voorval te benadrukken en een voorbeeld te stellen, vond ik de strafmaat onevenredig hoog. Het betrof domme PVV-tokkies die niet goed beseften wat ze deden. Ik praat het niet goed maar jaren celstraf is wel heftig voor dit type stupiditeit.

     2.   

      Het woordje ‘ook’ in de eerste zin moet vervallen.

     3.   

      Mee eens, K.Dopper. Allicht betroffen het een paar PVV-tokkies die de noodzaak zagen in verzet te komen tegen de mosliminvasie en testosteronbommen en Nederland weer van ons wilden maken. Het stempeltje was verkeerd, terrorisme moet zwaar wprden bestraft, maar dit is geen terrorisme. In hun ogen was het ongetwijfeld een dappere verzetsactie. Voor een ieder was het een debiele daad.

 12.   

  Laten we hopen dat dit tuig snel wordt opgepakt. Dit is op geen enkele manier goed te praten en bovendien contraproductief.

  1.   

   Och wat een tranen.

 13.   

  De uiterst linkse site Indymedia vermeldt het adres van de heer Baudet.
  Is hij een grachtengordelfiguur?
  Geintje!

  1.   

   Baudet woont op de Korte Prinsengracht als ik het wel heb, om de hoek van Janmaats pianohandel. Baudèt hoort inderdaad tot de grachtengordel, “de elite”, zoals hij zelf ook zegt.

 14.   

  ja de linkSSe gekken zijn net zo gewelddadig als de islam, gelukkig weten ze niet waar Wilders woont en dat hij bewaking heeft, voor wat het waard is omdat ook daar de islam een spion had zitten.
  We weten allemaal wat er met Fortuyn is gebeurd en met Aad kosto om de demonisering van Jan Maat maar aan te halen die werd ook kapot gemaakt door MSM politiek en linkSS.
  Ja het wordt tijd voor een tegen offensief.

  1.   

   (quote)ja de linkSSe gekken, gelukkig weten ze niet waar Wilders woont en dat hij bewaking heeft(end quote)
   .
   U geeft hier wel een van de grootste geheimen prijs.
   Ik dacht altijd dat die mannen met oortjes gewoon naar de radio luisterden.
   Nu verklapt u dat het bewaking is.
   Ben net als u blij dat die linkse gekkies dat niet weten.

 15.   

  RAFF, RAF, Rara, slecht hoe zij zijn beginnen ze altijd met een R en geen Recht die ze veroordeelt want zij zijn Links. En dat mag. Zo ziek is onze maatschappij inmiddels.

 16.   

  “Het is contraproductief, het levert de FvD stemmen op”, dat zijn in deze de grootste zorgen van Links. Voor de rest zouden zij best nog een oogje dichtknijpen. Vergelijkbaar met de krokodillentranen na de moord van Fortuyn.

  1.   

   Als je, zoals ik, vindt dat Baudet met argumenten stevig dient te worden bestreden moet je ook concluderen dat dit soort debiele acties contraproductief zijn.

   1.   

    Sterker, zij hebben met elkaar niets te maken. Deze debielen staan geen dialoog in de weg als de mensen die om het dialoog vragen niet met deze actie stiekem blij zijn. Ga voor de spiegel staan en zeg: ik ben niet blij! Wedden dat ie barst?

    1.   

     Ik ben het met je eens, deze debielen zijn niet uit op een dialoog maar zoeken een aanleiding om te rellen.

     1.   

      @ Dopper.
      Heeft jouw psychiater jou niet verteld dat je je voorlopig moest beperken tot het kijken van plaatjes omdat het lezen jou nog steeds zeer slecht af gaat ?

 17.   

  Links voelt zich altijd snel gelegitimeerd voor het toepassen van geweld, de lafaards.

  Zeer gevaarlijke, laagbijdegrondse lieden.

  We vergeten ook niet de bomaanslag bij het huis van staatssecretaris Kosto. ik zie nog de foto waar hij staat met zijn kat in de arm te kijken naar de schade aan zijn huis.

  Ook dhr en mw Janmaat hebben meer dan hun portie geweld van links moeten slikken en Pim Fortuyn is vermoord door een linkse aktivist. Dus het is een verwerpelijk stel mensen.

  Het zal niet lang meer duren dat Thierry Baudet net als Geert Wilders moet worden beveiligd.

 18.   

  Stijn Wenders, D66 Eindhoven, “geniet” van de intimidatie van een Kamerlid.
  https://pbs.twimg.com/media/DJIYGmxWAAERAfh.jpg

   1.   

    Het beste een bak stront tegen hem deur.

  1.   

   Sneu voor de politieke en arbeidsmarktcarrière van deze jongen. Verstandige aanstuurders slaan de sollicitant Stijn Wenders uit Eindhoven https://nl.linkedin.com/in/stijn-wenders-45b4a522 direct over nu hij zelf zijn fascistoïde aard aan het licht bracht.

   1.   

    Ons trieste stalkertje is weer helemaal in zijn element.

    Zelf verschuilt sjun zich liever laf achter een anonieme nickname.

    1.   

     Tjee dat je nog wakker bent dopper…moet je van je ma nog niet slapen…..Oh nee het is weekend.

 19.   

  Pas op voor dit soort minderwaardig links fascistisch tuig want op dezelfde wijze begon het zwaar demoniseren tegen Pim Fortuyn. Politici gaven het voorbeeld en media deed vrolijk mee.

 20.   

  Doet me denken aan die actie tegen Pim Fortuyn waarbij hij een taart met poep in het gezicht werd gegooid door linkse actievoerders. Een tijdje daarna werd hij doodgeschoten door een linkse activist.

  Ik hoop dat Baudet goede beveiliging heeft want de hetze tegen hem zal nog veel erger worden.

  1.   

   Ik ben benieuwd, als deze vreselijke wijven gepakt zouden worden (zal niet gebeuren), wat voor straf ze dan zouden krijgen. Een uurtje schoffelen?

   1.   

    Welke straf zou de oude Floris wel bevredigen? Een gangbang door een roedel boze PVV-tokkies? Dát zal deze vreselijke wijven leren!

    1.   

     De oude rukker Dopper fantaseert over een gangbang. Het geeft een akelig inkijkje in ‘s mans seksistische belevingswereld.

     1.   

      Ik kreeg Floris moeiteloos in zijn seksistische element.

      :)

      P.s. Oude mannen die in staat van woede raken van ‘vreselijke wijven’ benijd ik niet hoor.

    2.   

     Dopper, dat jij het liefst door Anne Fleur, met een dildo voor, genomen zou willen worden nemen we je niet kwalijk. Geniet er van en zet is iets online….dan gaan we van links naar rechts…in 1 keer.

  2.   

   Dat is erg ,maar gevaarlijke is soort constante geweld van o.a. Dopper, Guus en Beukman door steeds maar mensen zonder een greintje onderbouwing voor fascist en racist uit te maken. Dat zijn de gevaarlijke laffe achterbakse ophitsers.

   1.   

    DolleDries, kan ik daaruit concluderen dat je de ophitsing van het volk jegens een islamitische burgemeester danwel het bekladden en/of bezetten van een moskee eveneens uiterst gevaarlijk vindt?

    1.   

     Bezettingen en protesten zijn een normaal verschijnsel in dit land zolang dat vreedzaam is er niets aan de hand.
     Dat is wat anders dan door jou,Dopper en Beukman mensen die niet eens zijn met de aanstellingen van een burgemeester of het bouwen van een moskee of tegen islamisering voor fascisten en racisten uit te maken. Dat is kwaadaardig en smerig.

     1.   

      Ik zal niet gauw zeggen dat iemand die bezwaar maakt tegen moskeeën of islamitische burgemeesters een racist maar wel geduldig blijven uitleggen dat men uitspraken doet die in strijd zijn met Grondwet en rechtsstaat.

     2.   

      Ik begrijp het, DolleDries. Het bezetten en bekladdemn van een moskee kan door de beugel. Het volk ophitsen tegen een burgeneester kan door de beugel. En als Rutte eens wordt bedreigd door een tokkie: “dat is vast niet zo letterlijk bedoeld….”.

      Volgens mij noemen ze dat meten met twee maten.

     3.   

      Juist!

 21.   

  ik weet nog wel een stel welwillende moslims die hun leuter er wil in willen duwen als dank

  1.   

   wel

  2.   

   Met de kans op links facistische feministische moslim kinderen als eindprodukt, nee dank je.

  3.   

   Zo kennen we onze Zwetsnek weer.

   :(

 22.   

  Daar hebben we de linkse dictatuur weer.
  Altijd geweld gebruiken hebben nooit geleerd om met hun poten van andermans spullen af te blijven.
  Stelletje lafbekken.

 23.   

  `Macht posities`dreigt af te kalven door niet-mannen…[?] en door niet witte mensen.[?]
  Zeg ten eerste gewoon vrouwen [ in jullie geval gender neutrale] en zwarte of licht getinte allochtonen!!
  Maar deze domme dozen [ of gender neutrale] hebben niet door net als de achterlijke politici hier, dat zij de eerste zijn waar het kopje vanaf gaat!!
  Want als degenen die zij zo steunen en knuffelen aan de `macht` komen moet je van hun geloof zijn en nog het liefst lekker extreem!!
  Domme domme wijfen [of gender neutralen , want dit kun je geen vrouwen noemen ] en nog dommer en stommer politici!!

 24.   

  Als iedere aanhanger van Meneer Baudet nou 1 eurootje per maand afstaat dus 12 euro per jaar , nou dan beveiligen wij hem toch zelf. Ikzelf vertrouw dat linkse zooitje voor geen stuiver, wil deze keer geen namen noemen natuurlijk.

 25.   

  Ziekmakend deze RAFF of Antifa, mijn steun heb je Baudet.

 26.   

  Wat zijn de namen van deze vandalisten?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!