Haha! Topman globalistische bank JPMorgan: “Bitcoin is fraude!”

Ah ja, dat zou hij wel willen natuurlijk.

Jamie Dimon, de topman van de grote Amerikaanse bank JPMorgan Chase, is hartstikke boos op de mensen achter bitcoin. Volgens deze globalist pur sang is de digitale munt namelijk niets meer of minder dan fraude, “erger dan de tulpenbollenmanie” van de zeventiende eeuw.

Dimon zegt ervan overtuigd te zijn dat bitcoin uiteindelijk ten onder gaat… en dat het gebruikers met zich mee de dood in zal nemen. Oh ja, daarnaast zegt hij ook dat de enige mensen die baat hebben bij bitcoin moordenaars of drugsdealers zijn omdat de virtuele munt dit soort types helpt het normale systeem te omzeilen.

Tenslotte liet hij ook nog weten dat als een JPMorgan Chase handelaar bitcoins verkoopt hij of zij onmiddellijk ontslagen wordt omdat het indruist tegen hun regels en omdat het oerstom is. Ofzo.

Leuk geprobeerd, natuurlijk, maar geen zinnig mens die daar intrapt. Bitcoin, en de virtuele wereld van geld, wordt alleen maar groter. Dat is niet zo gek omdat steeds meer mensen weinig tot geen vertrouwen hebben in het oude systeem. Dat is logischerwijze tegen het zere been van JPMorgen Chase dat daar immers rijk mee is geworden.

Want ja, daar gaat het Dimon natuurlijk om. Deze arrogante elitist ziet dat hij geld misloopt door bitcoin… en daar kan hij absoluut niet tegen. Niet zo gek natuurlijk: ten eerste hebben bankiers als hij nooit genoeg en ten tweede gebruiken zij hun rijkdom om politieke macht en invloed te kopen. Hoe meer zij ondermijnd worden, hoe minder macht ze hebben.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. trampoline

    Hij bedoelt: fraude, afpersing en manipulatie is onze business en wij dulden geen concurrentie.

  2. jellemans

    Zou het de bedoeling kunnen zijn om de koers te manipuleren voor eigen gewin?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.