Huiver maar, PvdA-maffia! Forum voor Democratie doet mee aan verkiezingen in Amsterdam

Het is officieel: Forum voor Democratie doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de stad waar dat waarschijnlijk het hardste nodig is.

Nederland heeft de laatste tien jaar een aardig wildgroei aan partijen doorgemaakt. Velen daarvan zijn een zeer vroege, zetelloze dood gestorven, maar soms – héél soms – zit er een partij tussen die daadwerkelijk wat toe te voegen heeft.

Die partij is tegenwoordig Forum voor Democratie.

We kunnen namelijk met recht stellen dat Nederland wel toe was aan zo’n partij. Niet alleen omdat het aanbod qua rechtse partijen in ons land toch wat karig is, maar ook omdat deze partij zich op héél concrete problemen weet te storten zonder meteen weer een one-issue-partij te worden. Ik heb het natuurlijk over het stevig hervormen van ons democratisch bestel, dat momenteel geregeerd wordt door het partijkartel met hun baantjescaroussel. Het is heel simpel: wees lid van de juiste partij en wat er ook gebeurt – je partij lijdt een historische nederlaag bij de verkiezingen ofzo – je komt via-via wel weer aan een lekker verdienende baan op een post waar je eigenlijk niet geschikt voor bent. Ik noem *kuch* PvdA *kuch* geen namen.

Als dat openbreken van de politieke beerput ergens nodig is, dan is het Amsterdam wel. De hoofdstad wordt al sinds de oorlog door de PvdA als een soort familiebedrijf gerund, en hoewel D66 daar nu vorige keer de overwinning behaalde en dus eigenlijk het voor het zeggen zou moeten hebben, hebben de PvdA-capo’s de touwtjes nog steeds in handen doordat simpelweg elk baantje aan partijgenoten vergeven is. Lekker democratisch enzo.

Nou, dat gaat vanaf 2018 radicaal veranderen. Forum voor Democratie heeft namelijk bekend gemaakt dat ze ook in Amsterdam mee gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 – zet het in uw agenda – met het voornaamste doel om die PvdA-maffia eindelijk eens stevig aan te pakken: weg met het schoolvoorbeeld van het partijkartel dus!

Bron foto: Forum voor Democratie
Bron foto: Forum voor Democratie

Woont u dus in Amsterdam dan is er – just saying – vanaf volgend jaar eindelijk een levensvatbaar alternatief voor de regentenfamilie van Lodewijk Asscher!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Ritter

  Niet alleen op het Amsterdamse stadhuis, maar ook op het hoofdstedelijke politiebureau kunnen ze een bezem goed gebruiken. Maar welke politieke partij durft de bezem aan te pakken?
  —————————
  Wie verlost de Amsterdamse politiek en politie van de beroepsmoslims?

  “Het fenomeen van de beroepsmoslim met meer petten (PvdA-lid, Moslimbroeder en gemeentelijk adviseur) is actueel als gevolg van de onthullingen van De Telegraaf over het corruptieschandaal bij de dienst Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Amsterdam. Daar is Saadia Ait-Taleb (PvdA), programmamanager radicalisering en polarisatie en omschreven als rechterhand van Van der Laan, geschorst op verdenking van belangenverstrengeling en vriendjespolitiek. Wie de bevoordeelde (ex-)partner van Ait-Taleb is, blijft vooralsnog onduidelijk.

  Media – voor zover bereid en in staat om de affaire te onderzoeken – weten intussen wel te melden dat Ait-Taleb in het verleden opdrachten heeft verstrekt aan Vizea. Daarnaast blijkt Mounir Dadi, echtgenoot van oud-stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik (PvdA), te fungeren als senior adviseur radicalisering, en daarmee als rechterhand van Ait-Taleb. “

  http://www.carelbrendel.nl/2017/07/21/wie-verlost-de-amsterdamse-politiek-en-politie-van-de-beroepsmoslims/

 2. napels

  Er wonen geen amsterdam,ers meer in amsterdam die zijn ergens anders gaan wonen,almere en lelystad bv,maar het rooie virus komt achter ze aan in de vorm van rooie burgemeesters uit het baantjescircus waar alle politici de andere kant heenkijken,dus ik wens het forumveel sterkte in deze gierput.

 3. umaghetzeggen

  Afschaffen erfpacht.
  Goed punt.
  Laat die grachtengordel-elite maar lekker hun grond kopen, heb ik ook altijd moeten doen.

 4. SlimK1nd

  Ik vind het HEEL erg leuk en ik vind die 7 punten echt helemaal prima!

 5. K.Dopper

  Je ziet bij Trump en de rechtspopulisten in Nederland hetzelfde fenomeen, of Clinton of de PvdA nou verliezen of niet, in hun rechtse fantasie blijven ze als een duivel rondspoken. De PvdA blijft hier dus altijd aan de macht omdat de rechtse tokkie dat blijven denken.

  1. Top

   Blablablabla, blablablaba!

  2. Roughwood

   Wawawa wawawa….

  3. buitenbeentje

   En nou snel weer terug naar de verpleeghulp, je moet een schone luier aan.

  4. Nasrani

   De PvdA blijft hier dus altijd aan de macht omdat de rechtse tokkie dat blijven denken.
   Ha ha, ook wel aardig Nederlands.

  5. K.Dopper

   tokkie = tokkies

   1. Nasrani

    Dat had ik al begrepen hoor. Ik dacht niet dat jij dacht dat er maar éen tokkie was. Pfffff!

 6. Two Ravens Black Kettle

  Wow
  Dit wordt de eerste keer in de A’damse geschiedenis dat een niet-linkse partij mee doet aan de gemeentelijke verkiezingen.
  Hoeveel echte A’dammers zouden er nog leven ?
  We zullen het binnenkort zien.

  1. Ali Yas

   Je kan je de vraag stellen waarom er geen niet-linkse partijen in Amsterdam zijn. Misschien is er wel geen vraag naar.

 7. Neworder

  Wat optimisme, zitting nemen in het college kunnen ze met hun 1 of 2 zetels dus rustig vergeten.

  1. Roughwood

   We zullen zien, na 21 maart as. praten we verder!

 8. SlimK1nd

  PvdA is een stel glibberige graaiers; al zoveel jaar lang. https://twitter.com/SlimK1nd/status/903469519447793664

 9. Bloem

  Ik geef ze net zoveel kans als Groenlinks in Volenda

 10. mening66

  Dan kan Thierry Nog wat taarten en stront v d vreedzame linkSSe gekken verwachten, vooral Amst; is een broeinest v antiva SS tuig.
  Dus Baudet zoek vooral goede lijfwachten want v d staat krijg je miss een spion v d islam terreurbende.
  Fijn land is NL geworden niet?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.